ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
בניתי משהו כזה: http://tms.co.il/preview/spec/fdgezjrn אני אשמח לעצות ליעול. כפי שכבר כתבתי, המחשב צריך להיות בעלות של לא יותר מ3,000 שקל, (אציין כי ה3,000 שקל הם כבר חריגה מתקציב של 2,000 שקל, ואני מעדיף לרדת כמה שיותר נמוך במחיר), בTMS (מטעמי נוחות), אין צורך בציוד היקפי (לא עכבר, לא מקלדת ולא מסך), המחשב יריץ משחקים פשוטים (בנוי לXP) וידע להפעיל באופן חלק מספר אפליקציות (גם אם הן קצת כבדות) בו זמנית. מכיוון שאני לא אשף בתחום החומרה, הייתי שמח לקבל עצות לייעול (או במקרה ויש התנגשות בין הרכיבים שבחרתי). תודה רבה! ים.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה קטנה עם הלפטופ..הרמקולים לא עובדים זאת אומרת הם עובדים מצוין, רק שלא שומעים כלום.. למישהו יש מושג מה זה?ואיך מטפלים בזה? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
dell inspiron 1100 cpu: celron 2gh 256 ram 20gb hd מה שוויו כמשומש?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתכנן ללקנות מחשב שיריץ תוכנות כבדות (3d studio, maya) והרבה מהן במקביל, ואולי משחקים פה ושם. (המחשב ירוץ תחת XP) אני מחכה כבר יותר מחודש לאיזה אירוע שמיימי כזה שיסמן לי ש"NOW IS THE TIME" וירידת המחירים הצפויה עמדה בציפיות. מה שאני מבקש זה שהמחשב יהיה סולידי למראה (בלי אורות מנצנצים) וכמה שיותר שקט (כל עוד זה לא מקפיץ את המחיר הרבה מעבר לתקציב). אינני מתכנן לבצע OC לכן אין צורך במערכת קירור מוגזמת או ספק/לוח אם מתאימים. דבר אחרון שאני רוצה לציין זה שאני מתכנן לקנות את המחשב קומפלט מאותה חנות, אז אם תוכלו לרשום לי הצעות לשינויים שאינם חורגים מקטלוג המוצרים של (SkyPC (http://www.skypc.co.il זה יהיה מעולה. מעבד Q6600 1541 ש"ח לוח אם GigaByte GA-P35-DS3 811 ש"ח זכרון OCZ…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
צריך לשמש כשרת פיתוח לשני אנשים. אני חייב לרכוש BRAND NAME כי זוהי מדיניות החברה. חשוב לי שיהיה בקר RAID שיעשה MIRROR בין שני דיסקים (בגודל כ 120GB) וכמובן שתהיה תמיכה ב RH enterprise linux זכרון 1GB כרטיס מסך לא חשוב המליצו לי על workstation של IBM או HP אבל הבעיה היא זמינות של חומרה שכזו בארץ טווח המחירים כ 1500-2000 דולר (לפני מעמ) תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 ש"ח אם חייבים אז אפשר חריגה קלה של 100 -200 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט, מעט לצפיייה בסרטים ולהפעלת משחקים כמו GTA החדש, NBA , ופיפא אין צורך בציוד היקפי אבל שיהיה צורב DVD לא צריך הרכבת מחשב וחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אני יושן והוא פועל חח) ההעדפה היא למעבד intel בעל ליבה כפולה ולכרטיס מסך nvidia ולדיסק קשיח בנפח של 160 GB אם בבקשה תוכלו לבנות את המחשב מפה http://www.skypc.co.il כי מפה אני קונה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שבוע טוב... האם כדאי למכור את המפרט שיש לי בצד בלי הכרטיס מסך והספק ולקנות משהוא חדש? או שעדיף להשאיר וליקנות מעבד חדש ולהוסיף זיכרון?? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום קראתי את הכתבה בנושא מפרטים מומלצים - תקציב מוגבל: [ftp=ftp://http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/]http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/[/ftp] ברשותי מסך dell 22, ושאר ציוד היקפי. ברצוני לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה שקט. אין כוונה לבצע OC מבקש על סמך המפרט המוצע בכתבה מפרט מחשב כולל הרכבה. תודה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של LENOVO N100 יש לו סטיק אחד של 512 MB זכרון במהירות של 667 ניסיתי להוסיף לו זכרון של 512 נוסף אך במהירות של 533 וזה נכשל כי לא היתה תאימות... הבנתי שהזכרון חייב להתאים למחשב שלי ולא כל זכרון DDR2 יתאים. הבנתי שחשוב שהזכרון שאני מוסיף יהיה במהירות המתאימה לסטיק הקיים.. עד כאן התאימות מבחינת סוג הזכרון עכשיו התאימות מבחינת גודל הזכרון.. ולשאלה שלי: (אם אפשר ממי שהיה לו נסיון וממש מבין שיענה כי אם אקנה ע"פ העצות פה זכרון לא נכון יהיה לי הפסד ממוני!) האם אני יכול להוסיף סטיק זכרון של GIGA 1 בנוסף לסטיק הזכרון שכבר קיים אצלי במערכת בגודל של 512 ??!! האם זה יכשל גם מחוסר תאימות(אולי צריך גם גודל תואם ולא רק סוג של זכרון ומהירות תואמים?) הסיבה שאני שואל כי א…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי הוטלה עלי משימה : להרכיב לדודה שלי מפרט מחשב. נוסף. אז ככה,אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) או עד 1800 לא כולל מסך. לא דרוש מחשב על (כמובן שזה גם לא אפשרי במסגרת התקציב הנ"ל) אבל שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים,ושלא יהיה עם מעבד INTEL או מעבד מוחלש כלשהו (דהיינו Celeron אבל בגירסת AMD,לא יודע איך הם נקראים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני בערך חצי שנה אפילו יותר קניתי מחשב מעולה פחות או יותר (E8400, 8800GT) ועלה 5 אלף כולל מסך. עכשיו אני צריך עוד מחשב אבל שיהיה יותר פשוט, במחיר סביר. אני מחפש מפרט של מחשב, ללא תוספות של ציוד היקפי. רק מחשב. לא משהו גרוע.. מעבד 2 ליבות, 2 ג'יגה ראם וכרטיס גראפי סביר לא משהו גרוע כמו כרטיסים של INTEL וכו'. את המחשב אני ארכוש בפנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/ ומה שאני צריך זה בעצם: מעבד כרטיס מסך זיכרון דיסק קשיח צורב (לא בטוח) לוח אם מארז כמובן מאוורר נוסף (40 שקל..) וזהו פחות או יותר. מחשב שכולל הכל. המחשב יהיה מחשב למשחקים. אבל לא ממש משחקים כבדים. אני מתכוון שיריץ דברים כמו COD4 סתם לדוגמא אפילו שיריץ ב-MEDIUM. אבל בכללי שלא יהיה מחשב לגיימר רצי…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש להרכיב מפרט לאחותי (סטודנטית לרפואה). עד היום היה לה מחשב שנקנה ב2009, אם אני זוכר: לוח אם ASUS מעבד Q8400 4 ג'יגה זיכרון בלי כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק סטנדרטי את ההארד דיסק היא תעביר למחשב היחד ככה שבזה אפשר לחסוך מבחינת המפרט. יש לה גם מארז (במחשב הישן התקול), אבל הוא די מעאפן (כזה של חברה שמרכיבה מחשבים). אשמח להמלצות על כן למפרט ב-1000-1500 שקל לא כולל הארד דיסק (אבל לדעתי כולל ספק+מארז). תודה רבה לעוזרים! אה, יש להם KSP מרחק הליכה מהבית אז עדיפות גדולה להרכבה משם, שוב תודה.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי. לאמא שלי יש מחשב נייד בן 3 שנים, בעל המפרט הבא: מעבד כפול ליבה 1.8GHZ של אינטל, לא זכור לי דגם זיכרון 1GB DDR2 דיסק קשיח 5400RPM חיבור SATA2 המחשב מריץ XP. לאחרונה היא שמה לב שהמחשב איטי יותר ממה שהיה בעבר, כמובן שבוצע פרמוט ואיחוי. האיטיות מתבטאת בעיקר בהפעלת תוכנות, צפייה בתמונות, גלילה באתרים מסוימים. מהו השדרוג שהכי כדאי לי לבצע במחשב הזה? אני יודע שהמעבד ניתן להחלפה אבל לא ידוע לי בדיוק אילו מעבדים ייתמכו ע"י המחשב. יש אפשרות לשדרג זיכרון ל2GB שזה המקס' שנתמך ע"י הלוח, או כונן SSD קטן. התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה 400-500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
תקציב : עד 4500 שקל (בלי חריגה) שימושים : גלישה באינטרנט, דואר, word. חשוב שזה יהיה גם מחנות עם אחריות ושירות אמין. ראיתי את המחשב Lenovo 3000 N100 באתר של bug . מחיר: 4488 ש"ח מפרט טכני: מעבד 2GHz Intel Core Duo T2450 זיכרון 1GB 667MHz DDR2 קיבולת זכרון מקסימלית 2GB דיסק קשיח 120GB SATA כונן DVD Multi Burner מסך WXGA Anti-Glare 15.4" 1280X800 תקשורת Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 900 Up to 128MB סאונד SoundMAX Integrated HD Audio מערכת הפעלה Vista Home Premium סוללה 6 Cell Lithium-Ion משקל 2.8 ק"ג הוא אפילו כולל windows, מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מרכיב מחשב משפחתי שישמש לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ואני צריך המלצות לשיפורים או לשינויים הכרחיים לפני הקניה תודה לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר, יחידות 1 ₪569 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2584 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=16…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-