עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. היי, שלום לכולם. אני מחפש לפטופ שישרת אותי למשך מספר שנים (מתחיל לימודי רפואה) התקציב הוא 3,000 ש"ח פלוס מינוס. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים (לא מעוניין במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 נראה לי ללימודים עדיף מאט.. תקנו אותי אם אני טועה. * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עם שימוש מתון אני מצפה שהוא יחזיק מעמד ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA,HDMI, קורא כרטיסים * Bluetooth? לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מצלמה מובנית, שיהיה אמין מצאתי 2 רלוונטים: מחשב מסך 14 אינצ׳ מסך מגע http://www.htzone.co.il/item/18706/%D7%…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  3. היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by Aurora Borealis,

העיניין הוא שיש תנאים קטנים... בגלל שהוא שמקח דיי הרבה במשחקים הוא רוצה mx510, וגם כרטיס מסך טוב. אין צורך בהארד-דיסק גדול מידי, צריך רק את המחשב+מקלדת+mx510. וללא צורב.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by shimshon58,

אני צריך מחשב שישמש אותי להרבה זמן. אין חשיבות לשקט. ללא ציוד הקפי. שימוש עיקרי: גלישה, הורדות, קידוד וידאו מתון והפעלת מס' מערכות הפעלה ורטואליות. כמוכן, משחק במשחקי אסטרטגיה חדשים. אופצייה לשדרג לצפייה ב- HD. כונן קשיח 320. מפרט מבוסס על מעבד Intel Core 2 Duo E8400 אבקש מפרט מ - http://skypc.co.il

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by azorder,

התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤666 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1027 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤779 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤245 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤331 ספק כוח: FSP EPSILON 80PLUS 450W ¤380 מחיר סופי: ¤4312 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שינויים? המלצות אחרות? לגבי הספק אני לא בטוח, האם יש לו את כל החיבורים הנחוצים? לכרטיס מסך, ה4-פינים למעבד וכו'? אם…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by SixKiller,

שלום בעיקרון.... יש לי כבר מחשב מצוין חדש אבל אני הולך לקנות עוד מחשב Amd לא מש מחשב אלא חלקים עיקריים מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE התקציב 1700 (דמי כיס) והאם אני יכול להשיג איזה שהוא מוצר יותר טוב מזה??? תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אז ככה, הכל התחיל בזה שנשרף לי לפני שבועיים מסך של LG בן 5 שנים 17" ולא ניתן לתקן אותו מכיוון שהתיקון לא משתלם. בעקבות המקרה אמי החליטה בדרך מאוד לא קשורה שבא לא לקנות לפטופ, אמי מורה למתמטיקה בביה"ס תיכון, והמחשב כרגע נמצא בחדר שירות ששם אין מזגן והיא רוצה שתיהיה לה אפשרות לגלוש בחדר ובכל מקום בבית בכיף. הדרישות שלה הם אינטרנט ואופיס, כמובן שיציג סרטים כי בטח נשתמש בTVOUT, ושיהיה צורב, מסך גדול ונוח וזמן סוללה ארוך. אף פעם לא רכשתי מחשב נייד לא לי ולא לאחרים לכן אין לי מושג מה האופציות. יש של החברות המוכרות כמו IBM וHP , ויש גם חברות פחות טובות אבל הרבה יותר זולות. האם כדאי ללכת על חברה פחות טובה? האם שווה לקנות באותו תקציב יד שנייה? בבקשה תנו לי טיפים, אנחנו רוצים תוך ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה יהיה עדיף בתור מחשב שישמש לעבודה בפוטושופ, Visual studio.net, אולי גם solidworks, ובין היתר ישמש גם כמחשב ביתי לכל דבר (HD גדול) וכרטיס מסך טוב. מה עדיף ללכת על Quad או על dual? כדאי ללכת על מערכת עם BUS גבוה? רצוי להישאר עד מתחת ל4.5K, אבל אם רצוי אפשר להוסיף עוד אלפייה... 8) תודות לעוזרים

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  11. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

12. אני מעונין לקנות מחשב לשימוש בייתי קל בתקציב עד 2500 שקל יש לי כמה דרישות בסיסיות מהמחשב אני אשמח מאוד לעזרה ולתגובות 1)שיהיה מארז שקט.. שהמחשב לא יעשה רעש זה באמת אחד הדברים היותר חשובים לי... 2) ושיהיה 2GB זיכרון RAM 3) רק אינטל לא AMD ולא סלרון או משהו חלש כל השאר באמת לא חשוב.. מערכת הפעלה אני מתקין XP כרטיס מסך חשבתי סתם משהו בקטנה בסגנון 8400 באמת משהו סולידי כזה.... (לא חייב בכלל שימושים של המחשב אינטרנט אופיס וכו... פה ושם משחק קטן על גרפיקה מנימאלית וגם זה פעם בשנה אם בכלל... אני אשמח לתגובות ולעזרה אני מניח שזה קצת מאתגר הדרישות של אינטל לתקציב כזה נמוך ועוד עם 2 GB זיכרון + מארז שקט תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. שלום אני נוסע לשוויץ ויש באפשרותי להביא מחשב נייד לארץ ואני מעוניין להחליף את הנייד שלי ..הנטבוק שלי ששימש בעיקר לגלישה/סרטים/קצת אופיס אולי/העברת תמונות ...במחשב חדש הדרישות הם לא רבות כמו שכתוב למעלה אולי אפשר להוסיף לזה קצת משחקים call of duty וכאלה אבל לא רציני בכלל,נקרא לזה שזה לא יבוא בהשקעה רצינית כי זה לא העיקר. העיקר זה שהמחשב יעבוד טוב וישקול כמה שפחות! התקציב הוא עד 2500 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (call of suty ..לא כבדים כמו GTA זה ברור), צפיה בסרטים שאוכל לצפות גם בHD, * גודל המסך? לא גדול כי אני לא רוצה מחשב גדול בכללי אבל גם לא קטן פיצי * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ..8 שעות+ * האם יש צורך ביצי…

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by kip,

כולל מסך LCD 17 לא כולל מקלדת, עכבר ורמקולים. צריך מפרט אחד AMD ואחד אינטל. נראה לי שמספיק 512 RAM ודיסק קטן תודה לכולכם קיבלתי את המפרט הבא" מעבדי ‏AMD Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB NCP דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, SATA כוננים- SONY AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 מארזים Vertigo-2 MIDI 400W Silver PROVIEW 17 TFT 5MS מחיר 2485 ₪ מחנות אמינה בשרות (כבר קניתי מס' מחשבים שם לחברה') רק המפרט... יש הערות? (כאילו שיכול להיות שלא יהיו...) נ.ב. הנה מפרט לאינטל, אותו אני פחות אוהב... מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 631) …

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by gal,

היי חברים, אז הנה אני עם המחשב החדש ושוב רציתי להודות לכל מי שעזר לי במפרט,יצא מחשב פצצה המפרט בחתימה החלקים שהוחלפו מעבד,לוח,זכרונות,ספק וכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by MK250,

שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה

17. חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by DJ27,

יש לי לוח GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) מעבד אינטל 6300 1.8 MHZ זיכרון DDR 2 667 SUPERTALENT כרטיס מסך SAPPHIRE PCI EX RADEON X1950 256 MB DDR 3 256 מאוור למעבד ARTIC COOLING 7 PRO אני רוצה לשדרג למטרת משחקים בעיקר במעבד ואולי גם בזיכרון

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. יש לי פה אתגר, לנסות לבנות לחבר טוב מפרט חזק למחשב שמבוסס על i7-6700 שכבר יש לו. יהיה שם גיימינג, והוא יחבר את כל זה למסך ענק בסלון וישתמש בו גם לראות סרטים, סדרות וכו׳. הקאץ׳ הוא שהמחשב צריך להיראות לא כמו מחשב ענק, אלא יותר כמו משהו שיזרום עם שאר האסתטיקה של הסלון, או לכל היותר ייראה כמו קונסולה. הוא כרגע בארה״ב, והתקציב מקסימום 600 דולר. הנה מה שהרכבתי: לוח אם: ASRock H170M-ITX/ac Mini-ITX (מחיר 105 דולר) לקחתי את הלוח הזה כי הוא Mini-ITX במחיר סביר שתומך ב802.11ac WiFi: זיכרון: G.Skill Ripjaws 4 series 16gb (8x2) DDR4 2400 CAS15 (מחיר 75 דולר) יש במחיר דומה גם של A-Data XPG Z1 וPNY Anarchy, אם הם עדיפים. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by xDoggy,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. שלום, הרבה זמן לא הייתי פה! פעם עם מישהו זוכר ביקשתי מפרט! הייתי אמור לקנות מחשב אבל התעודה שלי לא הייתה מספיק טובה(היה חסר לי נקודה)אז אבא שלי לא קנה לי.. עכשיו השגתי מספיק כסף ויש לי 4,000 ש"ח משלי אז התקציב הוא 4,000 ! ללא מסך,ללא צורב,וללא מקלדת עכבר רמקולים וכו'.. המחשב מיועד למשחקים,הורדות וקצת וורד ואינטרנט... תודה..

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה לא שייך ממש לשום פורום אז החלטתי לשאול כאן: קרוב משפחה שלי נוסע לשנתיים לארה"ב. לרגל האירוע הוחלט לקנות לו מחשב נייד בארץ (ולא נתווכח כרגע אם כדאי לקנות בארץ או בארה"ב). האיש אינו בעל ידע טכני ולכן הוא יצטרך שיהיו לו אחריות ושירות גם שם, מה שמוביל אותי לכיוון מחשב של IBM כי אני יודע שהם נותנים אחריות בינ"ל (האם גם אחרים נותנים ?) ויש להם שם של אמינים. מצד שני, אני יודע שלאחרונה נמכרה חטיבת הניידים של IBM לחברת LENOVO הסינית, כך שאני לא בדיוק יודע מה מצבם כרגע. האם הם עדיין נותנים אחריות בינ"ל ואם כן אז מה היא שווה ? במקרה תקלה מי יתקן את המחשב, IBM או LENOVO או איזה סיני אלמוני ? אשמח לדעת על חברות אחרות שנותנות אחריות בינ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, אני לפני קנייה מהאתר הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/61617/ המחשב הזה נמוך ב - 700 שקל מהדגמים המקבילים. מדובר על ה - dell inspiron 1564 מעבד i3 לפני קנייה אחד החברים ביאס אותי שזה יבוא אפור ולא כדאי לקנות מה דעתכם?! מצויין שיש אחריות של שנה על ידי מעבדות DELL. מישהו קנה מהאתר הזה? האם יש סיבה לדאגה? ??? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אני בחיפושים אחר מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב), לימודים ועבודה בפוטושופ. תקציב עד 4K. מצאתי את הדגם הזה, שעושה עלי רושם טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=913772 (Lenovo E31-80 80MX0096IV) מה דעתכם? והאם מישהו יודע להעיד על טיב המסך, המקלדת וחיי הסוללה שלו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים