עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לכל חברי הפורום שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לצורכי הקלטות,סרטי FHD גלישה ועוד ,לא למשחקים. המערכת צריכה להיות שקטה. זקוק כמו כן גם לציוד הקפי כגון מקלדת עכבר ושלט. לגבי השלט- האם יש צורך לרכוש שלט של מייקרוסופט עבור זה. המארז מוצארט מצא חן בעיני,נא חוו דעתכם עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=18147 תודה.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by rlord,

בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by shimshon58,

אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by rubiliani,

אהלן חבר'ה.. חשבתי על המפרט הבא למערכת HTPC. רציתי לדעת מה אתם חושבים.. אם המחשב יהיה מספיק חזק להריץ FHD וכל מיני תוכנות MC.. היעוד העיקרי זה FHD וגלישה.. תודה רבה. המפרט: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 7100 HDMI כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. ככה לא הארדיסקים ,DVD,כוננים,מקלדת עכבר לא צריך יש לי הכל . ואם אפשר מסך לא יקר וסבבה שיתאים אני רוצה אופציה לOC קטן בעתיד. ושיסחוב משחקים בסבבה לא בהכרח תחדשים חדשים ,ובעיקרון זה למולטימדיה וגלישה והמחשב הולך להיות דלוק הרבה זמן יותר מ24 שעות בגלל שיתוף והורדות. אז בעיקרון מארז טוב שיהיה קירור ובעתיד שידורג והוספת מאווררים ,וכנל לגבי הלוח אם שיהיה אפשרות שידרוג חלקים .אם אפשר להכין תמפרטים בnoacomp.co.il | או ב tms.co.il שאלה אחרונה היא בקשר להאם שווה לשים ווינדוס ויסטה או שעדיף להמשיך עם XP הרבה תודה מראש למי שיעזור ויחלוק ידע וייעץ שבת שלום

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by uzi123,

ראיתי מפרט ב-2400 ש"ח באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= השאלה היא האם המחיר מוצדק/הגיוני.. ? האם המרכיבים תואמים אחד לשני מבחינת יעילות? איך הלוח והמעבד מבחינת אוברקלוקינג? אני מקווה שנתתי מספיק נתונים. תודה מראש לכל העוזרים !!! עוזי בהתחלה חשבתי על תקציב של 2000 ש"ח אבל כנראה שאני יכול להתגמש על 2300 ש"ח. אני אולי אתפשר בגודל הדיסק הקשיח אבל לא על גודל זיכרון של 1G. אני רק לא בטוח מבחינת מהירויות - מה קריטי

8. Started by Magiclog,

היי, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות פה מחשב נייד ללימודים,אז אשמח להמלצות שלכם, חשוב לי גם שיהיה לי אחריות בארץ אז עדיף חברות שנותנות אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים וסדרות * גודל המסך? 15 אינץ' נראה לי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת אבל שיהיה רזולוצייה גבוהה ו HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אני לא צריך שזה יהיה הכי קל בעולם,אבל עדיף שיהיה משקל סביר כי אני הולך לקחת את זה איתי לאוניברסיטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth?אפשרי,לא …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by buuhaa,

אהלן. אני זקוק לעצתכם בקניית מחשב בתקציב של 4000 ש"ח (פלוס מינוס) - אין צורך במסך. זהו מחשב עבור ילד כבן 10 חובב משחקים (אבל לא גיימר כבד או משהו). ההורים דורשים פנטיום ואין טעם לנסות להזיז אותם מזה. אני פשוט מבולבל מלוחות האם החדשים (סוקט 775 וכו) כך שעזרתכם תועיל לי מאוד. חשוב שמחשב יהיה שווה משהו גם בעוד שנתיים שלוש (אז יהיה הילד בן 13 והדרישות כבר יהיו כבדות יותר). חוץ מזה אין דרישות נוספות. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by giladbigel,

אני צריך ספק טוב לא משהו בשמיים העיקר שיהיה סבבה ובלי בעיות למחשב שלי והכי חשוב שיהיה של חברה מוכרת המחשב שלי זה פנטיום 4 2.4 512 DDR רדיאון 9600פרו 256 מגה וזה מארז ATX בבקשה תנו לי ספק מתאים וטוב ב100-200 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by HTL,

יש לי מפרט ורציתי לדעת איך הוא..אין ייעוד אין תקציב רק רציתי לדעת איך המחשב הזה נראה לכם באופן כללי ואם באמת כל החלקים מתאימים אחד לשני וכדומה. תודה מראש Intel Core i5 - 760 tray Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156 Gigabyte GA-H55UD3H OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM DVD-RW - SATA antec p180mini Sapphire ATI Radeon HD 5750 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by jingi01,

זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by yuvalki,

שלום רציתי להתעייץ על המפרט שלי ברצוני לשפר אותו אבל לא יודע מה כדאי לי לוח-ga-p35-ds3l מעבד-q6600 זכרון-ocz xtc platinum ddr2 800 4 g כרטיס מסך ASUS GTX 285 ספק כח-thermaltake 500 real דיסק קשיח wd 1tb wd 320 GB מעוניין לשפר את המחשב אשמח לשמוע הצעות ודעות שלכם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by brum,

שלום. ביקשתי מכם המלצה למפרט ב-7000 ש"ח וקיבלתי את הנהדר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164971.0 אין ספק שזהו מפרט מעולה שמאוד הייתי שמח שיהיה לי ...אבל עכשיו גיליתי שמקום העבודה שלי דורש ממני השתתפות ולכן אני נאלץ לרדת בתקציב אבל עדיין זקוק ליעוץ מכם. עדיין זה חייב להיות אינטל אבל רק בתקציב של 5500 ש"ח ולכן "אסתפק" ב- 1 ג'יגה זיכרון במקום שניים. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה רבה רבה ומצטער על אי ההבנה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=33&subcatid=394&prodid=3202 http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=224&idproduct=1541 http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=3519089

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by zxcvbnm,

קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by gizzz,

המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by arpa,

אהלן, אני מעוניין במפרט שיחובר לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. הדברים היחידים שחשובים לי זה שיהיה הארדיסק של טרה (או 2 של 500) ושהוא יהיה מקורר היטב ושקט. אני זקוק גם לשליטה כלשהי על המחשב (אם ניתן לשלוט במחשב בצורה מלאה עם שלט,אז אני מעדיף את זה). אין צורך במסך או ציוד היקפי שלא אוזכר כאן. אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי. שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ? תודה!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. היי . אני בונה מפרט למחשב המיועד למשחקים + OC בתקציב לא הגיוני . מעוניין בחוות דעתכם . nForce4 6100 MB AMD Sempron 2800+ AC Freezer 64 Pro 512MB DDR Samsung/Twinmos WD 80GB 8MB Buffer מארז וספק 300W . מאוחר יותר יגיע כרטיס מסך , אז לא בטוח שאזדקק לכרטיס מסך על הלוח . היות והמערכת מתוכננת להביא את המעבד למקסימום, אני צריך לוח אם שמסוגל לקחת אותו לשם . חריגות בתקציב , שינויים בחבילה עצמה , וכל הערה תתקבל בברכה . יום נעים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום! אמשח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד, שעיקרו היחידי הוא יצירת מוזיקה. התקציב עומד על 3500-4000 שח תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. * מטרות המחשב- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים * גודל המסך? סביבות 14"-15", לא ברזל * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים על ביצועים גבוהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימאלי 200 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן וכן * כונן Bluray? לא יודע מה זה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ב-5 שנים האחרונות הייתי עם מחשב של לנובו. הרעיש כמו טרקטור. גם מחשבים של לנובו של חברים הרעישו. אשמח למחשב לא מרעיש במיוחד של חברה אמינה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים