עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש. להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by Micx,

אהלן קניתי היום את המחשב החדש שלי אחרי 6 שנים וחצי עם אותו מחשב קניתי מ-IQPC כבר פעם שנייה שאני קונה אצלהם אחלה חנות ממליץ לכולם זה המפרט בנוגע למארז - אני לוקח אותו דגם רק גירסא שהיא כולה עשויה אלומיניום וצבע כסף קונה גם מקלדת - Razer Tarantula עכבר - Razer Death Adder פד - SteelPad QCK מחכה להצעת מחיר לגבי המוצרים האלה מ-IQPC המחשב עצמו יגיע בשבוע הקרוב P: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤840 לוח אם: ASUS MAXIMUS FORMULA ¤1244 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ¤1567 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1413 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤361 צורב DVD: SAMS…

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Episode-666,

מדובר על גיימינג כבר, אבל שימו לב... אני משיג מעבד ודיסק קשיח SSD בערך בחצי מחיר, אני עובד באינטל .... תודה לכל העוזרים... לא נדרש מסך וציוד היקפי !

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  4. אורח יריב
    Started by אורח יריב,

מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אז לפני הקנייה פשוט ניסיתי לבות מפרט מקביל לזה שכמעט סגרתי ב-KSP דרך זיגזג ורציתי לשמוע מה עדיף ולמה?? ודרך אגב שמעתי ביקורות לוטות על KSP (השירות והאחריות), לעומת זיגזג ששמעתי דברים יחסית טובים.. תתקנו אם טעיתי למפרטים: המפרט של KSP (מפרט סגור אם קונים ב-KSP זה רק זה...) מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אחרי מספר המלצות החלטתי ללכת על המחשב הנ"ל: מעבד: INTEL CORE 2 DUE E6750 לוח אם: Gigabyte G33M-DS2R זכרונות: OCZ DDR2 PC2-6400 Titanium EPP-Ready Dual Channel HARDDISK: WD5000AAKS מארז HTPC: ANTEC NSK2400 + 380W קודם כל הייתי רוצה חוות דעת על המחשב . מה אתם חושבים אפשר לשפר ? וגם הייתי רוצה המלצה לקירור טוב למעבד. וגם המלצה לכרטיס מסך טוב אני לא משחק הרבה במשחקים אז הייתי רוצה כרטיס מסך לא ממש יקר בערך עד 600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Avi Levin,

אני קונה מחשב חדש ככל הנראה בעוד שבוע, אני ניסיתי לבנות מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם ASUS P5K ¤868 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 (כרטיס המסך זמני!!!) מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤832 מסך מחשב רחב LG 20" L206WTQ WIDE ¤1632 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6246¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il שוב, כרטיס המסך זמני, אני אשדרג בעוד כמה חודשים לכרטיס מהדור החדש שיצא (92G או 650R, אני כבר לא מעודכן לגביי ATI) האם זה אפשרי? -אני נעול על המסך...המחשב כולו בלי המסך עולה 4600 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. חברים שלום המחשב אמור להריץ סימולציות בתוכנות: soildworks,abaqus,ansys ותוכנות לאלמנטים סופיים נוספות. המחשב מיועד לעבודה בעומס ולאורך זמן. המחיר המקסימאלי הוא 5.6K (לפני מע"מ) אם אפשרות קלה לחריגה. לא חשוב אם המחשב ירעיש ברמה סבירה. לא מתוכנן OC. חשוב שהמערכת תהייה יציבה. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד INTEL I7-3770 3.4G/8M L1155 לוח אם INTEL DH77EB EB LAKE LGA1155 ATX זיכרון KINGSTON DDR3 PC600 8G צורב DVD SONY DVDRW SATA X24 דיסק קשיח WD 3.5" 2TB 7200RPM 64 כרטיס מסך PNY QUADRO 2000D Dual DL-DVI 1GB DDR5 מארז HEC CI-6GR1 COUGAR Evolution Super Midi Tower ATX ספק מתח HEC COUGAR-A760 760W 12V 24P 8SATA 2PCI-E 1x12cm יש לי מספר שאלות: 1) האם נחוץ SSD וכמה הוא יתר…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by סימה טל חן,

היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Nightbeat,

פרסמתי אותו כמודעה ב"יד שניה" של הפורום, רציתי לדעת כמה יהיה הוגן לקחת עליו (מחיר כולל המסך) AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case אני לא סגור על הדגם של הלוח אם, אני רק יודע שהוא של BIOSTAR.. המסך עובד מצויין, רזולוצייה 1920X1200 FHD דגם T220P של סמסונג תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. מאתמול יש לי בעיה בהפעלת הT60.הוא מתחיל להריץ את הXP אך לפתע הוא קופא.שאני מפעיל מחדש הוא עובד בלי בעיה אך בפעם הבאה שאני מפעיל אותו שוב אותו סיפור. אני מקבל את שולחן העבודה אך כל מה שנמצא עליו לא מגיב. אם אני עובר עם העכבר על שורת המשימות הסמן מקבל צורה של שעון חול. פירמטתי אתמול את כל המחשב והבעיה נפתרה , כך היה נדמה לי. שוב אותו עניין. אני לא שומע שום רעשים מוזרים מהדיסק כך שזה לא נראה לי משהו טכני.כמו כן המחשב שלי מוגן מכל מיני ווירוסים ורוגלות.מה זה יכול להיות ? תודה מראש

13. תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?הכי הרבה 2000 שקל מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, הכל חוץ מג'נרי/טרמלטק 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אנ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אבקש מפרט למשחקים ללא מסך, ציוד הקפי וללא צורב DVD ב- 4200 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by e10hs,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי. אז החלטתי להפטר מהמחשב הנייח בבית ופשוט לקנות בחו"ל דרך האינטרנט לפטופ חדש. מכיוון שזה לטווח ארוך אני רוצה את הכי חזק שאפשר, במחיר הסביר שאפשרי ברמות כאלה... :-) אלה שני המפרטים שהוצאתי, אחד של אליינוואר מ DELL ואחד של HP: ואגב, יש איפה שהוא לפטופ עם זיכרון יותר גדול? (12 או 24)?... תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by MS-D,

שלום ! אני זקוק למפרט מחשב שיכלול הכל פרט למסך СD צורב ופלופי .. חשוב שישב בתוך מארז קטן כי אני יזדקק להעביר את המחשב מהחדר לסלון (הרבה..) ובנוסף לכך שיורכב למשחקים כבדים .. בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. היי, אני מחפש מחשב לקולנוע ביתי. המחשב צריך להיכנס למדף יחסית קטן ולכן העומק של המארז צריך להיות עד 35 ס"מ, והגובה לא יותר מ-15 ס"מ. למשל Compucase 8K01. למחשב צריכה להיות גם יציאת audio דיגיטלית (אופטי או coax) וגם יציאת video דיגיטלית (dvi או hdmi), והוא צריך להציג סרטים טוב ברזולוציה של עד 1080p. אין צורך בהרדיסק גדול, כי הסרטים יושבים על מחשב אחר ברשת. כיוון שהמחשב יושב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. תודה! רון

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RDS,

טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו הוא בסביבות ה-3500 +-, אפשר לחרוג מעט... כמובן רק המחשב לא כולל מסך וזה :kopfpatsch:... בכל מקרה... מחשב בעיקר למשחקים [אפשר להגיד ברמה גבוהה (לא ברמה של פיפא)], גרפיקה (פוטושופ, תלת מימד בקטנה...) בכל מקרה... שיהיה מאתר אמין.... תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by danielhasan,

רציתי לדעת האם עם המפרט הזה אני יוכל להריץ אתה המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר ?? תודה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX מסך : PIVOT SPK LCD 2MS 22" 1:10000 2219P2 AOC

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משחקים - שיריץ באיכות טובה את רוב המשחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Q6600/Q6700/Q8200 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.