עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטי HD, סרטים, עיצוב גרפי (2D). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן. 24". 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  4. איזה כרטיס מסך אפשר למוצא לניידים האלה? רובם באים עם ה8400GS יצא לי לחוות משחקים עם HD3650 והוא הפשרה הכי נמוכה שאני מוכן לקבל עם הנייד שלי.. ז"א מ HD3650 ומעלה ולא צריך להשתגע יותר מזה איזה ניידים אפשר לקבל 6K+- עם כרטיס מסך נורמלי? *ומה המקביל ל HD3650 של nvidia ?

5. Started by nilrem3,

אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם א…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. שלום חבריה, תודה על המחשב הקודם, אחי קנה אותו והוא אמור להגיע בקרוב יש לי עכשיו מחשב להרכיב לחבר טוב שלו. הוא רוצה מחשב לעריכת סרטים בעקרון, ללא ציוד היקפי וללא מסך. הוא מצלם במצלמת HD אז כנראה המעבדים החדשים שתומכים בSSE4 יעזרו לו יותר. אגב תשתדלו לשים במפרט הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 8600GT עד X1950PRO, מעבד E8200, זכרון 2 ג'יגה 800 מגה הרץ אם צריך בכלל. זהו בעקרון. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by RebliNk,

אני קונה מחשב ביום שישי הכנתי מפרט למחשב למשחקים במחיר 5000 ללא ציוד הקפי השאלה שלי היא איך החלקים והמחיר שלו אם יש שינויים מומלצים בקרב המחיר אז כמובן ניתן לכתוב לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  8. * מטרות המחשב? הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל, וירטואלציה, תיכנות וכדומה - אין צורך בחוזק למשחקים אבל זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה להפעיל GUI מורחב ופיצ'רים של ווינדוס 7 ושל Ubuntu 9.04 כאשר הם רצים אחד בתוך השני. * גודל המסך? 15+ עדיפות ל LED * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לאור העובדה שזה עומד להיות מחשב "עבודה" (תיכנות בעיקר והרצת VM) אשמח אם תיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא ממש אבל תמיד נחמד שיש. (אבל החוסר בזה הוא לא זה שימנע ממני לקנות) * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB כאשר עדיפות היא של RPM 7200 של 320 GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by david2levy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כחHec Win+ 500W 80+ מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8400 2.66GHz מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev 2 לוח אם לוח MSI דגם G41M-P28 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי GPU NVIDIA GeForce GTX550 Ti מסך מחשב Samsung סמסונג 21.5 אינג' כל הפרטים :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7505&CatCode=398 טופס : מ…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by zuk666,

היי, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב דיי גבוה.. אז לפני שאני אגש, רציתי חוו"ד נוספת... ;D בעיקרון חשבתי על HP Pavilion DV5-1190‎ המטרה של המחשב היא ללימודים אבל גם משחקים פה ושם.. אשמח לשמוע את דעתכם.... הייתי מעלה את המפרט שלו אבל נראה לי שזה סתם יעמיס את ההודעה... אז: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  11. שלום,אני מעוניין במחשב שישמש לי למשחקים(שיעברו בצורה חלקה) ושאר הצרכים הבסיסיים. מתוכנן OC בעתיד מערכת הפעלה vista(שיעבוד בצורה חלקה) וזיכרון שיספיק לתוכנת ההפעלה ולמשחקים. תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by Jawad Sakas,

מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by drorgon,

שלום רב, המחשב הישן דורש רענון, מה יש ונשאר: מארז p182, ספק כח CROSAIR VX450 וכל שאר הציוד ההיקפי. המחשב הקיים מאוד שקט ואני רוצה שגם החדש יהיה כך. כיוון שאני קונה חלקים אין הכרח לקנות הכל מחנות אחת, אבל רצוי. כנראה שתרוץ גם סביבה וירטואלית אחת עם מספר תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב ? המחשב אמור להריץ DATABASE גדול ולכן דרושים 32GB של זכרון לא מתוכנן גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב: 1. ספק כח 2. מארז 3.כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by alord,

שלום המחשב מיועד למשחקים לתווך של 4 שנים כרגע אין צורך ב OC אולי בעתיד ואז אקנה איוורור מתאים. רציתי לדעת אם ניתן להוזיל עליות אולי עם ספק אחר , מארז אחר , לוח אם אחר,זיכרון אחר?? מה דעתכם המפרט הוא מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤205 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤295 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤351 כ…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by arkadur,

אחותי מתחילה ללמוד, והיא זקוקה לנטבוק כלשהוא. בעבר, רכשתי S12 של לנובו (מבוסס אטום), שעשה עבודה יפה. קטן, קל, זמן סוללה סביר במחיר מעולה. יש אלטרנטיבות למחשב כזה היום? אין דרישות מיוחדות למעט מסך 12".

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by --Adidas,

חשוב לי שהמחשב יהיה טוב לשידרוגים, של כרטיס מסך בעתיד (לא כמו עכשיו שניתקעתי עם מחשב שאם אני רוצה לשדרג אני צריך להחליף את כולו בעצם ) היתי רוצה לקנות מ tms וגם עוד משהו אני רוצה לקחת את המחשב הזה בכמה שיותר תשלומים כמה זה יצא עם נגיד 18 תשלומים ? כרגע אני חושב אני אסתדר אם 1950 pro אני גם לא גיימר אני משחק לעתים רחוקות תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by it_amit,

שבת שלום, כשאני מחבר את המחשב למגבר לצורך צפיה בסרטים או האזנה למוזיקה אני שומע רעשי רקע מאוד חזקים שממש מפריעים לצפיה. בחיבור של דיסקמן עם אותו כבל אין את הרעשים האלו. אני יודע שבד"כ הרעשים האלו נגרמים בגלל שאין מינוס טוב בחיבור. אני מתחבר מהיציאת אוזניות לרסיבר חדש של ימאהה, איך אני יכול לשפר את המינוס במחשב? אם זה משנה - המחשב הוא ACER TRAVELMATE בן 5 שנים עוד מעט.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. Started by gev001,

יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב בשביל סבא שלי. השימושים שלו הם סקייפ, יו-טיוב ומידי פעם הנכד הקטן מגיע אז שיעלה גם קאונטר סטרייק רצוי שיעבוד מהר כי לא נשאר לו עוד הרבה זמן :lol: תקציב 2000 שח כולל מסך 19-22 אינטש אם אפשר להוזיל אז עוד יותר טוב תודה רבה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by yuvalya,

שלום, לאחר קבלת הצעות וקריאה נוספת, מצ"ב מפרט שהרכבתי ואשמח לחוות דעתכם לגביו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך, תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, עריכת סרטים מדי פעם לצורך ביתי (צולמו במצלמת FHD), משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יעשה שימוש מזדמן בתוכנת Pinnacle Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט וכן יריות מדי פעם בפעם (לא סגור …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום, אני מחפש נטבוק ומתלבט בין מספר מעבדים: N270,N450 ו SU3500 לSU יש CACHE של 3 MB בעוד לכל השאר יש רק 512KB, לעומת זאת המהירות של השניים האחרים היא גבוהה יותר, מה עדיף? לינק להשוואה של אינטל: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=36331,42503,37133 מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5020324&CatId=4942 בעיקרון התקציב הוא עד 400 $ פלוס מינוס

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. הדרישות שלו הן עבודה + תוכנות הנדסיות (matlab,modelsim וכו') + משחקים לעיתים (לא חייב את המשחקים התובעניים ביותר) - לכן דרוש גם כרטיס מסך חיצוני. כמו כן רצוי מאוד יציאה לטלוויזיה. ראינו מספר מחשבים, אבל להרבה מחשבים חדשים יש יציאת HDMI - לפי הבנתי אי אפשר לחבר יציאה זו לטלוויזיה רגילה (כלומר טלוויזיה שהיא לא LCD או פלאזמה) (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן רצוי שתהיה למחשב יציאת s-video. ייתכן כי אחיו יוכל לקנות לו בסינגפור או קוריאה מחשב - הייתי רוצה לשאול האם מה שרשום ב"דביק" לגבי האחריות הבינלאומית בקניה מארה"ב תקף גם בקניה מארצות אחרות. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by motorishta,

המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by astricks,

אני מתכנת ווב, המחשב יעבוד 24/7 (באמת לעולם אני לא מכבה אותו, צריך להיות סוס עבודה). מצד שני, אני לא צריך מפרט טכני חזק מידי כי המאמץ העיקרי של המחשב יהיה לפתוח המון חלונות ווב במקביל (רוב הזמן מעל 10 במקביל). הרצה של מספר תוכנות במקביל (תוכנה לעריכת טקסט - IDE, תוכנות סטנדרטיות וכדומה..). תקציב - מבחינתי הייתי שמח לרדת לכיוון ה2500, אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בכדי לקבל תמורה טובה ולכן חרגתי פה ב800 שקל, אם יש דברים שהגזמתי איתם לדעתכם, עשיתי החלטות לא נכונות.. מחכה לביקורת הנה המפרט שבניתי לעצמי: מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים