עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mordin999,

אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדגש מבחינתה הוא על נידות, כלומר מחשב קל ודק אני מאמין שהם נקראים ULTRABOOKS. הקניה תתבצע בארה"ב, אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה וטובה מהMACBOOK AIR, אשר תתמך בארץ עלידי היצרן. תודה. נערך

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב די נמוך (זה מה שמאפשר התקציב) המפרט צריך להיות לא במחיר המתקרב ל3000 אלא במחיר המתקרב יותר ל2500.אם אפשר שתהיה התעניינות בנושא מכיוון שהנושא הקודם שפתחתי ירד לטמיון כבר אחרי 4 תגובות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המחשב יהיה לסרטים, אינטרנט ומשחקים. יש לי בעיקרון 5500 ש"ח אבל אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ולכן אני מבקש להציע מפרטים המתייחסים ליחס עלות-תועלת. בעיקרון צריך מחשב טוב בכמה שפחות (OC אפשרי בהחלט ואף רצוי), אין העדפה בין INTEL לAMD, מה שיותר טוב ומשתלם. אני צריך שילוש + כ.מסך + HD + CD + FLOPPY + מארז יפה ומקורר + ספק + קירור איכותי (למעבד ולמארז)+ רמקולים איכותיים (2.1) לא צריך צורב. החלטתי לגבי מסך והוא יהיה ה ViewSonic P90F. בתודה מראש לכל מי שאפילו רק ינסה לעזור, Who_Cares. נ.ב. אני אשמח גם לקבל המלצות על חנויות טובות.

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by singera,

1 x LITEON 48x 24x 48x CD-RW - (OEM) - BLACK 1 x ABIT IS7-E (865PE) - ATX 1 x COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black 1 x CREATIVE Modem Blaster 56K - PCI 1 x LITEON CD ROM X52 - Black 1 x WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 1 x MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR 1 x INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1 x 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original 4,117.75 ש"ח

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by woodi,

שלום, אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על סך 9152 עבור המחשב thinkpad w510 4319-2nu לפי המפרט של המחשב הנ"ל באתר הרשמי של לנובו רשום שהו מגיע עם: 2GB RAM win 32 bit לפני החנות שאצלה קיבלתי את הצעת מחיר (נייד נייד) קישור : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1414 המחשב מגיע עם 4GB win 64 bit (כך נאמר לי במייל) ייתכן שהם "שידרגו את המחשב" מיוזמתם? , או שיש פה טעות מצידם או שאולי אני לא הבנתי נכון? (או ששם הדגם לא מחייב בדיוק את אותם הנתונים?)? אגב על קופסת המחשב (לפני הפתיחה של המוצר) הדברים האלו רשומים? (אגב באתר הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29901&catid=919#details הם פשוט פרסמו את שתי הפונקציות כלומר למחשב יש גם 2GB ובסעיף מתחת יש ל…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by drbrain,

שלום לצוות יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT 754 512 MB 400 MHZ ולוח אם SINGLE CHANNEL ולא DUAL CHANNLE ו-AGP כרטיס מסך 128 MB הכי זול שמצאתי חלונות XP תקציב מינימלי לביצועים מספקים שאלתי: 1) כדי לשפר את ביצועי המחשב בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ותמונות האם כדי להחליף את כרטיס המסך (AGP)למשהוא רציני ולקנות עוד 512 MB סה"כ 1GB 2) האם להחליף את המערכת כולה ל-939 DUAL CHANNEL עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך PCI EXPRESS במקום AGP שיש היום 4) בגלל תקציב מינימלי אולי אין הבדלים בין 754 (שיש לי היום עם AGP) ל-939 עם PCI EXPRESS השימוש בעיקר למשחקים (להזכיר) 5) מה הם כרטיסי מסך AGP X8 טובים שיספיקו לי לעתיד בכל מקרה אני מתכוון להשתמש ב-1GB זיכרון לכול תצורת מחשב 6) מה ההבדלים בין SINGLE CH…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by peacebringer7,

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by simon_hr,

שלום אני צריך מחשב לעבודה של אנטרנט ואופיס ומשחקים קלים אני צריך אותו קומפלט עם מסך התקציב שלי הוא 2000 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by WIZARD221,

השימוש הראשי הוא בעיקר גלישה באינטרנט וראיית סרטים בטלויזיה ותיכנות. אני רוצה שהוא גם יריץ לי משחקים אבל אני לא חייב איזה משהו משוגע. לא צריך אף ציוד הקפי וגם לא צורב. אני אשמח אם יהיה עליו הרבה מקום אחסון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by mkx,

המחשב ישמש בעיקר להורדות, ולצפייה בסרטים וסדרות. יש מצב שיהיו משחקים אבל לא הרבה, ואני לא גיימר. הצורך הוא במחשב שישרוד כמה שנים טובות בלי שדרוגים ואוברקלוק. (כולל: צורב דיוידי, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ומסך) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by orio2,

שלום, אני מחפש בשביל אשתי מחשב שולחני קטן, עדיפות למשהו בסגנון מק מיני. השימושים העקריים הם אינטרנט, אופיס וסרטים ופעם במלא זמן, אולי, עריכת קליפים. הרעיון לקנות מחשב שיהיה חזק יחסית וישמש אותה להרבה זמן (היא סטודנטית). בחיפושים באינטרנט, לא מצאתי הרבה אפשרויות מספיק חזקות פרט למק וגם הבנתי שיש למחשבים כאלה נטייה להתחמם. יש למישהו הצעות? לא צריך שייבוא עם ווינדוס, גם ככה מגיע לה בחינם תודה לכולם

16. Started by oferl31,

היי אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון . אשמח להפניה אם לא . אני מעוניין בנייד עם ערכות השבבים החדשות של 780G 780V , AMD-ATI כמו אלה שבמאמר הזה : http://hwzone.co.il/articles/780_cebit/ יש כבר כאלה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח, ומרוב ריבוי החברות אין לי מושג במה לבחור. הדרישות שלי הן כאלו: מעבד כפול ליבה של אינטל, 1.66 מה"צ לפחות כרטיס מסך לא מובנה, מינימום Nvidia 7400 או ATI X800 (אני יודע שקשה למצוא ניידים עם כאלו כרטיסים). זיכרון פנימי 1024 מגה 533 מה"צ. דיסק קשיח לפחות 80 ג'יגה. צורב די וי די. חיבור Lan חוטי, Lan אלחוטי ו BlueTooth מסך 15-17" מממממ......עד כמה שידוע לי HP/COMPAQ מובילה בתחום, אז חשבתי אולי לקחת נייד שלהם, אבל לא חובה... יש המלצה לנייד ספציפי? אפשרי לעלות קצת בתקציב למרות שהייתי מעדיף שלא תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש שאינו מיועד למשחקים אלא לגלישה בלבד +הורדת סרטים + מסך 19 אינטצ' . מתלבטת האם לרכוש באייבורי. אני גרה במודיעין . תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום שלום. אני תלמידת אנימציה בבצלאל שחיה במעונות, בגלל זה אני צריכה דווקא לפטופ. וצריכה שהוא יסחוב תוכנות תלת ועריכת סרטים כבדות, בעיקר MAYA 8.5. אשמח לכל עצה ודעה של מלומדים כמוכם. תודה רבה ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 17:59:58 אני יודעת שלא יפה לדחוף את זה לראש הרשימה, אבל אני ממש צריכה את עזרתכם.... אולי מישהו בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by zxcvbnm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  23. חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.

24. תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים