עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (לא לחרוג מהחריגה בבקשה... רק אם זה ממש ממש שווה את זה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר אסטרטגיה, אך אני עדיין משחק מדי פעם במשחקים כבדים שלא זמינים לאקס בוקס, למרות שגם המשחקי אסטרטגיה עכשיו מתחילים להיות כבדים. * לאילו …

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by yossihaz1,

היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

4. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. 1. מה התקציב? 2500-3000 2. מטרות המחשב? לימודים כשאני לא בבית, קצת צפיה בסרטים (720p יהיה נחמד) ואולי איזה משחק בקטנה פה ושם. 3. גודל המסך? ההתלבטות העיקרית היא בין פל עם מסך 7-10 לבין אחד עם 14-15 4. משקל רצוי? מן הסתם כמה שפחות (: 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממומלץ 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה 7. בלוטות? עדיף שכן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? עדיף, אם כי לא חיוני 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא? אם יש משהו טוב של MSI זה אחלה, כי יש לי אפשרות לקבל עליו הנחה מיוחדת.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, לימודים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ליציאת hdmi * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? אחרי שראיתי איזה דקים המחשבים בלי כונן, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i3 ומעלה, זיכרון לפחות 2 gb. המחשבים שמתאימים למסך מט ממה ששמתי לב זה ה hp וה dell. ראיתי 2 מחשבים שעניינו אותי קצת: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10657 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6941 אשמח לכל עזרה...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by לילך,

מחשב נייד הכי פשוט שאפשר, צריך להחזיק עליו רק אופיס ומערכת הפעלה HD או זיכרון מובנה, הגודל לא ממש משנה מסך מט או מבריק לא משנה, גודל - 9-10 אינץ' כונן CD רצוי, אבל מדריך להתקנת WIN דרך דיסק או קי יכול לבוא במקום תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by cobara,

שנה טובה לכולנו! אני רוצה לשדרג זיכרון ל EEE PC שלי והייתי רוצה לדעת העם הזיכרון הזה מאתים. http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5S-1GBSA~15~0.htm תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. המחשב בעיקר לעבודה משרדית, מטלב, ושוטף - גלישה באינטרנט וכדומה (לא מיועד למשחקים) בנוסף, אני מאיזור חיפה. ראיתי שהרבה מהמפרטים כאן מבוססים על חנויות באיזור המרכז. מה בעצם האחריות של חנויות אלו ומה קורה אם, חס וחלילה, יש לי תקלה במחשב? מי הגורם שמטפל בי?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום , אני מייבא מחשב מארה"ב. הסתובבתי הרבה זמן וראיתי הרבה דגמים. הדברים שאני מחפש במחשב הם: Multitasking עבודה הם הרבה תוכנות. מהירות. אפשרות לחברת לטלויזיה HD ולראות סרטים בHD. וטיפה להריץ משחקים. לאחר חיפושים בחרתי מחשב שיכול להתאים לי ורציתי לשמוע את דעתכם. אם אפשר התייחסות למעבד ולכרטיס המסך וכמובן אם יש הצעות נוספות. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172851&type=product&id=1218044029604 Asus - Stylish Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Blue/Black Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor T6400 4GB PC2-6400 DDR2 memory Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support 14.1"…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. עוד תרד פשוט תנו ביקורת : טוב החנות TMS מוכרת את המוצרים שלה ממש בזול נדהמתי לראות כמה זולים הם אז אני רוצה אם מישהו יכול להביא לי ביקורת על החנות ויש לי שאלה בקשר למעבד במפרט האם הוא יגרום לצוואר בקבוק? מתוכנן OC לכרטיס מסך בעתיד ואולי עוד שנה SLI עם החלפת רכיבים כמובן --יקנה קירור לכ.מ בעתיד-- ------עוד שאלה : לקנות מIQPC או מTMS?-------- המפרט: מTMS כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1611 1 אחלה חברה אחלה כרטיס מקבלים קונברטור ל VGA-DVI? מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM AM238DCT ¤419 1 יכול לגרום לצוואר בקבוק? אין להם אותו בBOX לוחות אם Gigabyte M55SLI-S4 AM2 GM55SLIS4 ¤463 1 אני לא סגור עליו.. זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 D…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by spinchicken,

אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by RDS,

צריך חוות דעת למפרט הבא... תגידו איך הוא... מהחנות iqpc.co.il איך החנות? אמינה? שירות טוב? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 לוח אם: GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤580 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1230 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤368 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤283 ספק כוח: HEC 350W : 350TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤219 מחיר סופי: ¤4180

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  15. אני מתלבט...בין אם לקנות עכשיו מחשב טוב...או שזה לא הזמן?... כי שמעתי על המרובעי ליבה...והDX10...אז אני מתלבט...(ענו לי עלזה ) עכשיו בכל מקרה אני צריך מפרט ללא מסך...לא יקר..כמה שפחות...למשחקים..לתוכנות כבדות...סרטים וכמה פעולות ביחד...וכו'..האם הויסטה תעבוד על המפרט הזה כמו שצריך? גג 4000 (אני יודע שזה קשה ) ממ הכינו לי את המפרט הזה : (אם יש שיפורים או הצעות...או הסברים...שפכו הכל..סומך עליכם לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤566.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,030. כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤816.00 twin512667 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w דיסק קשיח Westren Digital WD1600JB 160GB הכל…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by devilh,

מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. מחשב נייד ב כ-5000שח + - , מחשב כמה שיותר חזק זמן סוללה ומשקל לא חשובים במיוחד. בעיקר לסרטים ועבודות ולפעמים גם משחקים . שהיה כמה שיותר נוח לעבוד איתו ולראות סרטים , שלט רחוק חשוב לי מאוד. קורא כרטיסים היה נחמד. Bluetooth חייב !. דיסק ק. ממש אין לי צורך במשו גדול (אפילו בכלל לא צריך ) הממ...ואין לי צורך בדברים מיחדים אחרים. מקווה שאני לא דורש יותר מידי. תודה רבה. עריכה: טוב ביינתים אני הולך על HP dv5269ea ב 5635 , חריגה חריגה אבל אני חושב זה שווה את זה. http://62.219.78.110/cnab-shop/product.asp?productid=267 יש למישו הצעות אחרות? בבקשה זה דחוף אני כנראה קונה מחר.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. היי מה עדיף מבחינת תועלת ועלות ? 1. https://www.newegg.com/global/il-en/obsidian-black-acer-nitro-7-an715-51-73bu-gaming-entertainment/p/N82E16834316724?item=N82E16834316724&source=region&nm_mc=knc-googleiladwords-global-pc&cm_mmc=knc-googleiladwords-global-pc-_-pla-_-gaming+laptops-_-N82E16834316724&gclid=CjwKCAiA5o3vBRBUEiwA9PVzasWfBlzonK-yEBN6DoZUFpwbPiUGnbmz9e-ojhbu55O8CGjA_gExOBoCX1oQAvD_BwE 2.https://www.newegg.com/global/il-en/black-msi-gl-series-gl73-9rcx-029-gaming-entertainment/p/N82E16834155244?Item=N82E16834155244 3.https://www.intel.com/content/www/us/en/products/devices-systems/laptops/gaming-media-laptops/msi-gamin…

19. Started by יונתן123,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …

20. Started by ady,

לאחרונה מת לי המחשב (הלך הלוח אם) הוא עבר כמה שידרוגים. לאחר סקר שוק די מקיף נראה לי שאני ינסה להציל מה שאפשר מהמחשב. לפיכך נוצר המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 קשיח למחשב שולחני: SoliData SSD 120G SATA3 X8 על זה אמור להתלבש: שני HD אחד של 1T של SEAGATE והשני 250G של WD כ.מסך GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE ספק כוח: THERMALTAKE LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W צורב SONY המחשב מיועד למשחקים וסרטים ב FHD להקרנה על טלויזית PHILIPS…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. אהלן, אני סטודנט ותוכניתן ומחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי ללימודים ולעבודה. מעבר לאינטרנט ושאר שימושים משרדיים סטנדרטיים, אני אתנייד איתו באוניברסיטה ואשתמש בו לא מעט לתכנות - גם של דברים כבדים יותר. * גודל המסך - 14", אפשר גם 13.3" * משקל - רצוי שיהיה נמוך, שיהיה קל להסתובב איתו. בערך עד 2 ק"ג * זמן סוללה - רצוי שיחזיק יותר משעתיים, לא קריטי שיהיה גבוה במיוחד. * כונן קשיח - לפחות 500GB, רצוי עם כונן SSD או hybrid * כונן אופטי - לא חובה * תקציב - כאמור בכותרת, בסביבות 5000 ש"ח - אפשר גם לחרוג אבל רצוי כמובן כמה שפחות אם זה מספיק. * דרישות נוספות - מעבד i7 עם לפחות 8GB ראם. אני תוהה לגבי צורך באפשרות הרחבה ל-16 ג'יגה - אשמח לשמוע דעות בנושא. כל שאר הדרישות (מהשאלון) פחות קר…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by dlogan,

לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by Cilay,

חשוב לבחור שהמחשב יהיה די שקט ושיהיה טוב ל OC , השאלה אם כדאי לקחת לוח בעל ציפסט X38 ? והאם הזכרונות מספיק טובים ? כי אם לא אפשר לרדת במארז ולעלות בזכרונות , השאלה לאיזה זכרונות להחליף והאם יש טעם ? קיצר מה אתם אומרים ? השימושים הם לסרטים HD ומשחקים.. ו OC. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-X38-DS5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1241 כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GT 512MB GDDR3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1552 דיסק קשיח: X2SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤450 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55LK X20 LIGHTSCRIBE - BLACK…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by alon06100,

אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי תגידו לי מה אפשר לשפר... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים תכני HD בעיקר משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920 -1080 2333hd * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV וכו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים