עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש מפרט בסיסי מאוד לאינטרנט ואופיס. לפי מה שראיתי החיסכון בקניה של לוחות וזיכרות DDR2 הוא זעום לעומת DDR3 אז למען אפשרות שידרוג עתידי שווה להשקיע טיפה יותר. הכי חשוב לי שתהיה בלוח יציאה דיגיטאלית - עדיפות לDVI אבל גם HDMI יעבוד. (אבל ידרוש מתאם) מארז וכונן DVD יגיעו ממחשב ישן הנה 4 מפרטים שבניתי מפרט מנועה מבוסס DDR3 מפרט מנועה מבוסס DDR2 מפרט מSKYPC מבוסס DDR3 מפרט מSKYPC מבוסס אינטל במפרט של אינטל בחרתי אקראית לוחות עד שמצאתי אחד עם יציאת DVI, יכול להיות שיש לוח זול יותר.. מבחינת ביצועים/תמורה האם מומלץ ללכת על מפרט מבוסס אינטל או AMD? כי הבדל במחיר אין כמעט אשמח לקבל המלצות שלכם לגבי מפרט מתאים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - אין שימוש כבד. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע יש מסך 19, יושדרג בהמשך ל22 (1680*1050) * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  5. אני מתכוון לעבוד עם המחשבים בעיקר בתוכנות משרדיות, וכפי שכתבתי בכותרת בעיקר עם Sap Business One שעובדת במקביל עם SQL Server 2005/2008. אני עובד עם מספר גדול של תוכנות במקביל, ולכן חשוב שהוא גם יוכל לעמוד בכך ולא יתחיל לגמגם. דרישות: מסך: "13.3. משקל: עד 2 ק"ג. יציאות: שתהיה יציאת HDMI, עדיפות למספר גדול של כניסות USB. בלוטות': הכרחי. גודל מינימלי של כונן קשיח: לא רלוונטי. צורב DVD: לא הכרחי. לא נדרשת אחריות בינלאומית, אך רצוי שתהיה ל-3 שנים. אשמח לשמוע המלצות, תודה.

6. אני מחפש מחשב לצרכי גיימינג קל-בינוני (sc2) ולצרכי מולטימדיה (אני מתכוון לחבר אותו למסך בסלון) אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. אני יודע שאין כרטיס מסך עוד לא החלטתי על כרטיס ולכן גם בנושא זה אשמח לקבל המלצות, בגדול אני מעדיף את ATI אבל אני פתוח להצעות. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪644 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM7580 - WIRELESS MULTIMEDIA SET ₪160 ספק כוח: [..] COOLERMASTER ELITE POWER 40…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. אני צריך עזרה בבנית מפרט ב4000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך רצוי עם רמקולים אבל לא חייב המחשב מיועד למשחקים סרטים ומוסיקה ... תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4, מעבד 1.8G, מערכת הפעלה XP PRO, זיכרון פנימי 512MB, לוח אם : INTEL D850EMV2 מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל: MSI RADEON 9800 PRO 128MB האם יש תאימות בין כרטיס המסך ללוח האם? האם כרטיס המסך מגיע עם כבל שמחייב אותי לחבר אותו באופן עצמאי לספק הכח? במידה וכן, האם עלי לבדוק אם קיימת אופציה כזו בספק שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by GRiM,

בעיקרון אין לי הרבה כסף להוציא על מחשב חדש, ואני צריך מחשב חדש, כדי לשחק ב-Underground 2 לדוגמא (ואין לי אפשרות לשדרג חלקים). מצאתי מכירה קבוצתית, שהמפרט של המחשב שלה נראה ממש נחמד, לדעתי גם שווה (חוץ מכרטיס המסך). מה דעתכם? http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=1895387

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום לכולם! המפרט אמור לכלול את כל פרטי המחשב - בסך כולל של 10000.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Hwneeded,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. היי לכולם, מחפש המלצה לנייד שיתחבר לטלויזיה אבל גם ילקח לעיתים לכל מיני מקומות לשימוש כללי. * מטרות המחשב? המטרה העיקרית לחבר אותו לטלויזיה בכדי שתנגן סרטי HD (כולל צפייה מyoutube) כך שחשוב לי שינגן סרטים כאלה ללא קפיצות, וגלישה כללית באינטרנט. * גודל המסך? מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא חשוב (למרות שאם ultrabook יכנס במסגרת התקציב - עדיף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג הכונן לא חשוב. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by arielcom,

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte *GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 TI 2GB GDDR5 HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1049 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪109 כמה דברים שמדאיגים אותי: @@*****יש לקחת בחשבון שאנ…

16. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

* מטרות המחשב? צורך משרדי וצפיית סרטי HD 1080 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15 אינ'ץ לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה כלכך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה אפשר לחבר שני מסכים * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג ש…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. לוח אם ASUS M2N-E Socket AM2 NVIDIA nForce 570 Ultra MCP ATX #690 *NOA מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Windsor 2000MHz HT Socket AM2 BOX #890 *KSP זכרונות Twinmos 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 667MHz #900 *KSP כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 16MB Buffer 7200 RPM SATA II #460 *KSP כרטיס מסך Leadtek Winfast PX7900GT TDH 256MB 450/1320MHz PCI-E #1540 *SKY-PC* Purchased מארז Sunbeam Transformer Black With Side Panel Window 4x Fans #320 *NOA ספק Antec SmartPower 2.0 SP-500 ATX12V 500W #500 *NOA צורב DVD±RW X16 NEC ND-3550 #200 *KSP ?כונן דיסקטיםTeac/SONY 1.44 (Black) #40? *KSP = #5540 זה המפרט שאני מתכננן לקנות ולבנות עד סוף החודש הזה ליד כל חלק כתוב באיזה חנות אני מתכוון ל…

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Hierophant,

הזמנתי מחשב חדש מבוסס קונרו המיועד לגיימינג כבד. הצלחתי להוריד אותם באיזה 400-500 שקל למחיר 10,200. אשמח לקבל חוות דעת שלכם והערות. תודה. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte Aluminium Triton Silver Blue Led Enermax Liberty 400W Active PFC ViewSonic LCD 19" VX922 Logitech® Internet Pro Keyboard White Oem Creative 2.1 Speaker System SBS390 מחיר: 10,200 ש"ח (כולל הרכבה) בחמישה תשלומים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by shashkavil,

שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. http://i3.tinypic.com/vrzz43.gif נ.ב(חשוב) הכרטיס מסך הוא של BFG בא עם OC (מומהר מהמפעל) עם אחריות לכל החיים,לא ה XFX שיש בתמונה.(אבל 7900GT) והזכרונות הם של PQI ולא של SAMSUNG כמו בתמונה וגם עליהם יש אחריות לכל החיים. איך המחשב לדעתכם?

25. Started by avinoamp,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2091079

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.