עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג, ללימודים, למסחר בשוק ההון ועבודה יום יומית רציפה עליו. מחפש מחשב טוב חזק ואמין להרבה שנים. מתלבט בין 2 שמצאתי וחקרתי עליהם. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע 😉 מחשב ראשון- מחשב נייד לגיימרים Asus ROG Strix G15 G513QR-HN261 - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** מחשב שני- מחשב נייד Lenovo Legion 7-16ACH 82N600DBIV - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

2. Started by shaita,

רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. היי חבר'ס מחפש מפרט למחשב עבודה ומשחקים, עם הדגשים הבאים: אחריות - כמה שיותר, בעיקר על ה-HD תומך בויסטה (זיכרון או מה שצריך) מארז וספק סבירים זיכרון - לא חייב 4 ג'יגה, אבל שיאפשר לשדרג בעתיד חשבתי גם שכדאי שתהיה תמיכה ב-RAID לשדרוג עתידי של הדיסקים. אני מעדיף לקנות מ-TMS או מאחת החנויות באיזור ראשון-רחובות (SKYPC, FOXPC) תודה!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by ShaySolomon,

שלום, יום ראשון אני הולך לקנות מחשב חדש מIVORY או KSP. הסתובבתי קצת באתרים שלהם ושמתי לב לחבילות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania מחשבים במבצע > מערכות מומלצות AMD > חבילה אחרונה A4. מה שאני מחפש זה מחשב לגיימינג בינוני (הגדרות גבוהות) - גדול (הגדרות בינוניות) במחיר משתלם ונוח. אשמח להצעות שדרוג וביקורות. תקציב - סביבות ה2500 ₪, ניתן לחרוג ב200-300 ₪. תודה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by solidus,

יש בw566n כרטיס רשת אלחוטי מובנה? כי הייתי תחת הרושם שכן ועכשיו שנסיתי ללהתחבר לרשת אלחוטית (והתכנתי את הדרייברים) זה כותב לי שהוא לא מוצא את החומרה... הלכתי לDEVICE manager ובאמת לא מצאתי שם כלום... יש לי רק: 1394 net adapter marvell yukon ... gigabit ethernet controlleк קניתי בשניידר מחשבים, עשו רושם של אנשים רציניים - יש מצב מישהו בחנות הוציא את הכרטיס לפני ששלחו לי את המחשב ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by tepez,

בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?

7. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא ב-6000 ש"ח המיועד ל GAMING? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY מעבד 1850 ASUS A8N-E לוח אם 660 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz זכרון 590 WD 160GB 7200RPM 8MB JB הארד דיסק 445 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E כרטיס מסך 1770 HEC 480W ACE480 ספק 450 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מארז 290 אני לא מתכנן OC לא צריך כוננים אופטיים ו ציוד הקפי ועוד משהו האם אפשר לרדת קצת במחיר ולא ליפגוע בביצועי המשחק? תודה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני יודע שזה תקציב נמוך אבל אין מה לעשות אשמח אם תוכלו לעזור לי E4400 או 4000X2 ? לישומים לא כבדים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  11. פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Enermax CS-335TAS + P/S EG365AX Silver Case 446.00 ¤ AMD Sempron 64 Bit 3400+ Socket AM2 Box CPU 416.00 ¤ Maxtor 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 363.00 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 92.00 ¤ Asus A8V-MX + VGA VIA K8M800 Socket 939 Motherboard 386.00 ¤ GeIL 512MB DDR 400 w/Heat Spread Value Memory 377.00 ¤ 17" LG L1770HQ (4ms) DVI Black/Silver LCD Monitor 1645.00 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 131.00 ¤ LG GSA-H10LB Lightscribe 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 242.00 ¤ Computer Assembly 155.00 ¤ Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 90.00 ¤ Leadtek FX 5200 A340TD AGP 128MB 64 Bit Video Card 192.00 ¤ 1. איך המחירים? 2. החלקים מתאימים? האם י…

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by idanohh,

אני זקוק למפרט טוב למחשב ל משחקים ...מכיוון שאני לא מעודכן אני שואל כאן... קיצר הכי חשוב שיהיה 1G זכרון כולל הארד מארז קיצר מחשב... אפשרי ? והאם אפשרי עם מסך (CRT) ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by idan23,

קניתי מחשב של DELL INSPIRON 6400 כאשר אני מכניס את המטען תצוגת המסך נראת הרבה יותר טוב ב 30 אחוז בערך וכהמטען לא מחובר האיכות יורדת משמעותית באותה מידה שהיא עולה כשהוא מחובר האם לדעתם יש בעיה בסוללה או במחשב עצמו? ניסתי למצוא משהו בהגדרות בקשר לזה אבל לא מצאתי כלום

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. טוב אני צריך מחשב למשחקים בתקציב 5800 ורק אם זה הכרחי אז חריגה ל6K. אני יודע שפתחתי כבר נושא כזה בעבר אבל המחירים השתנו ואני מאמין שיהיה אפשרי להכניס פה קונרו. עם מסך LG" 17 + מקלדת ועכבר פשוטים עם אופציות על המקלדת..

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. שלום אני צריך לקנות מחשב, אבל רק מארז, לוח אם, מעבד (ואם צריך גם זיכרון...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות ואני לא יודע מה כדאיי: 1. יש לי 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (2 של 512 DDR 400), וגם כרטיס מסך 9600XT ב AGP והארד דיסק 120 SATA. יש לי אפשרות לקחת את הלוח של האסרוק עם השילובים ואז אני אצטרך לקנות עם הלוח רק מעבד ומארז. 2. אפשרות השנייה היא לקחת לוח אם כדוגמת הפטאליטי עם כרטיס מסך מובנה שהוא יחסית טוב גם למשחקים ברמה סבירה, ואיתו עוד 1 ג'יגה של 677. עכשיו אני לא יודע האם יש הבדל גדול בין זיכרון 400 ל-667, ואיזה כרטיס יותר טוב? 9600XT או X1250 מובנה? מה כדאיי לעשות? התקציב שלי הוא 1500 שקל (הוא דיי נמוך אני יודע... אבל אני לא יודע איזה מבין 2 האפשרויות טובה יותר.) ד"א, לאפשרות…

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by navit1,

שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by rubiliani,

היי אנשים, אני צריך עזרה בבניית 2 מפרטים לאינטרנט סרטים וקצת משחקים.. (לא גיימר!). לכלול גם מסך 22" טוב... מפרט אחד ב3000 ואחד ב4000.. תודה רבה אלופים.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום.. המחשב מיועד לחבר שלי שלא כל כך מבין, והתקציב שלו הוא גג 3000 שקל.. אבל אני לא רוצה לוותר לו על מערכת הפעלה מקורית!! זה פחות או יותר מפרט שהרכבתי מהמפרטים המוצאים באתר עם שינויים קלים לפי מלאי החנות. החנות היא KSP.co.il (שברעננה) ורק משם אני מתכוון לקנות אז בבקשה אם יש לכם הצעות לשינויים או שדרוגים בבקשה השתמשו באתר החנות.. איך המחשב? מה אתם חושבים? מה יש לכם להציע?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by gamer777,

היי, מעוניין לקנות להורים מחשב נייד גלישה באינטרנט/סרטים.. לא יותר מזה. מחפש מחשב מהיר אמין עם מסך 15.6 ומעבד רצוי i5 בתקציב של 2000-2500 גג. כמו כן רציתי לברר האם כדאי להשקיע בהארד דיסק SSD ? אמרו לי שהמחשב יטוס עם ה SSD.. האם זה שווה את ההפרש? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

coolermaster - CM690 seasonic - S12E650 Bronze kingston - 4gb ddr3 1333Mhz gigabyte- P55a UD3 Intel - i5 750 Hard Disc - WD 1TB fals graphic card - HD 5850 1gb sapphire monitor - dell 2209wa +lcd 32"/ 37 FHD מה דעתכם? נראה לי קצת הגזמתי עם הספק רק .

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום. אני צריך עזרה באיתור הבעיה בלפטופ של GIGABYTE שנמצא כבר 3 שנים ברשותי. המחשב כבה באמצע הלילה ומאז הוא לא עולה, פעמיים הוא הגיע עד ה-BIOS (אחרי שלחצתי על F2) ונתקע בשלב זה, אך בד"כ המחשב פשוט נדלק אך המסך שחור ואין שום פעולה או רעש (לפעמים רעש של מעבד עובד למשך שניה), המחשב דולק אך לא מגיב, לפעמים נכבה ומתחיל מחדש. החלפתי לו סוללת לוח אם - לא עזר הוצאתי הארד-דיסק כדי לעלות BIOS בלעדיו וישירות מהדיסק - לא עבד ניקית אבק - לא עזר לפני התקלה האחרונה היו בעיות אחרות: 1. DVD/RW לא עובד כבר שנה (יש לי חיצוני) 2. המחשב התחמם מאוד, אפילו עם משטח קירור מצויין 3. CPU קרוב ל-100% בעת ביצוע פעולות יחסית קלות 4. בהרצת מדיה היה עובד בקיטועים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לאתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. מכוון שאבי מבצעה קנייה גדולה של רכיבים למשרד שלו, הוא אמר לי לזרוק דברים שהייתי רוצה לשפר במחשב (אני משתמש בו בעיקר למשחקים,מוזיקה ואינטרנט). חוץ מזיכרון, שכמובן אני קונה מאותו סוג, אני צריך עזרה בשאר הדברים. כמה שזה נשמע עלוב, תזרקו מה שאתם חושבים שכדאי לשפר, כמובן עד גבול הטעם הטוב - לא מחירים מוגזמים לרכיבים מסוימים. מפרט עדכני: Prolink GeForce 6600 GT AGP nVIDIA nForce2 Ultra 400 (Crush18) AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Gigabyte GA-7N400-L Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card PCI ככל הנראה אני אשפר גם כרטיס קול, ובזה אני ישמח להצעות ממכם כמובן שיתאימו למערכת. (אני משתמש כרגע באוזניות מבית סוני ורמקולים של קריאייטיב - אם זה משנה משהו :\) כרטיס מסך אני …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.