ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
-
הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ כרטיס מסך-FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI-(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II כונן -DVDRW X22 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי קישור לאתר - http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 השימוש העיקרי - ביתי - קצת סרטים, אינטרנט, אופיס. לפעמים משחק או שניים - גם לא ר…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, המחשב הבא: http://www.kmt.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=803849 מספר שאלות שרציתי לשאול: 1. הוא שווה את המחיר? 2. מה הוא יריץ לי? 3. זה בסדר לקנות מחברה לדוגמא כמו KMT שהיא לא מוכרת לי? אני מתכוון, המחשב יעבוד ויהיה בסדר, כן? 4. הכרטיס מסך 9200M GS - טוב? מספר פורומים בחו"ל ציינו שהוא דומה ביכולתיו ל 8400? בתודה מראש לעונים, יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עיסקי קל משקל בתקציב של 4000-5000 שקל שימושים: אינטרנט אופיס, בעיקר אקסל עם פונקציות מסובכות. סקייפ (חשוב מצלמה מובנית ומיקרופון) דרישות מהמחשב: אמין אחריות מקיפה וטובה קל משקל זמן סוללה ארוך לא מתחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי,אני מחפש מחשב ניידב מחיר של עד 6.5k מקסימום עם עדיפות לפחות. המחשב חייב להיות מקסימום 1.3 קילו עם עדיפות לפחות וחייב לכלול צורב dvd.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איזה מחשב נייד בתקציב 3000-3500 ש"ח טוב בשביל גלישה באינטרנט,מסנג'ר,אויל גם סרטים פעם בהרבה זמן.. בעיקר למטרות עבודה וכו' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב נייד שלי (studio xps 1645) לטלוויזיה שלי בעזרת כבל HDMI אז שאני רואה סרטים בין אם זה דרך הVLC או המדייה פלייר שומעים ברקע רעשים לא נעימים וזה משגע אותי.. עכשיו הבעיה לא בטלויזיה כי זה עושה לי את זה ב3 טלויזיות שונות. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מערכת מחשב של AMD פאנום החדש. הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1807&CatCode=3 מה דעתכם שווה את המחיר ?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
סופסוף סיימתי לעבוד על המפרט שלי ופתאום ראיתי מפרט לא רע בכלל ב-1200 ש"ח פחות (אומנם כפול ליבה ולא מרובע) הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 1408¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 468¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1355¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 132¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ I'm Intrested in CPU Overclockin 0¤ שליחת מחשב - שליח עד הבית כולל ביטוח 45¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI 485¤ Seagate 500GB Sata II 32MB 355¤ Asus P5Q Pro 712¤ Coolermaster CM 690 Black - In Stock 415¤ Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm 99¤ Thermaltake V1 243¤ סה"כ: 5…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שנה קניתי נייד מסוג HP dv6760ej (כמפורט בקישור הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01361789&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ) ועכשיו כשהאחריות עליו פגה אני מחפש איך לשפר אותו. תקציב: בערך 1000 שקל. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל מי שעובר פה, (וגם למי שלא). לאחר 4 שנות שירות, נפח המחשב שלי את נשמתו. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. במותו הוא לקח עימו מידע רב ערך, אבל כפרות. לרגל המאורע, אני מחפש לו יורש ראוי. התקציב ליורש הוא כ 5000 שקלקלים. אני צלם, והמחשב מיועד לפוטושופ, (וגלישה באתרי פורנו). לא למשחקים, ולא לשעשועים. לעיבוד תמונות דו מימדיות וזהו. וגם לגלישה באינטרנט כמובן. וכתיבת מיילים לחותנת. וזהו. (אה, שכחתי: 1. אין לי צורך במסך. הוא עדיין חי וקיים. 2. המחשב הישן היה מחובר למערכת ישנה, ודרכה שמעתי מוסיקה. אני מניח שזה יהיה גורלו של המחשב החדש, ככה שגם רמקולים איכותיים לא חשובים לי. 3. אין לי מושג מה עדיף: שני כונננים של עד ~150GB, או אחד של ~300GB? בקיצור - אני מחפש מחשב לעבודה. סוסו…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני צריך קצת עזרה. קראתי את הדיונים הנעוצים אבל אני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. אני נמצא בברלין ואני מעוניין לקנות לפטופ. הדרישות הם כאלה: 1. שיהיה יחסית קל. 2. שיהיה מסוגל להריץ סרטים ב1080P ואיזה משחק או שתיים. שיהיה איזה כרטיס מסך טוב ולא זבל. 3. אפשרי, אבל לא חובה, שיהיה מסך כמה שיותר חד (LED או משהו). אני גם חושב שהכי מתאים זה יהיה לפטופ בגודל 15 פלוס מינוס. התקציב כרגע פתוח, לא יודע כמה אשקיע ברגע זה. אני אשמח לכל עצה או חוויה ! תודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ? יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרו…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב לגרפיקאית עד 6000 ש"ח(אפשר טיפה לחרוג) כולל מסך 19-22 אינץ תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אנשים! אני קיבלתי תקציב של 6000 שקל למחשב גיימניג ואני ממש צריך קירור טוב בשבילו (לא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אין לי מזגן בחדר אז המחשב דורש קירור בינוני.) אני מתכוון לשחק הרבה, זאת אומרת 5-6 שעות ביום . אני גר באזור קריות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, כמו BFBC2 וHD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מתכוון לחרוש עליו והוא לגיימינג, ואני צריך קירור טוב לכרטיס המסך כי בד"כ הו…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-