עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  2. מעבד: CPU INTEL CORE 2DUO E8400 3GHZ 1333MHZ זכרון: MEMORY KINGSTON KVR 800 4096 -2048X2 הארד דיסק: HDD SEAGATE BARACUDA 500GB/7200/32M צורב: SAMSUNG DVDRW*22 BLACK SATA מארז: חברת Tzag elita , עכשיו שנזכרתי בזה רציתי לשאול מה דעתכם על החברה , הבן אדם שמוכר לי אמר שיש שם מאוורר בגודל 30 ס"מ או מ"מ , זה מספיק טוב? ספק: 500W של OCZ אחד מאלו , לא בטוח: OCZ 500W StealthXStream OCZ500SXS-EU --- OCZ OCZ500SXS 500W --- OCZ500SXS 500W Retail --- OCZ 500W StealthXStream ATX V2.2 ACTIVE PFC PSU כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI לוח אם: GA-EP43DS3L מצטער על חוסר הדיוק , אני מקווה שהמארז יהיה בסדר , לגבי הספק OCZ בטוח , ארבעתם בסביבות ה400 שקל בגלל זה אני לא יודע איזה…

3. מצאתי מחשב שבערך עונה על הציפיות שלי (מחשב לגיימר ג'יגה זיכרון כרטיס מסך טוב ומעבד כפול)... אני צריך שתגידו לי אם המחשב בסדר... אני שם קישור אבל איפה שרשום שידרוגים שידרגתי לכרטיס מסך הכי טוב (7600GT)... http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IBINT640

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by ronmar,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עבודה בC# ואם זה משנה שמיעת שירים . * גודל המסך? כמה שיותר גדול אני חושב, בחירה שלכם . * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך שיספיק ליום לימודים (5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר אז שיהיה HDMI, אם לא לא נורא * בלוטות? לא אכפת לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB (אם יש עם זיכרון יותר קטן אבל המחשב עצמו יותר טוב אז סבבה ) * כונן CD/DVD? צורב ? כונן שקורא די וי די וסידי עדיף כמובן, צורב לא חשוב . * כונן Bluray? לא חשוב . * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה לי, אלא אם כן זה יקנה בחול . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אך אפשר ומומל…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by urilotan,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by satlachimpo,

AMD Phenom II X4 965 Black Edition מעבד AMD GIGABYTEGA- M68MT-D3L DDR3 לוח 2 X DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON זיכרון Western Digital 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM קשיח דיסק LG DVRW X 22 SATA צורב GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT מסך.כ D.DVI / M.HDMI CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION מארז Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON ספק

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by talx,

אני מעוניין לקנות DELL INSPIRION מארה"ב בתקציב של עד 1000$-1200 השימושים של המחשב יהיו למשחקים קלים (לא משהו מטורף COH/HOMM3) ותכנות אני לא ככ סגור על הגודל, מצד אחד מסך גדול מן הסתם אוכל בטריה ומצד שני אני לא יודע כמה נוחה מקלדת של 15'. אשמח אם תייעצו לי בנושא. 17: http://www.dell.com/us/en/home/inspiron-1764/pd.aspx?refid=inspiron-1764&s=dhs ל15 לא מצאתי עדיין משהו שלכד לי את העין תודה רבה טל

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by plissje,

שלום לכולם, אני כרגע מרכיב לאט לאט מפרט חדש. הסיבה שאין לי תקציב בכותרת הוא שאין לי בדיוק הגבלה אליו, המטרה שלי היא לקבל עצה לחלקים הטובים ביותר שחסרים לי לחלקים שקיימים אצלי כרגע, ללא OVERKILL. אז מה יש לי: E8400 GeForce 260GTX (הליבה החדשה) Corsair HX520 מארז NZXT APOLLO אז מה חסר לי: - דיסקים קשיח ( למרות שהגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום HD, שאני הולך לקנות את הHD502HJ ולשים שניים כאלה במערך RAID 0) - לוח אם: מחפש באמת עצה רצינית פה, הרבה המלצות הלכו לעבר הeVGA 780i, אבל זה אומר הזמנה מחול, אז אני ישמח למשהו מקומי יותר - זכרונות: בהתאם כמובן ללוח אם, עדיף DDR2 מעל 1000 בשביל OC, הDDR3 נראה לי כרגע עדין כבזבוז כסף. 4 גיגה לפחות כמובן. - כרטיס קול: יהיה נחמד ל…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by rami_hsn,

שלום לכולם אני מחפש נייד בתקציב +- 3500 הכי חשוב לי זה לפחות יציאת USB3 אחת, מקלדת מלאה ומסך 15.6 "מומלץ שהמסך יהיה מט" השימוש בנייד : לימודים וקצת משחקים כמו FIFA12 ו- H.A.W.X על איזה נייד הייתם ממלצים לי שיהיה הכי חזק שעומד בתקציב ובקרטריונים?? ???

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. עם שנתיים אחריות בינלאומית INTEL CORE 2 DUO @ 2.33GHZ 2 ג'יגה זיכרון 667 DDR2 512MB Nvidia 7950 GTX Display Adapter 17.1" TFT with XBRITE TECHNOLOGY הארד דיסק של 100 ג'יגה 7200 כונן Blue Ray DVD RW+/- מה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by ye_3333,

שלום לכולם.. ברשותי אפשרות להביא את המכשירים הבאים: ASUS UL30-A ASUS UL30-VT ASUS UL80V ASUS UL80-VT במחירים יחסת מצחיקים.. אני צריך לפחות 5 אנשים לביצוע ההזמנה... האחריות היא כמובן אחריות עולמית... מחירים: UL30-A 3800 UL30-VT 4200 UL80V 4800 UL80-VT 5300 למעונינים נא ליצור קשר בפרטי כל מי שירצה להזמין יצטערך לשלם 200 שקל מקדמה.. ואת שאר הסכום ברגע שהמחשב בידו.. יום טוב יחיאל

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by R.E.A,

756 MB DDR Radeon 9800 Pro אבל Celeron 1.7GHZ אתם חושבים שהסלרון יהיה מגבלה רצינית למשחקים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by yik,

נדרש מפרט למחשב HTPC 1.תקציב מקסימלי 1500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות גם באיזור ה 1000 ש"ח . לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מחשב מיועד להיות מחשב סלוני HTPC - צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון סוגי המדיה כנ"ל. המחשב לא מיועד למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי - המחשב יחובר לטלווזיית LCD 42 דרך כניסת HDMI. 4. אין צורך בכרטיס טלווזיה או יכולות הקלטה. 5. חלקים שכבר קיימים ואין צורך לכלול המפרט - כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת עם עכבר מובנה,רמקולים(של הטלווזיה). 6. חשיבות שקט : 2-3 7. לא יבוצע אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ע"י חנות. 9. איו חנות מועדפת. אפשרי כל חנות באיזור השרון\גוש דן 10. בקשות מיוחדות - המחשב יישב…

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by mgs_foxhound,

מה דעתכם/ן? המפרט לא כולל HD בכוונה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪230 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪470 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪338 קירור למארז: Scythe 120mm Blue LED כמות: 2 - מחיר: ₪46 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE כמות: 2 - מחיר: ₪142 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …

18. מקווה שזה הפורום נכון.... מה זה מחשב שרת?? מעבד שרת ו... ממה הוא שונה ממחשבים רגילים? מה יעודו? הוא נועד למקומות מסויימים (עבודה/בית/ וכדוומה...)? ומה זה מחשב שולחני? (זה מחשב ביתי? זה שיש לכל בית? או משהו אחר?)

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות רגיל (visual, cpp, sql,java...) * גודל המסך? 15'-14' * משקל רצוי? עד 3ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI יהיה תוספת נחמדה אבל גם VGA יספיק! * בלוטות? חובה! * גודל מינימלי של כונן קשיח? גם 80GB יספיק! * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. העיקר בארץ! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? TOSHIBA, HP, DELL * אין צורך ב כ. מסך נפרד, יותר חשוב לי המעבד וכמות הזכרון!!! * חשוב לציין ש 4.5K הוא הסכום המקסימלי!!! מחיפוש שעשיתי בחניות בארץ, נעצרתי על TOSHIBA A-300 1MO שהוא בכללי עונה על כל הד…

20. היי, אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל מיד שניה, מהו מחיר המקסימום שלדעתכם עליי להציע? שמעתי שיש בעיות רעש עם המחשב הזה, מישהו כאן יודע מזה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by yasha,

שלום, האם למישהו יש את הנייד ASUS TP500LA-DN042H ויוכל לענות על מספר שאלות לגביו (כלומר לא מתוך מאמרים ומפרטים אלא מנסיון אישי)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. amd 3000 939 pin gigabyte k8ns nforce 3 256*2 geil gigabyte g-force 6600GT 128 agp maxtor 120GB 8mb SATA ומארז עם 500W ספק (נראה לי בלוף רציני, כי זה עולה 170 ש"ח, ולא ראיתי ספקים כאלה....) סה"כ: 4100 שווה? טוב לא יודע אם זה שווה....כי אני בהתלבטות גדולה אם לחכות ל nforce 4 או לקנות עכשיו....אני עלול להצטער מאוד אם אקנה מחשב עכשיו....מה דעתכם? כמובן שאם אתם מציעים שינויים, לא לברוח מהתקציב הזה יותר מדיי.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.