ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לאבא שלי, אם אפשרי, אז במחירי BLACK FRIDAY. המחשב צריך לתת מענה לגלישה לאינטרנט, צפייה בתכני טלוויזיה מחו"ל אונליין ועריכת וידאו מאוד מאוד בסיסית . בדרך כלל הייתי מוריש לו את המחשבים הישנים שלי, אבל עכשיו המחשב התקלקל והוא כמעט בלי. אשמח לייעוץ והמלצות. שי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב אמור להיות בחדר, ולנגן סרטים באיכות של 720P... התקציב הוא עד 1700 שח אין לי צורך בעריכת סרטים וכל הדברים האלה, אני מחפש משהו יחסית פשוט אבל זול וטוב. מקלדת ועכבר אלחוטיים חובה. צורב DVD צריך, אין צורך בכרטיס קול מיוחד, האון בורד החדשים בד"כ מספקים באיכות טובה... המחשב צריך להיות שקט, אבל לא סופר שקט, ז"א הוא יהיה פעיל גם ככה רק כשאני רואה סרטים כי אני רוב הזמן לא בבית, ויש לי מחשב אחר שמשמש להורדות... יש לי LCD סדרה 4 של סמסונג 32, ככה שאני לא צריך מסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המחשב הקיים שלי, המפרט הוא: מעבד: E6300 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: 7600GS דיסק קשיח: WD250GB SATA (אני חושב SATA2) לוח אם: אני לא זוכר את הדגם, אבל משהו מעפן של MSI. ספק כח: גם, משהו ג'נרי מאייבורי. מארז: עם הידית של אייבורי. מה שאני רוצה לשדרג זה: לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, ספק כח ולהוסיף עוד 1GB זיכרון. המחשב נועד בעיקר להרצת סימולטורי מטוסים, ככה שאני צריך מעבד חזק (אני חושב שצריך מרובע ליבות), וכרטיס מסך חזק לא פחות, ע"מ לראות את הסימולטור באיכות הגבוהה ביותר שאפשר. חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Box ¤1330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6700 לוח אם ASUS P5K PRO ¤676 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31111 זיכרון C…
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי לאחר שזה ביצע קריסה רבתי ולדעתי מיצה עצמו. למרות התקציב הדל, איני זקוק לרכיבים חדשים רבים: 1. מעבד - לדעתי אני מעדיף מרובע ליבה לא משנה לי אם זה אינטל או AMD, אלא אם יש לכם דעה לגבי מרובע או כפול ליבה 2. לוח אם מותאם, כרטיס המסך יהיה On-Bord - כרגע אני חושב לא להשקיע בתחום הזה, לכן אני רוצה לחשוב על לוח אם חזק שכולל כרטיס מסך סביר. 3. זיכרון - לפחות 4 גי'גה. כמובן, אשמח לשמוע קונפיגורציה אידיאלית ככל האפשר בסכום הזה (אם יש קצת חריגה לא משנה). אני לא מחפש OC - זה יהיה בזבוז של משאבים עלי - אני לא מוצא את הזמן להשקיע בזה. כמו כן, אני מתכוון להשתמש באותו מארז שהיה לי עד כה, אלא אם כן תחשבו שלקונפיגורציה שתמליצו כדאי לקנות מארז חדש…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי פה פעם ת'רד על זה שאני מעוניין לקנות מחשב וכל זה, עם הזמן שוטטתי בפורום והתחלתי להבין קצת יותר על החלקים של המחשב (אני חייב לציין שהפורום הזה לימד אותי הרבה) התקציב שלי בהתחלה היה 3000 בלי מסך, הבנתי שאי אפשר להוציא עם זה משהו טוב אז החלטתי לגרד עוד הרבה כסף ולהעלות את התקציב ל-4150 בערך לא כולל מסך וציוד הקפי. המפרט: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה דעתכם על המיפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35C - במה הוא טוב יותר מה P35 DS3L הרגיל ? שווה להשקיע עליו עוד 100-150 ש"ח ? GeCube 4870 512mb GDDR5 Coolermaster 690 CORSAIR HX 520W PSU - הבנתי שזה לכרטיסי מסך כפולים, זה נכון ? אם כן איזה ספק כח יש במחיר שלו אך טוב יותר... Seatage 500GB 32MB 2GB 800MHz איזה זיכרונות הכי עדיפים ? הכל אמור להיסגר ב 5K + כמה מערכות קירור נחמדות אם יש מספיק.. [כמובן שברגע שאני אגיע לSky הם יעשו לי הנחות וכל זה [הם גם התחייבו לי שהם מתחייבים בכל מחיר של כל חנות אחרת]]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה ליקנות מחשב חזק שיחזיק מישחקים לשנתיים(אולי שלוש) הבאות על גראפיקה מלאה לא כולל ציוד היקפי ולא כולל כרטיס מסך יש לי כבר בבית כרטיס מסך: 8800gtx אז ככה מעבד זה כבר ברור מה צריך:q6600 steping g0 אני רוצה להגיע בoc לפחות ל 3.4 אמממ זיכרונות לא פחות מ 2ג'יגה 800Mhz רצוי 1066 למרות שזה באמת ישנה משו במישחקים וoc? דיסקים כשיחים....אמממ אין לי מוסג אני צריך רייד?מה זה יעזור לי ומה זה בעצם?והייתי רוצה 500gb לאחסון שיהיה והאם מומלץ לשים נגיד את הסיסטם על אחד של 10000rpm ?וגם אחד כזה למישחקים?עד כמה זה באמת עוזר ובאיזו צורה? ספק כח חזק צריך בישביל ה gtx אז החלטתי שללכת על הקוסאייר 520w אממ לוח אם...אני לא בטוח מה לקחת ...כדאי תמיכה בddr3?לשידרוג מעתיד?אני באמ…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מעבד p-4 3.0 GHZ לוח אם - GIGABYTE 81945P-G זכרון - DDR2-533 SAMSUNG - 512MB-X2 כרטיס מסך GEFORCE FX 6600 256 MB PCI-E דיסק קשיח W.D-160GB SATA 2 כונן DVD LG מארז FOXCONN - 570A - 300W מחיר - 4000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ביתית - פחות למשחקים להלן שאלותי האם המפרט מתאים לעריכת וידאו? האם עדיף לקחת מעבד כפול ליבה 2.8 האם כדאי לרדת בכרטיס מסך ל-6200 ובכך לחסוך מעט כסף. האם הספק יחזיק את המערכת תודה למשיבים
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מעוניין במחשב ללא ציוד הקפי, מסך. מעבד QUAD CORE לוח אם ASUS כרטיס מסך 8800GT 512 זכרון 2 גיגה לפחות 800 MHZ מארז יפה ואיכותי הארד דיסק 320 GIGA ומה שצריך בעצם.. חנות מתל אביב ראשון שם.. והכי חשוב...הממ ת-ו-ד-ה
-
- 14 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות מחשב חדש, השימושים העיקריים הם בעיקר תוכנות גרפיקה\עריכה ומשחקים (לא גיימרית כבדה אבל). זה המפרט שבניתי, אני יכולה להזמין אותו דרך החברה שאני עובדת בה ואז זה יוצא לי יותר זול מאשר לקוח פרטי.. אשמח אם תייעצו ותגידו מה אפשר לשפר.. מעבד AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty MA790FX-DQ6 AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX זכרונות II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB TransCend aXeRam (TX1066QLU-4GK) כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital - דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty מארז…
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לחבר מפרט למחשב, מה דעתכם? אם לא, מה לשנות \ תרכיבו לי מפרט http://img181.imageshack.us/img181/1047/mess8.jpg
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי מחפש בשביל סטודנט נטבוק נייד עד כ 1600 ש"ח חיפשתי פה ושם ולא הגעתי למסקנות. המחשב ירכש מחר אז אשמח להמלצות. השימוש פשוט : גלישה באינרטנט עבודה עם WORD צפייה בסרטים [ משהו פשטני ולא איכותי ] לא ישמש למשחקים. על מה ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל תגובות חיוביות ושליליות לגביו , הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח.. תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם - ASUS…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
רוצה לרכוש לאחותי מחשב נייד "10.2 - 10"....מתלבט לא מעט המטרה היא אופיס ואינטרנ ט+מייל....וכמובן (הנוער של היום) > שתוכל גם להפעיל מישחקי נונסנס אינטרנטיים מן הסתם גם תישמע מוזיקה בשפע מה לדעתכם המחשב המועדף ? או אם קיימת סקירה טובה בנושא ? אני מבין שמחשבים כאלו לא מגיעים עם כונן ? אז איך אפשר להתקין מערכות הפעלה ? מעבר לזה - חשוב לי > אפשרות שידרוג או רכישה מראש של 2G זיכרון > HD כמה שיותר גדול > זמן סוללה ארוך - כלומר רצוי 6 תאים > אחריות כמה שיותר ארוכה הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מאוד חש סה"כ Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 669.52 ש"ח Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 134.01 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח Samsung LCD 17" - SyncMaster 730B - 8ms לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,299.47 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,249.02 ש"ח סך הכל לתשלום: 6,107.70 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,924.47 ש"ח במפרט שהבאתי אין מארז צורב דיוידי ואין ספק כל השאר א…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/xpwbcg65 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v csgo combat arms minecraft לאח שלי assasin creed battlefield -אי…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-