עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד קונרו E6300 לוח MSI 975X PLT CROSSFIRE V2 זיכרון 512 DDR2 667MHZ מארז קומפיוקייס 6A21 וספק 420W צורב 3570A NEC דיסק 200GB 8MB SATA2 WD כרטיס מסך MSI NX7300GT 256MB PCIE המחיר 3800 לפני מע"מ ו4390 אחרי. אחריות שלוש שנים ללוח לכרטיס המסך ולדיסק, למעבד ולזיכרון לכל החיים, שנתיים לצורב. הערות: הם לא מפרטים את המחיר לכל פריט אלא לכל המערכת. במפרט שאני שלחתי להם היו כמה דברים שונים, כמו לוח של ASROCK, כרטיס מסך של EVGA, צורב מדגם 3550A ספק של אנרמקס וכמובן שני סלוטים של 512MB זיכרון. ביקצור איך לדעתכם צריך להתייחס להצעה הזו?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by joni,

אני צריך מפרט למחשב לעריכת אנימציה אין לא כל כך יודע מה צריך להיות במחשב כזה אבל כרטיס מסך טוב..! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. אני מחפש מחשב חזק שיוכל לעמוד במשחקים עם זכרון גדול וכרטיס מסך טוב בתקציב של 3000-4000 ש"ח אודה לכם עם תוכלו לתת לי כמה אופציות לבחירה ואני מודה לכם על כל העזרה שאתם נותנים

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

לפני שנה קניתי את המחשב ב4800 בMCS בב"ש, מה שהסתבר לאחר מכן כמחיר דיי יקר למחשב. בכל מקרה, במשך השנה שעברה, המחשב היה מספר חודשים בתיקון בגלל סידירום, כרטיס רשת אלחוטי, סוללה שלא עבדו\נשרפו. דיי נמאס לי, שמעתי הרבה טובות על מותגים כמו DELL, HP, TOSHIBA.. יש לי אופציה למכור את המחשב ב2150 ש"ח, ואז אני רוצה לחפש משהו בסביבות ה3000 ש"ח. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by thebestof2005,

המצב זה ככה... Dell Inspiron 1545 שמתפקד אצלי בתור מחשב ביתי (על תקן נייח), מחובר כמעט כל הזמן לחשמל, לא מוציא אותו (לפחות בינתיים) מהביתה, ולכן גם לא מהחשמל, לפעמים מוציא אותו מהחשמל בכדי להסתובב איתו בבית, אבל לא קורה יותר מדי. השאלה היא, האם הטענה ממושכת על סוללה טעונה יכולה לפגוע בביצועי הסוללה בעתיד? האם עדיף לי להפעיל את המחשב בלי הבטריה (הרי הוא כל הזמן מחובר למטען), ורק שאני צריך, לחבר את הבטריה ולהטעין אותה? אשמח לדעת מה ההשלכות של כל מצב - להשאיר את הבטריה במכשיר, כמה זה באמת יכול לפגוע בבטריה עצמה? - להשאיר את הבטריה מחוץ למחשב, ולהפעיל את המחשב על המתח מהחשמל. מה ההשלכות של זה על המחשב עצמו ועל הבטריה? המון תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by kashi,

היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by nik55,

היי למישהו יש ניסיון עם AMD בנייד של DELL?. Dell Inspiron E1501 AMD Turion 64 X2 Dual-Core TK53 DVD-RW DL 15.4INCH WXGA ATI 1150 256MB Windows Vista מחיר: 3749 ¤

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by gevAA,

שלום לכולם :] למרות התקציב הדל, השימושים במחשב הם בעיקר למשחקים, ואינטרנט. ( לא מתוכנן OC) אני לא צריך שום ציוד היקפי רק מחשב נטו. הרד דיסק יספק 250. תודה לעוזרים :]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. למטרת משחקים. מעוניין ב-OC ל-4Ghz. מיועד למסך "22. עד 6K ש"ח: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM 1661¤ Thermaltake Big Typhoon VX 220¤ Asus P5Q Pro 798¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 493¤ A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 312¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1290¤ Coolermaster CM 690 Black - In Stock 399¤ Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty 325¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 129¤ סה"כ: 5632¤

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. יש לי קונסולת סוויץ' ואני מעוניינת לקנות מסך עם רמקולים מובנים כדי לחבר אותה אליו. קניתי כבל מתאם מHDMI ל-DVI כדי לחבר אותו למסך הרגיל שלי אבל גיליתי שזה מאוד לא נוח לנתק כל פעם את המחשב כדי לחבר לסוויץ' אז החלטתי לרכוש עוד מסך. אשמח להמלצות למסך עם רמקולים מובנים, לא יקר מדי כי בכל זאת הוא רק לסוויץ'.

12. Started by d1v,

זקוק למפרט לגיימר כבד.. מיועד למשחקים OC לא מתוכנן. ללא מסך או ציוד הקפי. מחנות Iqpc-יש לי שם הנחה באחוזים שאני צריך לברר בדיוק כמה.. ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים כבדים כמו לדוגמא biosock crysis חלק בהגדרות הכי גבוהות.. תודה רבה מאוווד לעוזרים,המחשב ירכש בתחילת ספטמבר.

13. עדיף מחנות אחת את הכל ובאזור המרכז. (אני כמעט ומתפתה לקחת את אחד המחשבים שמוכרים ב WALLA, טעות נוראית?) שיהיה אפשר להריץ משחקים קלים כמו PE 6, (המשחק היחידי שאני משחק בו) ואפילו לערוך ברמה ביתית וידאו בפרמייר תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא אשמח לשמוע תגובות ... והאם הלוח אם באמת מתאים וינצל את יכולותיו של המעבד ? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤450 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤338 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤251 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤148 כמות:2 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤374 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1868 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. מחשב שיסחוב ב מישחקים סרטים חזקים ותוכנותת וישעבוד חלקקק ויעבוד מהר אני רוצה מיפרט שתיתנו לי תודה לכםם

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  16. שלום לכולם, ונעים להכיר! קיבלתי הצעה לבניית מחשב, ובתור הדיוטה לא קטנה, אשמח לעזרתכם בלהבין מי נגד מי, האם המפרט מתאים לצרכי, וכמובן- האם המחיר הוא הוגן. אז בואו נתחיל: בעיקרון, המחשב אמור לשמש, מעבר לצרכים הרגילים (הרבה אינטרנט, הרבה מוזיקה, העברת תכני סטרימינג למכשיר הטלויזיה וכיוב'), גם לעיבוד גרפי מקצועי של תמונות סטילס (בעיקר דרך פוטושופ ולייטרום) ולכל מיני עבודות גרפיקה, שכמותן ואיכותן עולה בהדרגה. חשוב לי מחשב חזק (אין לי בעיה עם רמה גבוהה מעט יותר ממה שהשימוש בפועל דורש), שזז מהר וביעילות במולטי- טאסקינג, ושניתן יהיה לשרוד איתו בהצלחה זמן רב. איני יודעת אם זה יותר קשור למחשב או שמא למסך המחשב- אבל חשובה לי גם אמינות בצבעים וחדות גרפית. אשמח כמובן להערותיכם בנושא..…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by d54,

שלום לכולם! אני חדש פה ואני רואה איך שאתם עוזרים לכולם אז יש לי גם בקשה... אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עכשיו אני לא ממש יודע מה נחשב טוב מה פחות-אח שלי היה אחראי על הקטע של קניית מחשבים אבל עכשיו הוא בחו"ל- בכל מקרה אני מאוד יודה לכם אםתתנו לי מפרט למחשב בסכומים של 3000-3500 ש"ח למטרה עיקרית של משחקים אחרי שהבנתי שהרבה מהחדשים לא יעבדו אצלי...ולמהירות מחשב טובה שלא יהיו יותר מידי עומסים וניגודים אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי חוץ מהמפרט למה להשים לב ואת מה בחיים לא לקנות! ומה בכלליות עדיף פנטיום או amd athlon בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Eli.,

אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by alergic,

מעבד: AMD Athlon II X4 630 לוח אם: GA-MA785GMT-UD2H זכרונות: Kingston DDR3 2048 MBytesX2 Ungaged PC3-10700 גרפיקה: DELL 2209WA on AMD Radeon HD 6700 Series הארד דיסק: SAMSUNG HD103SJ SATA Disk Device מערכת הפעלה: MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by giladt,

תקציב - 2000 שקל עדיף לחסוך, אבל אפשר גם לחרוג בלא יותר מ 300 המחשב ישב בסלון ויהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי ול LCD שעשוי להיות גם full hd. וישמש לשמיעת מוזיקה, סרטים, ואולי משחקים כמו PES או פיפא. אני לא חושב שצריך מקום רב לשדרוג - אולי של כרטיס מסך, אני גם לא רואה את עצמי עושה OC. יש ברשותי 4G DDR2 800MHz של Gskill שאני מעוניין לעשות בהם שימוש ולכן אין צורך בזכרון אם לוח האם תומך DDR2. אם יש הפרש ביצועים גדול (כזה ששווה את הכסף) במעבר ל DDR3 אני מוכן ללכת עליו. יש לי גם כרטיס טלוויזיה של Hauppauge PVR-150 עם שלט. אין חנות מועדפת במיוחד, אני גר ברמת גן. בניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום רב, ברצוני לרכוש מחדש חדש לכמה פרוייקטים. המחשב יכיל 4 כרטיסי מסך (לוח אם תומך עם 4 X16) מעבד,זכרונות, 1250 PSU של Seasonic. ושאר הירקות. ברצוני לבקש ממכם עזרה דחופה להיום, איזה מארז כדאי לי לרכוש? אכפת לי שיהיה איוורר/זרימת אוויר/קירור טוב (מאוד חשוב, כרטיסי המסך יעמדו בעבודה אינטנסיבית מתמדת) רוב הסיכויים שאת המארז אשאיר פתוח בשביל לקבל קירור טוב יותר. בנוסף אילו מאווררים צריך לרכוש בנוסף? הקציב הוא בערך 500-600ש"ח, אשמח לחסוך ואשמח לשלם יותר אם יש צורך. תודה רבה לעוזרים, חשוב לי מאוד כי איני מבין גדול בבניית מחשב מקורר היטב (במיוחד שהפעם אצטרך את הקירור הטוב ביותר שאוכל להשיג) בנוסף האם יש חנות טובה שמשקיעה על חיווט ואיורור? בעיקרון כנראה שאזמין מ TMS א…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. איזה מפרט בין השניים עדיף? (בלי oc) מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤481 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤398 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤343 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤205 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח HEC 450TDT 450W ¤256 http://skypc.co…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by המפרט,

שלום. אני מחזיק ברשותי מחשב MSI EX400 שנקנה לפני כשנה וחצי ב4000 ש"ח. מפרט: 2GB, 250GB, ATI raedon 3450HD, 14.1INCH, core2due T5800 המחשב משמש למטרת לימודים, סה"כ הוא עושה את העבודה וסוחב גם ישומים כבדים כמו מטלב, ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה ביותר. החסרון העיקרי שלו בעיניי הוא התחממות יתר (לא ברמה של קריסות, אבל זה ממש מורגש) וחיי סוללה קצרים מידיי (לא מצליח לשרוד את השעה-וארבעים דקות. מאוד מגביל בהרצאות של שעתיים) הוריי מעוניינים במחשב נייד במחיר של כ2500 שקל. מטרתו תהייה בעיקר לצפיה בוידאו-סטרים ,אינטרנט וסרטים. (לא נטבוק, המסך קטן מידיי) העניין הוא, האם כדאי לי לקחת את ה2500, להשלים לכ3000 ש"ח (ללא מערכת הפעלה) ולחפש נייד חדש בעל אופי מפרט דומה (כלומר מסך 14.…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. אני מחפש מפרט העונה לדרישות הנ"ל, בבעלותי מסך 24 וטלויזיה אשר בה חיבור HDMI כך שאני רוצה כרטיס מסך בעל שתי יציאות HDMI לפחות. כמו כן אני הולך להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות כך שלפי הבנתי אצטרך כמות גדולה יחסית של RAM (תקנו אותי אם אני טועה) בבקשה. אני לא מעונין ב OC. שוב תודה. עריכה - תיקון טעות, אני צריך שתי יציאות DVI על הכרטיס מסך ולא HDMI כמו שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים