עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר לחרוג טיפה אך לא יותר מ-6 אלף ש"ח. לוח אם חייב להיות DFI או ASUS. מעבד עם ליבה כפולה. זיכרון 1-2 ג'יגה HD לפחות 160 ג'יגה(לא WD) צורב DVD המחשב הוא למשחקים חדשים של היום, גם עבור מוזיקה(לא עריכה, רק שמיעה) ואפשר איזה רמקולים 2.1 סביר. כמובן גם כולל מסך, יש עדיפות למסך דק בגודל 17" אבל אם יש אפשרות לגודל 19" אז סבבה.(אם אין ברירה אז אפשר מסך רגיל ולא דק). כמובן גם ציוד היקפי כגון: מקלדת ועכבר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by shaymor26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by AI,

* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם HDMI, אבל לא הכרחי * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש משנה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב לי שזו תהיה חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה. תקציב: סביב 3000. אני לא ממש יודע כמה צריך לעלות מחשב טוב לשימושים האלה, ואני יכול להשקיע גם יותר אם צריך. בעיקר חשוב לי יחס טוב של עלות-תועלת, כמו גם ביקורות טובות על הדגם. אני יודע שהשימושים שלי בסיסיים, …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. אני מתלבט בין /t430 / t430s/t530 של לנובו כמובן - אודה על המלצות אם למשהו יש ניסיון לגביהם כמו כן מספר שאלות נוספות 1. מסך 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר את המסך לרזולציה הנמוכה. כמו כן האם יש קשר לכרטיס מסך שאני לוקח ( ראו סעיף 3) 2. גודל זכרון - האם אני צריך 8G ? האם לקחת 4G או 8G בתוספת של 80$ או לקנות בנפרד - מוכר בארץ אמר לי כי כדאי שאקח 8G היות ומערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by iTripleE,

היי, תכננתי לקנות בימים הקרובים מחשב נייד למשחקים, ככל הנראה עם כרטיס GT 635M או 650M. בדיוק היום שמעתי שככל הנראה הסדרה הבאה של ה-GT אמורה לצאת בחודש פברואר ולהיות קפיצת מדרגה דיי רצינית. לדעתכם שווה לחכות לשחרור הגרסה? כמה זמן ייקח עד שהכרטיסים החדשים באמת יתחילו להימכר בניידים בארץ? ומחירי הכרטיסים הישנים יותר יירדו משמעותית מייד עם הגעת החדשים? מה דעתכם? שווה לחכות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. הצרכים מהמחשב: יכולת עיבוד גבוהה - שימוש בתוכנה Matlab גלישה, ישומי אופיס וסרטים מידי פעם אין צורך בקניית מערכת הפעלה מתלבט בין של- inspiron N5110 לבין LatitudeE5520 אודה לחוות דעתכם לגבי אמינות, יכולות חישוב, נוחות ומחיר תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. [list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by Doritali,

שלום , מבקשת את המלצתכם איזה מחשב נייד לקנות לצורך עיסוק בעריכת תמונות וצילום תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. היי, מנסה לעזור לחברה שלי לרכוש מחשב נייד, לפי המאפיינים הכלליים שבכותרת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צרכי לימודים - עבודה משרדית + תכנות בעיקר בפייתון ומטלאב, אך לא משהו כבד מאוד שידרוש מעבד חזק במיוחד או כמות זכרון יוצאת מהרגיל אין עניין וצורך ביכולות גיימינג או עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by tazmany37,

שלום יש לי: AMD ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f MSI gaming trio z RTX 3080 Corsier 850W 80+ platinum Noktua NH-U9S אני מעוניין לקנות כבר את לוח אם שיתמוך לי לשאר הדורות של Ryzen הקטע שאמרו לי שעדיף לי לקנות מעבד 5800x3D מאשר לקנות את השילוש של: X670 Extreme Ryzen R5 7600x 32GB DDR5 Cooler CPU water מה אתם אומרים עם מחשבה על העתיד

14. Started by Dave_Dave,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח לערך, גמיש מעט 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים לילד בן 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח 2 TB נדרש כונן SSD למערכת ההפעלה בלבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקסימום רוחב מארז 20 ס"מ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד, אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות נ…

15. Started by Inon Cohen,

היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by uncommon,

הייתי שמח לקבל התייחסותכם למפרט הבא שהוצא לי. *עד 8,500 ש"ח ל: RAM. מעבד, כרטיס מסך ולוח אם [השאר קיים]. הרכיבים נבחרו על בסיס תאימות בינהם מיועד לעבודה על תוכנות תלת, עריכת וידאו וגרפיקה בכלל - הן לעבודה שוטפת והן לרינדור מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4Ghz - 4MB לוח אם: Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - DDR2 800Mhz ] GA-965P-DS3 ] זיכרון: DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64 ] TWIN2X2048-6400 ] כרטיס מסך:1GB Geforce PX7950GX2-PCIe , TV Out, Dual DVI, DDR3 ] PX7950GX2 ] (קשיח 160ג' ומארז חזק +צורב כבר קיימים) אשמח לקבל הערות לשיפור / או חיסכון.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. מעבד: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 790 1 790 לוח אם: 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 560 1 560 זכרון: DDR II 667 512MB Twinmos 225 1 225 כרטיס מסך: PALIT X550 128MB PCI-E, TV, DVI 250 1 250 דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II 255 1 255 צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 (אלו מKSP) סה"כ 2310 ש"ח מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ש"ח (מנועה) סה"כ: 2680 ש"ח הכרטיס מסך אני לא צריך משהו חזק בכלל, אלא משהו שיהיה מסוגל להריץ משחקים מזדמנים ולא יותר מזה, הארד דיסק אני אצרף לשם גם את ההארד דיסק 40GB הקודם שלי שרכשתי רק לפני שנה בערך, זכרון לקחתי 512 כדי שבעתיד שאני ארצה לשדרג אני פשוט אקנה עוד סטיק של 512 ואעשה DUAL CHANNEL…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. תודה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. אז ככה, זה יהיה קצת מורכב. בניתי פחות או יותר את המחשב שאני מעוניין לקנות, פשוט על כל פריט יש לי כמה דילמות שאותם אני ירשום ותגידו לי מה דעתכם זה המפרט בגדול: http://planet.nana.co.il/gabi911/Computer.JPG לגביי לוח אם... ההתלבטות שלי היא עם הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA ASUS A8N-E NF4U DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Foxconn NF4UK8AA-8EKRS ECS KN1 EXTREME ובאותו נושא אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בין nForce4 SLi ו- nForce4 ULTRA לגביי כרטיס מסך: Gainword GF6600 ULTRA 128MB לעומת זאת עם הבדל של 400 ש"ח GIGABYTE gForce6600GT 128MB השאלה עם ההבדל גדול ששווה להוסיף את ה-400 ש"ח האלה לגביי זיכרון: אהבתי את ה-GAIL הכל סובב את ה-DUAL 1GB השאלה אם יש הבדל בחברות כגון: OCZ, CO…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. INTEL ו AMD לפי דעתי AMD (המפרט לא בשבילי) שיחרוג ב 100 מאתיים שח רק יכלול מעבד לוח זיכרון כונן קשיח כ מסך צורב DVD כונן דיסקטים מארז + ספק לא משו רציני מסך אנח חשבתי על המפרט הזה AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1000 ¤ 1 ASUS A8N-E 690 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 170 ¤ 2 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 700 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 ספק גנרי ומארז פשוט 180 ¤ 1 MAG 778 AH 4200 שח מזומן או את זה אם הבנאדם ירצה אינטל ... דגם מחיר כמות Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB 1150 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 685 ¤…

21. Started by kobibo,

מחשב עבור חישובי אקסל כבדים ( לא למשחקים ) בסביבות 2500 ש"ח. כולל מקלדת+עכבר

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. מחיר למזומן, לא כולל מסך עכבר ומקלדת. מ "פנדה" מחשבים מעבד- amd athlon 64*2 3600 amt לוח אם- dfi infinity nf ultrall m2 זכרון פנימי- twinmos 1024\667 כרטיס מסך- leadtek 7600gt צורב- dvd pioneer dvr 111 קשיח- w.d 80gb 7200rpm מארז- compucase 6a19 ספק- fsp 350w blue storm מחיר טוב? הצעות לשיפור?

23. Started by oranShoshany,

אני צריך מפרט למחשב שיהיה בלי כרטיס מסך כי אני מחכה לכרטיסים החדשים ושיהיה E6300 אני מתכנן לעשות OC תודהההההההההההההה =]

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. מאיזור הצפון עד המרכז... פשוט תתנו חנויות עם מחירים טובים ושירות אדיב... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא ב 6000 למשחקים כבדים מ KSP? פתח הכל איפוס מעבדי AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי AMD ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC HEC 475W (True Watts) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 6150 ¤

• 9 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.