עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yaron123,

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22969058 צריך אותו למשחקים טיפה וללימודים. מה דעתכם? למה אין USB 3 כי הדגם ישן? בקיצור ללכת עליו או לא? אשמח לתשובה מהירה צריך לחזור אליהם בטלפון

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. מפרט הכי חזק שאפשר להוציא למשחקים בתקציב הזה + מסך מקלדת ועכבר ורמקולים תלכו על הכי מצומצם כדיי שיהיה אפשר יותר להשקיע במפרט עצמו אם אפשר מפרט אחד AMD ואחד אינטל תודה רבה לכם זה מפרט אינטל מה דעתכם עליו ? מסך: [..] BENQ LCD 19" T900HD 5ms DVI WIDE ₪649 מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪426 לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ₪303 זיכרון: [..] PATRIOT 2048MB DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪161 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM6100 ₪61 רמקולים ואוזניות: [..] CREATIVE SBS265 ₪99 ספק כוח: [..]…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by איתמר,

Intel Core 2 Duo E6750 Box GIGABYTE GA-P35-S3 Westren Digital WD3200AAKS 320GB Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ASUS nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe LiteOn LH-20A1P X20 DVD GIGABYTE Triton Enermax Liberty 400W Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 LG 20" L206WTQ WIDE …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by 3liran,

היי, יש לי מחשב נייד HP ze5000 שתומך בזיכרון מסוג DDR1 266 Mhz . האם אוכל להתקין בו זיכרון DDR1 333 Mhz ללא בעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by iquitos,

מישהו אולי יכול לעזור לי לגבי המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNX552EA השאלה היא האם כדאי לקנות אותו.. ניסיתי למצוא מידע בפורום אבל לא מצאתי כלום על המחשב או על חברת compaq... מישהו יודע גם להסביר מה זאת החברה הזאת והאם שווה לקנות?

7. Started by matana8,

מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte זכרוןוOCZ2V8002GKוOCZ כונן קשיחוWD3200AAKSוWestern Digital ספק כח Corsair 450W עם מאורר 12CM שקט מארז מחשבו6AR6וCompucase יש לצין אני לא צריך דיסק קשיח גדול המסך שלי יהיה סמסונג 22 מה שאת המלצתם כאן באתר אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום היקרים, אחרי תקופה ארוכה של מספר שנים שלא הייתי פעיל כאן. בזמנו הייתי מכיר את כל הרכיבים ומה כל אחד שווה, היום אני בור מוחלט בכל הנושא. התקציב עומד על כ-4000 ש"ח, רצוי שלא לחרוג אך ניתן במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים חדשים וקצת גראפיקה. הרכיבים הדרושים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. מפרט נוכחי, לדעתי לא כדאי לשדרג: AMD Sempron 3000+ @ 2000MHz DFI Infinity NF UltraII-M2 Team Xtreem 1GB DDR2-1000MHz Leadtek WinFast 7900GS 256MB Western Digital 640GB SATA2 FSP GROUP 400W FSP400-60THA

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום . אני מחפש המלצות למחשב נייד עבור סטודנט הנוחות חשובה כמו כן גם הסוללה והאחריות. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד גם עם מדיה קלה כגון שירים וסרטים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by kindermaN,

אני בהתלבטות נוראית.. אל תציעו לי מפרטים במקום.. רק להגיד מה עדיף, ואיפה יותר כדאי לקנות. יש הבדלים בין הכרטיסי מסך, בספק ובמעבד בקטנה. שימושים.. אם חייבים לרשום אז משחקים מאוד כבדים, אני ארצה להקליט טלויזיה למחשב, להריץ תוכנות לעתיד, שיתמוך בפונקציות עתידיות. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה! Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤630 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=166 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤645 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 ¤1690 ht…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה תודה תודה תודה רבה מראש :s05:

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by boni,

הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך ב 6000 שקל ובדקתי באתר לפני כמה חודשים והיה מפרט שונה ממה שיש היום ויש כמה דברים שלא הבנתי המפרט שמופיע היום במומלצים מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 3GB Triple Channel 3X1024MB Kit 1600mhz CL9 380 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 כרטיס מסך Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 1500 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על…

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  14. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לקנות לחברה לפטופ ליומולדת. שימושיים בסיסיים למדי, לא צריך מסך יותר גדול מ-15" ולא צריך הארדיסק יותר מ-60. מה שהכי חשוב לי זה אמינות. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by RedEyez,

אז ככה אני צריך מפרט למישחקים בלבד, לא משהו מיוחד גם ככה עוד שנתיים אני קונה מחשב (מחכה לנהלם). התקציב הוא 3500, אני משחק ברזולוציה נמוכה ובלי אובקלוק. דיי חשוב שקט (רק שלא יהיה טרקטור ) אממ.. מה עוד ( אה כן עדיפות לחנויות באזור המרכז). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by שלמה ש,

אני מחפש מפרט למחשב ללא כוננים ומסך כי יש לי מחשב כרגע שאני יכול להעביר ואני לא מעוניין בסלרונים למניהם והתקציב הוא כ2000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by shimon-med,

שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. שלום חברים אני מעוניין לקבל את דעתכם בנושא מפרט מחשב בסכום כולל של עד 1500 - 2500 ש"ח, למטרות גיימינג וצרכים ביתיים. במפרט אני רוצה לשים דגש על : כרטיס המסך ( עדיפות לכרטיס של Nvidia) ומאבד (עדיפות ל Intel) המפרט לא כולל : ציוד עיקפי מסך שלכם בתודה שי אוחנה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.