עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zeev121,

שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם בסוף היתחרטתי-גם אישתי לא מעונינת ב-AMD -רק אינטל מיועד: *מישחקים כבדים לילד בן 9 . *עריכת ווידאו בסיסית-מה צריך? *הקלטת תוכניות TV מהמחשב-מה צריך ? המון תודה לכל העוזרים והמומחים.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by atarazur23,

שלום,אני מעוניינת לרכוש לפטופ לצרכים ביתיים, בעיקר עבודות, הורדות, חיבור לטלוויזיה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהירעדיפות לדל, core i5, כאשר טווח המחירים הוא עד 3,500. אשמח להצעות ללפטופים מומלציםתודה רבה,

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. אהלן ~תוקן~ אני צריך מחשב סוס עבודה לידידה שלי.. בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם היא משלבת פה ושם משחקים וכאלה.. אבל העיקר שהוא יהיה סוס עבודה כמה שיותר מהיר.. הרבה זכרון - חשוב. ורק קופסא וחשוב צורב DVD. בתודה מראש=]]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. ראיתי שיש כאן הרבה מאד כמוני שצריכים מחשב לסטודנט עד סביבות ה-4000 ש"ח. הסתכלתי כאן בהמון נושאים שקשורים בדבר והגעתי לכמה מחשבים מומלצים ואני רוצה עזרה בבחירה מביניהם. כולם פחות או יותר באותה רמת תקציב. אני למשל סטודנט למדעי המחשב שנה א' ורוב העבודה שלי היא תכנות וקצת גיימינג (כמו FIFA). כל המחשבים פה הם עם מסך "15.6 אבל יש דגמים דומים עם פחות ככה שמי שרוצה מסך קטן יותר, יש כמעט אותם דגמים פשוט במסך יותר קטן. קישור להשוואות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834084 - יש מבצע לסטודנטים עם הנחה יפה של 400 ש"ח בערך. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833321 - ראיתי שיש המון המלצות עליו פה בפורום. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823087 - מחשב נחמד מאוד במחי…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by yobab,

שלום אני צריך קצת עזרה. קראתי את הדיונים הנעוצים אבל אני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. אני נמצא בברלין ואני מעוניין לקנות לפטופ. הדרישות הם כאלה: 1. שיהיה יחסית קל. 2. שיהיה מסוגל להריץ סרטים ב1080P ואיזה משחק או שתיים. שיהיה איזה כרטיס מסך טוב ולא זבל. 3. אפשרי, אבל לא חובה, שיהיה מסך כמה שיותר חד (LED או משהו). אני גם חושב שהכי מתאים זה יהיה לפטופ בגודל 15 פלוס מינוס. התקציב כרגע פתוח, לא יודע כמה אשקיע ברגע זה. אני אשמח לכל עצה או חוויה ! תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by rotemp,

שלום רציתי המלצה למפרט למחשב htpc שימוש עיקרי הרצת media center צפייה בסרטים מוסיקה ומשחקים (אין צורך להשתגע בכרטיס מסך כי המשחקים לא מהווים חלק כבד). הערות: אין צורך בכרטיס טלוויזיה. המארז צריך להיות ברוחב של עד 30 ס"מ (עקב בעיית מקום). כמו המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=sg02-f&area=usa בנוסף מצאתי את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8600GT מארז מה ששמתי למעלה או מפרט דומה רק מבוסס על המעבד AM2+ 9550 Phenom Quad Core. כמעט שכחתי תקציב 3K. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. מעבד - Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray לוח אם - Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer i11 קירור - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זכרון - Hynix Original 8GB DDR3 1600 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי - Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA SSD - Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 הכל יצא ביחד 4000 , לכרטיס מסך הייתה הנחה משמעותית כי הוא היה בשימוש אבל יש לו אחריות עד 12.16 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by benbun,

אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by wooper,

היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. אני רוצה אתרים כמו KSP לדוגמה ואם תוכלו לפרט למה הם טובים זה יהיה מצוין! לגבי הבקשה השנייה.. אני מחפש אתרים כמו HWzone שמספקים ביקורת על חומרה באופן עדכני על מנת שאוכל לקרוא מעט על המוצרים שאקנה בקרוב.. לדוגמה PCPLUS תודה מראש על כל עזרה! טומי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by nronen,

תקציב? 3000-4000 מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? מתלבט בין 13 ל 15 - האם נוח לעבוד על מחשב 13" * משקל רצוי 2-3 ק"ג * זמן סוללה כ 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא אבל לא יזיק * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה אמינה * חשוב שיהיה מסך מט כמה שאלות: האם לקחת עם 4 GB או להתחיל עם GB 2 ומקסימום להוסיף אחר כך? האם עדיף I5 או I3 או שזה לא כל כך משנה, כשהיחס מבחינת ביצועים\ צריכת חשמל הוא הפקטור העיקרי. האם ההבדל בין הארד דיסק שמהירות 7200 ל 5400 הוא משמעותי? כמה מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: (ולמרות שכולם של דל, אני לא נעול דווקא על החברה הזאת)…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by erez1977,

מתכנן לבנות האקינטוש לצורכי עיבוד תמונה ועריכת סרטים. נא חוות דעתכם לרכיבים ולעלויות. אשמח להמלצות גם על חנויות שנותנות יותר תשלומים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪781 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪422 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪304 זיכרון: Corsair 8GB Kit 4GBX2 DDR3-1600 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪439 קשיח למחשב שולחנ…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000ש"ח גג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו gta iv ,ac2 . לעירכה כבד בשימוש של של AVID תמסך 19 אינץ 1280*1024 אבל יחליף בעוד כמה חודשים ל 22 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?9 המחשב יהיה בחדר שנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמ…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אהלן אנשים אני חדש כאן ואשמח אם תעזרו לי, שמתי לב שיש כאן ממש אנשים תותחים. אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב, התקציב כמו שרשום מעלה 4500-5000 ש"ח. המחשב בעקרון מיועדת לעריכת מוזיקה, אני צריך להישתמש בתוכנות כמו (Cucase, Reason וכו...) תוכנות אלו למי שלא מכיר דיי כבדות ודרוש מחשב עוצמתי כדי שיהיה אפשר לעבוד חלק בלי הפרעות. משחקים אני לא משחק הרבה, ככה שפחות חשוב לי הכרטיס מסך, אבל שיהיה משהו נורמלי שאני יוכל להריץ משחקים כמו FIFA, PES, NFS וכו... משחקים שלא דורשים הרבה מאוד גרפיקה אבל בעתיד משתכללים ואני רוצה שיעלו גם כן בעתיד. חלקים שכבר החלטתי לקחת: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L מחיר 585 ש"ח WD 320GB …

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by cold fire,

מה ההבדל בין x1400 לx1450 כי אני חפשתי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by qqaaz,

שלום אני צריך מפרט למחשב לגרפיקאית עד 6000 ש"ח(אפשר טיפה לחרוג) כולל מסך 19-22 אינץ תודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, ואם לא אני מתנצל על כך... אז ככה... בהרבה מחשבים ניידים, שמתי לב שקיית כניסת USB/ESATA. האם החיבור הנ"ל משמש גם כחיבור USB "רגיל" או שלא? האמת שהעניין הזה ממש קריטי עבורי,מכיוון שאני מתעניין ברכישת נייד DELL 3010, ובמפרט שלו רשום שיש 2 חיבורי USB וחיבור אחד USB/ESATA, ובמידה וחיבור ה ESATA אינו משתש כחיבור USB רגיל,אז זה בעייתי במקצת להסתדר עם 2 חיבורי USB בלבד(גם ככה שלושה חיבורים זה דיי גבולי...) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. היי אנשים! אני קיבלתי תקציב של 6000 שקל למחשב גיימניג ואני ממש צריך קירור טוב בשבילו (לא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אין לי מזגן בחדר אז המחשב דורש קירור בינוני.) אני מתכוון לשחק הרבה, זאת אומרת 5-6 שעות ביום . אני גר באזור קריות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, כמו BFBC2 וHD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מתכוון לחרוש עליו והוא לגיימינג, ואני צריך קירור טוב לכרטיס המסך כי בד"כ הו…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  23. פתחתי פה נושא לפני כמה ימים בו ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בינוני/רב תכליתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452753.0). קיבלתי הצעה בפורום אחר למפרט שנראה לי טוב, ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: מעבד AMD Phenom II X4 925 Box ₪726 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX925WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪802 כמו…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. אשמה היא של אישתי! אם אפשר אני רוצה קצת כללי אצבע לקנית מחשב חדש. כמו למשל מעבד.. כרטיס... חיבוריות... אני מעדיף לעביר את הנתונים שלי דרך הרשת PC ל PS3 .... ולא לצרוב. cd פשוט גם מתאים לי. HD (הרד דיסק) אם אני יכול לשדרג אותו במחיר סביר במקום לקנות מחשב יקר יותר עלות/תועלת כי אז יש לי שימוש באותו HD למכשיר PS3 כי אני רוצה לשדרג אותו ל- 160+ ---> אין חשיבות לגודל הדיסק ממש לא משנה לי וגם לא המהירות שלו. ---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3 אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה הסיפור של כרטיסי …

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by CyberBot,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.