עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים - הוא משתמש במחשב הרבה לצורך עבודה (מסמכים, matlab וכו'), לגלישה באינטרנט, מעט עריכת וידאו. הסתכלתי במפרטים המומלצים ונראה לי שהמפרט הבא מתאים. מה אתם אומרים? האם כדאי להזמינו או שעדיף לשנות דברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב (22-24 אינטש אני חושב) מומלץ במחיר סביר. תודה רבה תיאור מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray 490 גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 120 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) 480 זכרונות 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת 200 כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ 270 כונן אופטי Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך Nv…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by liav123,

היי, אני צריך את עזרתכם. חבר הרכיב לי מפרט (2500 שקל), אני מתכנן להשתמש בו למוזיקה, סרטים, משחקים בעיקר (גיימינג קל, לא כבד!), אינטרנט וכל השימושים האחרים במחשב... אני צריך חוות דעת על המפרט הבא (אני קונה מ-TMS) : http://tms.co.il/preview/spec/cvu28ktz תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by guychbook,

מחשב טאצ' שולחני

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Dave_Dave,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח לערך, גמיש מעט 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים לילד בן 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח 2 TB נדרש כונן SSD למערכת ההפעלה בלבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקסימום רוחב מארז 20 ס"מ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד, אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות נ…

6. היי, מנסה לעזור לחברה שלי לרכוש מחשב נייד, לפי המאפיינים הכלליים שבכותרת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צרכי לימודים - עבודה משרדית + תכנות בעיקר בפייתון ומטלאב, אך לא משהו כבד מאוד שידרוש מעבד חזק במיוחד או כמות זכרון יוצאת מהרגיל אין עניין וצורך ביכולות גיימינג או עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט, העלתי לכאן את המפרט לראות אם זה יתאים לו.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Inon Cohen,

היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום, אשמח לייעוץ עבור לפטופ עבודה למטרות AutoDesk - AutoCad. דרישות: 1. מסך עד 14" 2. מסך IPS / ANTI_GLARE 3. משקל - כמה שיותר קל 4. כרטיס גרפי (לא של אינטל) 5. תקציב עד 4000 ש"ח 6. אפשרות לשדרוג זכרונות מבחינת כוח עיבוד לדעתי i5 מהסדרות הגבוהות אמור להספיק עם 8 ג'גה זיכרון ו SSD. תודה לעוזרים. משה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. עניתי פה על ההשאלות על מנת לעזור לכם לעזור לי ושאני אעזזור לחברה שלי... תודה רבה(: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדתית ומדי פעם צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Doritali,

שלום , מבקשת את המלצתכם איזה מחשב נייד לקנות לצורך עיסוק בעריכת תמונות וצילום תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by tazmany37,

שלום יש לי: AMD ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f MSI gaming trio z RTX 3080 Corsier 850W 80+ platinum Noktua NH-U9S אני מעוניין לקנות כבר את לוח אם שיתמוך לי לשאר הדורות של Ryzen הקטע שאמרו לי שעדיף לי לקנות מעבד 5800x3D מאשר לקנות את השילוש של: X670 Extreme Ryzen R5 7600x 32GB DDR5 Cooler CPU water מה אתם אומרים עם מחשבה על העתיד

13. שלום, ברשותי מחשב נייח ישן ואני מעוניין לשדרג אותו / לקנות חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה. מעבד: Intel I5 4460 3.20GHZ כ.מ.: Radeon Rx 470 4GB זכרון ראם : 16GB DDR3 לוח אם: Asus H81mk ספק כח: Antec 620w זכרון SSD: נפח 128GB SanDisk דיסק קשיח: 1TB אני מעדיף להוציא כמה שפחות התקציב בגדול הוא 3,000 ש"ח, אולי אפשר לחרוג ל-3500. השאלה היא, יש לי מספר רכיבים שאני יכול להשאיר ולא לקנות חדש, כמו ספק, SSD ודיסק קשיח. יש לי מספר אופציות: 1. לשדרג את כל השאר. השאלה שנשאלת כאן היא אם המארז שלי גדול מספיק לכל הרכיבים החדשים שיש. ע"פ בדיקה שלי: המארז עצמו כולל הפלסטיקה: 45 ס"מ רוחב 40 ס"מ גובה בפנים: …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. הצרכים מהמחשב: יכולת עיבוד גבוהה - שימוש בתוכנה Matlab גלישה, ישומי אופיס וסרטים מידי פעם אין צורך בקניית מערכת הפעלה מתלבט בין של- inspiron N5110 לבין LatitudeE5520 אודה לחוות דעתכם לגבי אמינות, יכולות חישוב, נוחות ומחיר תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by hta,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית בעיקר )ואם אפשר שיתאים קצת למשחקים בעלי דרישות נמוכות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן(לגבי כול הסעיפים שצוינו פה) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף בחנות שנמצאת באזור השרון. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. * מטרות המחשב - אחרי שנים של קנאה ושימוש במחשבים של חברים לצורך משחק , המחשב שאני רוכש קודם כל יהיה מתאים למשחקים רציניים. כמובן שימוש נרחב באינטרנט, צפייה בסרטים (HD) ואף עריכת תמונות. * גודל המסך - 13-15 אינץ * משקל רצוי - רק שלא יהיה בומבסטי מידיי. בכל זאת מחשב נייד. (מסתובב איתי מסביב לעולם). * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא יוצא דופן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi , VGA * בלוטות - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם זה משחק תפקיד גדול במחיר אז לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Golden Tiger,

חברה אני צריך חוות דעת על המפרט הזה זה ממש דחוף!! ואם אתם שואלים למה אין במפרט הארד דיסק אז אני לא צריך...

20. אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: מעבד אינטל Intel Pentium G860, 3.0Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz On Board Intel HD Graphics Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin מארז Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) זה לא קריטי, אבל אני רוצה לנסות להתקין עליו האקינטוש. לפי הרשימות באתר של OSx86 אם אני …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by CrayZee,

אני צריך מפרט לקופסא בלבד, כלומר, ללא מסך וללא התקני פרפריה. בנוסף לכל הדברים חשוב לי שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו חיבורים (USB) בחלקו העליון ראיתי את המפרט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 מישוה יכול להמליץ/לשפר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by yosi3008,

מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  23. טוב המפרט הוא לחבר שלי המחיר מפורט בכותרת צריך שיהיה בוא מסך 19 אינטש רחב (פאנל TN רגיל יעשה את העבודה הוא הסתדר עם 17 רגיל בלי חברה עד היום) המחשב צריך להיות כמה שיותר חזק למשחקים,זה מה שאני בניתי מנועה תגידו לי מה אתם חושבים תודה מראש ¤745.00 ¤745.00 עדכן Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 65W ¤600.00 ¤600.00 עדכן Abit KN9 SLI ¤390.00 ¤390.00 עדכן OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 2048MB ¤235.00 ¤235.00 עדכן COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU ¤40.00 ¤40.00 עדכן ARCTIC COOLING AF12025 ¤210.00 ¤210.00 עדכן LG DVDRW GSA-H30N SATA ¤.00 ¤.00 1 תוספת: צבע שחור ¤1,080.00 ¤1,080.00 עדכן SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 25…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. בסדר אז ככה אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש ככה אני מחכה לירידת מחירים אז הייתי רוצה שיעזרו לי לבנות מפרט כמו שאמרתי ל3-4 שנים) בינתיים החלטתי על המעבד q6600 יש לי ספק יש לי מארז יש לי ציוד אני צריך מעבד לוח אם קירור זיכרונות ותכננתי גם על מסך lg l1970hr אני רוצה לעשות oc לזיכרונות וגם למעבד ואני גיימר אז הייתי וצה הרבה fps ואני רוצה ליקנות את ddr3 עוד חודש תודה=]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775

• 6 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.