עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by drorr,

מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2V-TVM מסך: SAMSUNG LCD 19" 931BF 2ms DVI - 1:2000 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN קרור למארז: THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by telzur,

אני קונה מחשב מעבד אינטל E6600 וכרטיס מסךNIVIDA GE FORCE 7600GT נראה לי שכדאי E6300 כרטיס מסך יותר טוב עד +800 שח מהכרטיס הקיים תודה למי שעוזר...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תכני HD, משחקים רזולוצית המסך הינה 1280*768 ,טלויזיית LCD 26' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן קשיח ובצרוב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מע…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 270.01 ש"ח Thermaltake TR2 550W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 495.19 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - Black 673.87 ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 1,196.00 ש"ח ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) - ATX 799.00 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,989.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,508.43 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 7,283.18 ש"ח המחשב הישן שלי AMD 3000 מתחיל כבר לקרטע אז ברור שאני רוצה שידרוג... מה אתם אומרים על המחשב הזה מזיגזאג? ( חוץ מהזכירון …

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום, לפני מס' שעות הצעת את מפרט- אשמח אם תסייע לי בשאלות הבאות: 1. ניסיתי לאתר את המרכיבים השונים בKPS הקרובה אלי (אזור השרון) -אך לא מצאתי הכל-האם תוכל לסייע לי בהרכבת מפרט דומה בחנות זו? 2.למה הכוונה ב"יכולת שדרוג"? האם אוכל להשתמש בזה למשחקים פשוטים יחסית? למשחקים כבדים?(מה יצריך שדרוג שכזה?) 3.האם אפשר לקבל בבקשה מפרט למסך מתאים לשימושים אלה (מעט צפיה בסרטים) להלן המפרטשהצעת: מפרט מבוסס E5200 + לוח G41 עם יכולות גרפיות מצויינות, וחיבורי DVI ו-HDMI. שקט וקריר עם יכולת שדרוג מצויינת ודיסק ענק ומשתלם. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435 לוח אם: ASUS P5QPL-VM ¤486 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER D…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Price list updated 06-09-2006 מעבד AMD Price Units Total Athlon"64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 1 790 לוח אמ AMD ABIT Price Units Total KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 590 1 590 זיכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיס מסך Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 הרדיסק Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 360 2 720 מארז Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח Spire Price Units Total RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 1 220 Total price 3510 � for payments 12 X 320 � רציתי לישאול מה אתם חושבים על המפרט ? השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט …

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by urich,

1.התקציב שלי הוא 5000 שקל שלי ואולי עוד כסף מהמשפחה חוץ מזה שאני לא רוצה להוציא הרבה יותר מכספי. 2.במידה ואני רוכש מחשב חדש אני לא ישתמש באופן ודאי בלפטופ המעפן לא של ibm (המפרט בפרטים שלי) שהוא t20 נחמד וגם לא במחשב פנטיום 2 300 מגההרץ ששוכב ללא שימוש. אשמח למכור אותם. 3.אני גם מתכוון למכוראת הps2 שלי ולרכוש dvd פשוט במקום כי במשחקים שלו אני לא ממש משתמש כי הוא עושה לי בעיות עם הדיסקים. עכשיו אני רוצה מערכת למשחקים בעיקר ואני צריך מסך חדש ורמקולים וכו' אבל הציוד ההקפי שקל לשנות יכול לחכות. כך שאני יקנה מסך גדול ואז רמקולים ואז עכבר ומקלדת חדשים וכו' ורק אז עוד זיכרון וכו'. 4.אני רוצה מערכת שתהיה חדשנית לזמן ארוך ככל האפשר מבחינת שיפור החומרה כלומר pcie שלידעתי קיים רק בנ…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by hai_elbaz1,

אני יוצר מוסיקה מחפש מחשב שהתוכנות כמו קיו בייס וכו" יעבדו חלק וגם אימיול וכל התוכנות שיתוף אממ אני צריך 160 ג'יגה ולפחות ג'יגה זיכרון (מחולק ל2) אממ עכשיו בקשר לכרטיס מסך אני צריך משו שיהיה סבבה לא יותר מידיי יקר..שיהיה טוב לפיפא וכל המשחקים האלה... תודה..

• 13 תגובות
    • 660 צפיות
  10. היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. אני מעוניין במחשב העונה לצרכים האלה : 1. תקציב עד 5,500 ש"ח 2. השימושים הצפויים הם בעיקר תכני HD , משחקים , ופעילות שותפת על המחשב . א) התוכנות העיקריות הם בעיקר PHOTOSHOP ו תוכנה לצפייה בסרטי HD , לא מעבר ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * יש לי מסך ! SAMSUNG 226BW עם רזולוציה 1680X1050 . לא מתוכנן החלפת מסך ! * המחשב מיועד לכל המשחקים הכי חדשים שיוצאים ... *אני מעוניין שהמחשב יריץ לי משחקים על האיכות הגבוהה ביותר , אני אחד שאוהב גרפיקה ומתלהב מכל דבר קטן ! 3. הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק רמקולים למחשב , מתוכנן לקנות רמקולים 5.1 שיהיו לי גם לסרטים ... 4. לא צריך במפרט צורב ! קניתי השבוע אחד חדש !. 5. המחשב נמצא בחדר השינה שלי , לכן אני צריך שה…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. ATI או Nvidia מזכיר שוב למשחקקיםםםם

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. אשמח לדעתכם ועצתכם למפרט הבא שבניתי. דרישות: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). 6. שיחזיק עד כמה שאפשר 3-4 שנים. 7. עבודה שוטפת כמובן אופיס, אינטרנט וכיו"ב. פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד: אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 אני מתלבט כאן באיזה יצרן ודגם לבחור וגם בנפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by sickout,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל נוכחתי לגלות שבזמן ניגון של קבצי מדיה ( AVI, MKV וכו') כשהמחשב מחובר לצג LCD דרך יציאת ה-HDMI (תצוגה דואלית או רק לצג ה-LCD עצמו) ישנם רעשים צורמים בזמן ניגון (מעיין crackles & pops) שמתי לב שבפורומים של לנובו שלעוד מספר אנשים ישנה את אותה הבעיה http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=9944 ישנו פתרון חלקי, פשוט לנתק את המחשב מהמחשמל ולתת לו לפעול על סוללות והבעיה נעלמת. לא פתרון ממש מועיל , האם יש לעוד מישהו מכאן את אותו מחשב ונתקל באותה הבעיה או לחליפין יכול לבדוק זאת ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 4000-4500 . חשוב שיהיה כרטיס מסך חזק,והארד דיסק גדול. תודה!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. שלום רב, אני מעונין לרכוש נייד לשימוש בסיסי כגון אינטרנט אופיס - והצגת תמונות של גינות ללקוחות פוטנציאלים בפגישה (אני גנן) אלה בגדול הדרישות: התקציב מקסימום 2000 למרות שהיה עדיף 1500. הגודל לא משנה - הוא לא חייב סופר נייד או דק במיוחד - מסך מקסימום 15 אינטש. לא רוצה מסך קטן מידי כי תצוגת התמונות ללקוחות שלי תהיה מוגבלת יותר. הייתי שמח לשמוע המלצות לדגמים מוצלחים / חברות מוצלחות / אחריות וכו. כמו גם המלצות על מקורות רכישהששווה לרכוש דרכם? האם מומלץ לקנות באינטרנט או דוקא עדיף בחנות מוכרת? אני ממוקם בירושלים. אבל אין לי בעיה להזמין מהמרכז במידה והדיל שווה יותר. יש כל כך הרבה דגמים וחברות שאני "טובע" במבחר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by d.c.n,

שלום, אני רוצה בבקשה מפרט לגיימניג + מסך עד 4500 אלף. וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים כבדים לדוגמא : call of duty 4 , far cry ברמות האלו. בבקשה לבנות לי מפרט ב skypc אם אפשר. תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. כולל מסך 19-22 מקלדת ועכבר אלחוטי.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. ואם לא - האם יש שיטה אחרת להקלטה ע"י חיבור מכשיר חיצוני? (זה לא צריך להיות מוסתר)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by warezman,

הגרפיקה לא מטורפת אני עובד עם פוטושופ ופלאש וזהו. אני רוצה משהו עד המחיר 2500 חשוב לציין שלא יהיה עם כרטיס מסך ATI, רק עם כרטיס nVidia תודה רבה למי שיעזור לי להרכיב מפרט

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by Bar1234,

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? צורב ודיסק קשיח אפשר לדחות את הקנייה כי יש לי בינתיים משהו חלופי.... ככה שאלה לא החלקים הנחוצים ביותר.... יש לי לוח: DFI NF4 ULTRA INFINITY וזכרונות 512X2 של סמסונג מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by se7en,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. ואם אפשר גם להנות מיתרונות כפולי הליבה. אני צריך ביצועים מספקים, לא במשחקים בכלל (אפילו לא סוליטייר ). אם כי חשוב שתהיה לו יכולת בסיסית לעבודה בתלת מימד. חשוב לי יותר קידוד של קבצי MP3 ועבודה כמה שיותר חלקה. המעבר ל-VISTA לא מטריד אותי, היות ואני משתמש לינוקס (KUBUNTU). המחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת וקידוד MP3. המפרט ללא מסך וללא מארז וספק.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by kofiko,

שלום אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל. למישהו יש דעה עליו? תודה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים