עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by guke3755,

היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. לאחר שהמחשב אשר שימש אותי נאמנה כ7 שנים התחיל לעשות בעיות, החלפת דיסק קשיח כונן דיסקים ופירמוט לא עזרו, החלטתי לקנות מחשב חדש..בדקתי באינטרנט בכל החנויות בראשון (KSP SKYPC) וכו' וכו' ואני בהתלבטות. הגעתי לאתר הזה קראתי וראיתי שפה יש אנשים שמבינים=] אני כעיקרון עוד חודש מתגייס, אז אני רוצה מחשב שיהיה לי בינתיים למשחקים קלים (לא משהו יותר מC&C או COD2/3 וכו') ואחרי שישאר למשפחה. אשמח למפרט למחשב כזה..תודה מראש ירדן-] נ.ב ללא ציוד היקפי, העדפה לINTEL

4. . מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. מטרות המחשב הם למשחקים ולתוכנה QBASE שזה עריכת מוזיקה אני יודע שבשביל זה צריך מעבד טוב אבל אני סומך עליכם שתעשו מפרט טוב מאד... תודה לעוזרים ויום טוב

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום , דרוש מפרט למכונת LINUX (כנראה אובונטו או אופן סולריס) עד 1000 שקל בלי שום ציוד הקפי , רק כרטיס רשת אלחוטי . מיועד אך ורק כתחנת עבודה כשרת לאפליקציות JAVA (לכן סיכוי גבוה שמדובר בסוף ב אופן סולריס) , זה מחשב שיעבוד 7*24*365 אז אפשר לעבור טיפה רק לטובת מארז יותר שקט . תודה .

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by sonysony,

מעבד-q6600 לוח אם-gigabyte gap35cds3 כרטיס קול-creative x-fixtreme audio כרטיס זיכרון-ocz dd3 1gb 1066 cl7 ספק כוח-thermaltake tr2 rx 550w retali כונן קשיח-7200rpm 16mb 250gb כרטיס מסך-hd4870 x2 gb2 סכום הכול:4900 שווה לקנות את המחשב הזה

8. Started by soundf,

אהלן . בניתי לעצמי מפרט שצריך לעמוד בתקציב של 2500 שקל הדרישות שלי מהמחשב: שיהיה חזק כדי להריץ סרטים באיכות HD גבוהה ומסובכת (כולל סראונד 7 ערוצים לעתיד) והשאר הזמן זה אינטרנט בסיסי ,מוזיקה,וקצת אופיס. זה מה שבניתי: סל הקניות מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 450 לוחות אם למעבדי אינטל‏ Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 720 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 כונני SSD Intel 40GB SSD 320 Series SATA II 2.5'' SSDSA2CT040G3K5 (Retail) 440 ציוד רשתות‏ כרטיסי רשת אלחוטים Edimax EW-7722IN nMax 802.11n Wireless PCI Adapter 300Mbps 133 מאווררים וגופי קירור‏ מ…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. מארז מעבד AMD או Intel עם 64 ביט כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם זכרון אם יש מספיק כסף תוספת צורב DVD . תודה בראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג קצת ולהשיג שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך שלי הוא ASUS MK221H 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה שיריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by J0n1,

שלום. המפרט שלי הוא כך: Amd Athlon 64bit 3200 2.04Ghz 512 ram geforce 5500 fx abit kv8 pro רציתי לדעת האם אוכל לשפר את המחשב שלי בעד 500 שקל כדי שאוכל להחזיק איתו עוד שנה - שנה וחצי אני רוצה שהוא יתאים לי למשחקים ושיוכל להריץ גם תוכנות מורכבות וסרטי HD חשבתי אולי על OC למעבד, אפשרי אצלי? תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by kog,

לסטודנטית בעתיד לצרכים בסיסיים מחפשת מחשב אמין לטווח ארוך. האם הדגם DV6789 של HP טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2928 האם יש מחשב טוב יותר באותו טווח מחירים שכדאי לי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אני עומד לקנות 2 מערכות מחשב בסכום כולל של 20,000 ש"ח. אני רוצה לקבל חוות דעת על חנות ואני יודע שזה נוגד את חוקי הפורום ולכן אשמח עם מישהו יחזור אלי במסר פרטי לגבי logicpc שכולכם מעלים משם מפרטי מחשב. זה מאד דחוף לי. מודה מראש לכל העונים (וחשוב שזה יהיה מנסיון אישי ולא משמועות בלבד) תודה ויום טוב, אייל

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.

17. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by HeroesCut,

שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המחשב צריך להיות עם מסך 20'' ועם מעבד אינטל הוא מסכים לקחת מעבד AMD רק אם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים חובה DX10 לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי המחשב למשחקים אם יש משהו ששחכתי תכתבו ואני אוסיף תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by the_big,

אז זהו הנה המפרט הדנדש שלי אשמח לתגובות וההערות: 1.פנטיום D 930 2.ASUS P5LD2 945G 3.KINGSTON 512 DDR2 CL 4 4.GF 6600 GT 128MB DDR 3 128 BIT (ישתנה עוד שבוע ל6800 GS בהמלצת החברים בפורום ובהתאם למלאי). 5.DVDRW LG 4167B 6. ספק ג'נרי 400W שלא עשה בעיות בנתיים. 7. MAXTOR 160 SATA 2 8.WD 80 IDE מה דעתכם??? או

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  22. מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ 939 לוח אם: GigaByte GA-K8NF-9 Nforce 4 זכרון: 1024Mb Kingstone כ.מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 6600 PCI-Express הארדיסקים: 2 כוננים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Clint Eastwood,

זקוק לאיזה לאפטופ מוצלח שהמחיר גג שלי הוא 5000 ש"ח... בעקרון הוא לעבודה משרדית\אינטרנט אבל מן הסתם תמיד טוב שיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים תודה לכל העוזר

24. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8389&perur=4 בבאג יש מבצע על זה לסוף השבוע כדאי לקנות? שימושים: משחקי כדורגל (FIFA,PRO,FOOTBALL MAMGER)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by lior007,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד 700 דולר מקס מארהב. אני צריך שזה יהיה מחשב חזק..אומנם לא מיועד רק למשחקים אך גם,(משהו כמו פיפא לא יותר)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים