עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב בשביל חבר שלי...צריך שיהיה בו(חוץ מהמפרט עצמו): רמקולים, מדפסת, סורק,מקלדת,עכבר, מסך. המפרט עצמו אמור לשמש לכל סוגי השימושים כולל משחקים כבדים מאוד לכן חשוב שיהיה בו: מעבד של AMD בלבד (יכול להיות כפול ליבה) לוח אם שמתאים כמובן כרטיס מסך מהחדשים אבל לא שניים שמחוברים ב- SLI או Crossfire צורב DVD שיהיה מארז טוב שלא יתחם הרבה אני חושב שהבנתם...אם יש דברים מסוימים שאתם רוצים לדעת תרשמו ואני ישאל אותו... תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by lian21,

כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. צריך עבור חבר מפרט לשימושים כלליים (בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת משחקים לא כבדים במיוחד), כולל עכבר ומקלדת, ומסך 22". החבר ראה את ה-dell 2209wa ולא השתכנע ששווה את הכסף, ולכן אבקש שהמסך לא יעלה מעבר ל-900-1000 שקל. עכבר ומקלדת חוטיים בלבד. בפנים שיהיה כרטיס מסך בסיסי ודיסק קשיח של 500GB (אין צורך ביותר). אין לי עדיפות ל-Intel או AMD, אני לא מתמצא בכלל בקטגוריות המחיר האלו... אשמח אם המפרט יורכב מ-rsm, שם המחשב יקנה בכל מקרה. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום לכל המומחים, האינספירון 1525 שלי מפרפר בין חיים למוות אחרי 3 שנים בלבד, הגיע הזמן להחליף אותו. המחשב משמש לגלישה, אופיס בסיסי וקצת סרטים, לא למשחקים כבדים. המאפיינים החשובים / לא חשובים לי: 1. מסך גדול 15.6'' הכרחי (מחליף מחשב ביתי) 2. אמינות - שלא ישבוק אחרי שנה / שנתיים. 3. לא חשוב לי כ"כ כמה זמן מחזיקה הסוללה. 4. (מגבלה קצת מוזרה) - פתחי אוורור עיליים / צידיים בלבד, נובע מהאופן בו אני משתמש במחשב (יושב על הספה, המחשב על הרגליים שלי ונלחץ כלפי מטה). 5. אחריות - רצוי 3 שנים. עלעלתי לא מעט בפורום פה וראיתי את ההמלצות של החבר'ה. התכנסתי לאחד מהבאים: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2977 או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by giladt,

תקציב - 2000 שקל עדיף לחסוך, אבל אפשר גם לחרוג בלא יותר מ 300 המחשב ישב בסלון ויהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי ול LCD שעשוי להיות גם full hd. וישמש לשמיעת מוזיקה, סרטים, ואולי משחקים כמו PES או פיפא. אני לא חושב שצריך מקום רב לשדרוג - אולי של כרטיס מסך, אני גם לא רואה את עצמי עושה OC. יש ברשותי 4G DDR2 800MHz של Gskill שאני מעוניין לעשות בהם שימוש ולכן אין צורך בזכרון אם לוח האם תומך DDR2. אם יש הפרש ביצועים גדול (כזה ששווה את הכסף) במעבר ל DDR3 אני מוכן ללכת עליו. יש לי גם כרטיס טלוויזיה של Hauppauge PVR-150 עם שלט. אין חנות מועדפת במיוחד, אני גר ברמת גן. בניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by k.o.d,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח לגבי המפרט : מעבד: intel 3GHZ 1m presscot לוח אם: asus שיתמוך בsata ויתאים למעבד RAM: י512 מחולק לשניים של 256 כרטיס מסך: ATI RADEON +9600 256MB + TVOUT דיסק קשיח: SATA, 80GB וזה פחות או יותר הדברים המרכזיים. אשמח אם תוכלו לתת לי עצות בנוגע למפרט.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. היי חברים :-) אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רוב השימוש זה אינטרנט + מידי פעם למשחקים. ישנה חנות שכונתית אצלנו שאני מאד אוהב ויש לי ניסיון טוב איתה, כך שאני מעדיף לקנות מהם. להלן המפרט למחשב שאני שוקל לקנות: מעבד: Intel Core i7 -2600 3.4Ghz 8MB לוח אם: Intel DP67BA 4*DDR3 זיכרון: 8GB DDR3 1333 Kingston - שני סטיקים של 4 ג'יגה הארדיסק: 1TB SATA3 WB Black כרטיס מסך: Geforce GTX560Ti 1024MB כונן LG DVD מארז ATX MIDI 500W סך הכל 5200 ש"ח. מה דעתכם? מכיוון שאני מעדיף לקנות מהחנות, חשוב לי לקבל את דעתכם האם המחשב יתאים למשחקים החדשים+המחיר הגיוני (פחות בעניין של הצעות אחרות כרגע..) תודה!

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. אני מחפש מפרט העונה לדרישות הנ"ל, בבעלותי מסך 24 וטלויזיה אשר בה חיבור HDMI כך שאני רוצה כרטיס מסך בעל שתי יציאות HDMI לפחות. כמו כן אני הולך להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות כך שלפי הבנתי אצטרך כמות גדולה יחסית של RAM (תקנו אותי אם אני טועה) בבקשה. אני לא מעונין ב OC. שוב תודה. עריכה - תיקון טעות, אני צריך שתי יציאות DVI על הכרטיס מסך ולא HDMI כמו שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. אני קצת דל תקציב אז אני קונה בחלקים... וזה מה שאני קונה מחר Price Units Total DDR II 800 1GB TwinMOS CL5 275 4 1100 Price Units Total Point Of View 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI 1750 1 1750 Price Units Total Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 465 1 465 וחודש הבא אני מזמין את זה Price Units Total Core 2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB 1745 1 1745 Price Units Total ASUS Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire 1125 1 1125 מישהו יכול להביא דעה? איך הוא? להוסיף משהו? להחליף משהו?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב. 1. תקציב 4,500 2. המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולצפיה בסרטים. אני מתכנן לחבר את המחשב למסך טלויזיה LCD 32'' FULL HD 3 . אין צורך בציוד הקפי 4. רצוי כונן HD בגודל 1TB 5. רצוי שיהיה שקט (7) 7. לא מתוכנן OC 8. הרכבת המחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מאיזור אשדוד. שמעתי המלצות על חנות IQPC רצוי שהמפרט יהיה משם. האם יש חנויות מומלצות יותר באיזור? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. Started by YardenHazoot,

כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by test5566,

תקציב - 9500 אלף שקל מטרות - משחקים טיפה כבדים , צפייה בסרטים וכו מסתפק בכרטיס קול של הלוח אם כולל כונן דיסקטים חשוב שהמחשב יהיה שקט ושיהיה לו הרכבה. נ.ב המחשב לא מיועד לOC תודה לכל העוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם מיני נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: הבנתי שהשוק הולך עכשיו לכיוון של 12'' ולכן זו ההעדפה אך אם אתם יודעים אחרת, אשמח לשמוע. לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) צריך שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר להסתדר אודה אם תמליצו על דגם משתלם. אם צריך לחרוג ק…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Denton,

שלום, הרכבתי מפרט חדש שישמש בעיקר למשחקים מה לדעתכם אפשר לשפר כדי שיהיה מותאם יותר לOC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪899 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪443 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ₪1334 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ₪137 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ₪476 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ₪424 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ₪448 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ₪218 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm 12PWM ₪47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪4501 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אין צורך בHD או ב…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. היי לכולם, הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המחשב הנל: HP NX6310 שמחירו 6K בערך.http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2202 המפרט: CORE SOLO1.6G,512MB MEM,60GB HD ,15INCH TFT?1024X768 הייעוד : יישומי אופיס ואינטרנט ועבודה שקטה. יש גם דגם יקר יותר NC6320 ,לא מבין מה ההבדל המפרט נראה לי זהה... http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2214 עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני וחבר שלי בנינו שני מפרטים לשימושים שלי ורציתי שאתם תיעצו לי איזה מפרט לבחור או שתבנו לי מפרט בתקציב זהה עד 2.6K. בחרנו את המעבד E6300 כי אני מתכוון לעשות OC ל 3.5Ghz והבנתי שזה מעבד טוב לאוברקלוק ואני מתלבט גם במעבד Athlon 2 x3 425 ורציתי לדעת לאיזה מכפלה אפשר להגיע איתו אם הקירור המקורי של AMD וגם רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בזיכרונות DDR2 או DDR3. אני לא ישדרג את המחשב בעתיד. אני ישמח לעזרה המפרט הראשון: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪335 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחיד…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by o0ORO0o,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. בעיקר למשחקים. בין היתר לעריכת סרטים. (אומנם, אין צורך במעבד מרובע ליבות, אבל אם זה נכנס בתקציב - מה טוב). אני מקווה לעשות OC קטן למעבד, אבל בכל מקרה - חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. (אולי SUNBEAM TUNIQ + מאוורר SCYTHE?) בכל מקרה, אני סומך עליכם פה. אין צורך בכונן קשיח או צורב. תודה! (חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח).

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. מעבד - QUAD CORE 2.4 G TRAY 8MB 95W 775/1066 3 YEARS Q6600 G05 - שקל -- 947 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED שקל -- 270 לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 שקל -- 840 זיכרון - Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 8004 Corsair שקל-- 591 דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB ש 384 שקל כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG שקל -- 1110 מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS שקל -- 724 ספק כח -- W 620 CMPSU-620HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair שקל 699 יש לי התלבטות לגבי הלוחות אם הנ"ל: ASUS STRIKER 2 FOROMOLA GIGABYTE - GA-EX38-DS4 MSI P7NSLI במקום הלוח של GIGABYTE הייתי מעונ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Gal Sivan,

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף חודש אפריל מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): גיימינג כבד האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מסך מחשב 140 hz מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? SSD 512gb קשיח2t האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? עדיף שהיה כלול אבל אפשר לחרוג האם יש העדפות ספיציפיות למארז? אם אפשר בלי בכלל rgb האם יש צורך בכונן דיסקים? כן צורב האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן האם אפשרי לבצ…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. אורח פיש
    Started by אורח פיש,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי תוך עזרה במפרטים המומלצים מהאתר. המחשב מיועד לגיימינג ועריכת סאונד: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=110905 כמו כן, האם יש חנויות מחשבים מומלצות בצפון הארץ (איזור כרמיאל)? תודה!

דיונים חדשים בפורומים