עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. OK רצוי בלי Q6600 אז מסך כרגע לא ידוע אני מעריך שזה היה 22" ומעלה לא צריך עכבר או מיקלדת וגם הרכבה רק חלקים כולל מארז. תודה

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  2. התקציב הוא 1,500 שקל. אפשר לחרוג מעט אם יש צורך ממשי (לסביבות 1600, 1700). מעבד כפול ליבה הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה 2 GB זכרון לפחות. שוב, הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה אין צורך בכרטיס מסך, מספיק שיהיה כרטיס מסך בינוני (אבל לא פחות מבינוני) על הלוח, לא מתוכננים להפעיל משחקים כבדים על המחשב שימושים ביתיים בעיקר גלישה, צפיית סרטים והרבה הורדות מחשב פועל 24/7 רמת השקט חשובה - 9 עריכה: ולגבי ה 9 ברמת השקט זה כדאיות.. זה לא מה שינפץ לרסיסים את התקציב, אפשר לחיות גם עם 7 וגם 6 אם זה מה שמקשה אין צורך בציוד היקפי.. רק המחשב עצמו. יש HD אך איני יודע אם הוא תקין.. לכן נדרש HD לפחות 250GB או 500GB אם אפשר בתקציב ללא מערכת הפעלה ולא מתוכנן OC חשוב שיהיו אפשרויות שידרוג בעת…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום, אני רוצה מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים עם מסך 22 אינץ' בלבד. שיחזיק לי לפחות 3 שנים. תודה,

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by sab1,

היי לכולם, מחפשת לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי של סרטים, מוזיקה ואינטרנט בלבד. תקציב של עד 1,600 ש"ח לטווח ארוך. מחפשת גם מסך בעלות של 400 ש"ח שיתאים לצפייה בסרטים. אודה לעזרתכם

5. היי לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייד ליישומים גרפיים (אילוסטרייטור אינדיזיין ופוטושופ באופן קבוע, XD וקצת אפטראפקטס ). שימושים נוספים: אינטרנט וסרטים אין ולא יהיה שימוש בגיימינג בכלל. גם לא צדדי. המחשב מיועד לשימוש מאסיבי וקבוע במשך שנתיים שלש. מבחינת היצרן- סדרה : די נעול על thinkpad ריפרש או יד שניה באיביי דגם: או X1 EXTREM או P1. (יש לי ניסיון מעולה איתם כבר שלושה לפטופים, ויש לי נסיון גם עם רכישה באיביי של יד שניה - לא זה הנושא). השאלות שלי: קודם כל בנוגע למעבד: בדור התשיעי המעבדים החזקים הם או i7 משושה או i9 מתומן = כשפער המחירים בינהם משמעותי השאלה היא מה מידת ההשפעה שיש לשתי ליבות נוספות בישומים אלו. …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Googleness,

רציתי לקחת מחשב נייד לעבודה בשביל כמה דברים, 1. בדיקת רשתות אלחוטיות. 2. תיעוד של עבודות בשטח. 3. גישה מהירה לאינטרנט אם צריך לחפש מידע מסויים. שמתי את העין על הEEE PC 901 אבל בארץ הוא נמכר רק בגרסת חלונות XP ואני דווקא רציתי את הגרסה של הSSD 20 ג'יגה שבאה עם לינוקס אבל שוב לא מצאתי. מצד שני במחיר של נטבוק מוצלח (בערך 2600/3200 ש"ח) אפשר לקבל מחשב נייד עם מסך 15.4 בלי מערכת הפעלה אבל עם חומרה מספקת בהחלט לדעתי בשביל המשימות שהצבתי. אז נטבוק או לא נטבוק? ואם מישהו יודע איפה יש את ה901 בגרסת SSD20 גיגה עם לינוקס תשתפו אותי.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by aviranb,

מחשב נייד פנטיום 4 , 1.7MHZ זיכרון 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך mobility radeon 7500 צורב + DVD מה אתם אומרים ? על המפרט ? המחשב לא זז הכי מהר ומוזר לי פה משהו כמה הייתם משלמים באמת על מחשב כזה ומה דעתכם עליו , ולמה לדעתכם הוא לא זז הכי מהר .. תודה רבה :]]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. שלום! כרגע יש לי AMD athlon 64 3000 עם לוח אם MIS K8N Neo2 זיכרון 1 GB (יש לי עוד סטיק של 256) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5700LE (Microsoft Corporation) (256 MB) אני רוצה לשדרג את המחשב בערך ב1000 שקל שאני אוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED Pro evolution soccer, heroes of might and magic באיכות נורמלית והמחשב יצליח לשרוד עוד שנה כי בסביבות יולי אוגוסט אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגמרי. יש משהו שאני יכול לעשות בכזה סכום או שזה יהיה כדאי בכלל? תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אין צורך בציוד היקפי חוץ מאשר מסך 22" תודה מראש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by OmerBenayon,

טוב אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שיש לי בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מביא תמונה מהאוורסט כדי להראות לכם את המפרט שלי וכדי שתגידו לי מה לשפר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by tmp2,

שלום , יש לי מחשב כבר 7 שנים וסוף סוף אספתי את הכסף לקנות מחשב חדש! אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט ב 3500 שח. אני גיימר בנינוי כלומר אני אוהב לשחק במשחקים אבל לא בהכרח במשחקים החדשים. בקיצור אני אשמח לראות הצעות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. למכירה סוללה חדשה ומקורית למחשבי ASUS, דגם A42-U53, באריזה, מעולם לא היתה בשימוש, 6 תאים, מוכר כי הדגם לא מתאים למחשב שלי. דגם דומה עולה בזאפ 499 ש"ח, מוכר ב-200. אמורה להתאים לסדרות הבאות: ASUS U33, ASUS U42 Series, ASUS U43 Series, ASUS U52 Series, ASUS U53 Series תמונות ניתן לראות כאן: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5c344a9db59917a5024b480b407d05d54e5 טלפון: 052-9759814 יניב

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by EdenC,

שלום לכם, כבר כתבתי פה הודעה שאני מחפש מפרט ב4000 ש"ח, השבוע נודע לי שאני הולך לעבוד בחופש,ויהיו לי עוד 1500 ש"ח הנה מפרט שבניתי: (הקנייה מפוצלת ל2 חנויות) Skypc.co.il מעבד:Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 מחיר:708 ש"ח לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH מחיר: 582 ש"ח כונן דיסקטים (כן,אני צריך את זה ) מחיר:39 ש"ח הרדיסק:Westren Digital WD2500KS מחיר:460 ש"ח צורב דוידי:LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר:207 ש"ח ספק כוח:HEC 550W HEC-win550 מחיר:450 ש"ח קירור למעבד:Thermaltake BIGTYPHOON מחיר:225 ש"ח noacomp.co.il זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מחיר:620 ש"ח מארז:Sunbeam Transformer BLACK מחיר:350 ש"ח כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by Cel Fi,

אני סטודנטית שרוצה לקנות מחשב נייד זול וטוב שיוכל לשרת אותי בתקופת התואר שלי ולאחרי. מה מומלץ? התקציב הוא עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים - לגיימינג (מחשקים כבדים) התקציב - 3500 ש"ח ציוד היקפי - אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים (מצידי הבסיסים של מיקרוסופט) אוקיי אז כבר יש לי בסיס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem Gigabyte ATI Radeon HD4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Model 44022/R485ZL512H סה"כ מחיר של הרשימה שהבאתי: 3037. אז 2 דברים: האם הבסיס שהבאתי טוב? איזה ספק ומארז לצרף? תודה רבה, דניאל

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אני צריך שיהיה מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים טובות שיהיה בו כרטיס מסך חמוד ואם אפשר שיהיה גם 80 GB וזהו בעיקר שיהיה מצויד בדברים איכותיים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני מחפש מחשב חזק שיוכל לעמוד במשחקים עם זכרון גדול וכרטיס מסך טוב בתקציב של 3000-4000 ש"ח אודה לכם עם תוכלו לתת לי כמה אופציות לבחירה ואני מודה לכם על כל העזרה שאתם נותנים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בהרכבת מפרט עבור חבר העוסק בעריכת וידאו. התקציב: עד 4000 ש"ח (אפשר להתגמש אם אין ברירה). מה דרוש: מעבד, לוח אם, זכרון, כוננים קשיחים, ספק כוח (ואולי כרטיס מסך פשוט). מה כבר יש: מארז, כרטיס עריכה (AGP), מסך וציוד היקפי. מה כבר עבר לי בראש: כוננים: 1 מהיר מאד לתוכניות ו-1 גדול מאד לחומרי גלם זכרון - לפחות 2GB לוח אם - עם מקום להכניס כרטיס עריכה וותיק שאינו PCI-E (כלומר AGP) שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך פרט לכרטיס העריכה (כרטיס TV)? תודה,

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by ygr,

אני זקוק להמלצה למפרט של מחשב, התקציב המקסימלי הוא 3400-3500, (כאשר הייתי שמח אם לא תהיה חריגה מ- 3500). ייעוד המחשב הוא בעיקר למשחקים, אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק משחקים על הגדרות גבוהות. רזולוציה מקסימלית של המסך: 1280X1024. * מאז ומתמיד הייתי נאמן מעבדי Intel, אז אם המעבד הכלול במפרט יהיה מבוסס Intel אז זה יהיה סבבה לגמרי, אם אתם חושבים שיותר משתלם לי AMD, אז הייתי שמח להסבר על ההבדלים. מאיזה חנות כדאי לקנות את המחשב, האם כדאי לקנות מ-KSP או מסקיי פי סי? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by d1v,

זקוק למפרט לגיימר כבד.. מיועד למשחקים OC לא מתוכנן. ללא מסך או ציוד הקפי. מחנות Iqpc-יש לי שם הנחה באחוזים שאני צריך לברר בדיוק כמה.. ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים כבדים כמו לדוגמא biosock crysis חלק בהגדרות הכי גבוהות.. תודה רבה מאוווד לעוזרים,המחשב ירכש בתחילת ספטמבר.

24. Started by Cyron,

צריך מפרט עד 1000 בלי היקפי בלי מסך ובלי מארז וספק עדיפות לאינטל לשימוש משרדי עבור סטודנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by Phobus,

שלום לכולם, חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש. למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום. ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למ…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים