ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
יש לי הצעה של מחשב נייד כנראה ב1800 שקל. אני צריך מחשב נייד במיוחד לאינטרנט, הורדות ביטורנט, צריבה בתוכנה Nero-צריבה של משחקי pc ו ps2 לא יותר, והרצת פוטושופ- רק בשביל לשנות גדלים של תמונות, לא יותר מזה. עכשיו יש לי את ההצעה של המחשב הזה: Acer Aspire 3680 זכרון: חצי ג'יגה. אינטל סלרון M 1600 80 ג'יגה דיסק קשיח ווירלס כולל צורב ודיוידי קומבו. *ואני לא מעוניין לחרוג מהתקציב למי שיש עסקה טובה יותר מוזמן לדבר איתי. מה אתם אומרים יעשה לי את ההעבודה ובשביל מחיר כזה שווה המחשב?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 2.6GHz ASUS P5B Kingston DDR2 667MHz 1GBx2 eVGA 8800GTS 320 MB Western Digital 160GB WD1600JS צורב, משהו סביר Arctic Cooling Freezer 7 Pro Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower הספק הוא thernaltake TR2 Power W0090 470W האם זה ספק טוב???? סה"כ 4980 בבקשה לא לדחוף AMD, אני לא תריך כונן קשיח יותר גדול. רק המלצה על ספק כוח. (עם 3 חיבורי sata) לפחות.....
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט להנדסה שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים,מוזקיה, MATLAB, pspice לא מיועד למשחקים אם מישהו מכיר אשמח לחווד דעת עליו, איך האיכות של המסך? איך הנותן שירות של טושיבה, "מפעיל" כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה קישור למפרט http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1423 Satellite Pro U300-143 למפרט היצרן לחץ כאן גודל מסך ומשקל ייחודיים! Technology Core2 Duo Processor T7250, clock speed : 2.0 GHz Front Side Bus : 800 MHz 2nd level cache : 2 MB Hard disk capacity : 160 GB drive rotation : 5,400 rpm interface : Serial ATA buffer size : 8 MB System memory standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB maximum expand…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב ומבקש את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא לשים לב שאני לא גיימר מדי פעם אוהב לשחק משחקי מחשב .... מארז ATX מעבד INTEL I5 3450 זיכרון 4GB/DDR3 X2 דיסק קשיח 500 GB כרטיס מסך- GT610/2GB צורב DVD RW לוח אם - GIGABYT H67MA
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
צירפתי את המפרט בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, וורד, קצת הורדות, תוכנת אקליפס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא הכרחי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן! גם ווינדוס וגם אופיס, עדיף שיותקן בחנות 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמתחיל לעשות לי בעיות. בזמן רנדור סצנה לא כל כך כבדה בסטודיו מקס 2011, הוא נופל פעם אחר פעם, כולל אחרי שאני מאתחלת את המחשב. אין באפשרותי לקנות כרגע חדש. אני מצרפת את הנתונים העיקריים שלו, ואשמח לקבל המלצה איך לשפר / לשדרג אותו בצורה הטובה ביותר. אני עובדת בעיקר עם סוליד וורקס, מקס 2011 ופוטושופ. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: Intel® Quad Core ™ Q9550 (4 x 2.83hz) 12mb כרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E זכרון: 2.5 GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב הינו לעבודות משרדיות כגון: אינטרנט, סרטים בקטנה, אופיס.. עדיפות לכמה שיותר זול התקציב הוא עד 2000 ש"ח [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* גודל המסך? 15[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* משקל רצוי? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ([/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300] ESATA[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300], [/glow] [g…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Epox: 8KDA3J S-754 מעבד - Athlon 64 3000+ כרטיס מסך - Geforce Ti4200 זכרון - DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 X2 (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (במיוחד כדי שאני אוכל לשחק משחקים) וחשבתי על להחליף ללוח אם חדש עם pci-e, וכרטיס מסך חדש וטוב. כמה דברים: 1. קודם כל, צריך כמובן שהלוח אם החדש יתמוך במעבד ובזכרונות הקיימים ואם ניתן שיוכל לתמוך גם במעבדים חדשים למקרה שאני ארצה גם לשדרג מתישהו את המעבד. 2. מה דעתכם, האם שווה בכלל לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש או שעדיף לחכות עוד חודש ליציאה של הכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 רק כדי שאולי אני אהנה מנפילת מחירים של כרטיסי מסך קיימים? 3. האם אני צריך לקנות ספק יותר חזק או שהספק…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברים יקרים! אחרי התלבטויות וחיפושים פחות או יותר הרכבתי לעצמי מפרט, המחשב מיועד למשחקים וניסיתי לעשות אותו פחות או יותר שקט... המפרט: מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח: P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון: 1GBx2 DDR II 667 Corsair כרטיס מסך: Sapphire X1950PRO 256 MB דיסק קשיח: Maxtor 250GB 16MB, SATA II צורב : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS ספק: Enermax Liberty ELT400AWT 400W מה דעתכם? יש מקום לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט מחשב לחבר שלי שמתחיל ללמוד עוד מעט, הדרישות שלו זה בעיקר עיניני לימודים ואולי קצת משחקים... (בהתחלה הוא רצה מחשב נייד) הנה מה שהרכבתי לו, מה אתם אומרים? אני יודע שהכרטיס מסך הוא לא מי יודע מה אבל מה לעשות שיש דרישות תקציב....... מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך PALIT 6200 TC UP TU 256 PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A19 300W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים …
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואני רואה איך שאתם עוזרים לכולם אז יש לי גם בקשה... אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עכשיו אני לא ממש יודע מה נחשב טוב מה פחות-אח שלי היה אחראי על הקטע של קניית מחשבים אבל עכשיו הוא בחו"ל- בכל מקרה אני מאוד יודה לכם אםתתנו לי מפרט למחשב בסכומים של 3000-3500 ש"ח למטרה עיקרית של משחקים אחרי שהבנתי שהרבה מהחדשים לא יעבדו אצלי...ולמהירות מחשב טובה שלא יהיו יותר מידי עומסים וניגודים אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי חוץ מהמפרט למה להשים לב ואת מה בחיים לא לקנות! ומה בכלליות עדיף פנטיום או amd athlon בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תודה לכולם על העזרה עם המפרט, בלי הפורום לא היה מצב להתארגן, כי לא היה לי מושג בחומרה . אני עם המחשב כרגע....והוא פשוט עף לעומת מה שאני רגיל ...... amd athlon 64 939 3000 gigabite knsc939 nforce 3 512 ddr hec compucase ci6a19 300W תודה .
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
טוב אז ככה מביאים לי את החלקים האלו מחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102646 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820148009 ואת הדברים האלו אני מזמין בארץ: Sunbeam Transformer FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D המפרט מיועד לאוברקלוק, משחקים וקצת פוטושופ ותוכנות שונות... מה אתם אומרים??? הספק יחזיק מערכת כזאת באוברקלוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני מעונין לשדרג אותו התקציב הוא 100-120$ מחוץ לארץ דוד שלי הוא צריך לחזור הוא חייב לי 100$ דולר הוא אמר שהוא מוכן להביא לי עוד עשרים לא יותר אז תמצאו לי משהו שאפשר לשפר בזה את המחשב שלי ביל חריגות 120$ מקסימום המפרט שלי מעבד:3000mhz אינטל פרסקוט 800ht 1m לוח אם:p4u800-x כרטיס מסך:geforce 5500fx 128 mb 64 bit דיסק קשיח:120gb זהו...
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-