עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. Started by av460,

שאלום השבוע אני הולך לקנות את המחשב הבא: AMD Phenom II X3 720 black Gigabyte GA-MA770T-UD3P WD 500GB SATA2 16MB CORSAIR 4GB(2048MBx2)DDR 3 1600Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W המפרט הוא בעיקר למשחקים... אשמח לשמוע את עתכם עליו תודה.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן חברה אני מחפש כבר הרבה זמן חלקים לנייד הנ"ל ולא מוצא חיפשתי אצל מור לוי אבל הם אמרו שהם מוכרים רק לבתי עסק חיפשתי בעוד כמה מקומות דרך האינטרנט וגם לא מצאתי אני צריך מקלדת , צורב DVD , וציריות למסך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by Phobus,

שלום לכולם, חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש. למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום. ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. מחשב עד 3K ללא מסך וללא ציוד נלווה לשימוש של אינטרנט, סרטים ומשחקים פה ושם - לא גיימר רציני.

7. Started by dani007,

אפשר עם חריגה של 500 ש"ח ללא מסך מקלדת ועכבר

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב בשביל העבודה שלי, אני מתכנת אתרים, ועובד עם מס' תוכנות בו זמנית כגון PHOTOSHOP ותוכנות EDITOR לשפות תיכנות, כמו כן אני גם עובד עם מס' דפדפנים פתוחים כגון OPERA,CHROME,IE6,IE7 ו FIREFOX עם מס' טאבים פתוחים, לכן אני צריך מפרט שיחזיק את כל זה וירוץ דיי מהר.. גרסאת ה Photoshop שאני משתמש הינה CS4. האם אני צריך כרטיס מסך או שכרטיס מסך מובנה יספיק? אשמח להצעות מפרט עד 2000 ש"ח (אם אפשר אז גם פחות!!) נ.ב: המחשב בדרך כלל דלוק לפעמים ימים שלמים ואף שבוע/ות, לכן אני צריך גם מחשב שלא יתחמם וגם יהיה שקט ככל הניתן. לא לשכוח שהמחשב לא יהיה כמעט למשחקים.. אלא רק לעבודה הנ"ל. עריכה: ראיתי את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=1…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by lian21,

כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות בתקציב של 2800 שקל כולל מיקרופון ומצלמה מובנים ותמיכה בתקשורת אלחוית מלאה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by GOBLIN17,

איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by zuma,

שלום לכולם המחשב אמור לעבוד 7/24 ללא הפסקה ויהיו עליו לא מעט תוכנות ומשחקים. מאחר ואני עצלן ומעולם לא מנקה את המחשב מאבק חשבתי לרכוש מארז עם פילטרים נשטפים... מה גם שהוא פשוט יפיפה ומאוורור טוב. לא נראה לי שאני צריך ממש קירור לכרטיס מסך אבל אולי אני טועה. לא מתכנן OC אבל 400W נשמע לי חלש מדי. אשמח לשמוע דעתכם ואם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש את כל החלקים בחנות אחת. Intel Core 2 Duo E6300 (S775) 1140 Thermaltake Big Typhoon Heatpipe 120mm 250 Gigabyte GA-8I965P-DQ6 Heatpipes 1290 TWINMOS 1GBx2 DDR2 667MHZ CL5 1140 Maxtor 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB 480 Sapphire or PCX - Radeon X1900XT 512MB DDR-III 256bit 2150 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin …

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  14. מפרט לחבר , בעיקר למשחקים כבדים , המסך הוא T260HD של SAMSUNG , ניתן לחרוג ב200 ש"ח מ6500 , השקט לא חשוב וכנראה לא יבוצע אוברקלוקינג. המחשב הוא לטווח ארוך לכן אבקש לא לחסוך ולנסות להביא מפרט חסכוני ולהגיד ש5870 הוא אוברקיל כרגע . חשוב מאוד שהמארז יהיה דיי גדול , ואשמח אם זה יהיה ANTEC NINE HUNDRED TWO כי הוא מעולה מהניסיון שלי איתו. את השאר אני ישאיר לכם ואני מקווה שלא פספסתי כלום , תודה שכחתי - חייב 8GB RAM ומKSP

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 פחות או יותר * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500G * כונן אופטי? כן, עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה מע…

16. שלום לכולם אני חדש פה מקווה להכיר פה אנשים.. אז כן רציתי לשאול אותכם שאלה בקשר למפרט עד 5000 שקל למשחקים . וקצת פחות ושמעתי שAMD AM2 3500+ טובים למשחקים אם נכון אז תגידו לי או קיי אז המפרט אני לא יכול שיכרוג מעל 5000 שקל צריך להיות כלול בערך : מעבד , לוח אם , זכרון (ג'יגה מספיק לי) , ספק כוח ( אלא אם כן הספק של המארז יכול לספק מספיק כוח כדי לעביד את המחשב וכו') , דיסק קשיח (מספיק שיהיה 80 ג'יגה אפילו ) , צורב די.וי.די , מאורר למעבד (שמעתי שזה חשוב) ,כרטיס מסך ומארז. ואני מתכוון לבצע את הקניה ניראה לי ב K.S.P מה אתם אומרים על החנות הזאת חוץ מיזה שאמרתם שאין לה הרבה מבחר??(סניף הכי קרוב אלי זה ת"א) אם יש לכם מקומות אחרים שהם בת"א תציעו בבקשה שיענו יותר טובים מK.S.P נ.ב עד…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by aka_katz,

יש לי נטבוק של לנובו ויש לי חריץ של ExpressCard האם יש כזה דבר כרטיס מסך שמותאם לחריץ ExpressCard ? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by TheKiLLEr,

המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by yamamoto,

האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לבנות לחבר מפרט שיתאים לילד שישחק במחשב איך שאומרים גיימר מתחיל התקציב זה 4000 ש"ח כולל הכל מסך דק +מקלדת+עכבר+רמקולים=אם אפשר שיהיה אינטל תודה לכול העוזרים מעבדי אינטל Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ LG DVD±RW GSA-H44LB x18 LightScribe Beige ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מ…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום אנשים! לאחרונה ידידה שלי התחילה לחפש מחשב נייד שיספק את צרכיה. היא מחפשת מחשב שיוכל לבצע עבודות גראפיות בסיסיות [לא עבודה בתלת מימד ורנדור], כלומר, עריכה בפוטושופ, אוטוקאד ואולי בעתיד גם עריכת סרטים. היא מחפשת מחשב שיהיה נוח דיו, ויהיה בעל מסך גדול מספיק אך מבלי לסבול ממשקל מוגזם. [אחרי שבדקנו והשווינו - אין לה ספק שהיא מעוניינת אך ורק במחשבים עם מסך 15 אינצ'. מדובר במסכים גדולים דיו והמשקל שלהם הוא לא היסטרי בהשוואה ל-17 אינצ'] אחרי שבדקתי את האפשרויות, חשבתי כי הDEll inspiron N5110 יספק את צרכיה. חשבתי ללכת על גרסאת הi5 מהסיבה הפשוטה שה-i7 יקר משמעותית ואינני יודע אם יהיה לו יתרון בולט אמיתי [מה גם שהשמועה אומרת שמעבדי i7 מתחממים יותר בהשוואה ל-איי5] בכל אופן, ממה …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by yiftach2,

סליחה על הבורות אבל אני רוצה להציג מפרט שבניתי מ-TMS, איך אפשר לעשות את זה באופן מעוצב כמו שרבים עושים את זה בפורום??

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Transfer,

מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by adel,

שלום, קיבלתי מפרט מחשב ב 2400 שח. הצרכים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים אולי. אז אשמח לשמוע המלצות מעבד: intel E8400 לוח: intel DG35 EC זכרון: Kingston 2GB (2x1GB) 800 MHz ד.קשיח WD 160GB 8MB Sata II כרטיס קול ומסך מובנים בלוח צורב DVD sony/Nec 20+ dual layer - Sata מארז מאושר אינטל עם ספק (אך לא יפה) - אשמח לדעת מה ההבדל בין מאושר אינטל ללא מאושר אמרו לי לא לקחת לוח חוץ מאינטל כי אם תהיה בעיה הם לא עושים בעיות עם האחריות כמו gigabyte! זהו בגדול! אשמח לקבל משהו מבוסס אינטל יותר זול אך גם טוב

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by elibegi,

מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤578 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤413 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤260 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤209 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤133 רשתות: Edimax Wireless Lan Card USB 802.11G 54Mbit 7318 כמות: 1 - מחיר: ¤96 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2603 המחירים ה…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים