ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
מפרט:מסך 14 אינץ רחב מעבד t-7500 2.2 2gig ram 250gig hard disk vista home pri קורא בינארי 383MB NVIDIA GeForce 8400M GS חדש מתאילנד
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלוןם למומחים ולחובבים המכובדים. אני עובד בעיקר עם אקסל, ולכן נדלקתי על מחשב LGR405, שיש לו מקלדת מלאה כולל keyPad למספרים (כמו מקלדת מחשב רגילה). כמה נשמות טובות אמרו לי שלא כדאי LG, וללכת רק על lenovo R61 ודומיו. מה ההבדלים העיקריים? האם יש כאן מישהו שעבד עם LG נייד?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט: מעבד Q6600 ראמ 2 גיגה DDR2 OCZ כרטיס טלויזיה WINFAST 2000 לוח אם של גיגבייט דגם: P35-C-DS3R (תומך DDR3) דיסק קשיח 320 GB וכרטיס מסך 8600GT 512MB רמקולים של CREATIVE SBS 330 אשמח לחוות דעת על המפרט,במיוחד על כרטיס המסך... אה וגם על המחיר, זה עלה 4200? זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבריה, תודה על המחשב הקודם, אחי קנה אותו והוא אמור להגיע בקרוב יש לי עכשיו מחשב להרכיב לחבר טוב שלו. הוא רוצה מחשב לעריכת סרטים בעקרון, ללא ציוד היקפי וללא מסך. הוא מצלם במצלמת HD אז כנראה המעבדים החדשים שתומכים בSSE4 יעזרו לו יותר. אגב תשתדלו לשים במפרט הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 8600GT עד X1950PRO, מעבד E8200, זכרון 2 ג'יגה 800 מגה הרץ אם צריך בכלל. זהו בעקרון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום ואני מבקש המלצה למחשב למשחקים בינוניים + סרטים. איני מתכנן OC אז אני מבין שמבחינת עלויות עדיף מעבד AMD והייתי הולך על 4800 או 5000. מבחינת כרטיס מסך, מבקש לא להתפרע עם כרטיסים של 1300-1500 ש"ח. כרטיס 700-800 ש"ח יספק. קראתי על החדשים של ATI מסדרת 38X0 (או משהו כזה)... . האם יש לו יתרונות על סדרת 1950 למינהו? איני מתכנן שימוש בויסטה אז DX10 לא משחק תפקיד. מבחינת מארז, אני מצליח להתבלבל. קראתי שיש מארזים מצויינים בעלות של 700-800 ש"ח הבאים עם ספק מצויין (כגון סונטה). אולם בהצעות מסויימות בסדר גודל כמו שלי, שמתי לב שיש המציעים מארז בנפרד וספק בנפרד שעלותם פחותה מהסכום הנ"ל, אם כי לא בהפרש רב. אז מה באמת עדיף? מה היתרונות של הסונטה על פני אלו כמו HEC וכול' לה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על כמה אפשרויות מומלצות ללוח אם, כרטיסי מסך ואמצעי קירור . הסברים למה אתם ממליצים על רכיבים ספציפיים יכולים מאוד לעזור. רעש: חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד כשאינו תחת מאמץ, גם בקיץ. שימושים: אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, הורדות, video encoding, משחקים (America's Army) מעבד: החלטתי כבר על Q6600 (משתמש בהרבה אפליקציות במקביל, וחולה על הרעיון של ריבוי ליבות ) משחקים: משחק לפעמים ב-America's Army (על מסך "22). כרטיס מסך Entry Level, לא יותר. אין צורך בציוד הקפי: בעכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. דיסק: מעדיף Seagate 750GB בגלל האמינות והשקט. קרסו לי יותר מדי דיסקים של WD. אוברקלוקינג: מתון, כי אני לא רוצה שזה יגביר את הרעש או יהיה יקר. תקציב: 4-5K גמיש, אבל כל הוצא…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך ואני לא ממש יודע איזה נתונים צריכים להיות בו. כגון הניגודיות צריכה להיות גדולה או נמוכה, זוויות צפיה, ועוד כמה שאפשר להסביר לי יהיה יותר טוב. הייתי רוצה לקנות מסך 22 INC אז אולי גם לציא איזשהו דגם ולמה אותו. עד 2000שקל בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בכללי הגעתי להחלטה שלא צריך לחכות... הרבה המליצו לי לחכות עם הקנייה של המחשב כיון שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים, כרטיסי מסך וכולי ... קיצר ראיתי שזה לא משתלם כי המחירים יהיו בשמיים... וגם אני סגור על כפול ליבה ולא מרובע אז אל תשכנעו אותי בקשה !!!! צורב לא צריך, ציוד הקפי לא צריך, יש לי כבר 120 GB זיכרון וזה יספיק לי 280 סך הכל אל תנסו לדחוף לי עוד זיכרון תמיד אפשר להוסיף, ואני יקח מהמחשב הזה 1GB-800MHZ אז גם את זה אל תוסיפו לי ... בסך הכל אם המפרטים לא שקטים בגלל איזהשהו מאוורר אז תציאו לי מאותה חנות מאוורר אחר שהוא טוב ושקט... תודה ! לבין
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני עוסק בצילום דיגיטלי (לא וידאו ) וזקוק למחשב טוב כדי שיתמודד עם תוכנות כמו פוטושופ - פריהנד - אילוסטרטור -ACDSEE ועוד. אני רוצה מארז פול טאואר שיכיל 2 צורבי DVD ו3 כוננים קשיחים ויציאה של פייר וייר לתמיכה ב-4 כוכננים חיצוניים שמיכילים ארכיוםן תמונות כגדול. אני צריך כרטיס מסך טוב וןהרבה זיכרון (לדעתי 4 ג"ב) למרות שאני לא מסבין הרבה בכךל. אשמח אם משיהו יכול להמליץ לי אעל מחשבה עם מפרט טוב ולא הכי יקר ואשמח אם מישהו יכול לומר לי מה עדיף אינטל או AMD/ תודה ישראל
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤650 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤422 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=183 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤265 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הי חברה מה אתם חושבים על המיפרט המחשב הוא לאולפן בעיקר לעבודה על מוסיקה (קיו-באס ונואנדו למי שמכיר) אין לי צורך לא ברשת אלחוטית ולא בSLI-cross fire רק במחשב הכי סבבה שאפשר למטרה הזו ספציפית(מתוכנן oc כמה אתם חושבים שאפשר על כזו מערכת??)פעם ראשונה בים וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט...(קצת בעיתי עם oc?אולי עדיף קרור מים?אין לי מושג ) q6600 p5k asus קירור ocz vindicator 18db הכי שקט שמצאתי זיכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 וספק כוח עוד לא החלטתי (מי שהכי שקט אני חושב) Corsair CMPSU-450VX VX450W 450Watt Pure Power או OCZ StealthXStream 600W Power Supply דגם: OCZ600SXS-EU או Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PF…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר תקלה בלוח האם במחשב הישן שלי (בן 6) אני חושב לקנות מחשב חדש. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר משחקי רשת (CSGO, PUBG, THE CREW2 ועוד) וחשוב לציין שחלק מהמשחקים האלה המחשב הישן היה מריץ על ההגדרות הכי נמוכות שיש וגם זה בקושי. בנוסף יכול להיות שבהמשך ארכוש משחקים חדשים יותר ככה שחשוב שאם כבר אני קונה מחשב חדש הוא יוכל להריץ את רוב המשחקים העדכניים אך מצד שני גם לא רוצה להשתגע כרגע עם סכום ההשקעה. התקציב שלי הוא בין 3000-4000 כשהמטרה לחסוך כמה שיותר. בניתי מפרט בTMS ורציתי להתייעץ עם המומחים פה מה הם חושבים לגביי המחשב הזה- https://www.tms.co.il/83563 אני גם מוסיף כרטיס SSD 480 GB חדש שיש ברשותי. בנוסף חשוב לציין שב…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , לא בטוח שזה המקום לדיון, האם המחשב הזה IdeaPad Gaming 3-15IMH 81Y400AHIV הוא מוגזם עבור שימוש לתוכנת sketchup? (צרפתי תמונה ) מבחינת sketchup אילו הדרישות שצריך - https://help.sketchup.com/en/sketchup-web/sketchup-web-hardware-requirements בנוסף, אשמח להתייחסות גם לגבי המסך של המחשב.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להתנצל קודם, לא היתי בטוח איפה לכתוב את הפוסט, אז גם אשמח אם אחד המנהלים ידע למיין אותו למקום הנכון בעניו. יש ברשותי לפטופ דיי ישן, Lenovo G500 (גדול יחסית), שמשרת אותי כבר 8 שנים מדהים בכל הנוגע ללמידת תכנות, רץ על לינוקס. אני מתלבט בין 2 אופציות: לרכוש מחשב חדש, או לשדרג את הקיים - רק תוהה אם הוא שווה את המאמץ ומצד שני מרגיש לי קצת כמו הוצאה מיותרת לרכוש חדש אם אחד עושה את העבודה כמעט טוב. למה כמעט טוב? לעומת מחשבים אחרים הוא עלול להיות קצת איטי: - הכרטיסי RAM שלו לא תואמים כך שאני לא יודע אם יוצר התנגשות ופגיעה בביצועים (8GB). - ללא GPU שנראה לי מקשה קצת על המעבד שלי לפעמים. - HDD ולא SSD. רציתי להתיעץ בנוג…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לילדים בעיקר ללימודים ומדי פעם משחקים קלים, העדפה למחשב שישרת אותנו לאורך זמן כמה שניתן. המערכת מבוססת על מפרט דומה והמשתנים הם המעבדים ולוחות האם יש מה לתקן/לשפר במערכת? אין לי כל כך אפשרות לחריגה בתקציב אז אם אפשר להוציא מהתקציב יותר אשמח להמלצות. תודה רבה! 1. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/100-100000158BOX]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 727 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104036]Arctic Cooling Freezer 34 for AMD Bulk[/url]…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-