ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאחי הוא רוצה מחשב לפייסבוק אופיס ומוזיקה לא משהו רציני לא להריץ משחקים כבדים אני צריך המלצות אני רוצה שהאחריות תיהיה לכמה שיותר זמן ועדיף שהמחשב יהיה של HP מה אתם אומרים על זה ? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949557&af=2055&bid=true
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב נייד ישן HP Pavilion ze2000 Peintium 1.6Ghz 248 Ram "הרחבת כתובת פיזית" HD Fujitu MHT2040AT PL 37GB ועוד כרטיס רשת ומודם/פקס... אני לא מבין גדול במחשבים ניידים השאלה היא אם יהיה ניתן לשדרג את המחשב הזה כלמר להתקין עליו יותר זיכרון? להתקין HD יותר משמעותי? ואולי אפילו להחליף את המעבד? ברור לי שהדבר כרוך ברכישת חלקים יקרים ועבודת מעבדה אבל חשוב לי לדעת קודם כל האם הדבר אפשרי מבחינה טכנית (מקום פיזי, תמיכה בזיכרון נוסף) רב תודות
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
חברים יקרים, אני שואל בשביל חבר. מקווה שזה בסדר מבחינתכם. שימושי המחשב : מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט שירים סרטים הדפסות (אופיס) ופחות למשחקים אבל עדיף שתהיה אופציה כי לפעמים גם זה מתחשק.. אבל שוב..לא דברים כבדים במיוחד. תקציב :4500 ש"ח. הרי תיאור ההתלבטות שלו, מקווה שתוכלו לעזור: הייתי בכמה חנויות היום..ואייבורי היו עם המחיר הכי אטרקטיבי מבחינתי המחיר שאני מוכן להשקיע ומתאים לי הוא בערך 4500 וכמה שפחות לחרוג מזה. הראו לי שם 2 דגמים. אחד של HP dv-5 1130 שהוא עולה שם כ-4500 ש"ח שיש בו מפרט מרשים למדי ועיצוב ממש קורץ Intel® Core 2 Duo processor T5800 2.0GHz 3072MB(3x1024 667MHZ 250GB NVIDIA® GeForce 9200M GS Vista Home Premuim (Eng/Heb) ויש בו עוד כמה דברים שאת…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מחשב ללמודים שיהיה לי וגם להשתמש פה טיפה למשחקים [לא רציינים]. הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממליץ על החברה עצמה וספציפית על הדגם הנ"ל, אשמח לתגובה מהירה הנושא קצת דחוף לי. מעבד סוג מעבד: Pentium Duel Core מהירות מעבד: 2.16Ghz זכרון מטמון cache: 1MB סדרה: T4200 מסך גודל מסך: 15.4' אינץ סוג מסך: LCD בטכנולוגיית LED רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: SIS307 ELV זכרון נפח: 2048MB מהירות: 667MHZ סוג: DDR2 כוננים נפח דיסק קשיח: 320GB חיבור דיסק קשיח: SATA כונן cd/dvd: DVDRW שמע כרטיס קול: כולל רמקולים: כולל תקשורת כרטיס רשת 10/100: כולל כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כולל, 802.11B/G חיבורים USB 2.0: סה"כ 4 כניסות VGA 15 Pin: כולל שונות מצלמת אינטרנט מובנית: כלול תוד…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 3500 + 2.2Ghz מחיר לפריט - 552.00 ¤ [pre] לוח אם Albatron KM51PV-AM2 מחיר לפריט - 519.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI מחיר לפריט - 313.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB מחיר לפריט - 234.00 ¤ צורב Sony AW-G170A DVD±R/RW X18 מחיר לפריט - 180.00 ¤ מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19 300W מחיר לפריט - 306.00 ¤ סה"כ: 2104 ש"ח או מעבדי ?AMD? Athlon64 3000+ (Socket AM2) 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 430 זכרונות? DDR II 667 512MB TwinMOS 295 דיסקים קשיחים? Hitachi Deskstar 80GB SATA II 235 צורבים? DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 160 מאווררים Arctic Cooling …
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במפרט הזה רק חשוב לי מאוד שהחברות יהיו טובות ומוכרות!, מישהו יכול להביא לי הצעת מחיר או משהו? אני רוצה מחשה נייד עם: קורא טביעת אצבע מובנה שלט רחוק מצלמה מובנית מיקרופון מובנה צורב DVD מסך 16"-14" זכרון דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך : GF 8500 GT 512MB מערכת הפעלה: XP HOME EDITION ראם: 2GB/3GB קורא כרטיסי זכרון מובנה כרטיס רשת מובנה בלוטוס מובנה מעבד אני רוצה בבקשה שישתווה ל Intel 8400 3GH... כי אני יודע שבמחשבים נייידים זה שונה. מישהו? =]
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חשוב מאוד זה הארד דיסק 1000ג'יגה (גם על חשבון מחשב חלש יותר) ולוח אם עם אפשר עם הכל מובנה (WIFI , BLUETOOT,כ.מסך,כ.קול) ומעבד אינטל בלבד! אין צורך בכונן אופטי (יש ברשותי אחד חדש) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברים. עשו לי מפרט בפלונטר עם קייס פתוח, אבל אני לא אוהב קייסים עם חלונות ויותר מדי RGB. מעדיף מארז סגור. עד כמה זה יכול להשפיע על חיי הרכיבים בפנים אם אשתמש בקייס סגור כמו זה (קישור ראשון למפרט, קישור שני לקייס שאני רוצה להחליף במקום) תודה רבה מכל מי שיעזור! https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=276294&fbclid=IwAR151wkPQnzJnampVzRr9B46qusLWdqORfJBYfQwXbayKdiuUbqrmWSF96g https://www.antec.com/product/case/p110s
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1550 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MW2;Crysis;Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב …
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במפרט לשימוש ביתי, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה. אני לא זקוקה לציוד הקפי אך זקוקה לכרטיס קול בסיסי שניתן לשמוע איתו מוזיקה. נושא הקירור חשוב מאוד מאוד מאחר והמחשב תקוע ב"גומחה". נושא השקט לא קריטי, אבל שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. הרכבתי בKSP מפרט שלדעתי הוא פשוט אך באיכות סבירה ויצא לי 2350 שקל. הבקשה שלי - האם ניתן לקצץ במשהו מהרכיבים על-מנת להוריד את המחיר? נגיד, צריך כרטיס קול? צריך ציוד רשת? ושאלה נוספת - אני לא מבינה כלום בספקי כוח ומארזים (אפילו אחרי גוגל), אפשר עזרה בנושא הזה? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זכרונו…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר עוד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בתוכנות כגון Visual studio אך גם גיימינג (רצוי מפרט שיחזיק את Flight Simulator 2020 על ההגדרות הכי גבוהות* 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1-10: 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? למרות שמדובר במחשב שמיועד גם ל…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי מחשב חדש לעצמי השימושים יהיו בעיקר לעבודה גרפית דו ותלת מימדית...רנדרים והכל.. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 (קניתי אותו בשל יציאת FW שאני חייב.. שווה ת'השקעה של עוד 60 שקל) כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black (אופציות OC לעתיד) צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ( בא עם 3 מאווררים 12" עליו - מרווח מאוד ונוח) הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סה"כ ב 3100.. לקחתי בחשבון שאין לי כרגע כסף לכרטיס מסך ולספק ממש טוב מה גם שיש לי את שלי שנתייים יעשו תעבודה. כרטיס GIGABYTE 8500GT 512MB וספק SEASONIC 400W אני…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
Lenovo T510 4349 4JG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2293 Lenovo W510 4319 2NU http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1414 ההבדלים העיקריים הם במעבדים 620M לעומת 720QM ובכרטיסי המסך. מה עדיף? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל ששירת אותי נאמנה זמן לא קצר . לפני כמה זמן המסך שלו התחיל להשתגע ולפעמים הוא היה נעלם או נהיה רקע אדום . הייתי מסדר אותו עם כמה כאפות ו הוא היה חוזר להיות נורמלי , עד שכנראה נמאס לו מהכאפות והיום הוא כבר לא מראה כלום . חיברתי אותו למסך חיצוני והוא מראה יופי . השאלה שלי היא האם הבעיה היא בחלק מסוים של המסך כמו אינברטר או שזה הצג LCD ? אודה לעזרתם המלומדת
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים ? ....Intel Core 2 Duo P ....Intel Core 2 Duo T ????
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה ואני זקוק למפרטים למחשב לשימוש משחקים תוכנות גלישה וכדומה.. כולל ציוד הקיפי , ללא מסך. התקציב הכולל הוא 2500 שקלים. כן אין הרבה כסף אני יודע אבל בזה נאלץ להסתפק.. עוד משהו אין לי מושג במעבדים החדשים האלה כפולי ומרובעי ליבה אז באמת אל תשימו סתם מפרטים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי?3-4 אלף שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה, גלישה מרובה באינטרנט, הורדת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 13-14 אינץ, וברזולוציית מינימום FHD, חשוב שיהיה מסך בהיר -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואני לא סגור מבחינת מעבד האם זהו הנכון בשבילי 2. עדיף לי לקנות את ה9600GT או שהבחירה שלי טובה יותר כי הבנתי שה9600 לא ברמה של 8800? 3. הזכרונות והמאוורר שבחרתי מומלצים לOC קל עד בינוני? 4. את הלוח אם אני יכול לקבל במחיר ממש טוב סביבות ה460 הוא מתאים לי למערכת? 5. כונן קשיח חשוב לי שיהיה שקט ואני לא צריך נפח יותר גדול 6. המארז מתאים כי אני לא יודע עם הספק שלו יחזיק בOC? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 20…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-