ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
למשחקים, סרטים, מוזיקה לפחות שיריץ לי בסבבה את ה-GTA באג יצאו החודש במבחר מחשבים טובים, אני חושב לקנות משם....
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק ורציתי לדעת קצת על ההבדלים בין סוגי המעבדים. MV-40 N450 Z520 הבנתי שה Z520 יותר חלש מה N450 אבל אני לא מצליח להבין איך ה MV-40 נכנס לתמונה. הוא יותר חזק מה Z520 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני DELL האחד עם מעבד אינטל T5200 1.6 תומך בזיכרון DDR2 667 השני עם מעבד אינטל T2450 2.0 תומך עד 533 DDR2 שניהםמ זהים לחלוטין מבחינת מיפרט מלבד העניין הפעוט של המעבד והזיכרון מישהו יכול להכריע בעניין עבורי??
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הוא בשביל משחקים ואינטרנט. מעבד אני רוצה של Intel. לוח אם. כונן קשיח מספיק לי 160GB. זיכרון שיהיה לפחות 1GB 800MHZ. כרטיס מסך. מארז עם ספק כח + מאוררים. צורב DVD. אני מעדיף מהחנות skypc. ועוד משהו אם יש לכם המלצה למסך LCD 19 שלא קשור בתקציב שרשמתי משהו שיהיה בסביבות ה1000 שקל.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב שיוכל לשרת אותי נאמנה בתחביב האהוב של משחקי מחשב. אבל, אני צריך שהחומרה תוכל לשרת אותי במקביל גם לעריכת וידאו באויד. כמו שחלקכם יודעים אויד היא תוכנה סנובית שלא מוכנה לעבוד עם כל סוגי החומרה ולכן חשוב שהמפרט יתאים גם למשחקים וגם לעריכה (לדוגמא, אני יודע שאויד מעדיפה כרטיסי NVIDIA בוידאו ו-CREATIVE בסאונד, ולא מסתדרת בכלל עם כרטיסים מובנים בלוח אם למינהם). אני יודע שהמצב לא אידאלי ושמחשב צריך לייעד או למשחקים, או לעבודה גרפית אבל זה המצב כרגע, אז נאלץ לשלב. התקציב שלי נע בין 3000 ל-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שחריגה קטנה תשרת אותי נאמנה אז בסדר). מיותר לציין שאני מעוניין לשחק במשחקים חזקים ושהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי צורך לשדרג בעוד חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר אז אין ממש חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 250gb * צורבDVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לשימוש ביתי לצורכי בית ספר וקצת משחקים. תקציב: באיזור ה3000. אם אפשר פחות אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתנצל על כך שהת'רד היה חצי גמור - היתה בעיה עם login - אחרי שרציתי לעשות preview להודעה, זה זרק אותי ושום דבר לא עזר - "עריכה" לא עבדה יותר - כל פעם לקחה אותי ל re-login page. לאחרונה קיבלתי קצת (7000 ש"ח) תקציב (מאשתי, מי עוד ) והחלטתי להשקיע במחשב שאמור: 1. להיות מכונת פיתוח ממש טובה 2. לאפשר לשחק משחקי Action RPG כמו Diablo3, Torchlight 2, Path of Exile באיכות גבוה (אני לא משחק FPS) 3. לאפשר עבודה משרדית (שזה אמור להיות טריוויאלי) 4. להיות שקט וחסכוני עד כמה שניתן 5. לחיות כמה שיותר שנים - המטרה היא להוריש אותו לבן שלי בן 3 6. לאפשר OC בעוד שנה - שנתיים - שלוש כאן המפרט שהרכבתי (שחסרים בו כמה דברים שאני מטלבת לגביהם): מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שוב חברים, אחרי שקצת עזרתם לפני בנושא דומה לפני כשבועיים, ואחרי כמה דברים שהבנתי, החלטתי לשנות מעט את הדרישות שלי מהמחשב וכעת הן הבאות: - עד 3500 שקלים פחות או יותר - 15" בערך - מבחינת משקל וניידות משהו ממוצע יספיק לי. כל ההתניידות תהייה אחת לשבוע ברכבת - שיהיה אמין כמה שניתן, ושלא יתחמם יותר מדיי (לא כזה שהמאוורר בו עובד בלי הפסקה, הרעש משגע אותי) - חיבור HDMI חובה - אני לא מתכוון לשחק הרבה, אבל אני כן אשמח לחומרה כמה שיותר חזקה בתקציב הנתון. 3-4GB זיכרון זה משהו שאני לא מוכן לוותר עליו, ככה אני אוכל להריץ את הסימולציות של הלימודים מבלי להשבית את המחשב לשימושים אחרים. מבחינת כרטיס גרפי, כל הסימולציות שלי לא עובדות על זה, אז לא רלוונטי. אני כן אשמח למשהו מעט מעל הממו…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1)מעבד INTEL DUAL CORE E5300 זיכרון X2048X 2 מהירות 800 לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-S2H 2)מעבד AMD ATHELON 64X2 4400 זיכרון 1X2048 מהירות 667 לוח אם ASUS M2A VM HDMI כל שאר המפרט בשני המחשבים זהה מה עדיף? תודה רבה נעם
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של 3K-3.5K, בלי כרטיס מסך. מה שאני רוצה שיהיה: -עכבר MX518 -ספק שיתאים ל7800GT מה שאני רוצה שלא יהיה: -צורב או CD מכל סוג. -מקלדת. -מסך. -כל שאר ציוד היקפי. חח, תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב מהיר וזול (צריך להתפשר לפעמים...) האם המפרט הזה הגיוני? לוח אם: intel grant county2 ati ddr2 + lan מעבד: intel 531 p4 3.0G 1M 800Mhz 775 64Bit BOX זיכרון: DDRII 1GB800Mhz CL5 twister twinmos + heatsink דיסק: 250GB 16MB SATAII מארז: case tornado 450W 18CM FAN+12CM20\24 PIN מאחר ואני לא ממש מבין בחומרה: 1. האם זה הגיוני? מתחבר? תואם? 2. האם זה יענה על הדרישות? 3. מה זה twinmos + heatsink? האם זה חיוני? 4. ניתן להסתדר גם בלי כ. מסך מיוחד? מה לגבי ויסטה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אין לי כל כך מושג במחשבים היום אז אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אני מתכנן להחליף אותו בעוד שנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכול המבינים מטרת המחשב היא משחקים ולכ- 5 שנים קדימה. לגבי ה- OC נכון להיום ינני מעוניין בזה אבל לא רוצה לפסול את האופציה (אולי בעוד שנתיים אעשה למעבד בלבד) המסך שברשותי Sumsung T220P. טוב להלן החלקים שאני מעוניין בהם מעבד: לא בחרתי. לוח אם: לא בחרתי, אבקש עזרתכם דיסק קשיח:ה- Seagate 640Gb 32Mb זכרון:ה- G.kill 4096Mb ddr2 800Mhz (2096x2) - פתוח לשינוי צורב: ה- pioneer 216 dvd+r x20 כטי מסך:ה-radeon hd4870x2 pcie - חובה הבנתי שצריך לשדג את הרקירור של כ.מסך - תציעו מארז: ה-thermaltake Armor+Mx+23cm קירור למעבד: ה- Freezer 7 pro (פתוח לשינוי) ספק:ה- Corsair 650W לא צריך ציוד היקפי דבר נוסף ש"יחסית" חשוב לי זה מחשב שקט אודה לעזרכם ולהצעותכם
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני רוצה לרכוש מחשב חדש . הדרישות שלי הם: שאני יוכל לשים בו משחקים חדשים שיש עכשיו והוא יעבוד לי טוב, וגם אני רוצה שהאינטרנט יעבוד בו טוב. הכי חשוב לי זה משחקים. תתנו לי בבקשה מפרט טוב , אפילו לא מפרט אני רוצה לוח של אינטל , ומעבד טוב , + כרטיס מסך טוב למשחקים את כל שאר הרכיבים אני אבחר כבר לא בעייה! התקציב שלי זה עד 2300 בערך. בלי מסך .
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב ב5800 מזומן{אייבורי} AMD 64 3000 939 MSI-NEO2PLATINUM 2*256 DDR 400 RADEON 9600 SE LG LCD 17-1730 12MS מארז + ספק 480וואט LG DVD RW FLOPPY H.D 80G SATA SAMSUNG לוגיטק מקלדת ועכבר אופטי לוגיטק 2.1 180 וואט עץ סה"כ 5800 מזומן מה אתם אומרים?? היעוד זה בעיקר אינטרנט וקצת משחקים אני יודע שה 9600 SE הוא די חלש למשחקים כבדים אבל אני לא גימר אז זה מספיק לצרכיי.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אישתי רכשה לפני מס' חודשים את המקלדת Logitech G710 דגם Cherry Mx Blue מהאינטרנט בסביבות ה 750 ש"ח כולל מיסים, המקלדת היתה בשימוש אולי מספר חד ספרתי של ימים ועדיין יש את האריזה המקורית, למקלדת אין עברית, כמה המקלת שווה היום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי על השאלות... אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לצורכי משחקים אבל לא חייב שהכל ירוץ חלק וברזולוציה גבוהה, פשוט שירוץ ואני לא אצטרך להחליף עוד שנה. בלי תוכנות גראפיות כבדות או סרטים באיכות, פשוט מחשב לגיימר בינוני שפעם אחרונה קנה מחשב חדש ב1994 אז אני אשמח לכל הצעה, הערה, הארה, או שינוי+הסבר, במיוחד לגבי הכרטיס מסך והלוח אם. קחו בחשבון שאני לא ממש מבין וזו ההצעה של החנות. מאייבורי קיבלתי משו אחר לגמרי אבל הומלץ לי לא לקנות שם מטעמי שהמחשב שלי יתפרק אם כן... דיברתי עם IQPC וזה המפרט שהם נתנו לי לסכום שאני צריך שהוא 4000-4500 (יצא להם קצת מעבר) מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 4609 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD25…
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בתקציב הזה אפשר לקנות 1 גיגהבייט core 2 duo( מעבד 5450 ) ללא מערכת הפעלה ואחריות לשנתיים 2 מחשב דל core1 duo 1525 מעבד 2330 גם ב 3.5 ללא מערכת הפעלה. אחריות 3 שנים ואני מבין שזה לא פשוט להתקין את XP 3 אותו רמה פחות בערך מחשב TOSHIBA אחריות שנתיים בדקתי גם באתר לנובו בארה"ב במבצע שמסתיים היום + קופון אפשר לקנות: 1 THINPAD R61 מעבד T8100 בסביבות ה- 3200 כולל 3 שנים אחריות עם מערכת XP או ויסטהעסקים 2 R61I לו מעבד 2370 CORE 1 DUO יעלה כ-2700 ( דגם ביניים מעבד T5750 יוצא כמעט כמו הראשון 3100 ) המשלוח לא יעלה אבל יש מע"מ בכולם מפרט זהה BLUETOOF ו- 2 מגה זיכרון דיסק 160 גיגה וכרטיס מסך אינטגרלי מסך 15.4 , מסך 14.1 מיקר את המפרט הראשון או השני בסכום של מאה ש"ח שאלות 1 מ…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לקראת קנית מחשב, בתקציב של 4000 בערך. השאלה שלי מה קורה עם פיתוחי מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. האם שווה להשדרג עכשיו או להמתין עוד כמה חודשים? האם צפוי גל של ירידת מחירים בעקבות כניסת מוצרים חדשים? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-