ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 2900 אבל אני מעגל ל 3000 שקל. "מחשב למשחקים,אני לא יעשה OC,אני רוצה שכל המשחקים הכבדים יפעלו אליו כגון Crysis,COD4 וכו... אני גם יגלוש גם באינטרנט וישמע מוזיקה. ואני לא רוצה שהוא יעשה הרבה רעש כי שלי עכשיו עושה המון!!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד i5 והמליצו לי על הסדרה העסקית VOSTRO של DELL, מחפש מסך גדול של 15.6" הגעתי לדגם 3550, הבנתי שיצא דגם ישן של i5-2430M 2.4GHz עם 500GB הארדיסק ולא מזמן יצא דגם חדש - i5-2450M 2.5GHz עם 750GB הארדיסק מצאתי את המכירה הזו - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19855 זה מהדגם החדש ובמחיר מאוד מאוד זול ורציתי לשאול רגע לפני שאני קונה, האם יש פה קאץ' כלשהו? האם מישהו מכיר ויכול להעיד לטובה על החנות הזאת? מפליא אותי שזה דגם יחסית חדש והמחיר כזה זול בנוסף רק כדי לוודא, עיקר השימוש שלי הוא צפייה בסרטי HD ועריכת תמונות RAW שאני מצלם במידה ואני משדרג את הזיכרון ל6GB RAM האם המחשב יעמוד בעומס? במיוחד אם אני רוכש כרטיס מסך מובנה ולא את הRAEDON 663…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים, יש צורך בכונן טרה ביט (המחשב מיועד לאחותי בת 21) ושיהיה מארז מתאים לבת ושתהיה אפשרות לחבר את המחשב למסך טלוויזיה LCD שתהיה אפשרות לראות בו סרטים תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד בתקציב של עד 2500 עם מסך בגודל 13-14 אינץ' עכשיו השימושים שלה זה גלישה באינטרנט ושימוש ללימודים. עכשיו מצאתי דגם של אסוס X454LA-VX203H עכשיו האם הוא מחשב אמין האם הוא כבד והאם הסלולה שלו מחזיקה מעמד ובכללי איך המחשבים של אסוס והשירות שלהם באינטרנט? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים קלים וכאלה אני מחפש מחשב משרדי רק שאני אוסיף כרטיס מסך . חשבתי לקנות רק מחשב משרדי ובשאר הכסף לקנות כרטיס מסך יש שנייה מהטרייד-זון , יש לי מין סטייה כזאת להידלק על כרטיסים ישנים וטובים כמו 7950GT או X1950 XT אז אם תמצאו משהו מומלץ בטרייד זון, תוסיפו למפרט. הנה הטופס: 1. מה התקציב? 1500 (חריגה עד 100 ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , הרבה גילשה, משחקים קלים, צפייה בסרטים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD חובה, כרטיס מסך לא משולב, תקראו מה שמסומן למעלה . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור לא צריך משהו בומבסטי, סה"כ מחש…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל.(הורכב במרדנית , בחרתי את החנות בגלל קירבה אליי(אזור נהריה).) המפרט מיועד להרצת משחקים , עם אופציה לoc בעתיד. ( נראה לי יוותר על הספק שבא עם המארז , ויחליף אותו בENERMAX LIBERTY 400W....) http://img95.imageshack.us/my.php?image=mardnitrf5.jpg אשמח להצעות לשינוי המפרט \ החנות...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - התקציב הינו 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית , סימולטור טיסה של מיקרוספוט , סרטים לעיתים רחוקות , אימיול , עריכת וידאו ביוליד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:, כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למארז לא גדול במיוחד. משהו כמו המארזים הנחמדים של HP לא בגודל …
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-1015P עולה בפנדס 1950 ש"ח בעוד שה-1005HA עולה 1770. ההבדל העיקרי הוא שה-1015P מגיע עם ערכת שבבים חדישה יותר וחסכונית יותר, ובעלת ביצועים גראפיים טיפה יותר טובים, בעל סוללה חלשה יותר מבחינת הספק, מקלדת נוחה יותר ו-250GB של HDD במקום 160, וכמו כן מגיע עם WIN 7 במקום XP. השאלה היא, האם זה שווה לשלם את הפרש המחירים? האם אני אבחין בהבדל ניכר בביצועים ובחיי הסוללה? (של-1015P יותר טובה למרות ההספק הנמוך יותר כנראה בגלל ערכת השבבים החדשה) אני בהתלבטות קשה וזקוק לעזרה כמו כן, אני כבר מגרד את טווח ה-2000 ש"ח, ככה שאם למישהו יש נטבוק טוב יותר להציע - אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 30.07.2010 בשעה 13:25:52 הקצפה[br]פורסם בתאריך: 1.08.2010 בשעה 22:20:03הקפצה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מפרטים שאני ממש מתלבט ביניהם. השימוש למחשב יהיה בעיקר לאנטרנט, קצת עריכת וידאו (חובבן), קצת משחקים ועוד כל מיני תוכנות.... המפרט הראשון עולה בסביבות ה2500: מעבד: intel core 2 - המליצו לי על מעבד E-6750 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800 או MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GAINWARD 8500GT כונן DVD: צורב SATA 20LGX מארז קטן COMPUCASE 6K31 מפרט שני, יקר ב400 ש"ח מהקודם: לוח אם: INTEL DragontailPeak DP35DP spdif מעבד: Core2Duo 2.66 E8200 6M 775 1333 זיכרון: 2GB DDR2 800 kingston כונן קשיח: 320GB SATA2 16MB מארז: Atx 500w 2xusb f צורב: SATA LG Dvdrw x18 סט מקלדת עכבר LOGITECH wireless set כ. מסך: dvi Nvidia 85…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב לאחותי (בת 12), רוב העיסוק שלה במחשב הוא אינטרנט ועבודות לבית הספר, ומשחקים קלים (הכי כבד הוא SIMS 2) המחשב הנוכחי שלה מת לחלוטין, אני צריך מפרט בתקציב הזה שיריץ גם את SIMS 3 בלי יותר מידי בעיות, וישרוד לעוד שנתיים+ (בהנחה שהצרכים שלה לא ישתנו)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג. חשוב לי שהוא יהיה עם התחשבות בעתיד כלומר שהוא יחזיק כמו שהמחשב שלי החזיק עד עכשיו לפחות 3 וחצי שנים עם ביצועים טובים. התקציב הוא 5800-5000. אז מפרט 1: מעבד: Intel Core i5 3570k קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונטי) צורב DVD של LG. ספק: ANTEC 620W HIGH CURRENT GAMER כרטיס מסך: ZOTAC GTX670 2GB מחיר הכל כולל מארז :5600 מפרט שני: מעבד: Intel Core i7 3770 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונט…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקי ילדים (פעוטות) ואולי קצת סרטים. הייתי מעוניין במפרט עם הדגשים הבאים: 1. מסך 19'' טוב. 2. כרטיס מסך OB. 3. זכרון של 2GB שיהיה מוכן לויסטה למרות שכרגע מתוכנן לתמוך ב-XP. 4. מקלדת ועכבר אלחוטיים סבירים. 5. שהמפרט יהיה מחנות באיזור המרכז אלא אם כן יש משלוח עד הבית. תודה מראש על העזרה,
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף אזור ה3300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל מסך 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? השאיפה היא להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המטרה העיקרית של המחשב היא לראות דרכו סרטים למינהם וכו' לכן אם אפשר גם המארז יהיה כמה שיותר מתאים לסלון... ובלי הארד דיסק זה כבר יש. בנוסף מחשב בערך באותו תקציב לעבודה משרדית ואולי קצת סרטים לא משחקים. תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברי קהילת HWZONE חזק! אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מחשב חדש. ההורים שלי עוברים דירה, ואנחנו מחליפים מחשב. אני חייל, אז קשה להגיד שהייתי מאוד מעורב במחירים ומפרטים בזמן האחרון. כמה דברים שחשוב להגיד - המחשב צריך בעיקר להיות עמיד. כמה שפחות החלפות, כמה שפחות תיקונים - להורים שלי לא יהיה כל כך ראש לזה. זה אומר - כדאי שיהיה שקט. מעבר לזה, הוא חייב להריץ פוטושופ ולהקרין סרטים (לא חייב HD - עדיף שכן). אני אשחק בו מפעם לפעם בדברים כבדים יותר, אז כדאי שהוא יוכל להגיע לרמות כאלה, אבל אם זה יקר מדי - אפשר להסתדר גם אם פחות. תודה מראש! 1. תקציב: 3500 ש"ח תקציב מקסימאלי: 5000 ש"ח 2. שימושים: סרטים (תדיר), עבודה משרדית (תדיר), Photshop\Illustrator (מזדמן), SketchUp (מזדמן) משחקים (מ…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שישמש לעריכת וידאו (עם פרימייר). ההתלבטויות שיש הם לגבי המעבד, הלוח והזכרון. מעבד (חובה INTEL ההמלצה של ADOBE), הבנתי שבקרוב אינטל משיקה את המעבד החדש, אז אני מניח שכדאי להמתין לירדת מחירים. (בכל מקרה אני לא אקנה את החדש בגלל בעיות תאימות שעלולות להתעורר עם התוכנות שאני משתמש). לוח, כמובן לוח עם SATA II עם RAID על כל ארבעת ה SATA(האם אני צריך לוח עם 8 חיבורי SATA?) שעליו יחוברו 4דיסקים של 400GB כ"א בתצורת RAID 0. זכרון, 2GB אשמח להכוונה. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש שחר
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין לרכוש מחשב שצרכיו הם בעיקר לגיימינג(כמובן גם לצרכים סטנדרטים של תלמיד כיתה י"א זאת אומרת: צפייה בסרטים, הכנת עבודות וכ'ו). הסכום הוא 7,000 שקל עם אפשרות של חריגה עד ל-200 או 300 שקל אבל עדיף שלא. הנה המפרט שאני עשיתי: http://tms.co.il/preview/spec/9pk2gd8h מה כדאי לשפר? עם בכלל... בנוסף מה ההבדל בין מישלוח ב-5 שקלים לבין משלוח ב-45 שקלים? אני גר באזור הדרום ליד באר-שבע, יש מישהו שקנה מTMS מהאזור שלי ונתקל בבעיות כאשר המחשב הגיע? במקרה של תקלה אני צריך להגיע לשם עצמאית או ששליח מגיע לאסוף את המחשב? מצטער על השאלות אבל זה ממש חשוב לי, השקעה כספית כזאת לא הולכת בלי דאגות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-GTA , diablo 3 , starcraft 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
??? שלום לכולם, קניתי מחשב חדש (המפרט מצורף מטה) ואני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך שהציעו לי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודות גרפיקה וכד' כרטיסי המסך הם: ATI Sapphire Pci-Express X600 PRO 256MB DVI + TV OEM מול POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX אשמח לקבל תגובות, הערות וכד' בנוגע לכרטיסים הנ"ל, האם ניתן להשוותם?, מי עדיף? וכו' תודה רבה! להלן המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 645.49 ש"ח 2 NCP 256MB DDR PC3200/400 279.54 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 374.82 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156.69 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (whit…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כבר : Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) צריך לשדרגCPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (20 x 133) צריך לשדרג System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) צריך לשדרגVideo Adapter NVIDIA GeForce 6600 (128 MB) צריך לשדרג Audio Adapter Creative SB Live! 5.1 Digital (SB0220) Sound Card שיהיה משולב בלוח אם החדש חשוב שיהיה אופטי Disk Drive Maxtor 6L250R0 (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) לא צריך לשדרג ?Liberty ELT620AWT 620W? לא צריך לשדרג Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S לא צריך לשדרג קרור מעבד ביג טיפון …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-