עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מKSP אם אפשר חבר שלי קונה רק משם בלי פיצולים רק שם

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שידרגתי את המחשב שלי קניתי לוח של MSI 915 COMBO PCI Express Dual ואני צריך עכשיו כרטיס מסך ואר דיסק כי יש לי 40 ו64 שבא עם הלוח הזה בכרטיס מסך אז למישהו יש הצעה לתת כרטיס מסך 128 של ניבדה 6600GT ואר דיסק של 120 GB בתקציב של 1400 1500 שקל

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. ‏היי, אני מחפשת מחשב מספיק טוב שיחזיק לי את כל תוכנות אדובי וגם תוכנית אוטוקאד. אני סטודנטית אז כמובן שהמחיר מאוד חשוב, מעדיפה משהו בתקציב יותר נמוך אבל כן מחשב שילווה אותי כמה שנים. תוהה האם שווה להשקיע ב-Mac בגלל שיש לי iPad שעליו אני מציירת ורוצה להעביר את הסרטוטים מהמחשב בצורה מהירה ואם כן איזה Mac הפרו או האייר?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by המבורגרית,

התחלתי השבוע את השנה הראשונה שלי בתואר מתוך 3 שנים (פסיכולוגיה). אני שוקלת ברצינות לעבור למחשב נייד, ראיתי מלא סטודנטים שבאים עם מחשב וזה נראה לי הרבה יותר נח. אני צריכה המלצה על מחשב די בסיסי, לא יקר. חייבת לציין שאין לי ממש מושג באיך בוחרים מחשב, למה וכמה. האם כדאי לי מחשב נייד רגיל או מיני? תודה! :iamstupid:

6. Started by Or Daniel,

מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Jiggy,

שלום אני מעוניין בלקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם. אני צריך מפרט ב2500 שקלים בלי חריגה רצינית המטרה שלי הם משחקים לא כבדים במיוחד כמו cod4 וbattlefield 2 והמטרה להריץ אותם על הגדרות גבוהות על רזולוציה של מסך 19 אינץ. אני מעוניין לעשות OC קל למחשב, חשוב שהמחשב יהיה שקט וקריר. אני גם צריך המלצות לחנויות טובות מאיזור המרכז בינתיים המליצו לי על TMS ובניתי מפרט כזה לדוגמא: אני אשמח לשמוע דעות על המפרט במיוחד בנוגע לאיכות המארז והספק ולכרטיס מסך. תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤342 מארז: Coolermaster Elite 340 Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by riverbed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. אנשים , אחי עכשיו נמצא בארה"ב .. אחי ביקש ממנו מחשב נייד עכשיו באמת אני לא ממש מבין בניידים , הייתי רוצה לדעת לגבי חברות ואיכויות בהתחלה הוא הציע לו לקנות את הsony vaio cs320. המחשב מרשים מבחינת המעבד זיכרון והשאר אבל הכרטיס מסך הוא מובנה אתם יודעים של intel.. ועכשיו הוא לא פוסל שימוש במשחקים , הוא אוהב את הwloverine ואת הbatman החדש שהולך לצאת אני אשמח עם תעזרו לו להחליט , אין הרבה זמן זה ממש דחוף... הסכום שהוא מוכן להשקיע הוא 5000 ש"ח... רצוי שהמחשב יהיה מהיר לגלישות מסמכים פוטושופ.וכמובן שהמחיר יהיה שווה את הקנייה משם ולא מהארץ.תודה לעוזרים תודה שוב

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום לכולם , אני מחפש מחשב לעבודה משקדית ומשחקים קלים בתקציב של 2100 ש"ח ללא חריגה . תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by asafasaf29,

מה אתם ממליצים לקנות עכשיו או לחכות ל K8L והכרטיסי מסך החדשים כי שמעתי שעוד 3 חודשים בערך תהיה יירידה דרסטית ותכנס טכנולוגיה חדשה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by ishai82,

לוח אם-אינטל 965 מעבד-אינטל קונרו E6230 זכרון- 1024MB DDR2 800 כרטיס מסך-GEFORCE 7600GT דיסק קשיח-250GB SATA 2 16MB 7200 RPM מסך-5MS LCD LG 1919 המפרט של המחשב הזה מאייבורי סה"כ 3740ש"ח רציתי לדעת אם המחשב הזה יהיה מספיק טוב וחזק בישביל כל המישחקים החדשים או שיש צורך בלשנות משהו' בתודה מראש!!!!!!!!! :)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by stanly123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 ,TOMBRAIDER וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. מחפש קירור טוב ומשמעותי למחשב hasee m581 מעבד P8600 , 2.4GHZ , גודל מסך 15.4 אשמח לעזרה ולמשהו טוב שיעשה את העבודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by dov123456,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 12 אינצ' המפרט הבסיסי שאני צריך הוא שהמעבד יהיה דואל קור, ושיהיה לו 2 ג'יגה זיכרון, חוץ מזה (כרטיס מסך והכל..) פחות חשוב לי ויש לךי תקציב של מקסימום מקסימום 3000. מצאתי לאחרונה אחת שעונה על הכל זה רק שהוא מחברה לא מוכרת בעליל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=75112&Cat2Cat1ID=68&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש למישהו הצעה למחשבנייד שעונה על כל זה? כדאי לי לקחת את המחשב נייד שכתבתי בקישור? המון תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Bud,

היי , המפרט המבוקש הוא עבור תוכנות משרדיות , אופיס , פוטושופ + הורדה צפייה בסרטים ,והאזנה למוזיקה הבסיס הוא מפרט אשר קיים במפרטים המומלצים ואיני יודע עד כמה הוא מעודכן , ומכיון שאני מתעתד לרכוש ב-KSP (כפי שראיתי המלצות בפורום הנכבד הזה) נדרשים מעט שינויים לפריטים אשר לא מצאתי ב. KSP כוונתי שמחשב זה יחזיק אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) מעבד - Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות - DDR II 533 קינגסטון - מה עדיף , 1G או 2X512K ? דיסק קשיח - 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II סמסונג כרטיס מסך + כרטיס רשת 10\100 + כרטיס קול מובנה בלוח מארז - ???? מה מומלץ ? צורב - LG כנראה , יש דגם מומלץ ? מסך LCD 17 - איזה כדאי ? הערות הארות וה…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by amiel44,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…

18. Started by roiy,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב מלא כולל מסך עד 3000 שח המחשב ישמש לצרכי לימוד ותוכנות לימודים אני לא משחק במחשב אך עדיין חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק לפחות 512 זכרון עדיפות ל AMD צורב DVD אני מתגורר בבאר שבע לכן ההצעה עדיף שתהיה מ KSP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם הנה המפרט שהרכבתי (אני לפני קניה) למשחקים בלי OC מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire 2900XT 512MB GDDR3, DX10, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים Chieftec Chieftec Bravo Black/Black/Silver (No PSU) מקלדות Logitech Logitech® Cordless Desktop® EX 110 עכברים none רמקולים, אוזניות ומיקרופונים none מסכים None מ…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט ותוכנות כגון אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טרם ידוע, אך אין דרישה מיוחדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף, לא קריטי 6. ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 עברית 64BIT 8. האם ישנה…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by yonir,

לא מפרט אבל בקשר לפורום מפרטים. לדעתי צריך להוסיף לכללי הפורום באדום ביחד עם הדרישה לתקציב עוד 3 דרישות: 1) למשחקים או שימוש משרדי. (לא מזיק כשמפרטים יותר אבל לפחות את החלוקה הזאת צריך לדעת) 2) מתוכנן OC או לא. (לציין משהו כמו "אם אתה לא יודע מה זה OC אז לא צריך") 3) כולל מסך או לא. (רצוי שיהיה רשום למרות שאם לא מצוין בדר"כ מניחים שלא כלול מסך) הרבה מאד פעמים השרשורים מבולבלים עם הרבה הצעות שבעצם בכלל לא קשורות בגלל חוסר בנתונים האלה. ובעצם אי אפשר להציע מפרט מתאים בלי לדעת לפחות את שלושת הדברים האלה כמו שאי אפשר לבנות מפרט בלי תקציב. במיוחד שאלה 2 חשובה כי את 1,3 בדרך כלל אנשים מציינים. אבל ל-2 הרבה אנשים לא מודעים. (בעיקר אלה שלא מתכננים OC כמובן)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by oren778,

האם יש דגם של DELL שניקרא XMAS

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. Started by itaygilady,

שלום יש ברשותי נייד של ACER 5738 המגיע עם VISTA HOME PREMUIM... אני מעוניין להתקין WIN 7, האם צריך דרייברים או שהדרייברים באים כבר עם ההתקנה של WIN 7? כמובן שבעת קניית הנייד לא קיבלתי דרייברים למחשב.. תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. אהלן, ברשותי מחשב נייד HP Pavilion 6327 שנקנה אי שם ב 2007. המחשב עובד עם ויסטה ויש לו כרטיס מסך Intel 945 פשוט. לאחרונה אני מנסה לצפות בסרטים ב Full Screen עם תוכנת ה VLC שלי וכאשר מזיזים את העכבר הסרט רץ חלק, אבל כאשר אני לא מזיז את העכבר והחלון הקטן למטה (עם כפתורי השליטה בסרט) נעלם, אני מקבל נפילת פריימים מטורפת והסרט מקרטע. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? האם עדכון דרייברים יכול לתקן את הבעיה? (יש לציין כי אני בד"כ מעדכן את כל הדרייברים אצלי במחשב, אבל היו לי בעבר בעיות עם עדכון הדרייברים של כרטיס המסך, כי הוא היה גורם למסך שלי להיכבות באמצע העבודה ואז הפתרון היחיד היה לעשות restart למחשב. זאת בעייה שב HP יודעים עליה...) אם מישהו חווה את אותה הבעיה או יש לו מוש…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים