ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
השימוש הראשי הוא בעיקר גלישה באינטרנט וראיית סרטים בטלויזיה ותיכנות. אני רוצה שהוא גם יריץ לי משחקים אבל אני לא חייב איזה משהו משוגע. לא צריך אף ציוד הקפי וגם לא צורב. אני אשמח אם יהיה עליו הרבה מקום אחסון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר להורדות, ולצפייה בסרטים וסדרות. יש מצב שיהיו משחקים אבל לא הרבה, ואני לא גיימר. הצורך הוא במחשב שישרוד כמה שנים טובות בלי שדרוגים ואוברקלוק. (כולל: צורב דיוידי, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ומסך) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בשביל אשתי מחשב שולחני קטן, עדיפות למשהו בסגנון מק מיני. השימושים העקריים הם אינטרנט, אופיס וסרטים ופעם במלא זמן, אולי, עריכת קליפים. הרעיון לקנות מחשב שיהיה חזק יחסית וישמש אותה להרבה זמן (היא סטודנטית). בחיפושים באינטרנט, לא מצאתי הרבה אפשרויות מספיק חזקות פרט למק וגם הבנתי שיש למחשבים כאלה נטייה להתחמם. יש למישהו הצעות? לא צריך שייבוא עם ווינדוס, גם ככה מגיע לה בחינם תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון . אשמח להפניה אם לא . אני מעוניין בנייד עם ערכות השבבים החדשות של 780G 780V , AMD-ATI כמו אלה שבמאמר הזה : http://hwzone.co.il/articles/780_cebit/ יש כבר כאלה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח, ומרוב ריבוי החברות אין לי מושג במה לבחור. הדרישות שלי הן כאלו: מעבד כפול ליבה של אינטל, 1.66 מה"צ לפחות כרטיס מסך לא מובנה, מינימום Nvidia 7400 או ATI X800 (אני יודע שקשה למצוא ניידים עם כאלו כרטיסים). זיכרון פנימי 1024 מגה 533 מה"צ. דיסק קשיח לפחות 80 ג'יגה. צורב די וי די. חיבור Lan חוטי, Lan אלחוטי ו BlueTooth מסך 15-17" מממממ......עד כמה שידוע לי HP/COMPAQ מובילה בתחום, אז חשבתי אולי לקחת נייד שלהם, אבל לא חובה... יש המלצה לנייד ספציפי? אפשרי לעלות קצת בתקציב למרות שהייתי מעדיף שלא תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש שאינו מיועד למשחקים אלא לגלישה בלבד +הורדת סרטים + מסך 19 אינטצ' . מתלבטת האם לרכוש באייבורי. אני גרה במודיעין . תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום. אני תלמידת אנימציה בבצלאל שחיה במעונות, בגלל זה אני צריכה דווקא לפטופ. וצריכה שהוא יסחוב תוכנות תלת ועריכת סרטים כבדות, בעיקר MAYA 8.5. אשמח לכל עצה ודעה של מלומדים כמוכם. תודה רבה ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 17:59:58 אני יודעת שלא יפה לדחוף את זה לראש הרשימה, אבל אני ממש צריכה את עזרתכם.... אולי מישהו בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪241 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 GigaByte GeForce GTX670 2GB GDDR5 256Bit GV-N670OC-2GD לרוכשי מחשב מעל 4500 ש"ח, יחידות 1 ₪2383 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3937 צורב Sony / Nec AD-7280S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל אחיינית שלי בת 7, לשימוש משחקי דפדפן של ילדים (אייסי טאוור ושטויות כאלה), גלישה נורמלית באינטרנט ועבודה חלקה בתוכנות האופיס למיניהן. אני לא מבקש לעמוד בתקציב, אני מבין עד כמה הוא נמוך, אם יש לכם הצעה למפרט טוב בשביל הצרכים האלה, גם אם הוא עולה יותר, בבקשה תציעו (אבל בכל זאת תנסו לחסוך כמה שיותר). בקשר לציוד היקפי, יש הכל הכל, אני רק אציין שהמסך הוא 24 אינץ'. אין צורך במערכת הפעלה, והחנות בכלל לא משנה לי. יש לי רק עוד בקשה אחת, המארז צריך להיות כמה שיותר קומפקטי, ושהמחשב ישרוד לטווח ארוך, שלא יתקלקלו לי חלקים תוך שנה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Q9300+לוח אם +כרטיס מסך. ללא כוונת OC אני לא יודע איזה לוח אם לבחור, חשוב לי שתהיה יציאה אופטית, לא סגור לגבי SLI כי אני לא יודע האם לקחת 9600GT ולשים אותו ב SLI או לקחת כרטיס דוגמת 9800GTX . אני משתמש במסך 19' וברזולוצייה של 1280*1024 אם זה לא יכנס בתקציב האם כדאי לקחת מעבד שני ליבות במקום ה Q9300? כרגע יש לי ספק של 500WATT האם הוא יספיק? תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.excaliberpc.com/Asus_F8Sn-C1_Notebook/90NLRAA2333EBCQL350Y/partinfo-id-585120.html אני מביא אותו מ אמריקה ב- 1400$ +- 1- הוא בעיקר לעבודות(לאוניברסיטה) 2- הרצת סרטים ומשחקים חדשים (לא במקסימום הגדרות) מה אתם ממליצים לי? ואם יש לכם הצעות למחשב נייד בסביבות ה- 1400$ תמליצו ! תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 3,000 ש"ח. אני לא משחק במחשב אבל אני משתמש הרבה ב-After Effects, פוטושופ, פרימייר ועוד כמה דברים שהם "קצת" מעמיסים.. כרגע אני עושה את העבודה בצורה טובה על המחשב השולחני שהוא הרבה יותר חלש מהמפרטים של הלפטופים ככה ששיפור במילא יהיה.. ההתלבטות היא כזה: MSI PR601 Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz Chipset Intel GM45+ICH9-M 1066MHz Intel GMA X4500 UpTo 1759MB 2048MB DDR II 800MHz 250GB SATA 5400 RPM 2990 ש"ח Dell Vostro A840 Intel Core 2 Duo T5470 1.6GHz Chipset Intel GM965 2048MB DDR II 800MHz 160GB SATA 5400 RPM Intel GMA X3100 3190 ש"ח או ששווה לי להשקיע עוד 400 ש"ח בתקציב ולקנות MSI EX400 Intel Core 2 Duo T6400 2.16GHz Chipset SiS…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש הפרש מורגש (לא מזערי) בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, מולטיטסקינג. המחשב יריץ Dual Boot של Win7 ו-Ubuntu א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization V, L.A. Noire לדוגמה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 (שני מסכים כאלה, אולי ישוד…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו בשלושה חלקים : 1. כ.מסך 2. זכרון - 1GB 3. HD - 160 ג'יגה יש לו מחשב די טוב, 512 זכרון, כ.מסך fx5200 ... התקציב: 2000 ש"ח . תנו לו בבקשה הכי איכות שיש. [שהכרטיס מסך יפעיל כל משחק היום, לא חובה בפול פילטרים... אמרתי אולי XL ...כנ"ל בזכרונות משהו טוב של 1GB ] תודה מראש, אביאל.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי , אני צריך מפרט למשחקים בעיקר עד 3500 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי (יש לי LG L1932TQ) המפרט צריך לכלול מארז NZXT Hush , או לפחות מארז בעל מראה סביר + , כלומר לא משעמם מדיי , אבל גם לא מצועצע. 4 ג'יגה זיכרון אבל אפשר להתפשר על פחות אם צריך. מעבד אין לי מושג מה הכי כדאי , אבל אני נוטה יותר לכיוון אינטל. עריכה : אני רוצה מחשב שקט , אומנם לא חרישי , אבל שיהיה שקט. OC אולי יהיה מתוכנן בעתיד , וגם זה לא בשביל לשבור שיאי עולם. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנים על גבי שנים של 1.8 אני קונה מחשב חדש, השימושים יהיו דיי בסיסיים ומידי פעם אני אשחק במשחקים כבדים כמו ריינבו ו STALKER. בעבר הייתי גיימר כבד אבל היום עם הלימודים והעבודה... בכל אופן, חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה האיכותי בכדי להנות מהמקסימום כשאני כן אשחק במשהו. אני לא רואה סיכוי שאני אקח את ה 640 מגה, למרות שהלב צועק 22" רוב הסיכויים שאלך על 19 איכותי. במקלדת ועכבר אני חוסך ולוקח משהו פשוט, אני אתקן את הטעות הזאת בעתיד. זה מה שהרכבתי בנתיים בעזרת הדיונים בפורום: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAI…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-