ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להגדיל את הזיכרון במחשב הישן שלי ל 2*1G במהירות 800MHZ לוח האם שלי הינו GA-8I915P - לינק מצורף האם הלוח יעבוד עם זיכרונות 800MHZ ( במקור עבד עם 533MHZ ) http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1801&ProductName=GA-8I915P Duo בברכה שייקה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 / csgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני אף פעם לא מגיב בפורום אלה רק מסתכל אבל עכשיו אני צריך עזרה אז פתחתי משתמש אני בדרך כלל פעיל בפורום חומרה של גיימר ואני רוצה את דעתכם על המפרט הזה המפרט מיועד ל-OC
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות לחבר מפרט שיתאים לילד שישחק במחשב איך שאומרים גיימר מתחיל התקציב זה 4000 ש"ח כולל הכל מסך דק +מקלדת+עכבר+רמקולים=אם אפשר שיהיה אינטל תודה לכול העוזרים מעבדי אינטל Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GSA-H44LB x18 LightScribe Beige ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מ…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ייעוד המחשב: שימושים רב תכליתיים (גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD ברמת בלוריי ללא קירטועים,משחקים -אפשרות מישחק של כל הכותרים הכבדים החדשים וללא בעיות. תקציב:עד 4K ש"ח,ללא מסך המטרה הראשית היא להשתמש במחשב למשך מס' שנים רצוף,ללא הצורך בשידרוג. מסך שולחני: DELL 2007WFP רזולוציה 1680X1050 מסך LCD על הקיר: רזולוציה FHD 1920X1080 . 1.התאהבתי במארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=6295 המארז הינו מיני שמצריך כרטיס מסך מיקרו. האם שימוש בלוח -אם מיקרו אמור להגביל אותי בס"הכ הביצועים של המחשב(בדגש על מישחקים)? יש לציין שהמארז הזה כולל איוורור ברמה גבוהה. 2.האם מעבד אינטל i3 540 אמור להספיק לדרישות שלי? 3.בלוחות…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+גלישה+משחקים כגון cod ו gta אין צורך במערכת הפעלה. שיהיה שקט מאוד. שיהיה אפשרי לשדרג בעתיד. אפשר לחרוג עד 2200 ש״ח.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך את המפרט בשביל חבר. המחשב מיועד למשחקים לא הכי כבדים בעולם. בסך הכל לגיימר ממוצע. גלישה באינטרנט, עבודות OFFICE (לא עריכות וידאו וגרפיקה.) אם אפשר להתגזז על חלקים מיותרים ולהוסיף מסך LCD 19 זה יהיה מעולה. התקציב הוא בדיוק 3000ש"ח. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא רוצה את המחשבים מהמפרטים המומלצים מישהו בבקשה יכול להרכיב לי מפרט? חשוב שיהיה הרבה מקום ושהמחשב יהיה מהיר כרטיס מסך אני יסתפק במשון זול 7300 GT .. משו כזה תודה
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לבנות לי מפרט של גיימינג ועריכה עד 3,500 ש"ח fortnite gta ועוד משחקים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט מעת משחקים ואימיול. מכיוון ואני מתכוון להשאיר את האימיול פתוח כל היום האם מעבד E7500 יתן לי ביצועים טובים יותר לגלישה ממעבד E6500? או שאין קשר?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים. הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה. המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי.. מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד. הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים. הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות Starcraft II GTA IV Modern wa…
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיהיה מספיק חזק לתוכנות גרפיות ועבודה עם כמה יישומים במקביל. לכן הדרישות הן מעבד חזק (Intel Core2 Duo מסדרה 6 ומעלה) עדיפות ל2GB זיכרון ומעלה. דיסק קשיח גדול (250GB ומעלה) מסך"15.4 וכרטיס מסך חזק (כנראה שעדיף של NVIDIA GeForce). מצאתי מעל 15 דגמים שעומדים בכל הדרישות האלו, כולל המחיר.. אבל לא הצלחתי למצוא חוות דעת על אותם מחשבים. לפי דעתי המפרט הטכני זה דבר אחד אבל הביצועים בפועל זה דבר שונה לגמרי ולכן חשוב לי מאד לקבל המלצות מאנשים שמכירים את המחשבים ויולו לייעץ לי איזה מחשב לבחור. אלו חלק מהדגמים שמצאתי: ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71121&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.goldtop.co.il/show_d…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הלפטופ הראשון שלי. לאחר קריאת חלק מהמדריכים גיבשתי פחות או יותר את המפרט שאני מעוניין בו התקציב עד 4K ש"ח (בדוחק) אני מחפש נייד שישרת אותי טוב ב 3-4 שנים הקרובות * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (בסרטי HD), עריכה גרפית קלה, אני חובב After Effect למשל אבל אני לא זקוק לכ. גראפי חזק. * גודל המסך 15.6 (רצוי) או 15.4 (מוכן גם לשמוע על מסכי 14.1') * משקל רצוי אני בדר"כ לא מתלונן על משקל אבל גם לא מחפש מחשב של 3 ק"ג משהו באיזור ה 2.3-2.7 בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כל המרבה הרי זה משובח... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI * בלוטות: בכלל לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB 5400 RPM * צורב DVD: בוודאי * האם נדר…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
בס"ד כרגע מותקן לי במחשב נייד WINDOWS 7, והוא יחסית דיי איטי. אם אני יתקיןWINDOWS XP המחשב יעבוד יותר מהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה, אני מחפש נייד של DELL ואני עדיין לא יודע מה מי ומו, איפה המקום האמין והטוב ביותר לרכוש DELL??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-