עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by slekt,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by AvalonX,

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מפרט שהזמנתי,קצת חוות דעת.ותנו במברוק מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪600 ספק כוח: [..] SEASONIC S12D 750W SILVER - RETAIL ₪611 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-D14 - זמין במלאי ₪350 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪3947

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. זה יהיה מפרט לגיימר לא מתכנןן oc מה שכןן יש לי שאלה בנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד הר דיסק של 500 גי'גה ושהk10 ישב על הווינדוס ו500 ג'גה ישב על כונן אחר מה שרציתי לשאול עם כדי להוריד את ההרד דיסק של ה10K ולשים במקומו מעבד 4 ליבות של Q9550 http://i41.tinypic.com/9ssdj9.jpg זה המפרט תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 3000+- 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כמו gta/sims 3. לא 4. צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן חברות אמינות 6. מארז בצבע שחור... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך חשוב אבל רצוי... 10. האם מתוכנן OC? מ-2.4GHz ל-3GHz וב-front side bus speed מ-1066MHz ל-1333MHz 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.-מסך ה-t200 ל סמסונג 20אינצ'... מפרט שבניתי: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. טוב אני חושב על המפרט הזה.. יותר נכון כבר דיי סגור עליו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 המפרט מעולה לOC עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט בתקציב.. יש למישו הצעות יותר טובות באותו תקציב? בלי לחרוג מ4.5.. וצריך קירור המסך יהיה SAMSUNG T220

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by CHAOS6,

צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. זה המפרט: עם עכבר + מקלדת רגילים... מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4352 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Cooler…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש, אני צריך להכין מפרט למחשב לאחותי, שבסך הכל מתכתבת בICQ וקצת אנטרנט ומוזיקה... אך יש סיכוי לא רע שאחותי השניה שאוהבת משחקי מחשב תשתמש בו. אבל יש לי כרטיס גרפי לא בשימוש 4670 ובנוסף יש לי 2GGB בשני סלוטים של קינגסטון פשוטים של 800MZ ככה שזה לא חובה... המחשב צריך לכלול צורב DVD שקט ואמין (מבחינת איכות צירבה) ככול האפשר ספק טוב שיחזיק את הכרטיס מסך הזה.... ואם אפשר להכניס בתקציב הזה עם חריגה קלה של עד 300 שח מסך גדול ואיכותי ככל האפשר בשורה התחתונה המחשב צריך להיות שקט מספיק חזק כדי שלא תנג'ס לי שזה לא עובד.... תודה לכולם רז

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני צריך מפרט למשחקים קלים וכאלה אני מחפש מחשב משרדי רק שאני אוסיף כרטיס מסך . חשבתי לקנות רק מחשב משרדי ובשאר הכסף לקנות כרטיס מסך יש שנייה מהטרייד-זון , יש לי מין סטייה כזאת להידלק על כרטיסים ישנים וטובים כמו 7950GT או X1950 XT אז אם תמצאו משהו מומלץ בטרייד זון, תוסיפו למפרט. הנה הטופס: 1. מה התקציב? 1500 (חריגה עד 100 ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , הרבה גילשה, משחקים קלים, צפייה בסרטים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD חובה, כרטיס מסך לא משולב, תקראו מה שמסומן למעלה . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור לא צריך משהו בומבסטי, סה"כ מחש…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  11. הרכבתי לעצמי שני מפרטים שונים בשתי חנויות שונות (היות ואני רוצה לקנות את הכל באותה חנות). מקווה לשמוע הערות או עצות מועילות. מפרט ראשון מפרט שני שתי המערכות מבוססות על E8400 וכרטיס מסך 4850. לוחות האם נבחרו בגלל אפשרויות ה RAID שלהם. לצערי בפוקס אין לוח אם מבוסס P43 עם אפשרות RAID לכן הבחירה קצת יותר יקרה ולפי הביקורות גם הרבה יותר טובה מלוחות יקרים יותר של אסוס. כמו כן בשתי המערכות המארז הוא מסוג P182 עם קירור מעבד Kama Cross (חולה שקט). מבחינת מחירים המערכות שוות ערך, אבל אני חושב המערכת של פוקס יותר עדיפה, גם בגלל הלוח אם היותר חזק וגם בגלל האפשרות לעשות 3 תשלומים בלי ריבית.. אבל תמיד יש מקום לשיפורים\שינויים. מה דעתכם? כמו כן האם שווה לחכות קצת לחגים ולצ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים, תכנות ושיתוף קבצים (במקביל למשחקים\תכנות). מספר פרמטרים חשובים: 1.אני מעדיף להתבסס על מעבד C2Q 2.המחשב יהיה בחדר שינה לכן חשוב שיהיה שקט 3.HDD 1TB 4.ציוד היקפי דרוש - עכבר, מקלדת, רמקולים 2.1 5.חיבור WiFi 6.מסך 22"

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי . היא צריכה בכללי רק בשביל אינטרנט ואולי עבודות גרפיקה בעתיד (פוטושופ וכאלו..) יש איזה משהוא ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי פה, ניסיתי לקרוא את הדיונים שלכם אבל בהחלט חסר לי ידע על מנת להבין את הכל... בכל מקרה אני צריך (למטרות תחביב ועבודה) להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית. התוכנות העיקריות שירוצו עליו ב90% מהזמן יהיו פוטושופ, אוטוקאד, וסוליד, בשאר הזמן יהיו עוד כל מיני תוכנות של מהנדסים שאני מקווה בשבילכם שאתם לא מכירים מסך כבר בדרך אלי משיקולי תקציב ויתרתי על הדגמים המעולים של EIZO והלכתי על DELL 22 2209WA עם פאנל IPS - חדש ביד 2 נמכר ב1300 ש"ח. הכי עונה למטרה של יעילות מול מחיר שמצאתי. בנוגע לשאר המפרט התקציב שלי כרגע הוא 4000 ש"ח. הבנתי שאני מעדיף שהמערכת תתמוך בצורה מלאה ב64 ביט - תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו הוא: מע…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  17. קיבלתי הצעת מחיר עבור מחשב והייתי שמחה על דעתכם על המפרט. זה אמור להיות בעיקר עבור בניות סוליד ובניות רינדורים במקס מעבד: מעבד איבטל ארבע ליבות Q9400 או Intel Core 2 Duo Q8200 ארבע ליבות כרטיס מסך: כרטיס מסך Qoudro 570 או GeForce 9800GT 1024M לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: 1000G SATA2 WD 7200RPM זכרון: 4096M DDR2 Kingston 800 מאוורר: BUFFALO שקט נחושת מקצועי כונן אופטי: DVDRW SATA SONY X22 ספק כח: HuntKey 550W מקצועי מאוורר גדול יוצא בין 4000 ל- 5000 ש"ח - תלוי במעבד וכרטיס מסך - ושם כמובן ההתלבטות שלי. אני לא מצליחה למצוא את האיזון בין מחיר לאיכות. אני רוצה מחשב חזק שיגיב טוב לביצועים שאני מטילה עליו. תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. פרטים על תקציב: התקציב הוא:2800 עם חריגות של 300 שח. השימושים של המחשב העתידי: השימושים העיקריים של המחשב יהיו: 1.צפיה בסרטים עם חיבור HDMI לLCD 32 אינץ של סמסנוג. 2.גלישה באינטרנט+עבודה שוטפת מול המחשב. מערכת הפעלה : XP המפרט נלקח מכאן: http://www.upf.co.il/file/3676317.html קובץ אקסל להורדה הרכבתי את המפרט הבא מה אתם אומרים: מעבד: 9IC001 Intel® Core2 Duo $135 3 Years LGA 775 2.8 GHz E7400 3MB BOX 64Bit 1066MHz לוח אם 39264 GA-G31M-ES2L $54 DC, C2D, Quad INTEL G31 1600 (O.C)/1333/1066/800 2xDDR2 667/800/1066(o.c) DC 4xSATA 1xPATA 6C H D A N/A On-Board PEGx16 N/A 1GBE Micro ATX Energy Saving זכרונות 23752 KINGSTON DDR 3 2GB 1333MHz $39 23752 KINGSTON DDR 3 2GB 1333MHz …

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by cobmetal,

שלום ! בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 - 8000 שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : …

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי ‏AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט למחשב בלי מסך. אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' כדי לצפות בסרטי HD, אז שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI. חייב שהמחשב יצליח להריץ 1080P בלי בעיות. שהמחשב יוכל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר. *שהמחשב יהיה שקט. *אני תמיד העדפתי Intel.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. מצאתי מפרט באייבורי, ורציתי לשמוע חוות דעת... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 המחשב ישמש בעיקר לMMO אחד שאני משחק ולעיבוד גרפי בסיסי. שקלתי אגב להוסיף עוד כרטיס מסך שלא יהיה און-בורד. דעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. היה לי נייד HP עם רוזולציה 1280*800 הבעיה היא שהמסך לא חד מספיק וכל תזוזה קטנה מול המסך מתחילים הצבעים להיות מעוותים והפירוט של צבע השחור מצמצם האם קניית נייד עם מסך בעל רוזולציה גבוהה תפטור את הבעיות האלה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. מממ.. מחשב להרבה שנים הבאות שיחזיק הרבה זמן וטוב יש העדפה קלה לכרטיס קול סבבה קיים מסך 17 עדיף מחנות בדרום הקרוב לאשקלון אשדוד,וכרטיס מסך חזק.

• 10 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.