ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום אני רוצא לפרמט לפטופ אשר בירשותי כרגע מותקן XP פרופשיונל ואני רוצה להתקין XP HOME כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הוא כות לי שהגירסה המותקנת יותר חדשה בכל זאת אני רוצה למחוק ולהתקין את הHOME מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לעריכת אנימציה אין לא כל כך יודע מה צריך להיות במחשב כזה אבל כרטיס מסך טוב..! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי. לא מתכוון לבצע OC. דיסק 160GB. לא דרוש צורב.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את המחשב ב4800 בMCS בב"ש, מה שהסתבר לאחר מכן כמחיר דיי יקר למחשב. בכל מקרה, במשך השנה שעברה, המחשב היה מספר חודשים בתיקון בגלל סידירום, כרטיס רשת אלחוטי, סוללה שלא עבדו\נשרפו. דיי נמאס לי, שמעתי הרבה טובות על מותגים כמו DELL, HP, TOSHIBA.. יש לי אופציה למכור את המחשב ב2150 ש"ח, ואז אני רוצה לחפש משהו בסביבות ה3000 ש"ח. דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך הצעה (לא לקנייה מיידית, אני רק רוצה לראות מה אני יכול לקבל בסכום הזה) למפרט לHTPC בערך, זה לא יהיה ממש מחשב HTPC אלא ישמש בתור טלוויזיה (הוא יתחבר לטלוויזיה הנוכחית) כאשר התוכן יהיה אצלו וכל הזמן יווצר רצף הורדות. בעצם לא צריך כרטיס טלוויזה וזה לא באמת HTPC אבל לא ידעתי איך אחרת להגדיר את זה. כרגע אני עדיין לא סגור על הרעיון של קנייה של אחד, אני פשוט רוצה לראות מה אפשר לקבל במחיר הזה. כרגע יש פה כבלים והרעיון הוא לקחת מחשב ולהפסיק אותם. כמובן שלפי הדרישות האלו הוא לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל כדאי שהוא יהיה מסוגל גם לעבודה שוטפת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המצב זה ככה... Dell Inspiron 1545 שמתפקד אצלי בתור מחשב ביתי (על תקן נייח), מחובר כמעט כל הזמן לחשמל, לא מוציא אותו (לפחות בינתיים) מהביתה, ולכן גם לא מהחשמל, לפעמים מוציא אותו מהחשמל בכדי להסתובב איתו בבית, אבל לא קורה יותר מדי. השאלה היא, האם הטענה ממושכת על סוללה טעונה יכולה לפגוע בביצועי הסוללה בעתיד? האם עדיף לי להפעיל את המחשב בלי הבטריה (הרי הוא כל הזמן מחובר למטען), ורק שאני צריך, לחבר את הבטריה ולהטעין אותה? אשמח לדעת מה ההשלכות של כל מצב - להשאיר את הבטריה במכשיר, כמה זה באמת יכול לפגוע בבטריה עצמה? - להשאיר את הבטריה מחוץ למחשב, ולהפעיל את המחשב על המתח מהחשמל. מה ההשלכות של זה על המחשב עצמו ועל הבטריה? המון תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מה המצב? יש לי ראוטר תקן N מבזק של חברת D-LINK (ראוטר מסריח אני ממליץ לא להתקרב -כל שניה צריך לעשות ריפרשים מעצבנים והוא לא יציב בשיט) המהירות על המחשב הראשי היא בסדר (15 מגה) אבל על הלפטופ, שבו יש לי כרטיס רשת מובנה תקן G, המהירות על הפנים ואני מדבר על ממש זחילה. בראוטר הקודם שהיה לי עם 5 מגה זה היה מעולה... בכל מקרה חשבתי לקנות לעצמי כרטיס רשת חדש עם תקן N -אולי זה מה שעושה את הבעיה. בגלל שיש לי בלפטופ (של לנובו) מקום לEXPRESS CARD הישן אני אוותר ואלך על USB. מה עדיף לקחת מבין ה2 הבאים: D-Link DWA140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113 או Edimax EW7718UN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694188 משנה לי הגודל הפיזי של הUSB.. על מה אתם הייתם הולכים ואם הר…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הדגם: TY06Vxx/1024M של lenovo. מעבד סוג: Intel ® Duo Core מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2300 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך wide: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: Antiglare זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: SoundMAX רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עבור סלון עם LCD 32"" full HD. דגשים: מארז HTPC. לא חייב להיות קטן, אבל רצוי אסטטי. לפחות 500G הארד דיסק. מעבר לסרטים בHD, מעוניין להריץ משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (למשל קרייסיס). מעוניין בחלקים איכותיים שיחזיקו מספר שנים. ניתן להעלות קצת את התקציב אם זה הכרחי על מנת לעמוד בדרישות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך ואני לא ממש יודע איזה נתונים צריכים להיות בו. כגון הניגודיות צריכה להיות גדולה או נמוכה, זוויות צפיה, ועוד כמה שאפשר להסביר לי יהיה יותר טוב. הייתי רוצה לקנות מסך 22 INC אז אולי גם לציא איזשהו דגם ולמה אותו. עד 2000שקל בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הייתי אצל מרדנית והראתי להם את המפרט הזה מ-KSP המפרט של MARDANIT מארז כמו שרציתי לא היה להם וגם מאווררים אז זו ההצעה שקיבלתי: יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח שהם נתנו לי זה אותו הדבר כמו של KSP?(אני יודע שהם נתנו לי את הDS3, אבל אני רוצה לדעת אם זה אותו דגם כי כתוב 775בהצעה של KSP) 2. תסתכלו על ההצעה של מרדנית ותראו שהם הציעו לי 2 סוגים של מאווררים שהם אומרים שהם קירור גז, השאלה שלי היא כזאת: האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז איזה מהם לקחת?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קצת משחקים, אינטרנט סרטים... עדיפות למעבד אינטל מה אתם אומרים על זה: e4500 p5gc2 320gb sata2 16mb geforce 8500gt 512mb dvd burner sata case + 500w psu מסך: lg1953tr
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שימוש במחשב: אירגון תיקיות, גלישה באינטרנט כולל מסך ואביזרים נלווים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחשב עד 3K ללא מסך וללא ציוד נלווה לשימוש של אינטרנט, סרטים ומשחקים פה ושם - לא גיימר רציני.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מסך : SAMSUNG LCD SyncMaster 22'' P2250 - 2MS - 1:50000 - Full HD - DVI Wide מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 2048MB - 1333MHz - CL9 זיכרון 2 : KINGSTON DDR3 - 2048MB - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK ספק כוח : JSP-TECH EZ-COOL PS-1000 - 500W - 20p/24p/SATA - 120mm מארז : COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU עלות כוללת של כ- 4800 ש"ח האם יש משהו לשפר? אם כן תציעו... תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב מיועד להורים שלי הם בעיקרון משתמשים באינטרנט והלך להם המחשב שלהם ומחפשים משהוא זול שאפשר לקנות בין רגע. התקציב עומד על 2000 שקלים ופחות לא לעבור תמגבלה. בעיקרון זה לאינטרנט וווארד כאילו אתם יודעים מחשב משרדי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק ברשותי מחשב MSI EX400 שנקנה לפני כשנה וחצי ב4000 ש"ח. מפרט: 2GB, 250GB, ATI raedon 3450HD, 14.1INCH, core2due T5800 המחשב משמש למטרת לימודים, סה"כ הוא עושה את העבודה וסוחב גם ישומים כבדים כמו מטלב, ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה ביותר. החסרון העיקרי שלו בעיניי הוא התחממות יתר (לא ברמה של קריסות, אבל זה ממש מורגש) וחיי סוללה קצרים מידיי (לא מצליח לשרוד את השעה-וארבעים דקות. מאוד מגביל בהרצאות של שעתיים) הוריי מעוניינים במחשב נייד במחיר של כ2500 שקל. מטרתו תהייה בעיקר לצפיה בוידאו-סטרים ,אינטרנט וסרטים. (לא נטבוק, המסך קטן מידיי) העניין הוא, האם כדאי לי לקחת את ה2500, להשלים לכ3000 ש"ח (ללא מערכת הפעלה) ולחפש נייד חדש בעל אופי מפרט דומה (כלומר מסך 14.…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.plonter.co.il%2Fpriceoffer_shoppingcart.tmpl%3FPriceOffer%3D117856&h=ATPbWS4ugQpZeMU5za1IXmNdi-wlbx3IuzjkqcBby_Sds9KReRO0IhTUNzpiNekpAnpDouU5dblKIXIqcKxB3A9NwofkmNAAuRSN7zxi2UwKgNcmIq__BHmXWuy_tTT7xkrJ40E2DtDjNA
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-