ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט לילד בן 12 שמשחק הרבה משחקי רשת, גולש ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית הכי גבוהה אבל הוא ישחק משחקים חדשים. שיהיה מחנות באזור חיפה/קריות - נועה או פנדה (TMS אם יחזרו לעבוד)או חנות טובה אחרת להמלצתכם. התקציב עד 2800 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי סופית להחליף את הדיסק הקשיח שלי. אבל רגע לפני הרכישה הסתבכתי. המוצר הזה http://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=8826 נראה מאד זול ושל חברה טובה אבל הזיכרון הפנימי שלו רק 8. לעומת זה https://ksp.co.il/?select=.268..156..371.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=47528&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= שהוא מוצר מחודש (מה זה אומר לגביי איכות ואורך חיים?) והוא זיכרון פנימי 128 (מה זה אומר? יכול להיות כזה הבדל? ואיך זה משפיע עלי?) ואיך זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17174 ושוב הסתבכתי. איך אני יודע שחיבור הSATA מתאים לי? יש…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? - 3200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים ללא ציוד הקיפי , מערכת הפעלה , ושום מטרות אוברקלוק ... מארז סטנדרטי מספיק ...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים של SAMSUNG, שהצורך הוא בעיקר ללימודים. קודם כל רציתי לדעת איך SAMSUNG נחשבים בתחום. הדגמים הם: - Q330 JA03IL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783983 R540 JT01IL - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחיר הוא 5000 עם חריגה (לא מופרזת) וכמובן אם יצא זול יותר עוד יותר טוב... הצריכה הראשונית שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה לי טוב לעריכות גראפיות ויעבוד לי טוב עם התוכנות: final cut pro; adobe premiere; adobe photoshop. ולאחר מכן אני גם רוצה שיעלו לי משחקים חדשים למה על המחשב הזה כבר שום משחק חדש לא עולה לי.... (כגון בלאק אנד וואייט 2 שכבר לא עולה לי...) חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק בלי תקיעות אני יודע שעדיף מאקינטוש אבל נורא יקר ואני די שונא את המערכות הפעלה שלהם אבל אני ישמח לכל תגובה.... וחשוב שיש לי כרגע מחשב לא רע שיכול להחליף כמה חלקים או להוסיף במקום לקנות הכל חדש- Mainboard : Asus P4S800MX Chipset : SiS 661FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שטני מעוניין לקנות בימים הקרובים ואם הספק והמארז מתאימים לחומרה המפרט הורכב בחנות tms.co.il מק"ט מוצרים כמות מחיר C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 GB85MD2V Gigabyte B85M-D2V LGA1150 1 ₪333 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 R928XOC3GD GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB 1 ₪1594 D38G1600CRN Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪340 GH22NS70 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ₪106 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה 1 ₪0 ST1000DM003 Seagate B…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 3000 חריגה ב-500 המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך samsung 26" t260hd כנראה ארכוש גם בנפרד רמולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 האם רצוי לשים ddr3??? הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! בניתי מפרט ב-2.7K שמכיל מעבד, זכרון, לוח אם וכרטיס מסך. המחיר הסופי שאני רוצה לעמוד בו הוא 3500 +- כלומר 800 ¤ יותר. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32640 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2681¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הייתי רוצה לדעת: 1. האם המפרט הזה יהיה שקט? 2. איזה ספק כוח אני צריך? אשמח לדוגמאות…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמאעבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.מזה ביכלל אפליקציות? ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מושג אבל אני יכול להגיד שיש לי מסך 22 אינץ' של asus מיועד לעבודה מישרדית, משחקים כבדים/רשת, עריכות, גראיפיקה, המחשב יהיה הטלויזיה שלי ואני רואה בו סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רקמולים אבל לא חובה, רק אם נישאר כסף. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במח…
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום בבקשה תיתנו מפרט מחשב חזק... למשחקים במחיר זה .. כולל: מדפסת מסך-(משהו פשוט 17") ומקלדת+עכבר צורב וכ-מסך חזק.. תודה רבה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג ומנסה לחסוך כמה שקלים אז שקלתי ללכת על אופציית יד 2. רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכול לבצע לפני שאני רוכש מחשב משומש? האם אפשר להריץ עליו בדיקות ולדעת שהרכיבים אכן תקינים? המפרט שנתקלתי בו הוא: מעבד - AMD® RYZEN™ 5 2600X Processor Up to 4.20GHz תומך OC, עם 12 ליבות (6 פיזיות ו6 לוגיות). קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - GIGABYTE™ B450M-GAMING Series AM4 עם 6 יציאות USB 3.1 Gen 1 Type-A, DVI, HDMI, תושבת M.2 SSD 2280 NVMe. צ'יפסט B450 תומך GPU Armor Slot, OC, XMP, Ultra-Fast NVMe PCIe G…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה, רציתי לשמוע כמה דעות על החלקים שאני עומד לקנות, יש לי מארז compucase מאוור זלמן למעבד, מסך סמסונג 206BW 20" HD וכרטיס מסך Palit 8800GT 512. אז ככה: המחירים הם של KSP. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB -860 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E -1289 זכרונות DDR III 1066Mhz - Life Time Warranty 2X1GB OCZ Special Ops Editio -340 דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II -580 ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan- 470 מקלדות Logitech Logitech G15 Gaming Keyboard (English Only)- 374 סה"כ 3913 תודה מראש לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט ואופיס בלבד. הלוח אם שכלול במחשב הוא p8m2 של Msi.(ציפסט של via) כמו כן,הוצע לי להוסיף 190 ש"ח ללוח 865g msi ( ציפסט של אינטל). האם משתלם להוסיף 190 ש"ח ולרכוש את הלוח של ה865 ? או שההשקעה לא שווה... תחסכו בבקשה להציע לי מפרטים אחרים או חברות אחרות.... תודה מראש, דודו.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ויתרתי על הרעיון לקנות מחשב MSI באייבורי ועוד על כמה רעיונות שהיו לי (כמו לשחק משחקים על הנייד). הדרישות הסופיות: מעבד 7200 (אפשר גם יותר) 2 ג'יגה זיכרון 3 שנים אחראיות 120 ג'יגה הארד וכרטיס מסך בסיסי. כל זה - עד 6000. תודה רבה שימושים כמובן כתיבת עבודות, אינטרנט, תיכנות.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-