עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Noder,

היי אני צריך המלצה לנייד לצרכי - אופיס,אינטרנט,מסנג'ר, מולטי טסקינג, משחקים לא כבדים במיוחד תקציב של 3,000 עם אפשרות חריגה עד 3,500 . (מה אתם אומרים על המחשב הראשון פה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion ?? ) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אהלן, חיפשתי בפורום ולא הגעתי למסקנה חד משמעיית. הבנתי שדל בארץ דורשים אחריות NBD, אבל לא לכל הלפטופים שנמכרים שם יש את האופציה הזאת (inspiron, xps). זה אומר שאין להם אחריות? מי האדם המתאים אפשר לדבר איתו בדל ישראל כדי לברר את התשובה? במספר של 1-809, לא היה עם מי לדבר על זה.. ושאלה אחרונה - למישהו פה יש Inspiron 14? האם האחריות שלו תופסת בארץ? (הוא לא נמכר פה)..

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by mayeast2,

צריך לשמש כשרת פיתוח לשני אנשים. אני חייב לרכוש BRAND NAME כי זוהי מדיניות החברה. חשוב לי שיהיה בקר RAID שיעשה MIRROR בין שני דיסקים (בגודל כ 120GB) וכמובן שתהיה תמיכה ב RH enterprise linux זכרון 1GB כרטיס מסך לא חשוב המליצו לי על workstation של IBM או HP אבל הבעיה היא זמינות של חומרה שכזו בארץ טווח המחירים כ 1500-2000 דולר (לפני מעמ) תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Shaligan,

שלום אני פותח את ההודעה הראשונה שלי עם בקשה למפרט, אני זקוק למפרט בלי ציוד היקפי חוץ ממסך... שמעתי שה22" הם טובים... אני צריך אותו למשחקים החדשים שיצאו כמו CRYSIS ו GRID וOBLIVION... ואני גם צריך כונן או צורב DVD. תודה.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. היי אני מתחיל ללמוד אדריכלות בשנה הקרובה ורציתי לבקש מפרט למחשב נייד עם יכולות גרפיות חזקות סוללה 8 או 9 תאים ושעולה בין 4000 ל 6000 שקלים הרבה המליצו לי על Dell studio או xps האם זאת בחירה נכונה או שיש משהו שמתאים לי יותר? אני קצת אובד עצות אז אני נורא אשמח לעזרה (עשיתי חיפוש לפני שפרסמתי את הבקשה הבקשה האחרונה למחשב לאדריכלות הייתה לפני שנה )

9. לפני כחודש ביקשתי כאן מפרט, והשבוע אני הולך לקנות את המחשב. הקנייה תיעשה בחנות פנדה, ולכן אם יש שינויים כלשהם, אשמח אם תפנו אותי לרכיבים שיש פנדה ולא בחנויות אחרות. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר: ¤880. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 מחיר: ¤535. זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPI מחיר: ¤400. דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS מחיר: ¤319. כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: ¤902. צורב DVD: LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM מחיר: ¤155. מארז: Cooler Master CM 690 מחיר: ¤3…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום חברים, אשמח לעזרתכם במפרט למחשב גיימינג לא כבד השימוש יהיה למשחקים כמו פורטנייט וכו' ראיתי בפורום מדור מחשבים מומלצים את המפרט המופיע מטה ונראה לי די סבבה במיוחד שאוכל לשדרג קצת את המחשב הזה בהמשך. אשמח לדעת האם היום כבר יש חלופות טובות יותר בעלות מול תועלת. תודה מראש מעבד AMD Ryzen 3 3300X 4-Core CPU BOX 650 ₪ לוח-אם Asus PRIME B450M-A | Gigabyte B450M-DS3H 400 ₪ זכרונות DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 400 ₪ כרטיס מסך NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB 1,200 ₪ …

11. היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. הבקשה בכותרת.. יהיו מחוברות אליו משהו כמו עד 3 מצלמות ואני לא יודע מה ההבדל עם ובלי הקלטה, אז אשמח להסבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7500 , אבל עדיין שישמור על תמורה מול מחיר שמצדיקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות (python / c# (visual studio2019) , עבודה גרפית ועריכת סרטים - פוטושופ , פילמורה , לייטרום , פריימיר וכו' משחקים (לאחיינים בעיקר) , תוכנות נוספות - Autocad , orcad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים , הנוכחים כבר עשו את שלהם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי samsong ssd 860 evo 500gb * 2 ח…

14. ממה שראיתי פה, זה פחות או יותר המפרט המומלץ לתקציב שלי: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤401 1 מארזים Case Link 321 שחור + חלון ¤168 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤165 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤797 1 Total Price : ¤2432 יש אישור? ובלי קשר, רציתי לדעת אם א. כל הרכיבים תומכים בויסטה? ב. יש לי מסך CRT, ושמתי לב שבכרטיס מסך יש רק כניסות DVI. תהיה עם זה בעיה מסויימת? ג. מה היכולות של המחשב הזה? אני אוכל להריץ משחקים ע…

• 11 תגובות
    • 606 צפיות
  15. תקציב : 3500 ש"ח , אין בעיה להשתמש בכולו. שימושים צפויים לפי דרגת עדיפות : 1. מחשב פיתוח ושרת SQL. 2. צפייה בסרטים FULL HD. 3.לא גיימר רציני אבל מגניב אם אוכל לשחק במשחק חדש אחד או שניים (עדיפות נמוכה). אין צורך במסך - ברשותי LG FLATRON w2261v 22'' Widescreen LCD Monitor אין צורך בציוד היקפי, כולל: מקלדת, עכבר, רמקולים. אין צורך במערכת הפעלה. מעוניין לשמור על אופק שדרוג למעבד וכן לזיכרון. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by antique,

אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מחפש לקנות מחשב בשבוע הבא. לעבודה. הישן כבר לא סוחב ... :'( המחשב דרוש לי לעבודת תלת מימד ורנדורים ( 3D Studio Max) גרפיקה/פוטושופ, ןעריכת ווידאו. מעבד מהיר, לוח טוב - בודק אפשרות לעשות אוורקלוקינג, לפחות 2GIG זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס מסך מהיר אבל לא יותר מידי יקר ( 1000-1600 ש"ח) כונן DVD-RW + כונן DVD רגיל, ספק מתח טוב, מארז מאוורור. עלות: 6000-7000 ש"ח למחשב + באופציה מסך 19" LCD אכותי. כרגע אני חושב על מערכת הבאה: מעבד: E6600 או E6300 לוח GYGABITE P965 DS4 זיכרון 2 GIGA KINGSTON כרטיס מסך GEFORCE 7950GT 2 דיסקים קשיחים של SUNSUNG 150+300GIGA וכל השאר... אם יש המלצוות, הערות, מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה על תגובה מהירה כי אני צריך להזמין/או להרכיב מערכת ביום…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום לכולם האם ידוע לכם איזה מחשב נייד זה ע"פ התמונה הבאה? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה משהו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by regevk,

היי המערכת שלי היא מעבד I7 8700K לוח - GIGABYTE AROUS ULTRA GAMING Z370 זיכרונות CORSAIR 16GB מהירות 3000 ספק כוח - ASUS 750W כרטיס מסך - MSI 3070RTX 8GB וכוננים - NVME 1TB , SEAGATE 2TB , SSD 240GB השאלה היא האם יש טעם לשדרג לדור 12 או לחכות , הכל רץ חלק אבל המעבד כבר ישן לא? שימוש עיקרי גיימינג משחקים כגון - COD , BATTELFIELD 2042 , FORZA 5 , CYBERPUNK 2077 ובנוסף : איזה רמקוליםהייתי ממליצים לגיימינג ומוזיקה ? 2.0 ללא סאב

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לא כולל מסך אבל שיהיה צורב

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום לכולם/ן בתקציב של 6 אלף (גמיש), אני מחפש להרכיב מחשב נייח. השימוש שלי במחשב הוא גם למטרת לימודים, אך המטרה העיקרית היא לשפר את חוויית הגיימינג. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. הערת אגב: יש לי אופציה לרכוש במחיר טוב מעבד מאינטל, לכן אולי עדיף שהמפרט יתאים למעבד של אינטל ולא amd, אשמח לשמוע מכם/ן חיים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤669 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1155 Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1490 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1486 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 2 ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ¤900 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1119 סה"כ מח…

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Shlomi XD,

אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ בנסיעה הקרובה לארה"ב. חשבתי על לפטופ היברידי שמשלב גם טאבלט וגם נייד רגיל. התקציב כאמור הוא עד 1000$ מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים ועובודות משרדיות, סרטים * גודל המסך. 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? . * משקל רצוי? אקח אותו איתו ללימודים, לכן שלא יהיה כבד מידי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? האם יש פה יתרון בכל נושא חיבור הפלאפון לנייד לדוגמה? כדי להעביר נתונים.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן SSD גדול ומ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. + חיבור HD חיצוני ועוד התקנים חיצוניים כגון FIREWAIR מצלמות USB ו-AV ללא מסך , ללא צורב DVD.בנוסף יש ברשותי כרטיס קול PCI טוב-4 יציאות, כרטיס FAIREWAIR PCI חדש , כרטיס USB-4 PORTS חדש , כרטיס מודם , כרטיס רשת. כשניגשתי לבקש הצעה מחברת מחשבים מוכרת, הציעו לי את המפרט הבא: מארז: EZSILVER לוח אם: ( המליצו בעיקר על MSI ) , אני ביקשתי ASUS .הציעו דגם P35 מעבד: INTEL E6750 CORE 2 DUO זכרונות: 1 ג'יגה 800 MHZ של חברת OCZ עם קירור מיוחד על הכרטיס ( שידרוג ל-2 ג'יגה תוספת 200 ש"ח ) כרטיס מסך: NEVIDA NX8500GF 512 MB דיסק קשיח: W.D.320 GB ( כתב ליד 16M-לא מבין למה התכוון) אבקש מכם את דעתכם למפרט זה ואולי תמצאו לי מפרט אחר יותר טוב ובמחיר יותר זול. מחכה לתגובות, תודה, אורן.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by jazzman,

למישהו יש ניסיון עם זה? (אם זה משנה איפה - אירלנד)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.