ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
Lenovo T510 4349 4JG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2293 Lenovo W510 4319 2NU http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1414 ההבדלים העיקריים הם במעבדים 620M לעומת 720QM ובכרטיסי המסך. מה עדיף? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם עליו, את המחשב אני צריך לגלישה, סרטים, משחקים ( לא גיימר), ובמקרםי נדירים לעריכת סרטים. המפרט הוא כזה : (את כל שאר החליקים יש לי) מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB ¤ 925 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ¤ 980 זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS CL5 2 ¤ 532 כרטיסי מסך 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E ¤ 460 מארזים 220 ¤ ASUS TA-86 כונן קשיח 160GB SATA II ¤ 280 סה"כ 3397 ש"ח מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לעריכת מסמכים ואינטרנט אבל גם שיתאים לי למשחק דיאבלו 3 שיריץ אותו חלק, אני מעוניין במחשב עם מסך בגודל 17 אינץ לפחות עדיפות לצבע לבן ... אגב יותר משתלם להביא מחשב מהאיביי או לקנות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שתמליצו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה יומיומית, שיפעיל משחקים שהם גם דיי כבדים, צפייה בסרטי HD ורצוי שיסחוב גם עריכת סרטים. * גודל המסך: 15.6 אינטש * משקל רצוי" לא משמה לי כל כך כמובן שעדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שתספיק לפחות ל3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב יציאת HDMI רצוי גם DVI או VGA * בלוטות: חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח:לא כל כך הבנתי * צורב DVD: חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא אבל שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא שיהיה מחשב חזק עם מעבד חזק ומהיר התקציב המשוער הוא 3000 ש"ח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
Pentium 4 processor 530 HT Technology 3.00 GHZ 800MHZ 512MB 400MHZ(2X256)pc 3200 DDR 80GB 7200RPM SATA intel graphics media accelerator 900 DVMT (not on board) Ethernet 10/100/1000 Integrated DVD X16 SoundMax cadenza IBM Wireless mouse and keyboard Outputs: 8 USB 2.0 Jacks, External Mic(front) Headphone/lineout, 1 parallel, 1 Serial 3 Years Warranty 700$= ~4000 NIS
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוחות האם הנוכחיים שעובדים עם מעבדי C2D יעבדו גם עם מעבדי 4 ליבות? כלומר אפשר יהיה להחליף את המעבד?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם עכשיו אני לא יודע איזה מארז לקנות למחשב הזה המחשב הוא לגיימינג משחקים כבדים בעיקר.. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black …
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום, הרכבתי מפרט, לא סגור לגבי לוח אם. הכרטיס מסך- אני מעדיף 5750 כשיהיה להם, אני מבין שזו תוספת של כ 400 ש"ח ככה שתשאירו מקום (עם חריגה קטנה, אני מבין...). הספק? המארז? מיועד למשחקים כגון GTAIV ואסטרטגיה כגון EMPIRE TOTAL WAR. שקט בצורה סבירה ועל מסך CRT19 ואולי שדרוג ל LCD עד 22. תודה מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1301 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-320SATA16M זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪196 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty זיכרון פנימי: DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי מודל שני: DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty דיסק קשיח: 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM מארז: Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS לקחתי את המפרט בהמלצות והורדתי קצת ושניתי... 2600 שקל הכולל!! כדי?? להוסיף?? להוריד? עריכה:…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש בשבועיים הקרובים החלטתי לקנות מאיבורי (למרות ששמעתי עליהם כל מני דברים אבל יש לי את הסיבות שלי) אני מתלבט בין שני הצעות INTEL\AMD התקציב שלי הוא 5000 כולל מסך שיהיה כנראה 931c של סמסונג המסך עולה 1500 ש"ח אז למי שעוזר בבקשה להתחשב בנתון הזה לא מתוכנן OC כי אני לא יודע להתעסק עם זה המחשב הוא בעיקר להורדות כבדות, ומשחקים (אני לא חולה משחקים אבל אוהב לשחק בכיף) הנה קישורים לשתי ההצעות אני אשמח לקבל תגובות כמו מה להוסיף מה להחליף או סתם טיפים ההצעה הראשונה AMD השניה INTEL ישמצב לחריגה מהתקציב גג 200/250 ש"ח :s05: http://computershop.co.il/product.asp?productid=177&CatCode=3 http://computershop.co.il/product.asp?productid=195&CatCode=1 המפרטים …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האם יש משהו שמשתווה אליו במחיר דומה, לא יותר.!. ומה לגבי הדגם עצמו? איך הוא? זמן סוללה וכדומה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על כמה אפשרויות מומלצות ללוח אם, כרטיסי מסך ואמצעי קירור . הסברים למה אתם ממליצים על רכיבים ספציפיים יכולים מאוד לעזור. רעש: חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד כשאינו תחת מאמץ, גם בקיץ. שימושים: אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, הורדות, video encoding, משחקים (America's Army) מעבד: החלטתי כבר על Q6600 (משתמש בהרבה אפליקציות במקביל, וחולה על הרעיון של ריבוי ליבות ) משחקים: משחק לפעמים ב-America's Army (על מסך "22). כרטיס מסך Entry Level, לא יותר. אין צורך בציוד הקפי: בעכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. דיסק: מעדיף Seagate 750GB בגלל האמינות והשקט. קרסו לי יותר מדי דיסקים של WD. אוברקלוקינג: מתון, כי אני לא רוצה שזה יגביר את הרעש או יהיה יקר. תקציב: 4-5K גמיש, אבל כל הוצא…
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל (לא הרבה, אני יודע, אבל זה כל מה שיש לי...). הדברים היחידים שחשובים לי במחשב זה שיהיה לו לוח אם שתומך ב-USB3.0 ואם זה אפשרי, הייתי שמח שהמעבד שלו היה core i3. חוץ מזה, לא ממש אכפת לי מכל הדברים האחרים. נחמד אם אפשרי במסגרת התקציב: כרטיס רשת אלחוטי ו-4G RAM. אם הדרישות שלי גבוהות מידי, יותר חשוב לי שיהיה את הלוח אם עם USB3.0 מאשר core i3. ובכלל, תגידו לי מה דעתכם. אני גר באזור המרכז אז חנויות באזור יהיו לי ממש נוחות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש מפרט לקולנוע ביתי עד בערך 3000 שקלים-אפשר גם פחות(איזה עוד מידע להוסיף?) אני די סגור על הכרטיס מסך-HD4670(לא מחייב) מעבד של AMD על הלוח אני לא סגור... תודה
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב PC INTEL CORE 2 DOU מארז מידי טאוור ATX איכותי הכולל 3 מאווררים נוספים 12 ס"מ + 8 ס"מ ספק כח 700W הכולל מאוורר 12 ס"מ. לוח ראשי מסוג INTEL TOPSFIELD DP43TF ATX לוח INTEL ORIGINAL מעבד 6MB 775 1333 INTEL Core2Duo 3.00 E8400 2 זיכרון KINGSTON DDR2 2048 MB 800MHZ 2 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL SATA2 320 GB 16CH כרטיס מסך CRT+ NVIDIA 9400GT 512 MB 128 BIT DVI? כונן קורא LG DVD ROM צורב LG DVDRW X20 3700 ש"ח השימוש העיקרי במחשב הוא לתוכנות שרטוט 3D(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. רצוי שהמחשב יהיה…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הרגשתי שאני רוצה להשתמש בנייד במקום לשבת מול מחשב שולחני. ראיתי מודעות פרסום של אופיס דיפו על מחשב של acer במחיר של 3000 ש"ח .אני חושב שזה acer aspire 5715,ודי מצא חן בעיני אבל בגלל ביקורות בטוקבקים על איכות השירות של ניופאן וגם שacer nמתקלקלים הרבה אז חשבתי לשאול כאן. רוב הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט ,כתיבת מסמכים והפעלת תוכנות כמו שחמט וכו'... לא הייתי מתנגד אם באותה הזדמנות יהיה אפשר להריץ משחקים בינוניים או יותר? בנוסף האם אפשר לקבל המלצה למחשב אמין טוב אחר בטווח המחירים הזה. שאלה נוספת : מה מידת התדירות שמחשב נייד מתקלקל והאם העלויות של אחזקת מחשב גדולות יחסית לפרק זמן של שנה? על מחשב acer ראיתי שיש אחריות למשך שנה בעוד ששמתי לב שיש פירמות שנותנות שלוש ש…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אבי רכש מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRION והיבואנים שלו הם גלקסי מחשבים. רציתי לשדרג את הזיכרונות שיש לו כדי להפעיל את הויסטה בתאימות מלאה..כרגע יש שני סטיקים של 512.. התקשרתי אליהם והם דורשים..(החזיקו בכסא חזק)800 ש"ח +הזוג זיכרנות שלי..חוצפה לשמה וזה מה שאמרתי ל"מנהל מעבדה" אז רציתי לשאול שני דברים: א.האם אני יכול עצמאית לרכוש זוג זיכרנות של 1GB שתמליצו לי פה על הסוג הכי טוב ולקחת להם להתקנה??(כדי שהאחריות לא תפוג) ב.מהו הסוג הכי טוב שקיים היום לDDR2 ובמהירות 667 (כי ראיתי שיש לGSKILL צלעות קירור על חלק מהזיכרנות שלהם,אז אם אפשרי לקבל המלצה ל2 יחידות של 1GB טובים עם תזמונים נמוכים אודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר שיהיה כמה שיותר איכותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + סרטי HD - המשחקים יהיו על מסך 22'' וסרטי HD יהיו על מסך 40'' FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוג…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מחשב SAMSUNG SERIES 7[ מעבד: intel i7-2675qm 2.20GHz זכרון: 6 GB כרטיס מסך: AMD Radeon 6750 בנוסף מותקן גםmobile intel HD Graphics ברגע שמעברים להצגה על מסך מלא הוא מקרטע, קבצי HD בעיקר אבל לא רק. מה יכולה להיות הבעיה? מצורפת תמונת מסך של HWMONITOR בזמן הרצת סרט HD על מסך מלא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-