ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה אני צריך מפרט למחשב לאולפן יצירת מוזיקה אני צריך בעקרון שתגידו לי בערך מחירים ואיזה חלקים אתם ממליצים הכיוון הוא 300 ג'יגה הארדיסק 4 גי'גה ראם.. אתם מבינים את הפואנטה.. אזאני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט כל חוץ מכרטיס קול וכרטיס מסך תודה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
חברה אני צריך את העזרה שלכם..אני לא מבין כלום במחשבים... ואני רוצה מחשב יחסית טוב למשחקים... =] התקציב הוא כמו שרשום..לא כולל מסך.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש יומיומי (לימודים, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים) בשביל אדם מבוגר. חשוב שתהיה אפשרות להריץ דברים בחיבור למסך LCD, שהמסך המובנה של המחשב יהיה כמה שיותר גדול ואם אפשר שתהיה אפשרות לXP. כמובן שגם אפשרות לחיבור אינטרנט אלחוטי חובה. המחיר בסביבות ה4000-4500 ש"ח, לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, חשוב שיריץ את הדברים הפשוטים מהר ולא שיריץ דברים מסובכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב חדש לטובת גיימינג. הכנתי שני מפרטים אחד ddr3 ואחד ddr4, אני נוטה טיפה ל-ddr4 מהפחד שddr3 לא יהיה רלוונטי בזמן הקרוב, עד כמה זה נכון? Ddr3: מעבד: i5 4460 3.2ghz s1150 לוח אם: asus h97m plus s1150 ראם: 1600mhz 8gb kingston ddr3 דיסק קשיח: seagate 1T 3.5 sata lll דיסק קשיח: SSD crucial 240G M500 MLC sata lll כרטיס מסך: gigabyte gtx 970 4gb ix ddr5 ספק: seasonic 600w ss 600et 80+ bronze מארז: ippon bullet (3x120mm קירור אוויר למעבד: zalman ultra quiet CNPS80f Ddr4: מעבד: quad core i5 6500 skylake 3.2ghz s1151 לוח אם: asus B 150M plus s1151 ראם: kingston 8gb ddr4. Cl15 2133mhz דיסק קשיח: s…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד לצרכים הבאים: אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse. חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין. אשמח לתגובות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לשאול מה דעתכם מעבד אינטל 1M 775 2.66 64BIT P4 זכרון 2.5 CL 400MHZ DDR 512MB HD 80G 7200 לוח אם MSI PM8M2/3-V S775 מסך LCD MAG S776 17-PS SLIM BMS קרטיס קול 5.1 צורב 16+ DVD+DUALLAYER כרטיס רשת 1.44 אוזניות מקרופון מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים עגולים עם מגבר 3D במחיר של 3650.00 שח אחרי מע:מ חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לאינטרנט + לימודי מחשבים ולא הרבה מעבר מה אתם אומרים ? מה לשנות ? איך המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הזכרון הנתמך הוא DDR 333MHZ מישהו יודע (או שיש למישהו) איפה ניתן להשיג זכרון 1GB כזה זול (לא מינימום 250 ש"ח בזאפ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כתוב שם על מיכרה מיוחדת ומוזלת עב ביטול הזמנה, זה מריח מוזר, מישהו אולי בדק את זה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי מפרט כמעט סופי ל 4-5 שנים הבאות. משחקים ת גלישה ת הורדות , VISTA,LINUX מסך 22 ללא OC (בנתיים) + CF בעתיד רחוק. מפרט הורכב ב TMS 7000 שח. מק"ט שם המוצר כמות מחיר E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 1 ¤840 CL-P0310 Thermaltake Big Typhoon VX 1 ¤217 VH8000BWS Thermaltake Armor Plus MX Black + Window 1 ¤551 EMD525AWT Enermax Modu82+ 525W 40A @ 12V 1 ¤560 F2-6400CL4D-4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 1 ¤485 ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB 1 ¤355 GV-R487-512H-B Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1 ¤1355 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail 1 ¤155 51434 Asus 22" LCD MW221…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני מפרט למחשב משחקים שיתאים למסך lg w2353v עד 4000 שקל ואני קצת מבולבל כי לא התעסקתי בזה הרבה זמן כמו שאמרתי התקציב הוא 4k מקסימום בלי חריגות כלל, למשחקים ולסרטי hd ללא ציוד היקפי מעבד אינטל בלבד ללא oc כולל הרכבה חנות באזור חיפה או אשדוד השקט חשוב אבל לא במיוחד תודה לכולם מראש על העזרה אשמח לתשובה מהירה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני עוסק בצילום דיגיטלי (לא וידאו ) וזקוק למחשב טוב כדי שיתמודד עם תוכנות כמו פוטושופ - פריהנד - אילוסטרטור -ACDSEE ועוד. אני רוצה מארז פול טאואר שיכיל 2 צורבי DVD ו3 כוננים קשיחים ויציאה של פייר וייר לתמיכה ב-4 כוכננים חיצוניים שמיכילים ארכיוםן תמונות כגדול. אני צריך כרטיס מסך טוב וןהרבה זיכרון (לדעתי 4 ג"ב) למרות שאני לא מסבין הרבה בכךל. אשמח אם משיהו יכול להמליץ לי אעל מחשבה עם מפרט טוב ולא הכי יקר ואשמח אם מישהו יכול לומר לי מה עדיף אינטל או AMD/ תודה ישראל
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב ננייד (VOSTRO 1320). יש לו 2 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב משמש אותי בעיקר לצרכים סטודנטיאליים בסיסיים (לא משחקים ולא תכנות גרפיקה). רציתי לדעת האם מומלץ להרחיב את הזכרון. חשבתי להרחיב בכל מקרה ל-3, אבל המוכר אמר שלא כדאי ושאני ארגיש הבדל רק אם ארחיב בכפולות (ל-4, ב-400 ש"ח). מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אני רק אציין שלפי מה שהבנתי בגלל איזושהם הצפות מחירי ההארדיסקים בשמיים, אז נראה לי הגיוני לחכות שהכל ירגע ויעבור ואז לרכוש אחד? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בגדול, החריגה נועדה לציוד הקפי סביר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח, אני אשתמש בישן עד שהמחירים יחזרו להיות נורמאליים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה...ראיתי שבנים פה מפרטים ממש ממש טובים בסכום כזה. (לא כולל מסך כמובן!) היה בו ג' פורס 6800 128 ראם 120 ג'גיה 512x2ראם וamd 3000 מה שאני זוכר אני צריך תכינו לי מפרט כזה מבוסס amd שוב אבל הפעם (בלי מסך,רמקולים,מקלדת,סי די רום,ושלא יהיה צורב די וי דיו,רק צורב רגיל.) אה ושיהיה עכבר אופטי חמוד לא יקר בכלל.אני אשמח עם הסכום יגיע ל5500 אלף שקל תודה!! דבר אחרון אשמח עם תגידו לי איזה לוח אם טוב ל intel p 4 3000 1 cash איזה ספק כוח מתאים ואיזה קירור מעבד גם מתאים ושלא יהיה יקר כי חבר שלי רוצה שני מפרטים אחד של אינטל ואחד של amd שכוללים כעקרון את אותו חומרה בפנים (כגון:כרטיס מסך ג' פורס 6800 ו120 ג'גיה בלה בלה ...בהנתם חח ) המון המון המון תודות לעוזרים תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט מעבד תמלילים וסרטים * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב * משקל רצוי? לא פרמטר בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא פתחתי את הנושא מחדש כי הקודם ערבב כמה נושאים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המפרט הוא למטרות אינטרנט אופיס, וסרטים. רמת שקט צריכה להיות בסביבות 6(1-10) מסך 22 עכבר ומקלדת אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי: http://tms.co.il/preview/spec/v2k4crwx האם יש טעם ללקחת DDR3?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מחפש לחבר מחשב למשחקים לא כולל oc רצוי הארד דיסק של 250gb ומסך 19 לא רחב כמה שיותר טוב רצוי שיהיה שקט! לכמה זמן המחשב יהיה טוב למשחקים מודרנים? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המחשב, לאחר גלישה מרובה באתר זה ותשובות מחברי הפורום, זה מה שגיבשתי... הכל חוץ מכרטיס מסך... מעבד: E6300 לוח אם:Gigabite 965p-S3 ה.דיסק: 160GB 8MB sataII WD מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מטיצ'ר סופט: סה"כ 2780 ש"ח זיכרון: מNOA: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ש"ח אשמח להמלצה על כ.מסך וגם לשינויים... תודה נ.ב ללא צורב
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-