עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yogevzak,

והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שנה טובה לכולם. לרגל השנה החדשה והעובדה שהסטודיו שלי לעיצוב גראפי תופס תאוצה החלטתי לצפר את עצמי במחשב חדש (תחת התירוץ של התיעלות). עד היום לצערי רכשתי חלקים לא בצורה חכמה והפעם החלטתי להתיעץ עם המומחים. אני זקוק למפרט המתאים לעבודה גרפית עם תוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטריטור. אני לא עושה עריכת וידאו. אני חוטא מידי פעם במשחקים ומשחק את כל החדשים והכבדים. לא בהכרח בהגדרות הכי כבדות, למרות שקניתי מסך חדש... חשבתי לקנות מארז חדש, ספק כוח, לוח אם, מעבד וזכרונות מתאימים. אני עובד היום על פנטיום 4 3G. כיום במחשב שלי יש לי 3 דיסקים קשיחים ( שניים של 500 ואחד של 640). כרטיס מסך של nvidia 9600 512M כרטיס קול creativelive 7.1 מסך סמסונג 23" FULL HD. צורב DVD X20 כעקרון יש לי ספק …

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  4. הי אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לעבודה וגיימינג יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב.. 1. מקלדת מוארת + מקלדת מספרים. 2. טעינה דרך USB-C (או Thunderbolt 4) 3. 15.6 אינץ 4. לגבי שאר הנתונים נראה לי, (1 טרה SSD מעבד I7 דור 11 H, כרטיס מסך חזק יחסית) מחיר באיזור ה7,000 זה משהו שראיתי לדוגמא https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32286 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32255 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=33571 תודה רבה

5. שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by omer1595,

שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם

7. היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. Started by benny.zhit,

שלום לחברי הפורום. המחשב של אמי הלך לעולמו, והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המחשב ישמש לתוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (לא חובה HD). בקיצור זה צריך להיות מחשב ביתי פשוט וזול ככל האפשר, אך עם חלקים אמינים ולא גנריים כמובן , אין צורך בציוד הקפי - רק המארז וכל מה שבתוכו. אין גם צורך בצורב DVD, כי אני אעביר את זה שהיה במחשב הקודם (בהקשר זה, עדיף שהמארז יהיה לבן, כי הצורב לבן). עוד נקודה חשובה היא שהמסך שישמש את המחשב הוא מסך ישן מאוד (מסך ''15 CRT של LG), וחשוב, כמובן, שניתן יהיה לחבר את המחשב למסך הזה. התקציב הוא מצומצם למדי, אך אני מאמין שניתן להרכיב מחשב לדרישות הנ"ל. תודה מראש על העזרה. נ.ב. אודה לכם אם המפרט יורכב באתר של חנות מומלצת ואמינה.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. אהלן ;D, אני מחפש מחשב שיחובר מסך 17 אינטש ולטלוויזיה 42 אינטש + למערכת 5.1. המחשב יהיה לצרכי עבודה שוטפת, תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוהה וקצת למשחקים (לא קריטי בשביל זה יש לחברים XBOX ) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט קיבלתי הצעה בחנות מסויימת ואני רוצה שתגידו מה דעתכם. מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD שמעתי שאם לא עובדים עם מערכת הפעלה 64 זה נכון ? לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 אתם חושבים שמתאים לצרכים שלי ? אולי עדיף כרטיס מסך של NVIDIA כמו 9600 או 9800 ? מארז: ANTEC P182 MID TOWER"(NO PSU) זה שקט ? שווה את הכסף ? איזה אלטרנטיבות יש ? מה אתם אומרים ? ספק כח : TERMALTAKE TR2 POWER W0101 ספק כח משפיע ע…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. המחשב המשרדי צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר. המחשב למשחקים ישמש להרצת סימולטורי טיסה על מסך 19 אינטץ לא רחב. לא אבצע OC במחשבים. לא צריך הרכבה. אני מעדיף שאת המפרטים תבנו בחנות באזור באר שבע אך לא KSP או איבורי(סבלתי בשתיהן)אבל אם יש חנות מומלצת אחרת בדרום זה גם טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

מחפש מפרט לקולנוע ביתי עד בערך 3000 שקלים-אפשר גם פחות(איזה עוד מידע להוסיף?) אני די סגור על הכרטיס מסך-HD4670(לא מחייב) מעבד של AMD על הלוח אני לא סגור... תודה

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  12. שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום אני מחפש לחברה שלי מחשב, כרגע היא גרה לבד אז הוא ישמש אותה גם כמחשבה הראשי, בבית הוא יהיה מחובר למסך ומקלדת, בעתיד היא תלמד וחשוב שהמחשב גם יתאים ללימודים. חשבתי על מחשב עם מסך בגודל של 15.5", הבעייה שאיני מעודכן כ"כ בחומרה ולא יודע מי מציע את התמורה מול מחיר הטובים ביותר. רצוי כמובן שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק בהתאם למחיר אך שיבוא מחשב מבית טוב ועם שירות ואחריות נאותים. כמוכן התקציב הוא עד 3500 ש"ח אבל פחות זה גם טוב! השימושים העיקריים זה, אינטרנט, אופיס וקצת מולטימדיה, סרטים וכו'. אני יודע שבשביל זה לא צריך מחשב הכי תותך אבל רוצה משהו שיחזיק כל התואר, תודה מראש לעוזרים אופיר

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. הנה המחשב http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=3683#prodtop והנה גם המפרט בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD332257 האם המחשב שווה את המחיר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. שלום.. המחשב מיועד לחבר שלי שלא כל כך מבין, והתקציב שלו הוא גג 3000 שקל.. אבל אני לא רוצה לוותר לו על מערכת הפעלה מקורית!! זה פחות או יותר מפרט שהרכבתי מהמפרטים המוצאים באתר עם שינויים קלים לפי מלאי החנות. החנות היא KSP.co.il (שברעננה) ורק משם אני מתכוון לקנות אז בבקשה אם יש לכם הצעות לשינויים או שדרוגים בבקשה השתמשו באתר החנות.. איך המחשב? מה אתם חושבים? מה יש לכם להציע?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by sasyl,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by StrayGator,

המחשב נועד לאחותי, המחשב שלה שבק אחרי 7.5 שנים. מה שחשוב: 1. אריכות ימים. אני יודע שאף מחשב הוא לא Future-Proof, אבל שיוכל לעמוד בוינדוס 7 X64 Aero לפחות. 2. אמינות. אני הטכנאי/סנג'ר שלה, והיא מזעיקה אותי על כל תאקל בחומרה. זה תרחיש שאנחנו שואפים לצמצם את הסבירות שלו, אוקיי? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725025GLA380 3.5" 250GB SATA2 8MB ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar250S זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

18. Started by knafod,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי אינטרנט ומשחקים . אני רוצה שהמשחקים יתאימו לילד בן 8 , לתקופה של 4 שנים בערך . מצאתי מפרט דרך איבורי ב 1230 ש"ח , הוספתי לו עוד כמה רכיבים והגיע ל1570 ש"ח: 1. לוח Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 2. ntel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 3. מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח הכולל 3 שנות אחריות 4. חלק שהוספתי : Point Of View nVIDIA GeForce 9400GT 512MB ו- 270 ש"ח 5. צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 6. 320GB SATA II 7200RPM 16MB Samsung 7. זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz 8. חלק שהוספתי : שיפור למעבד מאוורר נוסף , או משהו כזה , שיפחית את הרעש . 70 ש"ח . מה…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by OlegK,

חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by Gil80,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום בניתי מפרט מסויים מ-FOXPC , (שכנראה הם הכי זולים..) המסך הוא לכרגע 17" CRT , לא נראה לי אני יחליף בזמן הקרוב .. ואפשר שיחרוג עד 4300 בערך . עכשיו יש לי מספר שאלות : 1)האם הלוח-אם טוב ל-OC ? או שאני יכול לקחת לוח יותר טוב ? 2)האם הזכרונות יהיו בסדר ל-OC?(יש גם זכרונות של GSKILL שנקראים PK , הם עדיפים?) 3)יש קירור אוויר במחיר של עד 150~160 ש"ח במקום ה-VENDATA ? 4)כדאי לקחת קירור לצ'יפסט? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GB…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אהלן לכל חברי הפורום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכיים משרדיים בעיקר. מחשב לגלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים ואולי פה ושם צפייה בסרטים. אשמח עם תעזרו לי לבנות מפרט שינוע בין 3000-2500 ש"ח. רצוי לציין שמערכת ההפעלה הינה אקספי או לחילופין הפצת לינוקס כלשהי. מעבד - ? לוח אם - ? זיכרון פנימי - ? דיסק קשיח HD080HJוSamsung 249 צורב - X16 LG GSA-4167B 166 כרטיס מסך - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם. כרטיס בסיסי. להרצת מערכת ההפעלה בלבד. כרטיס קול - Live 5.1וCreative 117 כרטיס רשת - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם מארז - Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 205 ספק כח - שיהיה כלול במארז מסך - וFP71G+וBenqו 840 רמקולים - S200וLogitech 145 - שאלה נוספת…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by jobas,

מחשב לעריכת וידאו פלטפורמה: מארז שרת מקצועי כולל 3 מאווררים וחיבורי FW+ USB קדמיים . ספק כוח שרת 550W מעבד Intel® Core™ i Processor I5-650 לוח אם INTEL P55 זכרון GB 4 DDR3 כרטיס מסך דואלי 1GB כרטיס קול כרטיס רשת צורב DVD מהירות 20 דו שכבתי מה עלויות? תודה למשיבים/ות דיסק קשיח למדיה GB1000 מקלדת ועכבר רמקולים 2 + SUB מעץ תוכנות: מערכת הפעלה WIN XP PRO תכנות שרות למוזיקה וגרפיקה. תכנת שחזור מהיר

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. רציתי לקנות מחשב שמבוסס על: DDR2 800 4GB C2Q 9400 P5G41T-M LX דיברתי עכשיו עם האנשים בחנות והם המליצו לי לבנות מפרט שמבוסס על: DDR3 1600 4GB P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בגדול אני יכול להבין את ההגיון והרווח הוא של 500 שקל בערך. השאלה היא אם באמת שווה ההשקעה עכשיו לגבי העתיד כי תכלס על סוקט 775 כבר אין יותר מדי לאן להתקדם.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by moranhoresh,

שלום, אני מחפש מפרט שיענה על הדרישות הבאות: 1. עריכה קלה של סרטי וידאו, כלומר חציית סרט ל-2, חיבור 2 סרטים והמרה של פורמטים 2. צפיה בתמונות ועריכה קלה, תיקונים קטנים ובסיסיים בפוטושופ 3. עבודה עם פאורפוינט וורד, פתיחה של מספר ישומים כאלו בו"ז 4. אינטרנט 5. מעט משחקים 6. תקציב כ-3000 ש"ח 7. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסק קשיח ומסך (כבר יש לי) 8. אוברקלוקינג שיתן את הביצועים המקסימלים לישומים הנ"ל, בתקציב המפורט 9. על המחשב להחזיק 3 שנים לפחות ללא שדרוג מעבד או לוח אם (ניתן יהיה בעתיד להוסיף זכרון במידת הצורך, אע"פ שאעדיף להמנע מכך) שאלה נוספת, ברשותי כעת חלונות XP, האם עדיף לי להתקין על מחשב חשד XP או ויסטה (בהנחה שאשתמש בו לפחות 3 שנים)?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות