ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי,אני צריך מפרט שיריץ עד כמה שאפשר בתקציב משחקים מודרניים. חייב להיות AMD ומארז haf x אם אפשר אפשרות לאוברקלוק ושידרוגים בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך המחשב בעיקרון הוא צריך לשמש אותי לאינטרנט לראות סרטים ב FULL HD ובפייס בוק הפוקר והחווה שירוצו לי (כן גם אני מכור לחווה ) ומשחקים בקטנה בעיקרון הכרטיס מסך הוא מובנה אבל זה 41 G הוא תומך טוב ב JAVA ממה שהבנתי ובעתיד יהיה אפשר לקנות כרטיס מסך איך המחשב בכללי והאם הוא בסדר למחיר שלו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להחליף לכל מחשב נייד את ההרד דיסק לכונן SSD? או שצריך לבדוק משהו לפני קניה של נייד
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט מחשב ב 2400 שח. הצרכים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים אולי. אז אשמח לשמוע המלצות מעבד: intel E8400 לוח: intel DG35 EC זכרון: Kingston 2GB (2x1GB) 800 MHz ד.קשיח WD 160GB 8MB Sata II כרטיס קול ומסך מובנים בלוח צורב DVD sony/Nec 20+ dual layer - Sata מארז מאושר אינטל עם ספק (אך לא יפה) - אשמח לדעת מה ההבדל בין מאושר אינטל ללא מאושר אמרו לי לא לקחת לוח חוץ מאינטל כי אם תהיה בעיה הם לא עושים בעיות עם האחריות כמו gigabyte! זהו בגדול! אשמח לקבל משהו מבוסס אינטל יותר זול אך גם טוב
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים בניתי את המפרט הזה עבור חבר לעבודה שביקש מפרט באזור ה3500-3700 המפרט הוא למחשב קומפלט כולל הכל, מסך דק, רמקולים, מקלדת.... מחשב ראשון שלו בבית. עכשיו ניסיתי לחסוך כמה שיכולתי אבל בסוף הגעתי ל~4000, שזה 300 מעל הגבול העליון של התקציב אז כמו שכתבתי, אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש הצעות להוזלה אז סבבה: LG LCD 17 L1750SQ [1130] Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 [560] [1690] Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 [580] [2270] Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 [355] [2625] Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS [390] [3015] LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White [210] [3225] Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU [298] [3528] Logitech® Optica…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קודם כל אני לא כתבתי תקציב כי אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אני פשוט רוצה לדעת פחות או יותר איזה חומרה אני צריך לקנות לשרת FTP למקס' 200-250 אנשים יש לי כמה חלקים ואני רוצה לדעת אם הם מתאימים אחד לשני ואם הם יעבדו טוב כשרת FTP אז ככה לוח כמו שיש לי בחתימה GIGABYTE K8NS ULTRA 939 מעבד A64 4000+ סאן דיגו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819103529 זכרונות (GSKILL VALUE 2GB (2X1GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231039 הארד דיסקים 2X300GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16822144186 אחד MIRROR של השני לגיבוי זהו זה בעיקרון החומרה החשובה לי מארז כרטיס מסך ומסך לא ממש חשובים פה אני מבקש את חוות דעתכם ואם יש לכם משהו…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה אין הרבה גג שבגג ככה 4 אלף מערז אמרתי לו שיבחר לבד אין תיכנון ל OC CPU AMD Units Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Units Price Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 MEMORY DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos 2 570 VGA CARDS Sapphire ATI X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 HARDS DISKS SEAGATE Units Price Total 80GB SATA ST380817AS 370 Floppy Teac/SONY 1.44 50 DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 מחיר 3825 מה אומרים ???
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 930 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 1 1150 1150 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4425 אפ…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 ש"ח אם חייבים אז אפשר חריגה קלה של 100 -200 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט, מעט לצפיייה בסרטים ולהפעלת משחקים כמו GTA החדש, NBA , ופיפא אין צורך בציוד היקפי אבל שיהיה צורב DVD לא צריך הרכבת מחשב וחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אני יושן והוא פועל חח) ההעדפה היא למעבד intel בעל ליבה כפולה ולכרטיס מסך nvidia ולדיסק קשיח בנפח של 160 GB אם בבקשה תוכלו לבנות את המחשב מפה http://www.skypc.co.il כי מפה אני קונה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שבוע טוב... האם כדאי למכור את המפרט שיש לי בצד בלי הכרטיס מסך והספק ולקנות משהוא חדש? או שעדיף להשאיר וליקנות מעבד חדש ולהוסיף זיכרון?? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (לא לחרוג מהחריגה בבקשה... רק אם זה ממש ממש שווה את זה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר אסטרטגיה, אך אני עדיין משחק מדי פעם במשחקים כבדים שלא זמינים לאקס בוקס, למרות שגם המשחקי אסטרטגיה עכשיו מתחילים להיות כבדים. * לאילו …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
צריך עזרה, אני לא כלכך מבין בכל עניין החומרה, אני רוצה מחשב חזק ומהיר להרצת תוכניות כמו פרימייר ומשחקים כבדים ועתירי גרפיקה... רציתי לדעת גם אם שווה לי לקנות שניי הרד דיסקים כל אחד 500 ג'יגה, אני מתכוון לערוך הרבה הרבה וידיאו... נ.ב. עכשיו אני הולך לטכנאי שממנו אני קונה הוא יציע לי כמה מפרטים אני אכותוב אותם כאן ותגידו לי מה דעתכם...
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 14 (מתלבט אם 13.3 לא יהיה קטן מידי- לא שולל) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, אני רוצה מחשב לעבודות משרדיות, הדגש על שימושיות - שיהיה נוח ונעים לעבוד איתו. אני מתלבט אם כדאי להשקיע ב-I5, כי ממש חשוב לי שהמחשב לא יגמגם שיש עליו טיפה עומס. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
צריך מחשב ב-3500 ש"ח בערך... שיהיה בעיקר למשחקים לא צריך איזה מחשב על אבל שיפעלו משחקים בסבבה יש לי התלבטות גם בין AMD לבין INTEL בעיקר עכשיו כשיש את ה-64 ביט של אינטל במחירים לא גבוהים מה אתם ממליצים? INTEL או AMD? ותבנו לי מפרט בבקשה על הדרך...
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך, מקלדת, עכבר..) שישמש אותי ל: אימיול (ועבודה רצופה במקביל), אינטרנט, צפייה בסרטים, קידוד סרטים לעיתים רחוקות, וכנראה שבעתיד גם עבודה עם MAYA. בעיקרון אני לא מייעד את המחשב למשחקים אבל אולי בעתיד כן, מה שבטוח לא משחקים כבדים. אז אני צריך: - מעבד [אינטל או AMD?] - לוח אם - זכרון פנימי - דיסק קשיח [לא יותר מ-180GB] - כרטיס מסך - כרטיס קול [אני חושב שכדאי OnBoard, תקנו אותי אם אני טועה..] - צורב [שיהיה ניתן לצרוב כל פורמט - כולל DVD] - מארז [אני צריך שיהיה לו איוורור טוב למה המחשב הקודם שלי נטה להתחמם מהר מאוד] - מקלדת, עכבר, רמקולים - מסך [LCD איכותי אבל לא יקר מדי] תודה מראש! * אגב כדאי לקנות מחשב נייד גם אם זה לש…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-