ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש ר…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכנת ווב, המחשב יעבוד 24/7 (באמת לעולם אני לא מכבה אותו, צריך להיות סוס עבודה). מצד שני, אני לא צריך מפרט טכני חזק מידי כי המאמץ העיקרי של המחשב יהיה לפתוח המון חלונות ווב במקביל (רוב הזמן מעל 10 במקביל). הרצה של מספר תוכנות במקביל (תוכנה לעריכת טקסט - IDE, תוכנות סטנדרטיות וכדומה..). תקציב - מבחינתי הייתי שמח לרדת לכיוון ה2500, אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בכדי לקבל תמורה טובה ולכן חרגתי פה ב800 שקל, אם יש דברים שהגזמתי איתם לדעתכם, עשיתי החלטות לא נכונות.. מחכה לביקורת הנה המפרט שבניתי לעצמי: מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב נייד לצורך לימודי ארכיטקטורה ממה שהבנתי הוא צריך להיות בעל יכולות עיבוד חזקות ויכולות גרפיות שיעמדו בהדמיות תלת מימד וכו׳ כרגע מתמקדת במק, אודה על במלצה בנוגע לדגמים, כמו גם לבחירה בין pro לair (מה ההבדלים מעבר לגודל ולעיצוב). בנוסףאשמח לקבל בנוסף הצעות גם לpc * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), עבודה גרפית הקשורה ללימודי ארכיטקטורה גודל המסך? 13.5-14.5 * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מעל 300 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב * כונן Bluray?לא קריטי * האם נדרשת אחר…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה לרכוש מחשב לבן שלו. הבן שלו בכתה א והוא רוצה מחשב שישמש אותו לפחות לשלוש שנים עד אשר יהיה גיימר כבד. הפלטפורה אותה הוא רוצה היא רק intel. בנוסף אם אפשר שתהיה אפשרות שדרוג לכרטיס מסך בעתיד (נניח עוד שנה) התקציב הוא בין 1500 ל2000 ש"ח. ללא ציוד הקפי. המחשב ישמש גם את האבא להריץ VS . תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד עד 2500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קטנה). מטרה: משרדי, משחקים קלים, סרטים HD גודל מסך: 15.6" שיהיה FULL HD צורב DVD: כן לא כולל מערכת הפעלה עם אחריות לפחות לשנה HDD מעל 500GB (אם אין ברירה אתפשר על 500) במהירות 7200 זכרון מעל 4GB שיהיה עם מיקרופון, בלוטוס' ומצלמה מובנת. יציאת HDMIx1, העדפה לחיבורי USB 3.0 איך המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעבד אינטל – i5-3470t – אפשר גם i7 זה עוד בערך 500-700 שח לוח אם גיגהבייט - GA-Z77-DS3H כרטיס מסך: ATI GV-R785OC-2GD [/]16 גיגה זיכרון דיסק SSD 120 גיגה דיסק 1 טרה מארז- Setto II 142 Gigabyte ספק כח - Element PLUS 500W [/5,900 ₪ שווה לקנות? יש משהו שכדי לשדרג? (המחשב לצורך גיימינג)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מעדיף לתקן לבדי, אבל אני מניח שאלך למעבדה אם בכלל בכלל לא תיהיה אפשרות אחרת, מה אפשר לעשות עם כזה דבר? חיפושים באנגלית לא מניבים תוצאות מספקות.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי בארה"ב מעבד I7 3770 עם 16 גיגה זיכרון. אני רוצה לרכוש מחר את יתר החלקים. כרגע מה שנותר לי להשלים זה מארז + ספק + לוח אשמח לחות דעתכם האם זה מוגזם ? האם זה הכי משתלם? מס' נק שיש לשים לב: חייב לרכוש ב KSP כי אני גר באזור ב"ש. שקט + אוורור טוב (עבודה מאומצץ) בניתי את המפרט הבא: מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) 1 מארזים: מארז Antec P280 Mid ATX Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 1735 שקל תודה משה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15 אינץ' עד סכום של 3500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. בעתיד אני רוצה להשתמש בו גם ללימודים. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין על המחשב XP. זכרון 4 GB, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף עם מעבד I3/I5 יספקו אותי. נצלו כל שקל תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר מסך 22" …
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לפטופ שישמש אותי גם ללימודים, וגם בבית. כך שהוא יהיה למעשה בשימוש תמידי. בבית יש לי מסך 1920x1200 [!], ולמרות שאני לא מבצע שימושים כבדים, רציתי לשאול אם הנייד בעל המעבד דנן [Core i3-2367M ULV 1.4GHz] בעל הליבה המובנית HD3000, חזק מספיק "להניע" את המסך בעל הרזלוציה שלי. ביצועי במהלך היום: סרט מנגן ברקע כמעט תמיד (לא HD, אבל אם כן?), וגלישה בו זמנית. זה בערך הכל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 אפשר לחרוג במעט. 2. השימוש: אופיס גלישה ומוזיקה. 3. ציוד היקפי: אם אפשר להכניס מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לעבודה מרובה יחסית. 4. שקט שיהיה די שקט . נמצא בחדר שינה. 5. אוברקלוק ? לא 6. מערכת הפעלה ואופיס? כן. רצוי ווינדוס 8 ואופיס כמובן. 9. חשוב לי מבחינה עיצובית. שיראה נורמלי. לכן אני בכיוון של מסך של aoc ולא בחרתי במסכים המומלצים כאן של דל. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303 הערות נוספות : שיריץ חלק ווינדוס 8 . דיסק קשיח איכותי ובעל נפח של טרה לפחות. למרות שנרשם שמיועד למוזיקה אין צורך ברמקולים. קיימים כבר רמקולים איכותיים שישודכו למחשב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא התקציב שלי עד 2500 והמחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי תודה מעבד אינטלIntel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/r] מאוורר למעבדZalman CNPS7X LED [/r] לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/r] זכרונותKingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) [/r] דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX [/r] צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM [/r] ספקי כוחThermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail) [/r] מארזיםCorsair Carbide 200R Black Compact Case [/r] מחיר 2495
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שאני הולך לשחק הם:CSGO,PUBG,BATTLEFILED 1, BO3, SUBNAUTICA,OVERWATCH,ROCKET LEAGUE, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):Asus 21.5 ו הרזולוציה המקסימלית היא 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום! אמשח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד, שעיקרו היחידי הוא יצירת מוזיקה. התקציב עומד על 3500-4000 שח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני בונה מפרט שישמש אותי בעיקר כסביבת פיתוח. 8 ג'יגה זיכרון זה המינימום. מעבד עדיף כמה שיותר חזק, אני מתכנן לעשות אוברקלוק מוגבל. אין צורך בדיסק קשיח. אני קונה בKSP. בניתי שם כבר את המפרט הזה: Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1420 Asus P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 590 1x4GB G.Skill 2x 400 לשניהם Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan 47 Cooler master Elite 360 Black Micro ATX Case (No PSU) 200 Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) 260 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 60 סה"כ 2977 הערות על המפרט: נשאר להוסיף קירור למעבד. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מדי, לא רועש מדי. לגבי הלוח, אני…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-