ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים, נתבקשתי לבנות מפרט לחבר גרפיקאי. אופי העבודה הוא עריכה כבדה של מדיה על כל סוגיה (בין אם תמונות , או סאונד או ווידאו). יש כמה דגשים שעליהם אי אפשר להתפשר: מעבד 4 ליבתי (עדיפות לQ9400) זכרון 8 ג'יגה (לפני שקמים וצועקים למה צריך את זה, אז מתעסקים ביישומים שיאהבו את המיץ ש8 ג'יגה נותנים) כרטיס מסך - עדיפות לNVIDIA היות והבנתי שלאחרונה תוכנות יותר תומכות בטכנולוגיות כאלו ואחרות בו לקידודים.(אני מניח ש9800GT יעשה את העבודה, אם יש תובנות שונות אשמח אם תתקנו אותי) כונן קשיח 500GB SATAII המחשב כרגע לא מיועד לOC, לכן לא קריטי להכניס קרורים אקזוטים. אם משהו סטנדרטי נכנס סבבה, אם לא-אז לא על חשבון הדגשים. מארז וספק- שיחזיקו את המערכת בכבוד. אך לא משהו יקר מדי , כלומר שלא …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה המפרטים שפורסמו ב-2.9 מעודכנים... המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וכו'. בד"כ עובדים על המחשב הרבה שעות ביום אם זה משנה מבחינת בחירת הרכיבים. אם אפשרי, עדיף אפילו לרדת במחיר לכיוון 1400 ש"ח. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית מקצועית - דו מימדית המון שעות ביום ואני צריך מחשב חזק וטוב התקציב: 5000 ש"ח לא כולל מסך חשוב לי מאוד שיהיה שקט חשוב לי גם שיהיה מספיק קרור אני צריך דיסק קשיח 1 TB (האם חשוב שמערכת ההפעלה יהיה על דיסק נפרד?) תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני היתי רוצה עזרה במפרט מחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנתון(3400 ש"ח) ללא ציוד היקפי (יש לי מסך 19 אינץ) רק המחשב עצמו. ללא צורך ב אובר קלוק ( o.c) יש העדפה למעבד 4 ליבות אם אפשר של amd (המעבדים שלהם זולים ומצוינים מספיק לצרכים שלי) כמו המעבד Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm וכרטיס מסך שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות על משחקים ממש חזקים שיוצאים היום לשוק וגם השקט טיפה חשוב אבל לא כול כך!! (זה לאמחיב את המעבד הזה אבל מחשב שיספיק לי לפחות ל3 השנים הבאותת)
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -Cod 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, יצא לי להתרשם מאוד מהאתר והעזרה הרבה שאתם נותנים למשתמשים רבים, אשמח אם תתנו לי גם אחת. ניגש לדרישות ולאחר מכן להערות נוספות שיש לי לומר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך מחשב הכי בסיסי שיש לשימוש משרדי אופיס ועבודה משרדית אחרת, לא משהו יותר מידי כבד. ללא ציוד היקפי ללא מסך. אני מעדיף שיעלה כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר פשוטים. הכי חשוב לי זה המלצה על מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ל…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב 15.6", רזולוציה גבוהה, נוח (שלא תתחמם המקלדת בזמן העבודה), אין חשיבות לסוללה (יהיה ליד חיבור לחשמל כל הזמן), לא משנה גם המשקל, העדפה לחברה עם שירות טוב פה בארץ. מצאה חן בעיני הביקורת על ה-ASUS פה באתר, ולמרות התקציב הגבוה, גם הוא נראה לי שיספיק לצרכים של סבתא שלי. יש סיבה לקנות יותר יקר למרות התקציב הגבוה? http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e זאת. אני עכשיו עובר עליה שוב, הרזולוציה קטנה קצת. יש רזולוציה יותר גדולה עם גודל נקודה סביר או שגודל הנקודה הזה נחשב "נורמלי"?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תקציב:3300 חברת המחשב הניד המועדפת:HP / Samsung / Sony / Asus מערכת הפעלה מועדפת:XP או7 גודל כונן קשיח מועדף:200GB + גודל הצג:15 + אינץ' צבע המחשב הרצוי:שחור , לבן , כחול . כסף , הצבע לא כל כך חשוב המחשב מיועד לסרטים , מוזיקה , גלישה באינטרנט וגיימינג מומלץ עד רמה של GTA IV ... תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב גיימינג שכבר עבר זמנו(בן 7 עוד מעט) וחוץ ממסך הכול עדיין עובד אבל עושה בעיות מידי פעם. אחרי גיבוי של המחשב החלטתי שאני רוכש מחשב חדש. אז אשמח לעזרתכם לגבי קניית מחשב. התקציב כמובן כמה שפחות אבל מקסימום ואני לא רוצה להגיע לזה זה מחיר של 2500ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה באינטרנט בסרטים וסדרות,הוא גם יהיה מחובר לטלויזיה בעיקר ולא למסך. אז ככה שלגבי מסך אפשר להוריד מהתקציב.רצוי שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים חדשים.אם שכחתי משהו אני אשמח שתגידו לי. תודה על העזרה,
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת cubase עם כרטיס קול חיצוני , ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד להקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש של DELL דגם VOSTRO 1720 ריק מחומרה מהבוקר אני מנסה להתקין עליו XP HOME... מקורי לא הצלחתי וגם XP PRO הוא נתקע לי אחרי שהוא טוען את כל הדברים ואז צריך כאילו ללחוץ F8 כדי להמשיך ... פתאום ניהיה לי מסך כחול כזה אני לא יודע מה עושים אמרו לי לנסות לצרוב את הווינדוס או להחליף דיסק ניסיתי לא עובד יש למשהו פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מפרט מעולה לפי דעתי .. מקווה לחוות דעת שלכם ומחיר כמה זה יצא לי בערך. מארז: COOLER MASTER ATCS 840 RC-840-KKN1-GP Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case ספק: COOLER MASTER Real Power Pro1000 RS-A00-EMBA 1000W ATX12V זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 מעבד: INTEL CORE I7 920 הארד דרייב: Seagate Barracuda ES.2 ST31000340NS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/ כרטיס מסך: SAPPHIRE 100269SR Radeon HD 4890 1GB DVD LG Black 22X DVD+R 8X DVD+RW 16X DVD+R DL 22X DVD-R 6X DVD-RW 12X DVD-RAM 16X DVD-ROM 48X CD-R 32X CD-RW 48X CD-ROM 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner לוח אם: ASUS Rampage II Extreme LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Re…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למטרות גיימינג ואינטרנט בעיקר. את המחשב אני רוצה לקנות אצל מכר שלי שנותן לי 3 שנות אחריות על כל המחשב (חוץ מהכרטיס מסך שאני קונה באינטרנט) והחנות שלו קרובה לי לבית ככה שכל בעייה הוא בא ומתקן תמחשב. אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי. הוא הציע לי את המפרט הבא ב2100 שקל (לא כולל הכ"מ ב770 מIQPC) מעבד אינטל Q8200 לוח גיגהבייט מבוסס P45 4 גיגה זכרונות 500 גיגה כונן קשיח ספק משולב עם מארז 500W והכרטיס מסך 260GTX מכאן:IQPC.co.il *מה אתם אומרים על המפרט עצמו ומה אפשר לשפר בו? *יש סיכוי שאני ירכוש גם מסך 22'' אז קחו בחשבון! אני יודע שיכול להיות שזה יוצא קצת יותר יקר מלקנות באינטרנט אבל האחריות פה בטוחה וקלה יותר. תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ערכתי: לא צריך דיסק קשיח וצורב שימושים משחקים כבדים האם המפרט הזה יהיה טוב למשחקים כבדים? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤671 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤380 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-