עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by רינת99,

שלום לכולם, אני תקליטנית לאירועים קטנים, אך לא מופיעה הרבה, בערך הופעה פעם בשבועיים. לפני 5 חודשים רכשתי מחשב נייד של nec 12" יד שניה והוא התקלקל לי באמצע הופעה. החלטתי לקנות מחשב חדש ולא לקחת סיכונים. אני זקוקה למחשב עם נתונים סבירים - לשירים, גלישה באינטרנט ומעבד תמלילים. נראה לי מעבד טוב של אינטל, 1g זכרון ו-80g נפח יספיקו לי, אך חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מאד ולא יתקע לי באמצע הופעה, שיהיה קל משקל ולא יקר (נאמר עד 3,500 ש"ח). חשבתי ללכת על מחשב מיני של אחת החברות הטובות, אולי של דל, מצ"ב קישורית http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-12.htm, אבל אני מסתפקת כי דיברתי עם טכנאי מחשבים שאמר לי שהמחשבי מיני לא כ"כ אמינים, ובסכום הזה זה לא כ"כ משנה איזה חברה אקנ…

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by BMW850,

DELL INSPIRON 1520 - מתחמם מאוד כשמשחקים בו! חשבתי על אחד מאלה: http://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8&search.x=0&search.y=0 מה מומלץ? איזה חברה טובה יותר? COOLMASTER או ZALMAN, והאם הזולים יותר של ה- 95-180 שקל יעשו את העבודה? המחשב מתחמם מאוד עד כדי כך שאי אפשר לגעת בחלקים החמים שלו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by ym586,

דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by yotamavi,

אז ככה, הזמנתי כבר מעבד מסך וכרטיס מסך ויום ראשון אני מזמין את השאר...איך המפרט: Conroe E6300 ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ?1GB Twinmos? 160GB WD Leadtek 7900GT EXTREME DVD±RW nec ASUS PW191 (מסך) אני צריך רק המלצות למארז יפה, ספק כוח נחמד, ומאווררים לפי הצורך..

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by Director,

התקציב עד 4500-4700 מקיסמים.. מטרות של המחשב היא למשחקים כבדים [Counter Strike Source ' Day Of Deafeat ' attleField2]. לא צריך ציוד היקפי . אין העדפה לחברה .. העיצוב לא חשוב כל כך אבל שיראה נחמד. קירור שיהיה סביר[לא מערכת קירור מים{במידה ואם נשאר עודף במחיר ;P}] ללא מערכת הפעלה חוקית. ואין צרכים מיוחדים.

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  6. לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by JohnClark,

שלום אני צריך מפרט ב4300 ש"ח אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז, ספק וקירור למעבד OC כבד, משחקים כבדים אז ככה יש לי כמה אפשרויות: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit [ ¤ 964.61 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler [ ¤ 176.43 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by amir69,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3870X2 1024MB PCIe ¤1775 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV394 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤133 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤404 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH ספק כח Corsa…

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by xenocide,

היי חבר'ה, מה העניינים? טוב אז אמא שלחה אותי לברר איזה מחשב כדאי לה לקנות. המטרה היא מחשב לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט, צפיית סרטים (אולי דרך טלויזיה) ושאר נפלאות. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח, ללא ציוד הקפי. אם אתם חושבים שאפשר להסתדר בתקציב נמוך יותר אתם מוזמנים להציע עוד משהו, שמתי לב שאתם נוטים להשתמש רבות במעבדי AMD ולא אינטל והשאלה היא למה? מה ההבדל? האם ניתן לקבל מפרט שמבוסס על אינטל ואחד אשר מבוסס על AMD? אשמח לעזרה, תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by redead,

אני כרגע בעצם בהתלבטות אם לקנות מחשב כרגע (בחודש הקרוב ) או לחכות לפחות עוד כמה חודשים לפלטפורמות חדשות שיכללו גם DDR3 במחירים סבירים. בכל מקרה אני מעוניין שהמשחקים ירצו ממש ממש טוב וכל זה על T240 שלי. שאר המפרט שלי מופיע בצד ימין למרות שחוץ מהרדיסקים שאולי כדאי להשאיר כדי לחסוך כמה שקלים ואת המארז שבטוח אני ישאיר אין עוד מה להשאיר.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by gjook,

מחפש מחשב נייד במחיר בין 3500-ל4000 ש"ח ,עדיפות לdell. גודל מסך 14". תודה .

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by exhibit96,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח 1.איזה מחשב כדאי לקנות? 2.כדאי לקנות ב-EBAY? ראיתי ששמה המחירים הרבה יותר זולים 3. אם לא ב-EBAY, אז באיזה חנויות בארץ כדאי? 4. מה ההבדל בין ליבה כפולה למרובעת והאם מרובעת מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Streetart,

אין צורך בדיסק קשיח ומסך אודה לכם על המלצות (:

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by elibegi,

שלום חברים, בת דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מחשב, זה מה שהיא רשמה לי, מה דעתכם? "חשבתי על מחשב בסביבות 1500-2000 ש"ח אבל אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני יכולה להשקיע יותר אם אתה חושב שזה לא כדאי לקנות במחיר הזה... שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, (עד היום לא ממש הורדתי דברים כך שזה לא שימוש עקרי, אבל אולי כן אוריד קצת סרטים...), פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אני מתלבטת... בכמה זה מייקר? זה מיועד לצרכים חובבניים בינתיים. חשוב שיהיה צורב כעיקרון אני לא צריכה מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר". תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. אם הייתי רוצה לקנות מחשב נייד של ACER ללא מערכת הפעלה, האם ניתן לעמוד על כך שיורידו לי ממחיר סופי את מחיר של מערכת הפעלה? האם ניתן לאיים עם בית משפט אם מסרבים להוריד במחיר ולהוריד את מערכת הפעלה? ראיתי פה כמה נושאים בנושא זה, אך לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת ואני עדין לא מבין איך זה הולך בצורה משפטית.. בתודה רבה מראש לעונים..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by whylikethis,

שלום לכולם אני חייב להתחיל בזה שהסתכלתי במפרטים שאתם מציעים ואפילו הדפסתי את המדריך השלם להרכבת מפרט למחשב (את כל ה15 עמודים#@$) אבל בכל זאת אני לא מרגיש שלם עם זה אז רציתי להגיד כאן בדיוק מה שאני מחפש ואולי תוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייח שיתחבר לטלוויזיה המטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים בHD בנוסף ארצה לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים.. לא יותר מזה.. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, חשבתי להתחיל עם טרה ואחרי זה לקנות עוד כמה שצריך (וכנראה שצריך הרבה) ושהוא יעבוד יחסית חלק.. (המארז לא חשוב לי מבחינת עיצובים או משהו, לא משחק במשחקים, לא עורך כל מיני דברים) בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים..ללכת על הכי זול או שיש משהו ממומלץ שכדי לקנות? מרחק צפייה של 4.5 מטר אם זה חשוב א…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Athlon 64 3000+ Venice 939 GigaByte K8NF-9 Hynix 512MB DDR 400Mhz W.D. 80GB SATA GigaByte Geforce 6200 128Bit מורכב במארז כולל צורב כמה אפשר למכור כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. המחשב הנייד הוא דגם: Satellite A300-17S TOSHIBA מוכרים אותו במבצע ב-012 145 ל36 תשלומים התחייבות לשנתיים אל תתיחסו להתחייבות שימו לב למחיר שלו והאם זה משתלם ואיך הוא מהבחינה הטכנית הוא טוב הוא שווה? http://012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by drorr,

מחשב כולל מסך למטרות הבאות עבודה משרדית סרטים תוכנות גרפיות(אוטוקד,פוטושופ וכו) אינטרנט קצת משחקים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. צריך מפרט שיכלול בתוכו מספרט הכי תותח ב22,000 ל oc רצחני ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים המפרט אגב למשחקים ו ל oc

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.