ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני ליאור אני חדש בפורום יש לי כיום מעבד 775 מהירות 3000 כרטיס מסך 8800 bfg gtx 2 הארדיסקים של טרה 4 גיגה זכרון 667 ddr2 אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד אני צריך שהמחשב יעבוד בעבודה קשה כמו הרצת מחשבים וירטואלים לסימולציות משחקים אני רוצה משהו ממש טוב מה המעבד הכי חזק שאני יכול לקנות כרגע שווה ערך לכסף אם אפשר סדר המלצות מלמעלה למטה לא הבנתי מה יותר טוב ליבה כפולה או מרובעת כמו כן המלצה ללוח אם נ.ב אין לי בעיה להזמין דברים מחול תקציב 2000 ש"ח אם זה ממש קריטי + אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? דרך אגב אני קונה קירור למעבד NOCTUA NH-U12P פשוט אין …
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מ KSP את הרכיבים הנל לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 SLI S-939, nForce4,GBL,SATA II 850 1 850 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1490 1 1490 רציתי לקנות מ ZIGZAG את המעבד AMD Opteron Dual Core Server Model (165) - 2MB Cache - Retail 2,096.08 ש"ח אך הוא אינו במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב (אפילו המוכר אין לו מושג מתי יהיה) ואני מתלבט האם לקנות DUAL CURE 3.8 או להמתין??? אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את אותו דגם במקום אחר, אשמח לקבל תגובה בנוסף רציתי לקנות דיסק קשיח של SEAGEATE אבל אין להם במלאי הציעו לי במקום לקחת ד…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים שיוכל לשמש אותי לאורך זמן. אני נוהג לשחק בהגדרות גבוהות עד כמה שניתן. כיום, המחשב המשמש אותי עדיין "סוחב" לא רע, אבל אני עובד על מסך 19 אינצ' בעל רזולוציה של 1280x1024. ברור לי שעם רזולוציות גבוהות יותר הוא יתמודד בצורה פחות טובה. המפרט שיש לי כרגע הוא זה: מעבד q9400 קרור- freezer 7 pro לוח אם gigabyte P35-DS3L 4gb זכרון ddr2 כרטיס מסך - sapphire 4850 512mb עם OC קל (קרור משודרג של arctic) - כרגע אולי צואר הבקבוק מבחינתי בטח כשיש לו רק חצי ג'יגה זכרון. נתקלתי בכמה משחקים שלא מאפשרים עבודה עם טקסטורות באיכות גבוהה מאד, מכיוון שהזכרון לא מספיק. ספק כח thermaltake 550W מארז soprano מסך viewsonic vp930 אני שוקל לבצע שידרוג בשלבי…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום עזרתכם במציאת הנייד המתאים לי: צרכים: גרפיקה סבירה+, כרטיס מסך שיפעיל משחקים כבדים באיכות טובה. מסך-חובה 15 אינץ' + DVD צורב, דיסק קשיח 120+ ורמקולים טובים. משקל לא חשוב. אחריות בינלאומית. תקציב: עד 7K. מה אתה מציעים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כתוב למעלה הכל... =] חייב להיות חזק למשחקים! =] רק בכונן עצמו
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה לצרוב במחשב הנייד דיסקים, יש לי win 7 וכשאני מנסה לצרוב איתו, הוא צורב אבל לקראת הסוף כשהוא מנסה לסגור את הדיסק הוא מראה הודעה: The disc wasn `t burned succesfully, Make sure that you have the latest firmware for yor cd or dvd burner installed. בדקתי את הקושחה והיא עדכנית. בנוסף כשאני מנסה להשתמש בתוכנת burnaware התוכנה פשוט לא מזהה את הכונן... אני מיואש
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Elixir 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2179 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1311 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: כדי שסבתא תראה את התמונות של הנכדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אינטרנט ואופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנתיים וחצי רכשתי בעזרת הפורום הנהדר הזה את המחשב עם המפרט הבא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray D-Link Wireless Adapter PCI-E AC1200 LG DVDRW X24 SATA Arctic Cooling Freezer i32 Asus PRIME Z370-P DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III …
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, אבל אם זה קריטי אז אפשר לדון על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (אפשר לומר שרק משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1280*1024 -…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! ראיתי במפרטים המומלצים של ksp את המפרט הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך PINE xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 796 FD מחיר 6238 ¤ בקשר לכרטיס מסך יש להתייחס רק למחיר אני רוצה את ה6600 gt או את ה700 xt שזה אומר 200-300 ש"ח תוספת. האם הוא לא זול מדי? רק המעבד אמור לעלות 2000+
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 4500 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - CRYSIS 2 COD:MW3 BTF3כאלה.. Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש?לא ציוד היקפי - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920X1080 - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אוזניות של RAZER דרישות מיוחדות מהמחשב? שיריץ לי את כול המשחקים על ULTRA מי הרכיב לכם את המפרט? משהו המפרט - TMS.co.il - ׳×׳¦׳•׳’׳” ׳׳§׳“׳™׳׳” - ׳׳₪׳¨׳˜
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעבד- AMD64 3000 939 קירור מעבד - Thermaltake Extreme VOLCANO 12 לוח Gigaybyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard זיכרון GeIL 512MB (2x512MB) DDR 3200 Dual Channel Memory ארד דיסק Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך רדאון 9700 PRO - הכרטיס כבר קיים מהמחשב הקודם מארזThermaltake Xaser V Damier V5000A BL Modern Tower Case ספק Thermaltake Silent Purepower 480W APFC Power Supply איך המערכת שקניתי האם יש אופציה לעשות אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אינרטנט , אופיס וכמובן משחקים (פיפא..call of duty, red alert, far cry) מצאתי מחשב בדיל שכולל כרטיס מסך ג'יפורס , זיכרון מהיר מאוד ומעבד חזק . אני מתלבט בין 2 מפרטים : 1. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מחיר 850 ¤ או…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל מי שמכיר והתנסה במחשב פעולות : הרצת VS2008 לצורכי תכנות כל השאר WORD ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש איזה פרוייקט קטן שאני רוצה לעשות, אני רוצה לקחת מחשב נייד כלשהו, להפריד את הגוף מהמסך ולהניח את המסך במקום X ואת הגוף במקום Y, כלומר לדוגמה: [מסך] --------חוט נתונים בין המסך למחשב---------- [מחשב] בקיצור אני רוצה להרחיק את המסך מהמחשב [בשביל לקבע אותו באיזה מקום. עכשיו אני יודע שיש חוט 20 פינים או משהו כזה שמחבר בין המסך עצמו למחשב אבל הוא מאוד קצר ואני צריך שהוא יהיה באורך של 50-60 ס"מ בערך, האם יש דרך להאריך את הכבל או לקנות אחד כזה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-