עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…

2. Started by bad-sector,

חבר שלי יש לו מחשב להלן המפרט: AMD PALOMINO XP 2000+ 256 DDR MB צורב, DVD, כרטיס מסך ON BOARD לוח אם של אסוס. 30 GIGA הרדיסק. הוא מעוניין לשפר עד כמה שאפשר את המחשב בסכום הנ"ל (1500) חריגה של 100-200 שקל תתקבל... כמו כן יש לשקול החלפת המעבד במידת הצורך לאור הליבה הגרועה (לדעתי) הייתי רוצה להתייעץ מכיוון שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך RADEON 9600 שאני כבר לא מבין איך חלקן זולים יותר וחלקן פחות... הייתי רוצה לקנות לו איזה TI4200 נורמלי אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אני לא יודע איך ה FX של NVIDIA אני מעריץ של ATI אז אני לא דוגמא... מה שהכי טוב בשבילו במסגרת התקציב יהיה מצויין... אין צורך להחליף לוח, כרטיס מסך נורמלי חייב, אולי עוד זיכרון ועוד הרדיסק? ואולי תציעו דברים חשובים יותר? …

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  3. ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  4. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים קטנים cs פיפא פרואבולישן וכאלה ואייסיקיו ... עכשיו אני לא צריך מפרט חדש רק תגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם http://img174.imageshack.us/img174/8141/43437540oa8.jpg או: http://img360.imageshack.us/img360/8001/agxx3.jpg או http://img360.imageshack.us/img360/9425/ylmzymmhxnqdxe7.jpg עכשיו שלושת אלה עולים לי בערך אותו דבר, אני לא רוצה מפרטים אחרים רק שתגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם תודה.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  7. בבקשה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. Started by Carlito,

אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב, אני מבקש מפרט עבור מחשב אשר יכול להריץ עליו מערכת הפעלה windows 7. מטרת המחשב היא גלישה, וצפייה בסרטים. אודה לקבלת מפרט מומלץ. תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אין צורך במסך. מעוניין לקנות את המחשב בKSP או ב skypc. המטרה בגדול של המחשב היא שישמש לאינטרנט ומשחקים בינוניים בסביבות 4-5 שנים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  11. יכול להיות שאני יקנה מחשב מחו"ל(יש לי שם דוד והוא צריך להגיע לארץ בקרוב) אז מישהו יכול לבנות לי מחשב בסכום 3500-4000 ש"ח לפי המחירים של חו"ל כמובן. תודה עריכה: שכחתי להגיד שהמפרט מיועד למשחקים

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  12. מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by blue_wolf,

שלום, אני עומד לקנות מחשב , מה דעתכם על המפרט הבא : זה המחיר וזאת החנות שאני צריך , ותגידו ליאם יש משהו לשפר או שזה מספיק , היעד שלו זה אינטרנט, משחקים, מוזיקה, סרטים .... (כמו כולם) זה המפרט: לחצו כאן לראות את המפרט

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200. א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תכנות. אך מפעיל תוכנות רקע כגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  17. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by zoozoo,

שלום רב לחברי הפורום, אני מתקשה להרכיב מפרט שיענה על הצרכים המגוונים שלי (המפרטים באתר לא בדיוק מתאימים). רצ"ב השאלון ממולא ואחריו כמה שאלות שעלו אצלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב די "פתוח". סכום של 6,000 ש"ח (ללא מסכים) נראה לי מספיק, אבל אם יש בכל זאת צורך - אפשר להרחיב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש בעיקר את התמורה הכי טובה לכסף, וממש אין הכרח לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית "כבדה" מאד. הכוונה לעבודה על שני מסכים גדולים, עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל (לרבות וורד עם הרבה…

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. איך המפרט טוב לויסטה המפרט נראה נורמאלי ? על המאז נא לא לדבר פשוט אהבתי את העיצוב שלו ולא מעניין אותי הקירור שלו. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1097 חנות סקאי ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 603 חנות גולדטופ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ כמות 2 מחיר 550 +550 = 1100 חנות סקאי DDR2 צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר 194 חנות סקאי דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר 330 חנות סקאיי כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מחיר 863 חנות סקאייי מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מחיר 355 חנות גולדטופ ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC מחיר 444 חנות גולדטופ רמקול Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מחיר 225 חנו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מעבד אינטל E65502.33 1333FSB C2D לוח אם MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN זכרון 1GB DDR-2 800MHZ צורב DVD +- DUAL LAYER X18 שחור דיסק קשיח 200G SATA2 SEAGATE כ.מסך MSI RX2400PRO TD256EH PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) כ.רשת 1G LAN OB נלווים מקלדת מולטימדיה אינטרנט שחורה עכבר אופטי 5 לחצנים שחור רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 מסך 2000:1 DVI 2MS 1953TR LG תגידו מה אתם חושבים...

21. Started by LiorZi,

אני מעוניין לקנות את הנטבוק ASUS 1015PN, הוציאו אותו לשוק (העולמי) לפני כ-4 חודשים. אבל כמו תמיד בארץ זה תמיד יהיה מאוחר יותר... עכשיו השאלה שלי היא מתי הוא יגיע לחנויות בערך? יש איזה הערכה כוללת למישהו? כמה זמן זה לוקח בדרך כלל? ואגב כל הנטבוקים מאותה הסדרה חוץ ממנו כבר קיימים בארץ מספר חודשים (חלקם גם שווק לפני מספר חודשים)... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220850 אל תציעו הצעות כמו לקנות מחו"ל, אני יודע שזה יותר זול ומשתלם, אבל אני רוצה מקלדת גם בעברית ואחריות בארץ בלי כאב ראש. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. המחשב מיועד לבן אדם מבוגר, בלי ניסיון רב בשימוש במחשב (מלבד בעבודה). מה שחשוב פה זה בעיקר השקט הנפשי, פחות המחיר. הלכתי על רכיבים איכותיים ושיחסית יחזיקו הרבה זמן. אני יודע שאפשר ללכת על מחשב הרבה יותר חלש ובפחות כסף, אבל חשוב לי מאוד השקט הנפשי לתקופה לא מבוטלת, ולכן הלכתי על מפרט בינוני. המפרט עליו חשבתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA SPARKLE Geforce 9600GSO 512MB DDR3 Dua…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sagi_10,

חבר שלי רוצה ליקנות מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי רק מיקלדת ועכבר המחשב צריך לכלול: כרטיס מסך טוב למשחקים צורב דיוידי כונן פלופי מיקלדת ועכבר מעבד amd 1 גיגה זכרון 80 גיגה hd

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת ועצה לגבי מחשב חדש. המחשב ישמש לצורך ניתוח טקסטים והרצת חישובים יחסית כבדים. ניתוח כמה עשרות אלפי מאמרים ביום. אני צריך רכיבים אמינים. בניתי את המפרט הבא: מערכת ההפעלה וה DB יותקנו על כונן ה SSD כשהכונן הנוסף ישמש לגיבויים וסיפריית מדיה. מדי פעם אני מניח שאצפה בסרט גם דרך המחשב. המון תודה, ערן [table] [tr][td] מעבד אינטל : [/t][/t] Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, Tray [table][tr][td] מאוורר למעבד : [/t] Arctic Freezer i30 [table][tr][td] לוחות אם למעבדי אינטל : [/t] Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E [table][tr][td] זכרונות : [/t] Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz [table][tr][td] כ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים