עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elamsl,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור 5000 ש"ח, אפשר חריגה של בערך 350, גג 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, משחקים "גרפיים" כגון סדרת הBattlefield למיניהם. המחשב גם ישמש לעבודות אופיס, סרטים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר שלא ישמע כמו טנק מרכבה 6. האם ישנה …

2. Started by 111SHAR,

ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום לכולם! לפני כשנתיים וחצי רכשתי בעזרת הפורום הנהדר הזה את המחשב עם המפרט הבא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray D-Link Wireless Adapter PCI-E AC1200 LG DVDRW X24 SATA Arctic Cooling Freezer i32 Asus PRIME Z370-P DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III …

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש משרדי כאשר עיקר הפעילות שלו תהיה אופיס, הוצאת חשבוניות, פקס וכו מתלבט בין כמה מפרטים ואשמח לייעוץ בבחירת המחשב המתאים ביותר (לאו דווקא הטוב ביותר) תודה, מיכאל מצרף 4 מפרטים שונים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17281 https://ksp.co.il/?select=.269..391.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=19238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17458 https://ksp.co.il/index.php?uin=15936&select=&txt_search=il8

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום , אשמח לקבל שם של אתר אמין ומשתלם לקניית מחשב מארהב , תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by Yaron999,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה מרדית וגיימינג קל (כגון SubNautica), צפייה בסרטים, תוכנות עריכת סרטים פשוטות ו-Google skechup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, עדיף לא גדול מדי (לא חובה, ובטח שלא יקרה מצב שגודל קטן מדי יפגע…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by tazmany37,

שלום יש לי מחשב: 5600x Asus ROG strix x570-f G.sink 3200Mhz 8+8GB הייתי רוצה לקנות את המעבד החדש של AMD, השאלה אם כדי לי למכור את כל המחשב או רק את השילוש, ולקנות שילוש חדש, יש לי בעיה עם הקירור שלי של נוקטואה בעיקר עם הקטע האחורי שלו מתחת ללוח האם יהיה לי קשה להרכיב אותו שוב, יכול להיות שאצטרך שטכנאי ירכיה לי את הקירור. (למרות שיש לי תעודה MCITP), ואת הלוח אם למארז. השאלה מה משתי האופציות כדי לי לבחור כבר חסכתי כסף מה הייתם עושים עם הכסף במקום?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום מעוניין לרכוש מחשב שיוכל לתמוך ב 4-6 כוננים קשיחים ויהווה שרת להזרמת המידע (סרטים) לטלויזיות השונות בבית בעזרת plex כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהווה אמצעי להכנת שיעורים לילדים אשמח להמלצה במחיר סביר

9. שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אהלן, אחותי עולה לשנה ב' ואני רוצה לקנות לה מחשב נייד, אין לי יותר מיידי (אני בעצמי סטודנט) אבל מגיע לה וננסה לסחוט כמה שצריך. אז אילו הן תשובתי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת לת מימד?) מחשב סטודנט על כל המשתמע, אינטרנט, אופיס, מדיה * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ- 15' (לא מנדטורי) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה פלוס, אבל שוב לא מנדטורי בכלל. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD גדול ככל שניתן - אבל ניתן לה…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by strider19,

היי. מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מתלבט עם איזו חברה להתקשר כשארכוש לפטופ. אין לי מושג מאיזו חברה אקבל שירות טוב ואמין ומאיזו לא. אני ממש לא רוצה ליפול על איזה שירות לקוחות מחורבן. אשמח לשמע את חוות דעתכם וללמוד מנסיונכם ובעיקר לקבל המלצות. ההתלבטות שלי כרגע בין dell,hp,asus,samsung,toshiba תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, אין שום צורך במשחקים וכו' עם זאת התוכנות איתם אני עובד הן תוכנות שדורשות גרפיקה אחרי הכל, וממש נתפסתי על המחשבים הניידים של DELL, עכשיו מצאתי מחשב שממה שאני מבין במחשבים הנתונים שלו יתאימו לי ללימודים, הבעיה היחידה זה הכ.מסך שלו, שאותו אני לא מכיר, ולא יודע אם הוא יספיק לי, אשמח לתגובה בנושא. http://cutimg.net/img/viewimg.php?fileid=0d5ec5.jpg

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by liran22,

אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Snoopy2006,

שלום, מה לדעתכם עדיף לקנות: Dell inspiron http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9199 או DEll Vestro http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8538 האם יש הבדל בין הסדרות מלבד הבדלי החומרה הברורים ? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by asmon,

- אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב - השימושים הם בעיקר משרדיים, הרבה multitasking אך גם צפיה בסרטים באיכות HD. משחקים אינם פקטור. - למחשב יחוברו 2 מסכי 22"-24" - יש לי Hard Drive די ישן של WD מדגם wd10eads, אני לא יודע אם הוא יהווה צוואר בקבוק במערכת לכן לא יודע אם יש צורך בכונן חדש. - בגלל הMULTITASKING הרב, יש צורך ב8 ג'יגה זכרון לפחות. - שהמערכת לא תהיה מוגבלת לשדרוג, לדוגמה אם ארצה להוסיף SSD, אז שלא יהיה לוח שתומך רק בSATA2 מה שיגביל לי את מהירות העברת המידע. - חשובה מאוד מידת השקט של המערכת. - במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב לסיכום אני פשוט צריך מערכת שקטה ויציבה מבלי להתפרע בתקציה שלא לצורך. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by avivbasal,

שלום אני בניתי מפרט בTMS.co.il ואני לא יודע אם הוא טוב אתם יכולים לתת לי עצות אולי מה לשפר או מה כדאי להוריד קצת וזה לא חשוב אני מחפש מחשב שיריץ משחקים טובים שייצאו בעתיד. אז... זה המחשב: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table]…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by almogila,

שלום רב, רכשתי לפני כ- 3.5 שנים מחשב HTPC להלן המפרט: [table] [tr][td] מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box [/t][/t] [table][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H [/t] [table][tr][td] כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB [/t] [table][tr][td] זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT [/t] [table][tr][td] צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD [/t] [table][tr][td] מארז כולל ספק Antec Fusion Silver 430W [/t] [table][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI [/t] כעת לוחם האם אינו תקין והוא כבר לא באחריות, חשבתי לשדרג את המחשב באופציות הבאות: אופציה 1: כ 1000 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש למשחקים. התקציב הוא 3,000 שקלים (אפשר לחרוג מעט אבל עדיף שלא). יש צורך ביציאת HDMI. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל באולטרה, מבחינתי מדיום זה סביר בהחלט. בעיקר את דיאבלו 3. המחשב מיועד לאחי שרוצה לקחת אותו איתו לבסיס, לכן משקל כן מהווה פרמטר. אני לא יודע אם זה בכלל ריאלי מבחינת התקציב, אבל אני אשמח לעזרה. אם יש צורך בעוד פרטים אשמח לתת. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by moshe_S_m,

קיבלתי הצעה למחשב הזה, 1) תקציב: לא משמעותי זה לא אמור להיות יקר נומר 7000 +/- 2)שימוש: הדרישה הגדולה ממנו היא לראות סרטים באיכות גבוהה, ולדגום סרטים ע"י sony movie maker, כמובן חיבור לטלויזיה ע"י HDMI וסאונד 5.1 או יותר. 3) ציוד הקפי: כן, צריך הכול, שיהיה אורגונומי ונוח, עם איכות טובה מאוד. 4) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5) עד כמה חשוב השקט: 8+ 6) OC? לא 7) תוכנות: אין צורך. 8) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, חנויות שעובדות עם אוניברסיטת ת"א 9) בקשות מיוחדות: יש צורך בכמה שיותר מקום (לסרטים) בהרדיסק 2TB או יותר כרטיס להקלטת סרטים מוידאו למחשב. 10) אופק שדרוג המחשב: לא משהו מיוחד. תודה על העזרה סך הכל כולל מ…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by or_kudai,

יש לי שאלה איזה מעבד יותר טוב מבין השניים הבאים . ובכמה ? זאת אומרת עד כמה זה מורגש. core2due 1.5 ghz core due 2.0 ghz t2450

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אני מביא צורב DvD מהמחשב הקודם, שהמחשב יהיה כולל הרכבה, אולי OC בעתיד. בתודה דניאל

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by omer-m,

אהלן, כשאני מריץ משחקים בלפטופ הוא מראה לי את המשחק רק על חלק קטן מהמסך. מישהו יודע איך לסדר את זה? הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 והוא 14.1"

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. מפרט לחבר... לשימוש משרדי פלוס יצירת מוסיקה לא יהיה אוברקלוק כולל ציוד הקפי 3000-4000 תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by ben060,

הנה מה שהזמנתי, צריך לתקן משהו? הצעות לשיפור באותו טווח מחירים? שימושים (לצורך השארת הדיון פתוח): אופיס, IE ,ICQ , משחקים ברשת וכו'. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.