עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש בשביל חבר שלי מחשב ב7000 לא! לOC רק משחקים ואינטרנט מבוסס אינטל והוא רוצה RADEON 9500 וצורב. מסך לא יקר כי הוא מנסה לחסוך בכל פינה אפשרית. בתודה רבה מראש פני.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ואילוסטרטור באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כאן יש כתובת בו יש המפרט שהרכבתי ותגידו לי מה דעתכם עליו מה אפשר לשפר או להחליף במקום - אם את יכולים להרכיב לי מפרט אחר יותר טוב אשמח אני מוכן להשקיע ב -3500 , אני גם מתלבט בין אינטל או AMD במפרט שיש יש את AMD המעבדים האלו לא עושים בעיות?? אם יש לכם אתר יותר זול ואמין שאני יוכל לקנות שהמחשב יהיה למשחקים, ללא ציוד הקפי, http://tms.co.il/preview/spec/mupc2a9h

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by Tarnegolz,

קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roeel,

היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Green Apes 02,

מיועד למשחקים כבדים,סרטים ב 1080p, אינטרנט ומוזיקה .. אז ככה..התקציב : יש לי 4,000 ש"ח שאני מוכן להשקיע אותם על המחשב אני אמכור את הכרטיס מסך שיש לי כרגע (GeForce GTX460 768MB) ב 500 ש"ח ואת ה 4,500 ש"ח שיהיו לי אני אשקיע על מחשב חדש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1097 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪544 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪349 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Sams…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by orrm,

כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by dor18,

1.מה התקציב המקסימאלי? -5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -להתפרע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 250ש"ח 2.מה שימושי המחשב - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -8 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -כן קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Warchief,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Casp3r,

אהלן לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא בין 3500 ל4000 (חריגות קטנות אפשריות אבל עדיף שלא)...

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by gadykay,

אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shaithebest,

יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום, זקוק לחוות דעתכם על המפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 + - 2. מה שימושי המחשב ? 90% משחקים + משחקי רשת, 10% צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיצאו ושיצאו BF3, MOH, WF3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרוש סט מקלדת ועכבר אלחוטי איכותי + מסך 22-23 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…

18. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש בסכום הנקוב למשחקים. עכשיו הוא מתעקש על PCI-E, מה שאומר - אינטל + יקר. אני אמרתי לו שעדיף לו AMD אבל הוא טוען שבעוד שנתיים הוא לא יוכל לשדרג את הכרטיס מסך שלו. (אמרתי לו שזה לא ממש נכון ושבכל מקרה בעוד שנתיים רק להחליף כרטיס מסך לא ממש יעזור לו) מכיוון שאני גם לא ממש הייתי מעודכן בחודשים האחרונים בשוק החומרה, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם, לפי מה שהיה ידוע לי בחודשים האחרונים מעבדי Prescott של אינטל הרבו להתחמם ולהרעיש ולא היה הרבה מה לעשות בנידון. האם זה עדיין ככה? אחרי שאני כותב את הת'ראד הזה אני שולח לו את הלינק בשביל שיוכל לראות מה אתם כותבים - אז אל תחסכו במילים ובאמת תגידו מה אתם חושבים על Intel אז אם תוכלו תבנו מפרט לאינטל ומפרט…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה שתתנו לי מפרט למארז טוב בתקציב 2500-3500 לצורך גיימינג... ותודה..

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב תקציבי המפרט שחשבתי עליו: ‏Pentium E5200 ש"ח 395 ‏P5KPL-CM s775 ש"ח 245 ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ ש"ח 330 מארז HEC 300W תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by imperu,

שלום רב, אני מתלבט לגבי מפרט שצריך להספיק יחסית להרבה זמן, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הדגשים העיקריים על המחשב מבחינת שימוש שהוא צריך להיות טוב לגיימינג ולתכנות. כמו כן על המארז להיות שקט במיוחד, מכיוון שהוא יוצב בחדר שינה. מעבד: [..] INTEL 5820K : HASWELL-E, CORE I7, S2011-3, 3.3Ghz - BOX WITHOUT FAN ₪2014 זיכרון: [..] KINGSTON 16GB (4X4GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX PREDATOR ₪804 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX960 G1 GAMING 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1556 מארז: [..] COOLERMASTER STORM STRYKER w/o PSU ₪1019 ספק כוח: [..] Corsair RM1000 CP-9020062-EU 1000W ₪1264 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SANDISK SSD EXTREME PRO SATA3 2.5" 240GB ₪913 דיסק ק…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Bizzare,

אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. אפשר לנעול היסתדרתי

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.