עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=176&CatCode=3

• 12 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by atarazur23,

שלום,אני מעוניינת לרכוש לפטופ לצרכים ביתיים, בעיקר עבודות, הורדות, חיבור לטלוויזיה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהירעדיפות לדל, core i5, כאשר טווח המחירים הוא עד 3,500. אשמח להצעות ללפטופים מומלציםתודה רבה,

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. שלום וברכות על האתר החדש כרגע המפרט הבסיסי שלי הוא כזה: Intel Core 2 E6300 @ 1.86Ghz Intel Dp965lt 512x2 DDR2 @ 667 1024x1 DDR2 @667 סה"כ 2 גיגה ראם. Geforce 6800Gs 256Mb הארדיסק 350 גיגה של WD וזהו סה"כ אני מתלבט בין לשדרג את המפרט הקיים או לקנות מחשב חדש תחת התקציב של בערך 2000 שקלים. התקציב אמור לכלול גם מסך לכן אני שוקל את האפשרות של לשדרג את המפרט הקיים. מה עדיף ? ואם כבר לשדרג מפרט קיים אז איזה חלקים כדאי להחליף ואיזה לא? המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים וגרפיקה, כך שהוא אמור להיות חזק, אבל לא מפלצת. תודה מראש, דור.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by aviram20,

כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by ASoliD,

שלום חברים, לפני שנה קניתי נייד מסוג HP dv6760ej (כמפורט בקישור הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01361789&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ) ועכשיו כשהאחריות עליו פגה אני מחפש איך לשפר אותו. תקציב: בערך 1000 שקל. אודה על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. אז ככה , אחרי המלצות רבות שלכם הלכתי על כרטיס מסך מסוג : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מעבד - מה אתם חושבים על זה ? מוגזם מדי ? Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B לוח אם - שוב , האם מוגזם מדי ? משהו אחר מומלץ שיחסוך בעלויות ולא יוריד מהביצועים ? Asus P5K הארד דיסק : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS וזיכרון פנימי : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ביחד זה יוצא 4200 - לא כולל מארז וספק כוח . ועוד שאלה חשובה מאוד , מה דעתכם על החנות - TMS ? מישהו התנסה ? איך השירות ? אני מעוניין לקנות את המחשב שם מחר . תודה .

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  9. ככה, קניתי לא מזמן נייד (חודשיים) - HP dv5-1060ej בגדול אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא שמן, קצת כבד וגדול מדי... הוא בסה"כ אחלה נייד.. באמת יש לי עליו Windows 7 שבואו נגיד ש"נפל ממשאית" או משהו בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הבעיה היא שאני לומד באוניברסיטה (תל אביב) אני נתקל בתופעה ממש מרגיזה, אני עם המחשב המפלצתי שלי מתקשה לקלוט את הסיגנל של הWIFI בעוד שכל מיני נטבוקים ב1.90 ש"ח גולשים במהירות שיא באינטרנט.. חלק גדול מהזמן אני בכלל לא מצליח להתחבר השאלה שלי אם יש איזה תוכנה, או בכלל משהו שאפשר לעשות באופן כללי בשביל לחזק את הקליטה של הסיגנלים של הWIFI... אני מאוד מודה למי שיעזור לי בקטע הזה.. תודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by rotemp,

שלום רציתי המלצה למפרט למחשב htpc שימוש עיקרי הרצת media center צפייה בסרטים מוסיקה ומשחקים (אין צורך להשתגע בכרטיס מסך כי המשחקים לא מהווים חלק כבד). הערות: אין צורך בכרטיס טלוויזיה. המארז צריך להיות ברוחב של עד 30 ס"מ (עקב בעיית מקום). כמו המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=sg02-f&area=usa בנוסף מצאתי את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8600GT מארז מה ששמתי למעלה או מפרט דומה רק מבוסס על המעבד AM2+ 9550 Phenom Quad Core. כמעט שכחתי תקציב 3K. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  11. צהרים טובים, בקובץ המצורף צילום מסך של מפרט מחשב שהכנתי לעצמי. המחשב מיועד למשחקים, קצת עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. שמתי את עיקר הדגש על כרטיס מסך, זכרון, ודיסק קשיח. התלבטתי בין מעבד של AMD ובין intel core due 6300...אני אשמח לשמוע המלצות לגבי זה. כמו כן, אני לא מבין גדול במארזים וספקים - האם מה שבחרתי מתאים ויענה על הדרישות? אני רוצה שקט נפשי בקטע של אוורור וחשמל. תודה מראש! ;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Emmanuell,

מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM מארז ללא ספק Lian Li pc-7fw black חשבתי בהתחלה להוסיף עוד כרטיס מסך וליצור מערך crossfire , כמובן שעם שדרוג הספק כוח , אבל אני רואה שזה ממש ממש גבולי מבחינת מקום במארז שלי ,אלא אם כן יש ספקים נמוכים יותר פיזית ... נכון ? יש חנויות כמו ksp שאני יכול להביא את המחשב אליהם והם יעשו oc ויחליפו לי את הספק ? יש לי oc אבל אולי עם שדרו…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by LIDORC2000,

שלום, כבר כמה זמן אני מתכנן קנייה של כל רכיבי המחשב בחדש שלי מאמזון בבלאק פריידי הקרוב. סיימתי להרכיב לי את הרשימה אך אשמח אם מישהו פה שקצת מבין ייתן לי חוות דעת או בעיות שיש במחשב. המחשב יהיה מיועד לגיימינג (משחקים) ברמות הגבוהות ביותר. המפרט: תודה לעוזרים 😧😀

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by benbun,

אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

16. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. שלום, חיפשתי באינטרנט ויצאתי קצת מבולבל בנוגע לסוג הזיכרון שאני צריך להוסיף, אז קצת פרטים קודם כל: מחשב נייד של gigabayte דגם w486n הchipset של הלוח אם הוא mobile intel 965 express כרגע הזיכרון שיש לי הוא של pqi בנפח 2GB, נתונים לפי cpu-z: max bandwith : pc2-6400 (400 MHz) עובד בתדרים 266,333,400 וכל השאר פחות מעניין בנוסף , בלשונית הmemory רשום ש DRAM Frequency: ~333 אז מה שאני לא בטוח בו האם אני צריך לקנות זיכרון נוסף של 667Mhz או של 800Mhz לפי כלי הבדיקה של curcial אני יכול לשים גם 800MHz וגם 667Mhz לפי האתר של אינטל הצ'פ סט תומך ב533MHz/667Mhz בלבד. לפי האתר של ג'יגה בייט הוא תומך ב533Mhz/667Mhz אבל תחת זכרונות שנבדקו יש גם זכרונות של 800Mhz לפי האתר של kingston מתאי…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Ro-K,

אני כרגע סטודנט ומחפש מחשב נייד קל עם מסך מט, המחשב בעיקר לויזואל סטודיו, סרטים ואינטרנט. זה פחות או יותר הכוון , הבעיה שהמסך כאן לא מט http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori54&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he * גודל המסך? 13-14 מאוד חשוב שהמסך יהיה מט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן ,6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 150 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus,dell,hp …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אני חייב לדעת מה עדיף מבין הלקים הבאים, מאוד דחוף: אני לא מתכוון לעשות OC כרטיס מסך GF 7950GT או X1950XT ? לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. אשמה היא של אישתי! אם אפשר אני רוצה קצת כללי אצבע לקנית מחשב חדש. כמו למשל מעבד.. כרטיס... חיבוריות... אני מעדיף לעביר את הנתונים שלי דרך הרשת PC ל PS3 .... ולא לצרוב. cd פשוט גם מתאים לי. HD (הרד דיסק) אם אני יכול לשדרג אותו במחיר סביר במקום לקנות מחשב יקר יותר עלות/תועלת כי אז יש לי שימוש באותו HD למכשיר PS3 כי אני רוצה לשדרג אותו ל- 160+ ---> אין חשיבות לגודל הדיסק ממש לא משנה לי וגם לא המהירות שלו. ---> לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 + FHD או או בגירסה הישנה 4:3 אם אפשר אז קודם כל דירוג חברות.--- > לאחר קצת קריאה בפורום (אחלה מידע) הייתי רוצה לדעת לגבי הדירוג של HP, DELL , LG ... מי מוביל מבחינה אמינות, אחריות ותקלות אופניות. כמו כן מה הסיפור של כרטיסי …

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by RazKaziRo,

ישבתי עם חבר שלי ועברנו כאן בפורמים על ההמלצות של כולם והגענו למפרט הבא זה אמור להיות מחשב חזק שיכול לעשות כמה פעולות בלי להתקע למשל שגם האימיול תפעל ושאני גם יוכל לשחק במשחק חדש וכבד שיוצא ושלא יהיו לי בעיות איתו בעתיד מבחינת שידרוגים שהוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים טובות מעבד AMD K8 64BIT 1MB Box 4000+ K8 64BIT San Diego מחיר: לא מצאתי לוח אם לא ידעתי איזה לוחות אם טובים יוכלו להחזיק את המעבד לברר מחיר זכורונות kingstom 512mb 400mhz ddr2 מחיר: 361-1019 דיסק קשיח Westren Digital 160GB 7200 8MB Sata מחיר: 471-609 ספק 500w 70-120 כונן LG מחיר: 90-170 צורב LG מחיר: 131-280 (לא ביחד) כונן דיסקטים סטנדרטי מחיר: 35-50 כרטיס קול יש אפשרות לאונבורד 8.1 (רק אחרי שאני ידע מה…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by moshesher,

שלום ברשותי שני מחשבים ניידים של חברת HP עם הנתונים הבאים: Product Name dv6526ea Microprocessor 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Memory 1024 MB (2 x 512 MB) המחשבים מריצים מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium אך [glow=red,2,300]בקושי זזים[/glow] לאחד המחשים הגדלנו זיכרון ל-2G אך ללא הועיל עדיין זוחל. דיברתי עם HP ע"מ להתקין מערכת הפעלה Windows XP אך הם טוענים כי לא תומכים בכך ותהיה בעיית דרייברים לא יודע מה לעשות, המחשב עם נתונים טכניים חזקים אך בפועל כמו פנטיום 3 שלא זז. אודה לעזרתכם / המלצתכם

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by na.neta,

אני מעוניינת לקנות נייד וכבר נסגרתי על שני דגמים כעת אני רק צריכה מישהו שמבין: 1. msi ex600 מפרטו: מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUTקורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA 2. הדגם השני הוא hp dv6510 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מסך 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) זיכרון 1,024MB / 667Mz (2 DIMM)…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים