עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. p4 2.4 Ghz (800Mhz) 1030 NIS Abit IS7-E 550 NIS Infineon 512MB DDR 400 570 NIS GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI,128MB+VIVO 530 NIS WD 80 GB 7200 ATA-100 (8 MB) 490 NIS CD ROM LG 52x 100 NIS FLOPPY TEAC 1.44 50 NIS 2750 NIS מה אתם חושבים? יותר טוב Geforce 5200FX איך הכרטיס מסך ? האם איזה מסך כדאי? למה שאני לקחתי SATA האם יש הבדל גדול בין

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by David_Beckham,

AMD 3800 DUAL CORE S-939 GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET החלפת הכרטיס הנוכחי שלי 6600GT ל7900GT .. סך הכל 2800 שקל ? .. שווה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אני צריך מחשב לאמא שלי, השימושים הם אינטרנט ועבודה באופיס בעיקר התקציב הוא 3000 ש"ח אני צריך מפרט קומפלט שכולל ציוד הקפי ומסך הדרישות היחידות מבחינתי הן: מעבד של אינטל מסך בגודל 22" עדיפות לחנות באיזור ראשון תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים כלליים. מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית (פוטושופ, לא משהו כבד), המון טאבים בד"כ (עד 100 טאבים), עובד עם שני מסכים, המון יישומים במקביל לא לגיימינג. …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by KOMBINA,

לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי. במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZ חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות. כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ). כ. רשת 1000 MB למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן ) אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי

8. Started by bendisar,

שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב לסטודנטים עם זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מה עדיף? ASUS X301A-RX015V או האולטרהבוק של לנובו u310? להלן המפרטים: lenovo http://ksp.co.il/?uin=16008 asus http://ksp.co.il/?uin=16754 אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת. אני מאוד מתלבטת כי לא הצלחתי למצוא review על הasus

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ychamp,

אני רוצה לקנות נייד שיהיה נייד יחסית שיהיה טוב לצפיית סרטים לאינטרנט אופיס ומשחקי RTS קלים זה המפרט שאני בניתי מHP Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. חבר מעוניין במפרט למחשב לעריכת תמונה בפוטושופ, והוא די לחוץ ומעוניין לקנות כמה שיותר מהר מכיוון שהמחשב שלו די מתפגר. לצערי אין לי מושג מה התכונות החשובות למחשב בעריכת תמונה, אז אני אשמח לקבל המלצות למפרטים. אז מדובר במפרט ללא ציוד היקפי בהגבלת תקציב באיזור ה-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. טוב זאת כנראה פעם אחרונה שאני יפתח נושא בקשר למפרט הזה... בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות מצאו לי את הבדיקות האלה: http://www.adkproaudio.com/benchmarks.cfm זה מאפשר לדעת איזה מעבד מתאים יותר למחשב יצירת מוזיקה, וגם רשום שם שעדיף זכרונות DDR3 1600GHz ... התקציב שלי הוא 1500 שקל אני משאיר את המארז שלי CompuCase 6A19 , הארד דיסק 160 ג'יגה, צורב DVD, מאוורר למארז, כרטיס מסך ריידון X600(אני לא צריך מתקדם יותר, הוא מספק אותי כרגע מאוד). בתקציב שלי אני רוצה להביא מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק נוסף של 250+ וספק כוח... חשבתי להביא את הספק הזה: http://www.trg.co.il/pl_product~ATX-S400TZ~17~0.htm יש את הזכרון הזה: http://www.trg.co.il/pl_product~SAMSUNGDDR32GB1600~7~0.htm אם אפ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. שלוo, זקוקה למחשב חדש גם לגיימינג וגם לעבודה בסביבות 4K ללא כרטיס גראפי. את כרטיס ה1070 אקנה בעוד כמה זמן בחו"ל בציפייה לירידת מחירים. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה – אופיס, סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש כבד: יומיומי ולאורך כל היום כולל פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – fallou…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by 8parker8,

לא נורא אם תהיה חריגה קטנה.. ציוד היקפי:מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת. חשובה לי בעיקר המהירות וגם השקט חשוב מאוד. דיסק קשיח 250-320 כרטיס מסך סביר+ זיכרון לפחות 2G. מעבד כפול ליבה לפחות(עדיפות ל4 ליבות) קירור למעבד. צורב DVD(אם צריך לציין...) יש צורך בספק כח?

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  14. שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות אחר התייעצויות כולל באתר זה החלטתי להזמין את ה8730W של HP בעיקר בשל איכות המסך שלו וכן העיצוב הנאה ולבסוף משקלו הנמוך ,יחסית , בהשוואה למקבילים לו , ה W700 - LENOVO ן DELL - M6400 . לפני כחודש וחצי קיבלתי את הנייד במפרט הנ"ל HP EliteBook 8730w - Core 2 Extrem…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  15. אהלן חברה שבוע טוב. אני מחפש מחשב נטבוק קטן בעיקר לטיסות,קצת אינטרנט וזמן פנוי תקציב 2000K מסך 10 טוב לי אבל גם יותר מתקבל(למרות שבתקציב הזה קשה למצוא יותר) חברה מועדפת-אין משהו ספציפי סוללה כמובן רצוי כמה שיותר חזקה ויציאות לא חובה אבל אם יהיה לטלויזיה יהיה מעולה מחשבים לדוגמא Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook Asus Eee PC 1005HA 160GB N280 NetBook מחפש כמובן כמה שיותר תמורה למחיר לא משנה לי מראה וכדומה תודה רבה ממש מעריך את העזרה כי לבד אני אבוד לגמרי

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם במחשב הנייד- הכטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB יצליח להריץ לי את משחקי הספורט החדישים 07-08 של פיפא ו NBA לייב? אני מתכוון אם הכרטיס מסך הזה יריץ רק את משחקי הספורט בחדישים בנייד חלק בלי לקרטע? במפרט של נייד ב6000 עדיף לחפש כרטיס מסך אחר? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. דרוש מחשב בסיסי לעבודה שוטפת במשרד, שקט

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by NoobPCUser,

אני יכול להשתמש בכבל VGA (לפטופ) לRCA (טלוויזיה) רגיל? או שאני צריך איזשהו ADAPTER?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by יוסף הס,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לגרפיקה, בתקציב גג של 5000. לא מישרה מלאה אבל בהחלט לשימוש יומיומי. אני קצת קצר בכסף, אז אם אפשרי לחסוך זה עדיף... מילאתי את השאלון, אשמח מאד לשמוע מה אתם מציעים. תודה רבה :-) תקציב מקסימלי: 5000 -עדיף לנסות לחסוך? כן -עד כמה אפשר לחרוג מהתקציב? עדיף שלא... -שימושי המחשב: גרפיקה, בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור, מדי פעם אינדיזיין ופרמייר. -האם לכלול מערכת הפעלה ואופיס? מערכת הפעלה כן, אופיס לא. -האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, כל עוד זה במרחק סביר ממרכז הארץ/ ירושלים זה טוב. -מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע-שבועיים הקרובים. -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעדיף מסך ips.

20. Started by fuck off,

http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=344&AuctionId=5032893 בכללי אני מעוניין במחשב שולחני בטיפה פחות, אבל אם זה מחשב לא רע לCS 1.6 ולET ולסתם סרטים ולאינטרנט אז למה לא... אז, דעתכם בבקשה :]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by fohad,

תודה רבה טכנולוגיית העתיד כבר כאן! למקצוענים המילה האחרונה של INTEL כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-41TY/HD/1600MHZ זיכרוןkingston בנפח4GBבמהירות800 FX 9500GT/1024MB/HDMI-DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M המחשב שזכה בכל תואר אפשרי.המחשב שעובד במהירות דימיונית מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפ…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by pkak2,

המסך צריך ליהיות בגודל 19 ומעלה ..בעיקר למשחקים ולסרטים.... תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. חשוב מאוד שיעבוד כמה שיותר חלק, אני מתכוון להריץ עליו visual studio, אבל לא לבניית כל התוכנה, רק לתיקוני קוד, והדגמות, אז לא צריך משהו יותר מדי טוב. סרטים - 720p יספיק ליף אבל באופן חלק! בלי תקיעות ומרעין בישין. רמקולים - אם אפשר משהו עם איכות שמע טובה, אבל לא קריטי, סביר להניח שאני רוב הזמן עם אוזניות. בטריה - אחד הסעיפים החשובים, לפחות 6 שעות עבודה (visual studio). יש המלצות? נ.ב. מה אתם אומרים על הbutterfly של puckard bell? http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/serie/neweasynotebutterflys

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.