עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by מיטל2,

כבר היה פה אשכול קודם, בעקבות כמה שינויים, הגדלתי את התקציב שלי, והחלטתי לא לקנות בKSP כי אם בTMS. אשמח לחוות דעת. בעיקר לוודא שאין שם איזו פאדיחה רצינית.. תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

2. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הי, חבר שלי רוצה מחשב חדש למטרת גיימינג עד 2000 ש"ח (ללא ציוד היקפי ומסך - רק ה"קופסא") חשבתי על כמה מפרטים כבר אבל רציני לשמוע מה אתם מציעים. עדיפות לחנות באיזור רחובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by reinhard,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תקציב 3.5-4.5.

5. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. אני מלבט בין שני מפרטים שההבדלים המהותים ביניהם הם במעבד, בלוח האם ובזכרון . שאר הפרטים זבים. כמו-כן, המחשב מיועד לעריכה גרפית. :s05: :s05:אגב אחריות בת שלוש שנים בשני המפרטים: מפרט א': Intel® Core™2 QUAD 9550@2.83 Asus P5Q pro 4GB DDR2 Geil Xtreme gaming מפרט ב' Intel® Core™i5 750 QUAD CORE MB INTEL DP55WB WHITESBURG L1156/QP 3GB DDR3-1333

7. Started by UltraWaveMUSA,

אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…

8. Started by lilo007,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. אשמח לקבל את תגובותיכם . היות ולא נכנסתי לפורום מזה מספר חודשים אני לא מעודכן ב"תהפוכות" השוק יום טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. היי חברים! אני האמת כבר את המפרט שלי הרכבתי ורכשתי, לאחר ששיגעתי פה לכמה אנשים את השכל. עכשיו חבר שלי ביקש ממני עזרה לגבי בניית מפרט למחשב HTPC סלוני שיחובר למקרן FULL HD! ראיתי כמה מהמפרטים המורכבים שיש בסטיקי, שנראים אחלה. הייתי שמח לעזרה לפי תקציב ודרישות. אז ראשית הפורמט המוכר : . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח גג האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב HTPC סלוני, תכני FHD, הקלטת תוכניות דרך כרטיס טלויזיה מחובר לממיר, חיבור למקרן איכותי וגדול ברזולוציה של FULL HD! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימ…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by Shlomi062,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. שבוע הבא אני טס לחו"ל (ניו יורק), אני מעוניין לרכוש דרך חברה שם מחשב נייד ולשלוח את זה לדירה שבה אני הולך להיות. לכן אשתמש בדולרים - התקציב שלי 750 בין 1000 דולר חייב להגיד שבחומרה אינני גדול המבינים, מטרות המחשב במחשב הם: פוטושופ (לא קבצים כ"כ גדולים, אבל שיעבוד סבבה) , אינטרנט (תוכנות FTP וכ') , ומשחקים וסרטים לא כ"כ קריטי, אבל אם כבר קונה מחשב שתהיה אפשרות, אך לא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, משהו ממוצע. * גודל המסך? לא קריטי, אך שלא יהיה קטן יתר על המידה, משהו רגיל. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רגיל לחלוטין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI *…

12. שלום לכולם! אני זקוקה להצעת מפרט של מחשב שישמש אותי לגלישה,משחקים ומולטימדיה. אני ממש זקוקה להמלצות מכיוון שאינני ממש מגיעה מהתחום. אשמח גם להמלצות לגבי חנויות שבהן אוכל לממש את המפרט המוצע. כולל ציוד היקפי :-* ומסך LCD אני מודה מודה מודה........ אשמח לעוד תגובות!!!!!!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. שלום ברשותי מחשב נייד ACER aspire 5100 .. רציתי לאתחל את הווינדוס ויסטה כי המחשב פעל קצת לאט וסתם כדי שהיה נקי מכל הזבל שהיה לפני. יש אפשרות של ACER שהוא אמר לי שצריך לשים סיסמא ואז הוא יתקין קבצים מחדש על כונן C משהו כזה לא ממש הבנתי וחשבתי שזה יאתחל את הווינדוס . בקיצור לא קרה כלום והווינדוס גם לא עלה ולא הותקן ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש מסך שחור עם פס כזה למעלה שלא מתקדם לשום מקום ואז המחשב נכבה.. ניסתי כמעט כל מה שיכולתי ניסתי להתקין ווינדוס(לא חוקי ) שיש ברשותי שמתי דיסק והוא לא הפעיל אותו ונכנסתי לביוס כדי לבדוק שהכונן שמפעילים את המחשב אז שהכונן יזהה דיסקים .. לחצתי ALT+F10 הבנתי שזה מביא למצב הגיבוי של אייסר ואז אחרי כמה ניסיונות זה הביא אותי לשמה וניסתי …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. Started by amobi,

שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. שלום. למה הפעולה לעיל חשובה? אני רואה שהעונים בוחרים בה בכל בניית מפרט. תודה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר למטרות גיימינג. - אני מתעסק בנוסף לזאת בתכנות אבל המק מהעבודה לפחות כרגע מספק את הצורך הזה. עם זאת אשמח לשמר יכולת עבודה גם במחשב הזה (במחינת ביצועים זה אומר בעיקר עבודה עם dockerים, כלומר מכונות וירטואליות). - עיבוד תמונה ברמה פשוטה (צלם חובב), לא משהו מעבר ל adobe lightroom. משחקים שכרגע ארצה שירוצו מעולה על הגדרות גבוהות: The Witcher 3 Assassin's Creed Syndicate Final Fantasy 14 (לא משחק כבר מבחינה ג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by erezb84,

ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by aviados,

זה המפרט שאני רוצה לקנות אבקש חוות דעת לפני הקנייה האם יש משהו שכדאי לשפר התקציב שלי הוא עד 4300 ש"ח לא כולל מסך עם חריגה של עוד 200 ש"ח לא יותר. G.B ? 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Intel Core 2 Duo E6300 ?1GB TwinMOS? W.D ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? GAINWARD PCX 7600GT 256MB DDR3 BLISS מובנה על הלוח מובנה על הלוח EC Compucase CI-6A21 Black and Silver ?PIONEER DVR-111D DVD±RW?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by Aviv Gutman,

היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך דחוף להיום,מפרט למחשב איכותי שיריץ משחקים בצורה טובה גם משחקים כבדים, ואת הויסטה יריץ בקלילות! מעבד עדיפות לאינטל דואל קור,כונן קשיח 250 גיגה יספיקו,ולהכניס במפרט גם מסך טוב. תקציב:4000-4500 עדיפות לחנות ק.ס.פ אבל איך שנוח לכם! תודהה רבההה!

23. Started by TamirGur,

אל תתנו ל amd להטעות אתכם, מחשב סוף הדרך, כרטיס מסך 9600GT. מתאים לכל המשחקים שיצאו בשנת 2008 וכמו שאומרים "המקסימום של היום זה המינימום של מחר"מי שרוצה שידבר איתי בפרטי ואני יעזור לו. < נמחק בשל עבירה על חוקי הפורום >

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. המחשב זהה בעיקרון לא לי .. הוא לדוד שלי הוא בעיקרון כמוני משחקים פיפא וזה וצריך מחשב חזק יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו במחשב הזה ורק עליהם אם אפשר תשלבו דברים . 1. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 2. זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 3. כרטיס מסך 1 720 ¤ כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 4. מסך תנו לי אתם 19' אחד טוב עד 1000 שקל .. זה יוצא בערך 3500 שקל .. עכשיו אני צריך בעוד 1,500 שיהיה את כל האיבזרים של הקירור ספק כוח מארז ולוח אם .. תודה .

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. Started by moshe20,

שימוש עיקרי משחקים משני סרטים צפייה.ואינטרנט דגש חשוב אני לא עושה אוברקלוק וצריך שמחשב יכלול ציוד היקפי ומסך

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.