עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stiassny,

שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, שמעתי נזיפות על המחשב שאני הייתי מעוניין לקנות, כגון שזה מחיר יקר מדיי, ואינך צריך את הדבר הזה. :-[ בכל מקרה, הורדתי קצת מערך המפרט, והורדתי את מחיר המפרט ב5000 ש"ח!!! אז הינה המפרט החדש: לוח אם : Asus Striker Extreme מעבד: מעבד דגם Core2Duo QUAD 2.4 Q6600 8M 1066 זיכרון: Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL5 DUAL PACK 2x1Gb כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe כונן קשיח: SeaGate ST3250620AS 250GB 7200.10 מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew …

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by easyuri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה7000 8000 ש"ח אני בעיקר צריך אותו לסרטים ולאוניברסיטה אבל חשוב לי שהוא יהיה חזק ואמין כי אני מתכוון לטייל איתו חצי שנה באוסטרליה. יש שתי דגמים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח לקבל חוות דעת וגם הצעות נוספות. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=554&ser=1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&ser=1

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. טוב , זה המפרט שהכנתי לבן דוד שלי שגר בחול , זה המחשב שיהיה לי כנראה רק עם ה R600 . ( אני חדש פה אגב, בפורום .. ) עכשיו רציתי עצות שלכם , אם יש מה לשפר ואיפה , לדעת אם המארז הזה מספיק טוב ואם יש משהו אחר יותר טוב ויפה יותר ( אני אוהב דברים מיוחדים) , אם כל החלקים מתאימים אחד לשני ונותנים ביחד את מלוא הביצועים + חסר לי ספק כוח אז תנו המלצה תודה. בנוסף יש הנחה של 10-20 אחוז במקום הקניהה כלומר זה יוצא בסביבות ה9000 שקל שם. כרטיס מסך : BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC PCI-E Video Card BFGR88768GTXOCE, 768MB GDDR3, SLI Ready, Essential Vista 590$ לוח אם : ASUS Striker Extreme LGA775 Motherboard, nForce 680i SLI Chipset, Supports Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Quad-Core 4…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by KIM,

נתקלתי במחשבים הללו : אולי מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין הפלטפורמות השונות? מזה ה - ATI RC410ME? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=113 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  7. כרטיס מסך GF 7600 יתווסף בהמשך........ וגם עוד 512 זכרון. לוח אם GIGABYTE GA-945GMF-S2 מעבד אינטל E6300 Intel® Core 2 Duo 1.86 GHz זכרון PQI 512MB DDR2 667MHZ DVDRW LG DVD-RW DL Super Multi X18 BLACK HDD Seagate 160GB SATAII ST3160815AS מארז ASUS TA651 BLACK/WHITE/BLACK סה"כ מחיר 484 $ = 2350 ש"ח כולל מע"מ

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by tamirgolan,

מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. אין לי העדפה ל-AMD או INTEL, כיום יש לי AMD. כן יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהי…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by michfir,

שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. כאמור אני מחפש לרכוש מחשב רק מארז עם כל המכלולים. אני מחפש מחשב לרוב למשחקים ולגלישה באינטרנט. דרישות שלי :גרפיקה טובה יש לי כרגע RADEON 9600XT האם זה יספיק? או לקנות חדש? אני חייש שיהיה גם לפחות 160 ג'יגה על מה אתם ממליצים? עד ל3K

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by meir_sh,

שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אחרי שחקרתי קצת ואחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט הבא (כבר שאלתי את דעתכם על מפרט קודם הוספתי קצת כסף למפרט הזה) מחשב למשחקים כבדים ואפשרות ל OC מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1747 לוח אם ASUS STRIKER EXTREME 1931 זכרונות G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 1500 כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL 2954 מארז THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW 751 ספק כח ?ToughPower W0103 600W PFC 560 קירור למעבד Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System 600 צורב DVD ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE 261 דיסק קשיח WD 500GB 16…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין שמחשב חדש אשר יחזיק מעמד כמה שנים טובות צרכים : עבודה שוטפת - OFFICE INTERNET משחקים - אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק בייחוד משחק כגון NFS ו CALL OF Duty עריכת וידאו - סרטים בייתים זה המפרט הראשוני מ - KSP אנא הרגישו חופשי להחליף כל חלק (בייחוד אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך) המטרה היא כמובן להגיע לתקציב בעל עלות תועלת מקסימאלית המסך המיועד הינו vp930 אני לא מתכנן OC בשלב זה אולי עוד שנתיים שהמחשב כבר יתחיל לזייף במשחקים חדשים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 655 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS x2 980 כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1100 דיסקי…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה) ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם. החברה שאני עובד בה רוצה להחליף את השרת הישן של מבוסס מעבד P2. השרת אמור להריץ WINDOWS 2003 SERVER שישמש כשרת קבצים ודואר. הם לא מוכנים לקנות מחשב בחלקים. רק מותג הם מחפשים. מדובר על שרת ל20-30 איש לאיחסון קבצים. הרד דיסק של 200 גיגה יספיק. האם מישהו מHW התעסק עם שרתים מותגים לעסק קטן. ויש לו המלצות.. התקציב הוא בסיבות 1500$. אבל כמה שאפשר לחסוך טוב יותר. תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. תוכנות גרפיקה עריכת סרטים וויסטה בעתיד. מעבד נמוך יותר, קצת מפחיד אותי לגבי בעתיד לבוא..., אין לי מושג קלוש בהמהרה עתידית, כן כדאי או לא..., המפרט לשיפוטכם. יש לי ציוד הייקפי קיים. תודדדדה ;D . מצורף המסמך (יש חנות יותר זולה?) לעיונכם. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, משחקים כמו סימס,גיטיאי, אולי אפילו C&C3 (אבל מספיק שרק יעבוד..) נראה לי 7300GT מספיק בהחלט.. מעבד לא מוכן להתפשר על מתחת ל-AMD Athlon 64 X2 3800+ זכרונות ולוח אם לא מבין בזה אבל חשוב לי שיהיה ג'יגה זיכרון. הרד דיסק, שוב לא חשוב, אבל שיהיה מעל 80 ג'יגה, ואם ההבדל בין 80 ל-160 זניח, שיהיה 160... צורב דיוידי כמובן, כרטיס מסך, אם אתם מכירים אחד אחר טוב יותר או יותר זול ומשתלם אז תגידו.. הא.. וספק כוח כמובן, בבקשה תשימו לי אחד נורמאלי מדבר אתכם פה אחד שנשרפו לו בבית בערך 7 ספקי כוח (ספק כוח מילא אבל הבעיה היא שהוא בד"כ לוקח איתו עוד כמה חלקים על הדרך..) וזהו בנוסף, אני מעדיף שהחנות תיהיה מהמרכז (ראש"צ, רחובות..) וחשוב לי מאוד שהיא תיהיה …

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by Thadar,

המחשב הוא בשביל חברי הטוב "דל התקציב" ^ ^ לפני כן הוא רצה לקנות מחשב נייד למשחקים, כמו שכתבתי כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243594.0 אבל שכנעתי אותו שאין כזה דבר בכל מקרה, אני צריך הצעה למפרט עד 4K כולל מסך (LCD לבקשתו) ללא ציוד הקפי, ללא צורך ב OC ושיוכול להריץ משחקים בצורה סבירה. במילים אחרות שיוכל להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר שהתקציב מאפשר...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by eins,

שלום אנשים, אני צריך מחשב בעיקר למוסיקה סרטים ואינטנרט, בכל מקרה אני משקיע בו 7 עד 8 אלף שיהיה עמיד לשנים הבאות לא OC הסכום דיי גבוה כי אני רוצה מארז מעוצב, ספק דיי רציני עד סכום של 600 שקלים וגם מאוורר עם לד על מעבד (מה שאומר שהמארז צריך להיות עם חלון) כרטיס מסך שיתמוך בטכנולוגיה החדשה אבל לא יותר מ 2000 שקל, שאני יוכל להריץ משחקים של השנה החולפת... טוב למארז זה הבסיס e6300 לוח אם GA-965P-S3 זכרונות 1G (בחודשים הבאים אני ירחיב אותם רק השאלה איזה סוג...) הארד דיסק 250 מגה ספק OCZ והשאר אני נותן לכם להתפרע תודה לכל מי שיכול לעזור, (נ.ב מארז עדיפות שחור)

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by pavelb,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב לצורך עבודה משרדית וסרטים בעיקר (לא למשחקים) בכ4500 ש"ח. ראיתי את המפרט הבא ב-IVORY: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=195&CatCode= לאחר מספר שינויים ושדרוגים ברצוני לרכוש את המפרט הבא: מארז: מארז HEC 6A19 ספק כוח FSP350GLN מעבד: E6300 לוח אם: 965 של MSI או ASUS דיסק קשיח: 160 GB SATA2 7200RPM 8MB (חברה כלשהי) זכרון: 1 GB 800MHz של OCZ או KINGSTON כונן: LG GSA-H12N ומעלה. כ.מסך: INTEL GMA 3000 UPTO 128MB משולב מסך: SONY X95F מקלדת+עכבר סבירים. להערכתי המחיר יהיה סביבות 4200 ש"ח. (לא ניתן לדעת בדיוק כיוון שאין להם מחירים באתר). מה דעתכם? יש משהו להוסיף/לשנות? אולי המלצה על מפרט אחר המבוססת אותה פלטפורמה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mazam,

ככה התקציה הוא עד 6500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים +צפיית טלויזיה ככה שאני צריך כרטיס מסך מצווין כרטיס טלוויזה נחמד עד 250 שקל {פשוט כזה} דיסק קשיח ענק אני מוריד מלא אממ שיהיה מבוסס אינטל אבל לא חובה כרטיס זיכרון מינמום 2 גיגה עדיף יותר ו צורב DVD עכשיו אם נשאר תקציב אז עוד צורב DVD אם לא נשאר תקציב אז עוד כונן DVD שיהיה לפחות 2 כוננים חובה רק שיהיה שקט!! ושיהיה קר יענו שיהיה לו הרבה מאוררים עדיפות בבקשה לחנות מצפון הארץ ! תדה מאור נ.ב לא תוכן O.C

• 10 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.