ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (Crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -cod modern warfare 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T …
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557
-
חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט למחשב בתקציב של 5145 ש"ח ואני מעוניין לדעת אם הוא מספיק טוב וחזק לטווח ארוך המחשב. האמת שאני מתכנן לקנות אותו ממש בימים הקרובים אז בבקשה תגיבו מהר. זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1130 1 1130 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 720 1 720 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צו…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב המיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות גרפיקה (photoshop, freehand, אולי גם flash). התקציב עד 3500 ש"ח (אם יוצא יותר לא נורא, אם פחות מה טוב). המחשב לא צריך להריץ משחקים כלל, כך שהכרטיס מסך יכול להיות הפשוט ביותר. אין צורך במסך או רמקולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, בגדול מדובר על מחשב שיעבוד יותר כפורטל גישה - ישנו מחשב נייח גדול ועוצמתי בבית שעליו ישבו התמונות הרלוונטיות ובמחשב הנייד זה יהיה יותר הצגה ללקוח ותיקונים גרפיים ושינויים יתבצעו מרחוק. (אשמח להמלצה על תכונה שמאפשרת את זה בצורה חלקה) כמובן שאם בתקציב הזה יהיה אפשרי לערוך גם תמונות וקבצים גדולים מאסיביים ומורכבים בזריזות ללקוחות גם יהיה נפלא. * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop ותוכנות CS 6 השונות.... * גודל המסך?14-17 לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 180Gb \ 500GB \…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר תיכנות, טיפה עריכה גרפית ווידיאו חובבנית, סרטים, מוזיקה ועבודות לבית ספר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ, eclipse, visual studio, עורכי טקסט למיניהם וגם כל מיני תוכנות לתיכנות צד שרת שגם לזה אני אגיע בסופו של דבר... - תדיר אילוסטרייטור, סוני וגאס, אפטר אפקטס, בלנדר - מזדמן. רוב הזמן הן סתם ינוחו על שולחן העבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, ברשותכם אני לא אמלא את הטופס כי כבר בניתי פה מפרט והייתי שמח לקבל את החוות דעת שלכם עליו, אם יתאים למה שרשמתי בכותרת. AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 ASUS PRIME A520M-K AM4, AMD A520, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI G.Skill Aegis 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 MSI GTX 1050 Ti Low Profile 4GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E Kingston A400 M.2 SA400M8/120G 120GB SSD Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX ADATA XPG Pylon Bronze 650W PYLON650B-BKCUS CoolerMaster MasterBox E501L Mid Tower נראה לכם בסדר? מזהים צוואר בקבוק או חוסר התאמה של חלקים איפשהו? אני יכול להחליף ל i3 10100F ולוח אם Asus H510M-K LGA1200 בתוספת של 170 שקלים, יהיה הבדל מש…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אז אחרי שסיימנו עם צרה אחת (הילד), עכשיו צריך לדאוג למחשב שישמש לעבודה של האישה. אשמח לעזרתכם בעיקר בבחירת כרטיס מסך ראוי ו2 מסכים שיתאימו למשימות. נודע לי גם בפוסט אחר שכתבתי שסדרה חדשה עתידה לצאת ולשנות את כללי המשחק בתחום, אבל כל תאריך יעד שסומן הופרך וכרגע לא ידוע מה הצפי לרכישת קצה בחנות. אם מדובר בחודש-חודשיים, להערכתי שווה לחכות עם הרכישה כי מדובר על פערים גדולים מאוד בין הדורות (מעבר לשיקול הכלכלי של לחתוך בחצי את העלות של הכרטיס במידה ונקנה כרגע) בכל אופן, חדל קשקשת. אצרף לכם את המפרט החלקי שלי נכון לעכשיו, מעבד: 2250 ₪ - AMD 12 Core Ryzen 9 3900X 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 139 ₪ - * חדש * - ANTEC C400 Glacial …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מעוניינת שהמחשב ישמש אותו לשנים הבאות. שימוש לימודי פלוס גיימינג: פורטנייט, פיפה, רוקט ליג, אפקס לגנדס. צריכה גם מסך ועכבר מותאמים ושיהיה אפשר לחבר את השלט של האקס בוקס... בין 3000-5000. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000₪ (500₪ במידת הצורך לחריגה) **הקנייה מתבצעת באילת** 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD / DOTA /CS GO (איכות הכי גבוהה) קבצי WORD, תוכנת SOLID EDGE וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 : 8. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן SAPPHIRE R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - dota/cs פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחיין שלי יש בר מצווה, ואנחנו הדודים רוצים לקנות לו מתנה מחשב גיימינג. יש מגוון רחב של אפשרויות מלקנות מחשב מוכן או להרכיב לבד. טענית, אין לנו בעיה להרכיב לבד, אבל אנחנו לא סגורים על מה לשים דגש. תקציב - 5,000 ש"ח גג. אשמח אם מישהו יכול לסייע בהרכבת מחשב לדוגמא שמתאים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אפשרי חריגה של עד 500 אם מדובר בשיפור מהותי בבביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לדוגמה Immortals Fenyx Rising 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא יעשה הרבה רעש אבל לא קריטי שיהיה שקט לחלוטין 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למפרט מחשב חזק, שמיועד לעבודה רבה על After Effects ותוכנות גרפיות נוספות. התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר לחרוג במידת ההיגיון אם יש סיבה מוצדקת. חשוב שיהיה שקט... חלליות תשאירו ל-NASA עדיפות לחנות באזור המרכז. צריך את המחשב מוכן ומורכב כמה שיותר מהר. אין צורך בציוד היקפי.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-