ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L 16MB 320GB SATA II 7200RPM 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG/NEC X22 SATA DVD PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9400GT 512MB אני יכול לשדרג ל 9800GT יש הפרש גדול? Chimei דגם 228D גודל ''22 EZCOOL 450W 12CM FAN כל זה ב- 3500 ש"ח מה אתם אומרים יריץ משחקים כמו: פיפא 2009, פרו 2009, COD החדש וכו'?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך המחשב הזה למשחקים כבדים https://ksp.co.il/web/item/254347
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב - סביבות ה4.5 אלף. שימוש - עבודה משרדית, ראייה סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה במספר ישומיים בו זמנית. נקודות התחלה - הנייד מיועד לבחורה, ככה שהוא חייב להיות יפה, זכרון פנימי 2 ג'יג'ה, הארד דיסק 250 ג'יג'ה. ומעבד 2 ליבות 2 ג'יג'ה כל ליבה (ובזה אני לא בטוחה שזה הכרחי.) מסך שיהיה מיועד לראיית סרטים (שיהיה מבריק? אם אתם חושבים שזה מועיל לראיית סרטים) ובגודל סטנדרטי (15.4).
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 ולא יותר שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : CPU : I…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למחשב היהשן שלי בן שנה וחצי היתקלקל המעבד והיתברר שיש עליו אחריות במשך שנה אז אני ואבא שלי היחלטנו ליקנות מחשב חדש אבל לא יקר(2000 שקל בערך) ולכניס כמה שיותר חלקים מהמחשב הישן ושנוחל להחזיק אותו כמה שיותר זמן המיפרט של המחשב הישן שלי: לוח אם:asus P4P800SE זיכרונות :2*mb256 ddr דיסק קשיח:GB 120 SATA1 צורב:DVD x 16 nec כרטיס מסח:GeForce 6600GT 128 AGP תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט לסטודנט, כלומר אינטרנט ואופיס, אולי מדי פעם קצת פוטושופ. המפרט צריך לכלול צורב DVD, עכבר פשוט, מקלדת פשוטה ורמקולים פשוטים. אם אפשר לקחת את המפרט מ logicpc.co.il זה יעזור. תודה אור
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell vostro 1320, מזה שנתיים. בזמן האחרון החל חימום יתר שמורגש משמאל לטאץ' פד, ברמות חזקות עד כדי הרגשת כאב ביד כמו כוויה, ואדמומיות. מאחר ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו, פניתי למעבדה בה יש לי אחריות. הם ביצעו ניקוי של המאוורר (ולמיטב ידיעתי לא ביצעו שום פעולה אחרת מלבד בדיקה כללית). לאחר שקיבלתי את המחשב חזרה, שימוש של 30 דקות בלבד בסביבה לא ממוזגת כבר הספיק כדי שהבעיה תחזור - ממש אי אפשר לגעת באיזור הזה. המחשב חזר למעבדה, שטענה שהחימום סביר גם לאחר הפעלה ממושכת ומכבידה, ושאין שום בעיה במחשב. התעקשתי והם שלחו למעבדה של דל - ולטענתם גם המעבדה של דל לא מצאה בעיה. למישהו יש עצה? האם יכול להיות שהם חוסכים עלי ולא רוצים לבצע החלפה של רכיבים יקרים? ואיזה רכיבים א…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסך, התקציב הוא בין 3500 ל-4000 שקל כולל מסך דק. אני מנסה לחפש ולברר על מפרטים מומלצים, וקיבלתי מפרט מסוים שאשמח לקבל ביקורת עליו- מה להוסיף, מה לשנות, מה בסדר ומה ממש נוראי... מטרת המחשב- עבודה משרדית, לפעמים הרבה חלונות פתוחים, תוכנות, אבל לא דברים כבדים מדי... בלי דגש על משחקים, שיריץ את המינמום, והכי חשוב- שיעבוד מהר וחלק. אוסיף גם שאני בדיוק קונה גם מערכת סאונד, כנראה JBL ENCOUTNER, כך שאם תוכלו להמליץ באותה הזדמנות על כרטיס קול שמתאים למערכת הזאת, או שאולי בכלל הכרטיס קול המובנה מספיק טוב, אשמח. לוח אם GA-945GCMX-S2(rev. 6.6) (http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ClassValue=Motherboard&…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם ,, מתלבט בין שני ניידים באותו טווח מחיר "3000 שיקל" .. השימוש יהיה ללימודים + סרטים + קצת משחקים .. התפריט של ה MSI Bravo EX627 מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך "16 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD4570 זכרון 2048MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x3 ,eSATA ,HDMI ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch קורא טביעת אצבע, סאונד 2 רמקולים + סאב וופר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4474&CatCode=315 התפריט של Compaq Pre…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה... * מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי. * גודל המסך? 14/15.6 * משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
תנו בבקשה חוות דעת/הערות על המפרט הבא שחבר שלי הרכיב. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחריי שבועיים של מעקב בפורם המכובד הזה אני חושב שהיגעתי להחלטה המחשב מיועד למשחקים אינטרנט מוזיקה וכו" בקיצור הכול המחשב מחובר למסך 22 אינץ כפי שאפשר לראות למטה בקשר ללוח אם איזה לוח אם אני צריך כדיי לנצל את הכרטיס מקסימום זאת אומרת PCI-E2 לא חשבתי על לוח תומך CF ...אבל עם יש לוח כזה לא יקר בכיף ועוד דבר אני לא יודע מה זה OC אז ככה שלא!!! חברה ממש חשוב לי אני על סף קנייה תודה על העזרה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD או HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA איזה נייד יותר טוב למשחקים? בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב (עדיין אפשר לשנות או לבטל משהו)... אני צריך חוות דעת שלכם על מה שקניתי וביחס למחיר... e6420 ga 965p ds3 kingston 1gb gigabyte 8600gt dx10 256 ddr3 160gb hitachi sony dvd rw creative 2.1 mouse+keyboard microsoft enermax 420w noiseteaker את כל זה קניתי ב-4177 ש"ח... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בלי OC במחיר 4000 ש''ח רצוי מהחנות KSP כולל מסך 19''
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בנייד של HP, פאויליון 5000ZV. הרשת האלחוטית עושה לי בעיות... זה התחיל כשעידכנתי לSP3, אבל מאז כבר פירמטתי והתקנתי גם SP2 וגם SP3 במחיצות נפרדות. בשתיהן אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית- הוא כותב לי תמיד "קישוריות מוגבלת או חסרה". כתובת הIP היא תמיד 169.254.9.20, ומסיכת רשת משנה-255.255.0.0, אין שער ברירת מחדל, אין שרת DNS\WINS. IPCONFIG- שיחרור/חידוש לא עוזר- הוא לא מצליח לחדש את הכתובת, ורושם שיש בעיה בDHCP. אבחון רשת של XP SP3 באקספלורר כותב: "לא הייתה אפשרות לאתר את כל הערכים של ספק השירות הבסיס בקטלוג WINSOCK יש צורך לבצע איפוס". בCMD- הפקודה Netsh winsock reset catalog לא עושה כלום. הפקודה Netsh int ip reset logfile.txt לפעמים מעלימה …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצורכי משחקים ואינטרנט לילדה בכיתה א'. המלצות הערות לשיפור או חוסר תאימות יתקבלו בברכה איזה מארז עדיף ? מה ששמתי במפרט או SunBeam Samurai או ASUS TA-86 ? SunBeam Samurai http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469 ASUS TA-86 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=16455 תודה מראש Intel Dual Core E2160 1Mb 1.8GHz 385 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120 ש"ח ASUS P5LD2 SE/C Intel 945P 458 ש"ח OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 310 ש"ח Leadtek GeForce 8400GS 256MB PCI-e 240 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 390 …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב, ורציתי לקבל ממכם חוות דעת על המפרט הזה ואם יש לכם טיפים לשנות להוריד או להוסיף משהו אני ישמח. מפרט מחשב: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מחיר 935 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 מחיר655 ש"ח זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Ripjaws Edition Dual Channel מחיר 650 ש"ח כרטיס מסך: HD 5850 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Sapphire מחיר:1580 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital IntelliPower 1.5TB, 64MB, SATA II WD15EARS מחיר: 535 ש"ח כונן דיסקים: DVD ± RW GH22NS x22 Black SATA מחיר: 130 ש"ח מאווררים וגופי קירור:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan Rev.2 מחיר: 200 ש"ח מארז: CoolerMaster ATX Case HAF922 שחור (…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל (כמו כן נא לא להציע ATI). עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה. * גודל המסך? 15.4 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל (זה לא משפיע על הבחירה שלי, כמובן שלא ישקול 6קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך כאשר כל פרק הזמן הזה יהיה מחובר למחשב עכבר חיצוני והמחשב יהיה מחובר לאינטרנט אלחוטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת מפרט למחשב למשחקים בקטנה (WARCRAFT 3, everquest וכאלה..) וגם ל OC. אני לא צריך מסך, לא צריך דיסק קשיח, לא צריך מקלדת ועכבר. אני צריך: 2 גיגה זיכרון. כרטיס מסך . מעבד. לוח אם שמתאים ל OC. צורב DVD. ספק. יש לי מארז ATX ישן, אם הוא מתאים לספק אז לא צריך מארז חדש. כרטיס רשת קירור אם צריך ?? תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש למישקים. מסך והכל יש רק את המחשב צריך ;D 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3600 שח לא במזומן (אפשר לחרוג בקצת)2. מטרות המחשב? למיחשקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהייה הכי טוב P: 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. הא…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-