עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. שלום וברכה. אחותי התחילה ללמוד עיצוב גרפי והיא רוצה לקנות מחשב נייח כולל ציוד הקפי ומסך בסכום של עד 3500-4000 ש"ח. ערכת התוכנות העיקרית שהיא תעבוד איתה היא CS6 design & web premium של adobe. אשמח לקבל כיוון כללי (ואולי גם יותר מפורט) מה כדאי לה לקנות. 1. האם כרטיס מסך נפרד הוא חובה? 2. האם היא צריכה I7 או שמספיק I5? 3. איזה מסך היא צריכה לקנות - רגיל או IPS. וכל הערה נוספת תעזור. תודה רבה, אריאל

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…

6. עריכה: בניתי מפרט חדש: המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים כמו קרייסיס. מתכנן CF בעוד חצי שנה בערך על המפרט הזה... ו... אה, אני לא מוותר על המעבד, בגלל שאני רוצה ביצועים גבוהים בקרייסיס וQ בכלל לא טובים. אני לא עורך וידאו / מוזיקה. אגב, אני משחק על רזולוציית המסך שלי, הכי קטנה, 1024*768. רציתי לדעת מה כדאי לשפר ומה לא (3400 ש"ח מקסימום). תודה.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by mitos,

שלום! קיבלתי הצעה למחשב. המחשב מיועד לילדיי (10 ו-11) ולי למטרת משחקים ועבודה. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת על: 1. שילוב הרכיבים, 2. הרכיבים עצמם, 4 אם יש הבדל בין המעבד 6400 לבין 6600, האם הוא משמעותי עבורי? 5. המחיר: 7,600 כולל מע"מ (למזומן) - איך המחיר? להלן המפרט: לוח אם GA-81945PG-RH GIGABYTE CORE 2 DUO 775 CONROE6400 FAXCONN Cooler for 775 Copper BASE Samsung 120 gb 7200 SATA 2 8 LG 4167 x16 dual LAYER+APPC מארז Winsis WB-13 Silver/Black מסך ACER 17 8MS Microlab X-23 5/1 (SUB +4way + Center) Wooden ATI RADEON x1300 mb HYPER MEMORY PCI-E KINGSTON Oreginal DDR2 667 512 Logitech classic Keyboard SONY VAIO OPTICAL MOUSE Logitech QuickCam Massenger אודה לכם על תשובה מה…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. כמו בכותרת..... לא מיועד למשחקים כבדים מאוד.... OC קל למעבד.. לקחתי כרטיס חלש יחסית כדי שאוכל לשדרג בעתי לDX10 כשיהיה בו צורך והמחירים יהיו זולים 80 גיגה של מקום יספיק לי לדעתי וחשוב שהלוח והכל יהיו יפים לעין כי המארז (שאני עוד מעט אתחיל לבנות) יהיה שקוף פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 AW9DMF לוח אם ABIT Fatal1ty AN9 32X - ₪1,030.00 ₪1,030.00 1 L1719S מסך LG 17" L1719S 8ms LCD - ₪975.00 ₪975.00 1 37305 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7300GT 256MB PCI-E - ₪514.00 ₪514.00 1 AB250 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ₪778.00 ₪778.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 6…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by drumaniac,

שלום, יש לי dell vostro 1320, מזה שנתיים. בזמן האחרון החל חימום יתר שמורגש משמאל לטאץ' פד, ברמות חזקות עד כדי הרגשת כאב ביד כמו כוויה, ואדמומיות. מאחר ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו, פניתי למעבדה בה יש לי אחריות. הם ביצעו ניקוי של המאוורר (ולמיטב ידיעתי לא ביצעו שום פעולה אחרת מלבד בדיקה כללית). לאחר שקיבלתי את המחשב חזרה, שימוש של 30 דקות בלבד בסביבה לא ממוזגת כבר הספיק כדי שהבעיה תחזור - ממש אי אפשר לגעת באיזור הזה. המחשב חזר למעבדה, שטענה שהחימום סביר גם לאחר הפעלה ממושכת ומכבידה, ושאין שום בעיה במחשב. התעקשתי והם שלחו למעבדה של דל - ולטענתם גם המעבדה של דל לא מצאה בעיה. למישהו יש עצה? האם יכול להיות שהם חוסכים עלי ולא רוצים לבצע החלפה של רכיבים יקרים? ואיזה רכיבים א…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by cad5011,

שלום אנשים אני צריך לקנות מחשב לשימושים מינימאליים: אינטרנט ואאוטלוק, אבל אני מעדיף שהוא יריץ ויסטה. ביקשו ממני שהוא יהיה קטן וגם שיהיה שקט. הסתכלתי על ACER Aspire L100 http://global.acer.com/products/desktop/asl100.htm שעולה 3500 ¤ אבל אני לא יודע אם הוא שווה את הכסף. וגם יכול להיות שבשביל השימושים שציינתי אפשר לבנות משהו בסביבות 2000 ¤, כמו במפרטים המומלצים (זה רק למחשב. ציוד היקפי יש כבר). חשבתי לבנות מחשב סביב ASUS PUNDIT BAREBONE P2-P5945G שעולה בסביבות 1100 ש"ח http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=1&l2=3&l3=483&model=1523&modelmenu=2, או משהו סביב מארז שולחני כמו http://global.aopen.com/products_detail.aspx?Auno=2482 AOpen H340D,שאותו לא מצאתי…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by uzi123,

רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שאני רוצה בערך ל OC - משחקים כבדים , מארז שיהיה יפה מאוורר היטב, ספק 400W LIBERTY. אני מתכוון לקנות את המחשב מIVORY ככה שתהיו בטוחים שזה יהיה יותר זול ב100 שקל ככה. תקציב : 4000+- ללא חריגה גדולה. השאלה האמיתית היא: ???האם לחכות עוד קצת כדי שהמחירים של המעבדים והכרטיסי מסך ירדו? האם זה יהיה בזמן הקרוב??? מפרט שאני בניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤582 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤200 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) XTC CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤385 …

• 13 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום לכולם אני זקוק למחשב עבור עבודה בשוק ההון המחשב צריך לתמוך בארבעה מסכים שעליהם מופיעים גרפים רבים בזמן אמת. אני צריך שהמחשב יהיה חזק שקט ואמין ומעדיף שיורכב רק מיצרנים מוכרים. אני זקוק גם לציוד היקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מיקרופון, מצלמת רשת, מכשיר משולב סורק פקס מדפסת לייזר ומסכים שיש לי התלבטות כרגע האם לקנות 3 של 22 עם פיבוט או שנים של 24 ובעתיד להוסיף עוד שניים למיטב הבנתי המחשב אמור לעלות משהו בסביבות 5.5K והציוד מסביב 7.5K בתודה מראש חזי

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by acoustic,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 5 K. שיריץ בעקר פוטו פלאש, טיפה משחקים פה ושם חשבתי על המחשב הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3121 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708702 תנו הצעות נוספות ומה הכי שווה, סומך עליכם

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וווידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש פרנסה - Premiere, After effectes, Photoshop , illustrator - כל הגרסאות האחרונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא רלוונטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by aviel1988,

אני חושב בכיוון של להחליף את המחשב שלי וזה המפרט שיש לי כרגע: Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Gigabyte GA-8IPE1000MK Kingston 256x2 PC3200 Gigabyte Readon 9200 128MB 128Bit WD 120GB 7200RPM מארז וספק ג'נריים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום. חבר ביקש ממני לשאול פה בקשר למפרט מחשב שהוא רוצה לקנות כנראה בסוף החופש. התקציב הוא עד 5000 ש''ח בלי ציוד היקפי, עם צורב דיוידי. הינה מפרט שהביאו לו בKSP, בבקשה תגידו מה דעתכם ואם אפשר תוסיפו מפרטים שלכם תגידו מה לשפר ומה לשנות: CPU AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE M.BOARDS for AMD ASUS A8R32-MVP Deluxe s939, CrossFire, PCI-E, 2xGBL MEMORY DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 HARD DISKS Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB VGA CARDS ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E SOUNDS CARDS CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 CASES …

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by arkzai,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט בשביל ההורים שלי למחשב פשוט לאינטרנט שיוכלו לנגן סרטים באיכות גבוה לשמוע מוסיקה לצרוב להוריד באימיול לעבוד עם excel word וקצת פוטושופ. וגם יש צורך במסך 19 אינץ שטוח. התקציב שלהם הוא 3000 ש"ח. אני אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי??? תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב, ורציתי לקבל ממכם חוות דעת על המפרט הזה ואם יש לכם טיפים לשנות להוריד או להוסיף משהו אני ישמח. מפרט מחשב: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מחיר 935 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 מחיר655 ש"ח זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Ripjaws Edition Dual Channel מחיר 650 ש"ח כרטיס מסך: HD 5850 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Sapphire מחיר:1580 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital IntelliPower 1.5TB, 64MB, SATA II WD15EARS מחיר: 535 ש"ח כונן דיסקים: DVD ± RW GH22NS x22 Black SATA מחיר: 130 ש"ח מאווררים וגופי קירור:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan Rev.2 מחיר: 200 ש"ח מארז: CoolerMaster ATX Case HAF922 שחור (…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

i need pc for gaming i meen bf2 and ut 2007 if you can .i dont need monitor and all that things no optical drivers dvd or cd rom ;D

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by idanpc,

היי, אני רוצה להקים שרת למשרד חדש שאני מקים. כבר הרכבתי שרת מחלקי מחשב בעבר... אבל השתנו דברים. אני כבר השתגעתי עם כל לוחות האם שיש היום! אני צריך לוח אם עם בקר RAID מובנה שיתן לי RAID5. או איזה בקר חיצוני. אני לא צריך פיצ'רים של גרפיקה או משהו דומה. העבודה תהיה בעיקר על קבצים שיהיו בשרת ושיגשו אליהם ממחשבים אחרים, ירוצ עליו SQL E, ועוד 2 תוכנות שרת. יבצע גיבויים בלילה. ויעבוד 24\7. אולי גם בעתיד יותקן VMWARE. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117283,00.html PS אין לי מושג לאיזה חלק בפורום זה שייך. אם לא לכאן=תעבירו בבקשה. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 23:55:10 ליאור תודה.לא ידעתי על קיומו של האשכול "מחשבים ניידים".

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by ranbens,

שלום רב לצערי אני רואה במפרטים המומלצים רק מחשבים למשחקים ו/או שימוש משרדי ולא ליישומים גרפיים אני זקוק למחשב שיאפשר עבודה מהירה על קבצי HD ממצלמת הוידאו שלי התוכנה העיקרית שאני עובד איתה היא ULEAD שאר השימוש במחשב הוא גלישה וישומי אופיס ברמה בסיסית בלבד התקיב עד 3000 ש"ח למחשב נטו ללא ציוד היקפי אשמח להמלצות תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים