עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SheZiF,

אז ככה היום בבעלותי המפרט הבא P4 3.0 presscot Msi p880neo motherboard 1gb ddr400 memory Sapphire x1950pro agp edition Wd 120gb sata Silverstone Element 550w Creatice audigy value עכשיו ברצוני לבצע שידרוג קטן למחשב ורציתי לדעת אם כדאי בכלל לשדרג את המערכת או לחסוך עוד למחשב חדש בכל מקרה אני חשבתי על החלפת מעבד לAMD כפול ליבה בסוקט 939 + לוח אם חדש שיתמוך בסוקט קניית זיכרונות , 2gb ddr400 והוספת הרדדיסק אשמח לעצות ורעיונות על מה לשדרג בתודה,

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אהלן ~תוקן~ אני צריך מחשב סוס עבודה לידידה שלי.. בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם היא משלבת פה ושם משחקים וכאלה.. אבל העיקר שהוא יהיה סוס עבודה כמה שיותר מהיר.. הרבה זכרון - חשוב. ורק קופסא וחשוב צורב DVD. בתודה מראש=]]

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. המחשב הינו לעבודות משרדיות כגון: אינטרנט, סרטים בקטנה, אופיס.. עדיפות לכמה שיותר זול התקציב הוא עד 2000 ש"ח [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* גודל המסך? 15[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* משקל רצוי? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? [/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]לא משנה[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ([/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300] ESATA[/glow] [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300], [/glow] [g…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by ychamp,

אפשר לקבל דעה על מפרט לגיימר Update NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Update ASPIRE X-QPACK-AL/420 Black/Silver Aluminum MicroATX Desktop Computer Case 420W Power Supply - Retail Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP1614C 160GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Update ViewSonic VX724 17" 4ms (gray-to-gray); 6ms (white-black-white) (typ) LCD Monitor - Retail Update MSI RS480M2-IL Socket 939 ATI Radeon XPRESS 200 Micro ATX AMD Motherboard - Retail Update GIGABYTE GV-RX80L256V Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Update ZALMAN CNPS7000B-AlCu LED 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan/Heatsink - Retail Update OCZ EL Platinum Revis…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by eliasfen1,

מעבד- AMD64 3000 939 קירור מעבד - Thermaltake Extreme VOLCANO 12 לוח Gigaybyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard זיכרון GeIL 512MB (2x512MB) DDR 3200 Dual Channel Memory ארד דיסק Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך רדאון 9700 PRO - הכרטיס כבר קיים מהמחשב הקודם מארזThermaltake Xaser V Damier V5000A BL Modern Tower Case ספק Thermaltake Silent Purepower 480W APFC Power Supply איך המערכת שקניתי האם יש אופציה לעשות אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. מעבד ?AMD? Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 s939, NF4, PCI-E זכרונות? DDR 400 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black סה"כ 5155 ¤ המחשב למשחקים כבדים

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול של Realtek ויש לי ווינדוס 7 אולטמייט. בקיצור התקנתי דרייבר של הכרטיס קול הזה והכל. בקיצור יש לחבר של חבר שלי במחשב ב"התקני הקלטה" Front Mic שזה בעצם למי שיש אוזניות עם מיקרופון מחובר יכול להשתמש עם זה. ולו יש דווקא על המחשב כרטיס קול של VIP. השאלה שלי היא האם אפשר להוריד איזה משהו למחשב שיעשה לי גם ב"התקני הקלטה" Front Mic? כי זה בדיוק מתאים לי לאוזניות ולמה שאני צריך.. בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Moti11,

אני צריך לקנות מחשב לעבודה באופיס וגלישה באנטרנט זו הצעה שקיבלתי, האם יש דרך להוזיל עלויות לכיוון ה 1500? לוח אם: asus k8vm מעבד AMD2800 זכרון ddr 512MB דיסק קשיח: 80WD צורב DVD necX16 מארז asus ברבון ספק כוח asus כרטיס מסך ATI9500 128MB מחיר: 1950 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת ועכבר תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. תקציב: 4 - 4.5 .. עדיפות לזול יותר, אלא אם כן ה- 500 שקל האלו באמת יעזרו לי בצורה משמעותית ולא יבוזבזו על שטויות. מטרות: בעיקר מחשב למשחקים (GTA IV - NSF וכל המשחקים הפופלאריים החדשים לדוגמא, מסך 17"), אבל שאני יוכל לעבוד עם המחשב הזה גם עם Premiere (עריכת ווידיאו) בצורה טובה. ציוד היקיפי: ללא. חלק ספציפי: שיהיה צורב DVD ושיהיה לי חיבור WireFire - מובנה בלוח או כרטיס נפרד .. קירור: אין צורך במשהו מיוחד, אבל שלא יהיו לי בעיות חום במחשב .. לא צריך שום התקנה או ווינדוס חוקי, חלקים בלבד. לא מתוכנן OC .. בניתי מפרט לפני כמה ימים ב- 4 אלף לפי המחירים ב- Pandas, אבל אני לא סגור עליו בגלל שאין לי ידע בחומרה ככה שאני צריך את העזרה שלכם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים? והמחיר הוא 7600 אם אפשר כמה הצעות?. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4, מעבד 1.8G, מערכת הפעלה XP PRO, זיכרון פנימי 512MB, לוח אם : INTEL D850EMV2 מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל: MSI RADEON 9800 PRO 128MB האם יש תאימות בין כרטיס המסך ללוח האם? האם כרטיס המסך מגיע עם כבל שמחייב אותי לחבר אותו באופן עצמאי לספק הכח? במידה וכן, האם עלי לבדוק אם קיימת אופציה כזו בספק שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. מחפש מחשב נייד בעיקר לאבא שלי משהו פשוט ממש אינטרנט אופיס פוטושופ מידי פעם וזהו כמה שיותר זול עדיף

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  14. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

15. שלום. אני שוקל לרכוש לפטופ שישמש אותי גם ללימודים, וגם בבית. כך שהוא יהיה למעשה בשימוש תמידי. בבית יש לי מסך 1920x1200 [!], ולמרות שאני לא מבצע שימושים כבדים, רציתי לשאול אם הנייד בעל המעבד דנן [Core i3-2367M ULV 1.4GHz] בעל הליבה המובנית HD3000, חזק מספיק "להניע" את המסך בעל הרזלוציה שלי. ביצועי במהלך היום: סרט מנגן ברקע כמעט תמיד (לא HD, אבל אם כן?), וגלישה בו זמנית. זה בערך הכל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. hpzt4337zt 1.6 סנטרינו 2 מגה מטומן, 256 מגה זיכרון, רדאון 9200, מסך 15.4ת, אחריות שנה, דיסק 60, כרטיס רשת, כרטיס אלחוטי וכו'. 6300 ש"ח. אני קונה בשקם אלקטריק במבצע שמתחילים לשלם לאחר חצי שנה. אני משלם 12 תשלומים של 550

17. שלום אנשים אני מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך (יש מסך LCD BENQ FP71G) עבור סבא וסבתא שלי. השימוש היחיד שלהם הוא גלישה באינטרנט ואולי לפעמים מסמך WORD. מבקש מפרט מחשב זול ככול הניתן (מספר מאות שקלים). אין צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. אני מחפש מחשב שהשימוש היחידי הוא מסנג'ר, אימייל, אינרנט, וקצת קבצים. אני רוצה שהמחשב יחזיק קצת זמן, אבל עיקר השימוש שלו הוא הנ"ל . תודה רבה

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by j,

שלום לכולם, פעם נוספת אני זקוק לסיועכם. צרכיי: מחשב לתוכנות פוטושופ, 3DMAX, אוטוקד. כמובן שאני גם רואה סרטים ושומע המון מוזיקה. הרבה פעמים אני עובד עם יותר מ2 תוכנות פתוחות במקביל.. ושמעתי שכדי לנצל היטב את תוכנות הגרפיקה אני צריך בסיס של 64 ביט.. נכון? (אני לא משחק, ואני לא עושה OC.) אז ככה התקציב הנ"ל, 8K, צריך גם לכלול מסך איכותי במיוחד וגדול (2408?), עכבר ומקלדת אלחוטיים טובים (היום אני משתמש בMX5000)... אשמע הצעות בכיף! תודה לכולם גיא המחשב חייב להיות סופר שקט.. (ומארז אלומיניום יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  20. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר פשוטים. הכי חשוב לי זה המלצה על מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ל…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. היי לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייד ליישומים גרפיים (אילוסטרייטור אינדיזיין ופוטושופ באופן קבוע, XD וקצת אפטראפקטס ). שימושים נוספים: אינטרנט וסרטים אין ולא יהיה שימוש בגיימינג בכלל. גם לא צדדי. המחשב מיועד לשימוש מאסיבי וקבוע במשך שנתיים שלש. מבחינת היצרן- סדרה : די נעול על thinkpad ריפרש או יד שניה באיביי דגם: או X1 EXTREM או P1. (יש לי ניסיון מעולה איתם כבר שלושה לפטופים, ויש לי נסיון גם עם רכישה באיביי של יד שניה - לא זה הנושא). השאלות שלי: קודם כל בנוגע למעבד: בדור התשיעי המעבדים החזקים הם או i7 משושה או i9 מתומן = כשפער המחירים בינהם משמעותי השאלה היא מה מידת ההשפעה שיש לשתי ליבות נוספות בישומים אלו. …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by shimshon58,

אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Processor: Intel Core 2 Duo processor P8700 (2.53GHz 1066MHz 3MBL2) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Home Premium 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight 1 System graphics: ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 1 Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1 Keyboard: Keyboard US English 1 Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 1 Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1 Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA) 1…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by tovtov,

שלום, אני בונה מחשב חדש מבוסס AMD 3000 - 939 עם כרטיס מסך x600PRO המארז שאני רוצה הוא מה שכולם ממליצים: HEC Midi Tower CI-6A19 השאלה האם לקחת את הדגם עם מאוורר אחד או עם שני מאווררים. ב GLOB-NET אמרו לי שאין צורך במאוורר שני כי המארז מספיק טוב עם מאוורר אחד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים