ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, 1. התקציב הוא עד 4000, בשאיפה לחסוך אם אפשר. 2. השימושים העיקריים הם יצירת אנימציות בתלת מימד + ציור בפוטושופ ופיינטר, עבודה על אפטר אפקטס ויכולת להתמודד עם רנדרים. (מסודר לפי חשיבות) 3. כרגע אין צורך בציוד היקפי.. 4. אפשר לותר על צורב 6. השקט הוא לא קריטי עבורי. (במיוחד אחרי הטרקטור שיש לי כרגע) החשיבות עומדת על 6-7 בערך.. 7.לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה, אבל נראה לי שאעדיף שירכיבו לי את המחשב אם זה לא מוסיף עלות גבוהה 9. אין לי חנות מועדפת, כרגע אני נוטה ל Z מחשבים רק בגלל המלצה. אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות. אני מאיזור ר"ג. 10.אין בקשות מיוחדות... 11. השדרוגים יהיו חיבור שני מחשבי LCD, זה הכל. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? -…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך מחשב גם לדברים פרטיים וגם לעבודה ... ביקר תכנות , מתכוון גם לעשות לו דואל בוט WINDOWS AND LINUX / בניתי איזה שהוא מפרט באחד האתרים (צירפתי בתור תמונה) רציתי שתסתכלו ותתנו דעתכם , תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המפרט הוא : מארז כסוף ד.שקופה ללא ספק Thermaltake Soprano ספק Thermaltake TR2 RX PFC 450W 140mm לוח אם P5KC (ip35 Quad DDR 2+3+Raid+FW מעבד INTEL Quad Core 2.4GHz EQ6600 8MB 1066FSB זיכרון OCZ Platinum XTC v2-CL4 DDR2 1GB 800MHz PC6400 כפול 2 קירור למעבד Scythe Infinity JAPAN ד. קשיח WD 320GB 7200Rpm 16MB SATA2 (YS) צורב ASUS 1814BLT DVD -/+ S-ATA2 X18 EVGA 8800GTS SuperClock 320MB DDR3 מסך - LG 22'' WIDE 226WTQ 1:3000 - 2ms מחיר כולל מע"מ: 7984 רק עכשיו שמתי לה שהכרטיס מסך לא G92 אפילו.. בקיצור חוות דעת, מה לשפר, מה הוסיף..
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט ב4.5K מ-pandas ורציתי חוות דעת לפני הקניה. המפרט הוא בעיקר למשחקים. 1 Abit KN9S NVIDIA® nForce 550 Socket AM2 450 ש"ח 1 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK 280 ש"ח 1 NZXT Trinity Midtower Silver Case 311 ש"ח 1 Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem 195 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Silver 49 ש"ח 1 HEC 450TDT 20/24PIN 299 ש"ח 1 Viewsonic LCD 19 VX922 1,350 ש"ח 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 375 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 1,100 ש"ח סה"כ 4,409 ש"ח יש כמה דברים שהייתי רוצה לדעת - האם הלוח האם הזה סביר למחירו? או אפשר למצוא לוח יותר טוב של…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג שמסוגל להריץ את כל המשחקים המודרניים היום עם איכות גבוה (דוגמה לאחד המשחקים הכי כבדים שאני רוצה להריץ: Cyberpunk 2077) העדפות שעלולות להקל על המחיר: רזולוציה - 1920x1080 Full HD נפח אחסון - 1TB
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אני לפני קנייה של מחשב טאבלט הצורך שלי הוא לבעלי לכתיבה ולימוד (כמה תוכנות כמו שו"ת בר אילן וכו) אני רוצה לקנות ביד 2 יש 2 דגמים שראיתי ונראו לי מתאימים (כל אחד עם חסרונות ומעלות ) 1. טאבלט Microsoft Surface Pro X 13 16GB * * LTE מיקרוסופט- מעבד של מיקרוסופט וזה מה שהמוכר כתב לי היי בוקר טוב קניתי את המחשב מארה"ב ב-1500$ לפני 4 שנים. השתמשתי בו במשך חצי שנה ואז עברתי לאייפון מאנדראויד, מה שגרם לי לקנות מחשב עם מערכת הפעלה של מק, כדי שאוכל להשתמש בצורה נוחה יותר במעבר בין המכשירים. מאז לא נגעתי בו, הוא ממש חדש, ללא שריטה, עובד בצורה חלקה. אם תרצי את מוזמנת להגיע ולראות בעצמך. בנוסף יש את כל האביזרים (עט, כיסוי, מקלדת) רוצה 2000 2. דגם https://www.o…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתכל על iMedia i4501IL Packard Bell, למה? סיפור ארוך... מישהו יודע מה יש בפנים? המפרט לא אומר של מי הלוח אם - דגם?, זיכרון של מי? כרטיס מסך של מי? וכו....
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4600 ש"ח, אין סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לנער בן 11 שימושים עיקריים - משחקים ולימודים. משחק כרגע פורטנייט, אבל מחשב שידע להריץ משחקים יותר כבדים אם וכאשר יצטרך. לא צריך להשתגע פה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את כל הדברים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אפשר להשקיע עוד קצת בשביל יותר שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB 885 1 885 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 650 1 650 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ SLI-Ready Edition 595 1 595 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E 900 1 900 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 395 1 395 צורבים Samsung Price Units Total SH-S203 DVD±R x20 White Sata 145 1 145 מחיר=3570 זה מה שחשבתי עליו, ואני יודע שחסרים מארז וספק כוח אבל תתתעלמו מזה, הם ישלימו לי את המחיר של המחשב ל4000 חוץ מזה, א…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לאחרונה כי כמעט כל המחשבים החדשים נמכרים עם סוללות של 4 תאים, ולא 6 תאים כמו שהיה עד עכשיו. באחד המחשבים החדשים שראיתי (אקראית) היה כתוב שההספק שלה הוא בסביבות ה-2700mah, הסתכלתי בבית במחשב ישן, ושם יש סוללת 6 תאים עם 4600mah. אז אחרי חיפוש מעמיק, מצאנו מחשב עם סוללת 6 תאים, אבל כשדיברנו עם המוכר, הוא אמר שאין לו אותה במלאי, ושבימינו, מצליחים להוציא יותר מ-4 תאים, ואין טעם לחפש 6 תאים. אז אמנם לפי המפרט ה"יבש" של הסוללה, אני מתקשה להאמין שאיכשהו 2700mah>4600mah, אבל האם באמת המחשב צורך עד כדי כך פחות, ואפשר ללכת בראש שקט על סוללת 4 תאים או שכדאי להמשיך לחפש מחשבים עם סוללת 6 תאים (בהנחה שאמצא...) [או שאולי סוללת ה-4 תאים שראיתי עם ההספק הזה היתה משהו חריג…
-
- 2 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כללי:מוזיקה קצת משחקים ואינטרנט עדיף חנות מעזור הקריות
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב לחברה שלי הישן שלה היום נישרף לגמריי למישהו יש איזה מיפרט טוב לתת לי לא משהו מפוץץ בכל זאת היא לא עושה הרבה פה ושם מישחקים ורוב היום איסיקיו .... אני חשבתי על המחשב הזה כי הוא זול נגיד אפילו בלי מסך שווה 700 שקל מה אתה אומרים על המיפרט הזה היתי הרבה זמן בכלא צבאי ככה שאני לא מעודקן תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, בעוד חודש אני אהיה בארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד. התקציב זה עד 800$. השימושים זה בעיקר לעבודה משרדית וקצת משחקים.(לא משחקים כבדים) מסך אני מעדיף שיהיה 15.4 אינץ'. לא מבין כלום במחשבים ניידים..אז על מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן , בוקר טוב וחג שמח מתכנן בקרוב מאד לקנות מחשב חדש סופסוף המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט , מוסיקה , סרטי HD ) ובנוסף גם לעריכת מוסיקה (ABLETON LIVE) קיבלתי את ההצעה הזאת: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-