עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oren.nk,

חברים, עוזר לאבא בקניית מחשב. לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים ושיוכל גם לראות סרטים (DIVEX וכו...) אין צורך בשום ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת עכבר, אפילו לא CD ) רק מארז, לוח אם, מעבד, דיסק קשיח, כרטיס מסך (בטח און בורד ב תקציב כזה), זכרונות. נורא חשוב רק לא לעבור ת2000 ש"ח (אני משלם...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by Atom Mother Heart,

אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי

3. Started by chen.t8,

שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אז ככה...יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NS-939 וכרטיס מסך XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 2. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NF-9 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL מה יותר טוב??.מה השילוב היותר טוב?? כי זה בערך על אותו סכום...50-+...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום אני מחפש מפרט למחשב שקט ב3000 שח ללא ציוד היקפי לעבודה משרדית

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by SAMSONG,

אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by rondon,

שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום לכולם! המפרט אמור לכלול את כל פרטי המחשב - בסך כולל של 10000.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. המחשב משומש ,המחיר שהוצע לי הוא 2500 ש"ח. זה המפרט לוח אם : DFI משהו עם Nforce 4 ,זה הפריט היחיד שאני לא זוכר את שמו המלא. כ.קול (לא מובנה) : Creative audigy 2 כ. מסך : שני כ.מסך בSLI שהם 7600GT 256MB Extreme edition מעבד : AMD 64 bit,4200,X2 dual core זיכרון : 1GB DDR 500Mhz (זיכרון די נדיר של 500Mhz) מארז ממותג,לא זוכר אבל אני חושב של ציפטק. זה שווה את זה?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by roadrunner,

1.לוח אם +מעבד +זיכרונות +הרד דיסק ב 3000 ש"ח 2.לוח אם +מעבד +זיכרונות +הרד דיסק +כרטיס מסך ב 3000ש"ח המחשב מיועד למשחקים.

12. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by yohai,

מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by R_G,

אהלן! שאלה זריזה - בבזק יש מבצע של שדרוג האינטרנט ל-5 מגה במחיר 99 לחודש ואז מקבלים מחשב נייד במחיר 1993 ש"ח ב-6 תשלום. אין לי את הדגם של המחשב אך יש לי את המפרט: מעבד - intel pentium core DUO T2390 1.86GHz כונן קשיח - 160GB זיכרון - 2DB DDR2 (ניתן לשדרג עד 4) מע' הפעלה ויסטה הום בייסיק מסך 15.4 כ. מסך X3100 סוללה 6 תאים אחריות של שנה ומשקל מוערך של 2.75. אחרי הצבת הנתונים בזאפ גיליתי שככל הנראה מדובר ב- Acer Aspire AS5715Z-4A1G16MI 1.86GHz 160GB. כמה שאלות: 1. איך המחשב הזה? 2. האם המחשב מומלץ במחיר זה? מה דעתכם על המחיר? 3. מה ההבדל בין מחשב זה לבין Acer 5730Z שעולה 1K יותר ממנו, והאם ההבדלים באמת מצדיקים הפרש של 1K? תודה רבה! עריכה - כשאני שואל איך המחשב, המטרה היא …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K עם חריגה אפשרית ל4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מולטי-טסקינג, משחקים פה ושם, שימושיים בייתים למינהם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים בכלל צריך להוריד אותו מהשאלה הנ"ל :-\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by ofirn2,

צריך המלצה למפרט טוב ואיכותי למשחקים כבדים ב-5750 ש"ח מחברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתונים רשמיים בלבד.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by solari0,

http://www.memory4less.co.il/pl_product~A7K05UT~54~0.htm?x=1 http://www.memory4less.co.il/pl_product~LJ518UT2~54~0.htm?x=1 אני חושב ששני המחשבים זהים אחד לאחד בנתונים אז מה ההבדל ביניהם? והאם הסמסונג הזהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8448 עדיף עליהם? תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום לכולם, מכיוון שמדור המפרטים לא ממש מעודכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: מדובר במחשב ביתי שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש ביתי אבל אמור להתמודד גם עם משחקים בכבוד... (אני לא גיימר מטורף) כמו כן המחשב ישמש לעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C ככה שרכיבים שמיועדים לזה פחות מעניינים אותי... המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים בלי שידרוג במהלכם (עוד 3 שנים נקנה כבר משהו חדש), אבל אני רוצה שתהייה לפחות אופציה כזו. דרישות ספציפיות: מעבד אינטל? Core2 Duo - נראה לי שהוא יתמודד הכי טוב עם תוכנות Adobe וידרוש פחות שידרוג בעתיד לוח אם - תומך Sata 2 + Core2 + יציאת IEEE1394b headers? - Fire…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by omriza,

הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב משרדי חזק מאוד שיכול להריץ כל מיני כלים כמו אקסל,וורד, פאוורפוינט, מספר דפדנים שונים, תוכנות כמו camtasia, teamviewer ועוד במקביל בצורה חלקה. חשוב להדגיש שהמטרה היא שהמחשב יוכל להתמודד גם עם קבצי אקסל גדולים של כ150-200 מגה עם מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות בצורה יחסית חלקה מבלי להיתקע. המחשב לא ישמש לצרכי גיימינג אבל כן ישמש מדי פעם לעבודות בסיסיות מאוד בפוטושופ. התקציב הוא בערך של 2000-2500 ש"ח. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by victory,

אני צריך את המחשב לסרטים שיתמוך בHD מוזיקה וקצת OC בקליל חשוב שבלוח האם יהיה כרטיס קול טוב יציאה אופטית לוח אם : מעבד : זכרונות: כרטיס מסך: זהו את כל שאר הדברים יש לי .....

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…

דיונים חדשים בפורומים