ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מפרט שמיועד למשחקים בעיקרון כמה שאפשר ושיהיה עם מעבד אינטל.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מגיע הזמן בחיי כל בחורה שהיא צריכה קצת יותר Ghz בחייה אז החלטתי להיפתר מהישן והמוכר, ולצאת לדרך חדשה מלאה ב-Ghz אבל מרוב מבחר איבדתי כבר את כל שושנת הרוחות ולכן אני זקוקה לעזרתכם אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב כפול ליבה (רק כונן) הכי זול שאפשר אבל שיספק את הצרכים הבאים: (מעבר לצרכים הנורמטיביים.....) אני צריכה שישמש אותי גם לעבודה בפוטושופ - נמוכה עד בינונית משחקים בעלי גרפיקה בינונית - למשל כמו Tomb Raider Underworld עריכת וידאו בפרימייר ברמה בינונית ובנוסף יש לי סריטה בכל הנוגע לקירור המחשב אם היה אפשר הוא היה עובר לגור במקפיא התקציב שחשבתי עליו הוא בערך 2000 ש"ח (אבל תמיד עדיף פחות) יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - כולל מסך(דל 20.1"?) ללא OC אם אפשר להמליץ על עכבר ומקלדת(חוטיים) אך לא לכלול בתקציב המפרט (בנפרד). התקציב 8000שח ~ תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צריך מפרט חדש לחבר, מיועד גם למשחקים אבל זאת לא המטרה העיקרית מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤639 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤424 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024x2 800Mhz CL5 ¤610 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-800 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤678 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤335 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ו…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקחת מחשב עם תקציב מאוד נמוך. מה הכוונה נמוך? כמה שיותר נמוך ושלא יגיע ל2000 ש"ח. מה צריך להיות שם: כל המפרט הרגיל של מחשב ויריץ משחקים בסיסיים (זה לא מחשב של גיימרים אלא משחקים רגילים כמו סימס) יכלול מסך מחשב שטוח דק שתהיה בו יציאה גם לטלויזיה (כלומר שאפשר לחבר אליו ממיר של יס למשל בנוסף ליציאת VGA של מחשב כדי לחסוך בהדלקת המחשב כאשר רוצים לראות טלויזיה) בגודל של לפחות 22 אינץ'. שיכלל במחיר זה גם עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). מקווה שתצליחו להרכיב מחשב נחמד במחיר כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) השימושים שלי הם יותר בסגנון של מחשב משרדי עם קצת משחקים, אבל לא משהו רציני (אני לא יתחיל להשקיע בכרטיס מסך מטורף בשביל זה) בנושא הקודם שפתחתי, כתבתי את המפרט שהמליצו לי עליו, אבל קיבלתי תגובה לא ממש טובה, אז אני אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בשביל השימושיים שלי התקציב שלי הוא 2000 שקל עם חריגה של 300 שקל לכל היותר העיקר שהמחשב יהיה מהיר ולא יעשה בעיות ושגיאות תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי נייד ASUS Eee pc 1101 ha יש לי בעייה עם השן הכחולה במחשב פתאום היא הפסיקה לעבוד ואני לא יודע מה לעשות איך אני יכול להפעיל אותה !! בנוסף יש לי עוד שאלה המחשב הנייד שלי מחובר לחיבור אינטרנט קווי האם יש אפשרות שאני אוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי דרך הנייד זאת אומרת אם יש לי אייפוד טאץ' ואני רוצה להחבר לרשת אלחוטית אני יכול להפוך את המחשב הנייד לסוג של נקודת גישה ולהתחבר ממנו לרשת האינטרנט ??
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, חיפשתי לקנות מחשב והגעתי לכאן. נראה שיש פה אנשים מבינים עיניין. בכל מקרה, אני צריך מחשב למשחקים וסרטים בעיקר. אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח מהתקציב, זה לא נורא. חשוב לי שיהיה שקט יחסית ושאוכל לעשות לו OC רציני... לא צריך שום ציוד היקפי, ללא מסך אה, ועוד משהו, אני מתכנן לקנות 500GB, אז מה עדיף, raid או היברידי או שזה בכלל לא שווה את הכסף? בכל מקרה, תודה רבה לעוזרים! אהה, אם אפשר אז או בksp או בzigzag
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: AMD 64 3000+ Venice GigaByte GA-K8NF WD 80GB SATA 7200rpm Kingston 512MB 400MHZ (x2)=1024 Gigabyte GeForce 6600GT LG CDRW 52*32*52 המארז הוא ג'נרי, עם ספק של 500W, שזה לא ממש עקרוני. ומקבל מתנה עד שווי 100 ש"ח (יענו, עכבר סטנדרטי) מה דעתכם? לקחתי 80 ג'יגה למקרה שאצטרך יותר, אקנה עוד... זה משאיר אפשרויות פתוחות. המחיר שיצא הוא 4050 כולל הרכבה, וזה אפילו יותר זול מ-KSP. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תקופה שבה HDD 80GB היה נחשב המון חחח
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
שלומות אנשים אחותי מחפשת כרגע מחשב נייד שיענה לצרכים שלה כסטודנטית, והם בעיקר: עבודות בOffice, גלישה באינטרנט והורדות מרובות של שירים וסרטים. כמו שכתבתי התקציב הוא בין 4.5K ל5K עם חריגה ל5.5K אבל לא יותר(!), ואם אפשר(לא חובה) שיכלל גם תיק לנשיאת המחשב. תודה רבה לעוזרים. -אגב מערכת הפעלה לא הכי חובה, מאקסימום אני אתקין לה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X3 710 2.6GHZ לוח אם AMD 780G Chipset with HDMI זיכרון DDR II 800MHZ 2GB דיסק קשיח 320GB SATA2 16MB כרטיס מסך ATI HD4830 512MB Native HDMI כונן אופטי צורב DVD מארז Backdraft ATX האם המפרט הנ"ל טוב למשחקים וסרטים ובכלל האם שווה להשקיע במחשב מותג
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למפרט למחשב כולל מסך 17 אינץ (CRT - שטוח) המטרה היא משחקים משחקים ומשחקים !!! המערכת הכי חזקה חובה שתהיה מבוססת INTEL ואם ניתן אז לתת את הציפים החדשים של INTEL + סוקט חדש ולא ישן
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים (אבל לא רק ומשום שזה היישום הכי טובעני אז נקרא לזה מחשב למשחקים) אני לא צריך מסך,ציוד היקפי,ספק,מארז וכו'.. מתוכנן OC רציני כרגע אני משדר על רזולוציה 1366X768 אבל מתכנן בקרוב לעבור לFHD לכן צריך כרטיס מסך בהתאם,וחשוב 8GB של זיכרון לתוכנות כבדות שאני מפעיל מדי פעם,ודיסק 1TB של סמסונג,בעיקרון אני נעול על רוב החלקים חוץ מהמעבד הלוח אם והזיכרון. חשבתי על דבר כזה.תקנו אותי ואת המפרט בכיף. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS5 ¤993 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ¤545 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. אני היתלבטתי בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בציוד היקפי המחשב יריץ XP 32BIT ולא חשוב אם המחשב יהיה שקט או לא.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-