ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב ביום שישי הכנתי מפרט למחשב למשחקים במחיר 5000 ללא ציוד הקפי השאלה שלי היא איך החלקים והמחיר שלו אם יש שינויים מומלצים בקרב המחיר אז כמובן ניתן לכתוב לי... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מפרט:מסך 14 אינץ רחב מעבד t-7500 2.2 2gig ram 250gig hard disk vista home pri קורא בינארי 383MB NVIDIA GeForce 8400M GS חדש מתאילנד
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלוןם למומחים ולחובבים המכובדים. אני עובד בעיקר עם אקסל, ולכן נדלקתי על מחשב LGR405, שיש לו מקלדת מלאה כולל keyPad למספרים (כמו מקלדת מחשב רגילה). כמה נשמות טובות אמרו לי שלא כדאי LG, וללכת רק על lenovo R61 ודומיו. מה ההבדלים העיקריים? האם יש כאן מישהו שעבד עם LG נייד?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט: מעבד Q6600 ראמ 2 גיגה DDR2 OCZ כרטיס טלויזיה WINFAST 2000 לוח אם של גיגבייט דגם: P35-C-DS3R (תומך DDR3) דיסק קשיח 320 GB וכרטיס מסך 8600GT 512MB רמקולים של CREATIVE SBS 330 אשמח לחוות דעת על המפרט,במיוחד על כרטיס המסך... אה וגם על המחיר, זה עלה 4200? זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבריה, תודה על המחשב הקודם, אחי קנה אותו והוא אמור להגיע בקרוב יש לי עכשיו מחשב להרכיב לחבר טוב שלו. הוא רוצה מחשב לעריכת סרטים בעקרון, ללא ציוד היקפי וללא מסך. הוא מצלם במצלמת HD אז כנראה המעבדים החדשים שתומכים בSSE4 יעזרו לו יותר. אגב תשתדלו לשים במפרט הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 8600GT עד X1950PRO, מעבד E8200, זכרון 2 ג'יגה 800 מגה הרץ אם צריך בכלל. זהו בעקרון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום ואני מבקש המלצה למחשב למשחקים בינוניים + סרטים. איני מתכנן OC אז אני מבין שמבחינת עלויות עדיף מעבד AMD והייתי הולך על 4800 או 5000. מבחינת כרטיס מסך, מבקש לא להתפרע עם כרטיסים של 1300-1500 ש"ח. כרטיס 700-800 ש"ח יספק. קראתי על החדשים של ATI מסדרת 38X0 (או משהו כזה)... . האם יש לו יתרונות על סדרת 1950 למינהו? איני מתכנן שימוש בויסטה אז DX10 לא משחק תפקיד. מבחינת מארז, אני מצליח להתבלבל. קראתי שיש מארזים מצויינים בעלות של 700-800 ש"ח הבאים עם ספק מצויין (כגון סונטה). אולם בהצעות מסויימות בסדר גודל כמו שלי, שמתי לב שיש המציעים מארז בנפרד וספק בנפרד שעלותם פחותה מהסכום הנ"ל, אם כי לא בהפרש רב. אז מה באמת עדיף? מה היתרונות של הסונטה על פני אלו כמו HEC וכול' לה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על כמה אפשרויות מומלצות ללוח אם, כרטיסי מסך ואמצעי קירור . הסברים למה אתם ממליצים על רכיבים ספציפיים יכולים מאוד לעזור. רעש: חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד כשאינו תחת מאמץ, גם בקיץ. שימושים: אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, הורדות, video encoding, משחקים (America's Army) מעבד: החלטתי כבר על Q6600 (משתמש בהרבה אפליקציות במקביל, וחולה על הרעיון של ריבוי ליבות ) משחקים: משחק לפעמים ב-America's Army (על מסך "22). כרטיס מסך Entry Level, לא יותר. אין צורך בציוד הקפי: בעכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. דיסק: מעדיף Seagate 750GB בגלל האמינות והשקט. קרסו לי יותר מדי דיסקים של WD. אוברקלוקינג: מתון, כי אני לא רוצה שזה יגביר את הרעש או יהיה יקר. תקציב: 4-5K גמיש, אבל כל הוצא…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך ואני לא ממש יודע איזה נתונים צריכים להיות בו. כגון הניגודיות צריכה להיות גדולה או נמוכה, זוויות צפיה, ועוד כמה שאפשר להסביר לי יהיה יותר טוב. הייתי רוצה לקנות מסך 22 INC אז אולי גם לציא איזשהו דגם ולמה אותו. עד 2000שקל בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בכללי הגעתי להחלטה שלא צריך לחכות... הרבה המליצו לי לחכות עם הקנייה של המחשב כיון שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים, כרטיסי מסך וכולי ... קיצר ראיתי שזה לא משתלם כי המחירים יהיו בשמיים... וגם אני סגור על כפול ליבה ולא מרובע אז אל תשכנעו אותי בקשה !!!! צורב לא צריך, ציוד הקפי לא צריך, יש לי כבר 120 GB זיכרון וזה יספיק לי 280 סך הכל אל תנסו לדחוף לי עוד זיכרון תמיד אפשר להוסיף, ואני יקח מהמחשב הזה 1GB-800MHZ אז גם את זה אל תוסיפו לי ... בסך הכל אם המפרטים לא שקטים בגלל איזהשהו מאוורר אז תציאו לי מאותה חנות מאוורר אחר שהוא טוב ושקט... תודה ! לבין
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני עוסק בצילום דיגיטלי (לא וידאו ) וזקוק למחשב טוב כדי שיתמודד עם תוכנות כמו פוטושופ - פריהנד - אילוסטרטור -ACDSEE ועוד. אני רוצה מארז פול טאואר שיכיל 2 צורבי DVD ו3 כוננים קשיחים ויציאה של פייר וייר לתמיכה ב-4 כוכננים חיצוניים שמיכילים ארכיוםן תמונות כגדול. אני צריך כרטיס מסך טוב וןהרבה זיכרון (לדעתי 4 ג"ב) למרות שאני לא מסבין הרבה בכךל. אשמח אם משיהו יכול להמליץ לי אעל מחשבה עם מפרט טוב ולא הכי יקר ואשמח אם מישהו יכול לומר לי מה עדיף אינטל או AMD/ תודה ישראל
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤650 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤422 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=183 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤265 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הי חברה מה אתם חושבים על המיפרט המחשב הוא לאולפן בעיקר לעבודה על מוסיקה (קיו-באס ונואנדו למי שמכיר) אין לי צורך לא ברשת אלחוטית ולא בSLI-cross fire רק במחשב הכי סבבה שאפשר למטרה הזו ספציפית(מתוכנן oc כמה אתם חושבים שאפשר על כזו מערכת??)פעם ראשונה בים וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט...(קצת בעיתי עם oc?אולי עדיף קרור מים?אין לי מושג ) q6600 p5k asus קירור ocz vindicator 18db הכי שקט שמצאתי זיכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 וספק כוח עוד לא החלטתי (מי שהכי שקט אני חושב) Corsair CMPSU-450VX VX450W 450Watt Pure Power או OCZ StealthXStream 600W Power Supply דגם: OCZ600SXS-EU או Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PF…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קפצתי היום לksp בשביל שיבנו לי מפרט בסכום 3,695 אלף שקל, הדרישה שלי הייתה מהמחב שהוא יריץ משחקים שהם בערך כבדים לדוגמא : GTA V, שארצה להוריד פעם באף פעם. השאלה שלי היא אם המפרט שווה את המחיר ואם בכללי המפרט נחשב טוב בשביל שיריץ משחקים וישמש כמחשב משרדי ביום יום (לצפייה בסרטים, סדרות וכו׳) ואיפה אפשר לקזז בשביל להגיע לסכום של 3,000 ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שאני הולך לשחק הם:CSGO,PUBG,BATTLEFILED 1, BO3, SUBNAUTICA,OVERWATCH,ROCKET LEAGUE, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):Asus 21.5 ו הרזולוציה המקסימלית היא 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-