עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DaniLp5,

אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by or_y,

שלום. אני צריך מפרט לסטודנט, כלומר אינטרנט ואופיס, אולי מדי פעם קצת פוטושופ. המפרט צריך לכלול צורב DVD, עכבר פשוט, מקלדת פשוטה ורמקולים פשוטים. אם אפשר לקחת את המפרט מ logicpc.co.il זה יעזור. תודה אור

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by MNO,

שלום לכולם... יש לי מחשב HP ZT300 נייד, ואני רוצה להשתמש בתוכנות הדמיה כמו: אוטוקאד, פוטושופ וסקאצ'אפ. העניין הוא שיש לי כלום זיכרון במחשב..256 עד עכשיו זה הספיק. רציתי לדעת לכמה זיכרון אני צריכה לשדרג ומה המחירים הסבירים? קיבלתי הצעת מחיר לגודל של ג'יגה - 480 ש"ח לגודל של ג'יגה ורבע 720 ש"ח. אמרו לי שאת התתקנה הם ישעו חינם המוכרן טען שזה ממש פשוט ושאפשר לעשות את זה לבד,רק כמה ברגים... תודה מראש MNO

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by liordavid,

שלום ידידי המלומדים............ אני מעוניין לקנות מחשב ב- 4000 שק כולל מסך ועכבר (ללא מקלדת, רמקולים.....) ;)

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Lior4543,

אהלן, רציתי לקבל המלצות מגדולים ממני על מחשב נייד לתלמיד, סוללה ארוכת טווח (6 שעות), עיקר השימוש יהיה אופיס, אבל גם לפעמים קומפילציות של ג'אווה, אממ אני מניח שאני גם יראה סרטי HD מידי פעם.. עוד שאלה, נגיד ויש לי מחשב נייד האם אני יוכל להתחבר לאינטרנט כמעט מכל מקום? האם כדאי לעשות בימינו נט-סטיק בשביל קצת גוגל ופייסבוק?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. זה המחשב שלי ... יש קצת זמן לשינויים... המטרה משחקים כבדים Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB LGA775 CPU Retail ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1047 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤485 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe ¤2350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1046 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=…

8. Started by sr2,

1. לוח ראשי : EPOX EP-8KDAA3J 138 $ 2. מעבד AMD ATHLON 3200+ 512k cache - 260 $ 3. זיכרון : 512mb ddr 400mhz - 100 $ 4. 120gb s.ata 7,200rpm +8mb - 138 $ 5. צורב DVD 100 $ 6. צורב X 52 45 $ 7. מארז (חח עזבו..) 65 $ שחור עם מאוורר נוסף 75 $ . 8. מסך LG L1710S 380 $ 9. כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128MB + TV OUT + TV IN + DVI 100 $ 10. סט מיקרוסופט - עכבר + מקלדת 11. כונן דיסקטים 8 $ 12. כרטיס רשת מובנה 13. רמקולים inspirie 2500 2/1 שחור 68 $ אממ התערבבו לי השמות עם הדולרים. חפיף. המחירים לא כוללים מע"מ. אממ עושים לי הנחה די נחמדה, אז תתעלמו מהבזבזנות שלי באיזור הצורבים. אני לעתים קרובות (לא קרובות מאוד) משחק במחשב, לכן לא רציתי להשקיע יותר מדי…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? fifa need for speed hp prototype crysis darksiders * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ושיהיה HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. ה…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by bluemail,

לפי המפרט שלי מה עדיף לי לשדרג עכשיו ? יש לי גם מסך ה226 של סמסונג

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום! הייתי שמח לקבל מפרט מבוסס E6600 עם 2gb זכרון.. (המפרט ישמש בעיקר למשחקים) ניסיתי להרגיב בעצמי אבל אני קצת מבולבל..אני עוד תקוע בעידן הפנטיום 4 כנראה. מסך, הייתי שמח אם אפשר להכניס 19" אבל גם 17" יהיה טוב. אם אפשר לא לחרוג יותר מדיי מ10000 אז סבבה, אבל גם אם צריך להוסיף אז בסדר..אני צריך שזה יחזיק להרבה זמן. תודה רבה מראש על העזרה,

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by hgh1,

שלום רב , יש לי כרגע אפשרות לקנות באותו מחיר בערך: dell studiou 1537 sony vaio VGN-CS215JR Fuji esprimo 6535 אני לא מכיר את השירות של סוני ודל אבל פוגיטסו שירות ממש גרוע. השימוש הוא שימוש ביתי משרדי עןבד עם תחנת עגינה עכבר מקלדת ומסך חיצוניים. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by FatalClaw,

שלום. אני עורך מחדש את האשכול שלי. יש לי לוח אם ASUS M2N. אני רוצה לחבר אליו כרטיס קול XTREME GAMER של חברת CREATIVE. יש לכרטיס חיבור PCI 2.1. השאלה שלי האם אוכל לחבר אותו? קראתי באתר מסוים (אני לא יודע אם מותר לפרסם אתרים) שניתן לחבר כל חיבור PCI לכל חריץ PCI אז אני אתן את השאלה שנשאלה ואת התשובה שלה. שאלה: I need to know if I can put a PCI 2.1 Sound card in a conventional PCI slot. I can't seem to find out what the difference between the two types are תשובה: Don't worry about them. The specs are all internal and have nothing to do with whether or not they will work. Any PCI card will fit in any PCI slot. תשובה 2: Which motherboard are you using? If ASUS, for example, go…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

אתם חושבים אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר ממה שבניתי פה? מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤766 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤121 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤424 קרור למארז: ZALMAN 120mm : ZM-F3 ¤46 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2935 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il *הערה: המחשב יופעל על מסך 22'' תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by tryf,

מישהו יכול לתת מפרט למחשב למשחקים בקטנה (WARCRAFT 3, everquest וכאלה..) וגם ל OC. אני לא צריך מסך, לא צריך דיסק קשיח, לא צריך מקלדת ועכבר. אני צריך: 2 גיגה זיכרון. כרטיס מסך . מעבד. לוח אם שמתאים ל OC. צורב DVD. ספק. יש לי מארז ATX ישן, אם הוא מתאים לספק אז לא צריך מארז חדש. כרטיס רשת קירור אם צריך ?? תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Genisher,

טוב, אז אני מעוניין במפרט בסכום של 6,000 ש"ח +/-, למטרת משחקים ועריכה גרפית (פוטושופ). כמה נקודות שרשמתי לעצמי: 1. מעבד קונרו E6300 2. לוח אם לא מיועד ל- OC, ללא צורך ב- CF/SLI. 3. 2GB זיכרון (מהירות ותזמונים אני משאיר לכם) 4. כרטיס מסך 7600GT 5. צורב DVD 6. כונן פלופי 7. הארד דיסק 120/160GB (בהתאם למה שיוכל להכנס לתקציב) 8. מארז קריר ושקט 9. ספק בהתאם למה שצריכה המערכת הנ"ל 10. כפי שנאמר, אני לא מתכוון לבצע OC. 11. אין צורך בציוד היקפי (מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים ושאר ירקות) אני מקווה שלא סיבכתי יותר מדי ממתין להצעותיכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by ras81,

הי מה דעתכם על המפרט הבא: intel d2c e6300 ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?-=790 ?samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II?=355 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO-1350 OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 2GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-=1250 יש הצעות לשיפור? תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. ללא מקלדת ועכבר, משמש לעבודה משרדית, רצוי מארז קטן, מבוסס AMD, כדי לחסוך בעלויות, אין צורך בדיסק קשיח ובכוננים אופטיים. או במילים אחרות: לוח, מעבד AMD, כרטיסי קול ומסך OB, זיכרון 2GB, בתוך מארז קטן שלא תופס הרבה מקום. המחשב מיועד לשמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט ומעט לגרפיקת דו מימד. אם מישהו חושב על כרטיס מסך לא OB שלא יחרוג מהתקציב אשמח לשמוע. אם למישהו יש רעיון למחשב נייד בתקציב דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום. אח שלי מתכנן לקנות מחשב חדש לעריכת אודיו עם תקציב של כ-7000 ש"ח. הוא ביקש ממני לחפש לו מפרט נאה שיענה לדרישותיו. הוא צריך מחשב יציב ומהיר בעל כרטיס אודיו טוב מאוד. הוא אמר לי שהוא גם רוצה תמיכה ל-pro tools, ואני לא ממש יודע מה זה. הבנתי שיש צורך בכרטיס מסויים שיושב על סלוט PCIE, אבל אין לי מושג אם זה במקום כרטיס קול או בנוסף? בכללי, הוא מתכנן לעבוד בעיקר עם pro tools ו-cubase, אם זה בכלל אמור להשפיע על המפרט. הו, ואין צורך ב-OC. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום! אני ממש לפני הזמנת מחשב ורציתי מאנשים שמבינים פה לתת לי ייעוץ אחרון לפני הקנייה... המון בדיקות ובירורים עזרו לי לבחור את המחשב הזה... גם מבחינת האיכות הגבוהה של המוצר וגם מבחינת החומרה שלו. המחשב מיועד לגרפיקה, ומשחקים כבדים. DELL, AlienWare M15x יבוא אישי... זה המפרט: Software & Services PROCESSOR: Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) OPERATING SYSTEM: Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English VIDEO CARD: 1GB NVIDIA® GeForce® GTX 260M LCD PANEL: 15.6-inch WideFHD 1920x1080 (1080p) WLED MEMORY 6GB DDR3 at 1333MHz HARD DRIVE: 500GB SATAII 7,200RPM INTERNAL OPTICAL DRIVE: Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים