עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. שלום לכולם. מחפש מקום/חנות באזור חיפה והקריות שבה יש תצוגה גדולה ומקיפה של מחשבים ניידים מישהו מכיר מקום כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה, בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by דנית,

שלום לכולם לאחר שקראתי קצת במאמרים בפורומים שונים ובהודעות שונות קיבצתי שני מפרטים שנראים לי מתאימים. האחד אינטל: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 465 1 465 צורבים DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200 מארז Mercedes Black 8011 והשני AMD: 0 7203 Comp…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. כל המגוון ממש מבלבל- אשמח אם תוכלו לעזור... תקציב : 5000-6000 לשימוש בתוכנות גרפיות- דו מימד ותלת עם מסך ובלי שאר הציוד ההקפי חשוב לי שלא יחמם ולא ירעיש וכל מה שצריך כדי שיהיה מהיר כמובן!! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Asorkin,

התקציב שלי הוא 7500 ₪ ואני יוכל לחרוג מהתקציב עד 500 ₪ השימושים של המחשב הם תכני, HD משחקים, גרפיקה ותיב"מ (Cad-Cam) אין לי צורך בציוד היקפי כגון רמקולים, מקלדת ועכבר לא מתוכנן אוברקלוק אני מאיזור הצפון – נהריה אני בטוח שיש הרבה שטויות אבל זה משחשבתי לעצמי : מעבד - I5 760 או i7 870 קירור - Noctua NH-D14 אם - ASUS P7P55D-E PRO או Gigabyte GA-P55A-UD4P או ------------------- ??? ------------------- זיכרון - Corsair Dominator Dual Channel CL8 4GB CMP4GX3M2A1600C8) ) או Corsair XMS3 Dual Channel CL7 4GB CMX4GX3M2A1600C7) ) או ------------------- ??? ------------------- כ.מסך - Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1G או --------…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. חבר שלי צריך מפרט לעבודה משרדית עם צורב DVD, מסך דק טוב(מקווה שנכנס בתקציב), עכבר ומקלדת(אם אפשר אל חוטי אבל ממש לא חובה אלא בעדיפות הכי נמוכה)ומכשיר פקס/מדפסת/סורק משולב. אם אפשר אז כמה שיותר להתקרב ל-5K תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by ytoledano,

שלום! אני שוקל לקנות מחשב שיריץ SQLSERVER ואופטימיזציות על מודל כלכלי. אני אפרט על השימושים, כי זה משמעותי למפרט. המפרט הזה יצטרף למחשב שמופיע במפרט שלי בצד ימין כדי ליצור מערך של מחשוב מבוזר. המחשב יעשה שני דברים: 1. בדיקות חד פעמיות: המשתמש מכניס קלט והאפליקציה מריצה בדיקה היסטורית תוך כדי שליפה של נתונים היסטורייה מDB של כ15GB. עיקר העבודה פה היא השליפה מהDB, שלמרות שהוא מאונדקס טוב, זה עדיין הרבה קריאה מדיסק. בדיקה כזאת לוקחת היום בין דקה ל10 דקות (תלוי בטווח השנים עליהן היא מורצת) ולדעתי המעבר מRAPTOR74GB לSSD יכול להאיץ אותה לפחות פי 5. 2. אופטימיזציות של מודל כלכלי: המשתמש מכניס טווח של קלטים, המחשב מריץ את כל האפשרויות ומוצא את הטובות ביותר. הנתונים נטענים רק פעם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פונה בעיקר למי שמבין איך מחשב ליצירת מוזיקה צריך להיות.(רק מארז ללא מסך וכל השאר). בעקרון צריך מעבד quad רצוי שיהיה חזק מאד,זכרון 4gb,לוח חזק,שני הארד דיסקים עדיף כל אחד 300mb 32mb sataII כרטיס מסך משהו באמצע לא מפציץ אבל גם לא מעפן.....רצוי עם פיצול ל-2 מסכים וזכרון 512MB. ובראש ובראשונה מארז עם קירור רציני ושקט..אני יכול להיות גמיש עד 5000k עם זה.....תנו בראש אנשים תודה אשמח לקבל כל הצעה שנראית לכם מתאימה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Spring,

איך המפרט הבא ביחס למחיר (3190), איזה כרטיס מסך עדיף מהשתיים והאם הוא יריץ לי משחקים טוב? המפרט: לוח אם: ל- AMD Athlon 64 תוצרת MSI או ASUS PCI-EXPRESS מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 64BIT Socket 939 זיכרון: 512MB DUAL DDR 400MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS: ATI Radeon X300SE 128 MB / Nvidia GeForce NX6200TC upto 256 MB דיסק קשיח:80GB SATA 7200 RPM 8 MB CACHE כונן אופטי: צורב CDRW 52X32X52 תקשורת: כרטיס רשת LAN 10\100\1000 כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) מסך: מסך 17" שטוח של AOC או MAG מחיר: 3190 ש"ח. בסך הכל הוא שווה? ואיך הוא יריץ משחקים? אני קונה אותו בעיקר בשביל Counter Strike : Source אז אם מישהו יודע איך הוא יריץ אותו שיגיד בבקשה. זהו, תודה לעוזרים. *אגב, העתקתי א…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by aradgonen,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש (להרכיב לבד) עד 4K.. חשבתי על זה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d642fb20010 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות+פיתוח אפליקציות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, SNIPER ELITE, BATTLEFIELD 1, TITANFALL 2 -מהי הרזולוציה הט…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tsuriel,

לגרפיקה,ואנימציה וקצת למשחקים בלי מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  14. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…

15. Started by bad-sector,

חבר שלי יש לו מחשב להלן המפרט: AMD PALOMINO XP 2000+ 256 DDR MB צורב, DVD, כרטיס מסך ON BOARD לוח אם של אסוס. 30 GIGA הרדיסק. הוא מעוניין לשפר עד כמה שאפשר את המחשב בסכום הנ"ל (1500) חריגה של 100-200 שקל תתקבל... כמו כן יש לשקול החלפת המעבד במידת הצורך לאור הליבה הגרועה (לדעתי) הייתי רוצה להתייעץ מכיוון שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך RADEON 9600 שאני כבר לא מבין איך חלקן זולים יותר וחלקן פחות... הייתי רוצה לקנות לו איזה TI4200 נורמלי אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אני לא יודע איך ה FX של NVIDIA אני מעריץ של ATI אז אני לא דוגמא... מה שהכי טוב בשבילו במסגרת התקציב יהיה מצויין... אין צורך להחליף לוח, כרטיס מסך נורמלי חייב, אולי עוד זיכרון ועוד הרדיסק? ואולי תציעו דברים חשובים יותר? …

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  16. ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  17. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  19. המחשב מיועד למשחקים קטנים cs פיפא פרואבולישן וכאלה ואייסיקיו ... עכשיו אני לא צריך מפרט חדש רק תגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם http://img174.imageshack.us/img174/8141/43437540oa8.jpg או: http://img360.imageshack.us/img360/8001/agxx3.jpg או http://img360.imageshack.us/img360/9425/ylmzymmhxnqdxe7.jpg עכשיו שלושת אלה עולים לי בערך אותו דבר, אני לא רוצה מפרטים אחרים רק שתגידו לי מה יותר טוב מבין שלושתם תודה.

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. בבקשה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  21. Started by Carlito,

אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב, אני מבקש מפרט עבור מחשב אשר יכול להריץ עליו מערכת הפעלה windows 7. מטרת המחשב היא גלישה, וצפייה בסרטים. אודה לקבלת מפרט מומלץ. תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  23. אין צורך במסך. מעוניין לקנות את המחשב בKSP או ב skypc. המטרה בגדול של המחשב היא שישמש לאינטרנט ומשחקים בינוניים בסביבות 4-5 שנים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  24. יכול להיות שאני יקנה מחשב מחו"ל(יש לי שם דוד והוא צריך להגיע לארץ בקרוב) אז מישהו יכול לבנות לי מחשב בסכום 3500-4000 ש"ח לפי המחירים של חו"ל כמובן. תודה עריכה: שכחתי להגיד שהמפרט מיועד למשחקים

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.