עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בציוד היקפי חוץ מאשר מסך 22" תודה מראש

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by talelisapov,

אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by raviv T,

ללא ציוד היקפי. מ- iqpc . תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by naory99,

שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. התקציב שלי בכלליות הוא 5000 שקל, ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם זה ישפר את המערכת ואת הביצועים, גם לטווח ארוך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים חדשים שהם דיי כבדים מבחינה גרפית, ואני רוצה שישאר לטווח ארוך, ולא אחרי חצי שנה -שנה להחליף אותו :-\ מעבד - עדיין לא הגעתי להחלטה איזה עדיף למשחקים, לגרפיקה ויכול להחזיק ולהיות שימושי לטווח הארוך, אינטל או AMD. דיסק קשיח - אני לא צריך יותר מ 80 גיגה, אם זו תוספת של כסף שאפשר לנצל למשהו אחר, זה יהיה הרבה יותר שימושי. מסך - אני מעוניין לקנות מסך 17" lcd שמתאים למשחקים מבחינת איכות ונתונים. אני לא צריך ציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז, כוננים אופטיים וכו'). אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מתאים וטוב תודה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by sha1823,

לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by dorratz,

שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by Men7a,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודי אדריכל , autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - autocad - לימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ירוצו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,280 x 1,024 true color video display adapter 128 MB or greater, Pixel Shader 3.0 or greater, Microsoft®…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. אני מחפש לקנות מחשב נייד כל שהוא להעברת הזמן בצבא מחשב נייד שמחירו בין 3000-4000 שמסוגל להריץ משחקים חדשים ורציו עם סוללה מעל יותר מ 6 תאים של חברה טובה כל שהיא עזרה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. במפרטים המומלצים באתר כתוב שכדאי לקנות את המפרט הבא: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - B…

12. שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. להתעסק עם קבצי DVD \ גדולים לקודד סרטים להעביר למחשב לערוך לחתוך עשיית אפקטים קליפים וכדומה \ עבודה בפוטו שופ שזה לא קשור.. ובפנאי משחקקים לא גיימר לא מתכנן OC וזהו ..~! מסך לא צריך ומקלדת וציוד הקפי לא צריך לקנות כרגע רציתי לדעת אם הלוח מומלץ למעבד ולכרטיס מסך השילוב שלהם או לקחת משו אחר INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 LG GSA-4161B DVDRW 460 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 ZALMAN CNPS7000A-Cu 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6185 תגובה עצה עזרה שינוי ? יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום אני צריך מחשב בעיקר לצורך של לימודים. יש כמה דברים בסיסיים שחשובים לי: (1) סוללה שמחזיקה זמן סביר+ (2) שהמחשב לא ישרוף לי את הברכיים (3) לראות סרטים בצורה יפה (4) הכנה לאינטרנט אלחוטי (5) שמערכת ההפעלה VISTA תעלה עליו אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא מחשב עם הנתונים הנ"ל בטווח של 5,000-5,500 ש"ח. יש שני מחשבים (של חברת LG ושל חברת HP) שמצאתי באינטרנט ונראה לי שהם מתאימים, מה אתם חושבים? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=204&CatCode=132 http://www.gamaoffice.co.il/products/64651 תודה לכולם חג שמח

16. מעבד קונרו E6300 לוח MSI 975X PLT CROSSFIRE V2 זיכרון 512 DDR2 667MHZ מארז קומפיוקייס 6A21 וספק 420W צורב 3570A NEC דיסק 200GB 8MB SATA2 WD כרטיס מסך MSI NX7300GT 256MB PCIE המחיר 3800 לפני מע"מ ו4390 אחרי. אחריות שלוש שנים ללוח לכרטיס המסך ולדיסק, למעבד ולזיכרון לכל החיים, שנתיים לצורב. הערות: הם לא מפרטים את המחיר לכל פריט אלא לכל המערכת. במפרט שאני שלחתי להם היו כמה דברים שונים, כמו לוח של ASROCK, כרטיס מסך של EVGA, צורב מדגם 3550A ספק של אנרמקס וכמובן שני סלוטים של 512MB זיכרון. ביקצור איך לדעתכם צריך להתייחס להצעה הזו?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by joni,

אני צריך מפרט למחשב לעריכת אנימציה אין לא כל כך יודע מה צריך להיות במחשב כזה אבל כרטיס מסך טוב..! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אני מחפש מחשב חזק שיוכל לעמוד במשחקים עם זכרון גדול וכרטיס מסך טוב בתקציב של 3000-4000 ש"ח אודה לכם עם תוכלו לתת לי כמה אופציות לבחירה ואני מודה לכם על כל העזרה שאתם נותנים

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

לפני שנה קניתי את המחשב ב4800 בMCS בב"ש, מה שהסתבר לאחר מכן כמחיר דיי יקר למחשב. בכל מקרה, במשך השנה שעברה, המחשב היה מספר חודשים בתיקון בגלל סידירום, כרטיס רשת אלחוטי, סוללה שלא עבדו\נשרפו. דיי נמאס לי, שמעתי הרבה טובות על מותגים כמו DELL, HP, TOSHIBA.. יש לי אופציה למכור את המחשב ב2150 ש"ח, ואז אני רוצה לחפש משהו בסביבות ה3000 ש"ח. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by thebestof2005,

המצב זה ככה... Dell Inspiron 1545 שמתפקד אצלי בתור מחשב ביתי (על תקן נייח), מחובר כמעט כל הזמן לחשמל, לא מוציא אותו (לפחות בינתיים) מהביתה, ולכן גם לא מהחשמל, לפעמים מוציא אותו מהחשמל בכדי להסתובב איתו בבית, אבל לא קורה יותר מדי. השאלה היא, האם הטענה ממושכת על סוללה טעונה יכולה לפגוע בביצועי הסוללה בעתיד? האם עדיף לי להפעיל את המחשב בלי הבטריה (הרי הוא כל הזמן מחובר למטען), ורק שאני צריך, לחבר את הבטריה ולהטעין אותה? אשמח לדעת מה ההשלכות של כל מצב - להשאיר את הבטריה במכשיר, כמה זה באמת יכול לפגוע בבטריה עצמה? - להשאיר את הבטריה מחוץ למחשב, ולהפעיל את המחשב על המתח מהחשמל. מה ההשלכות של זה על המחשב עצמו ועל הבטריה? המון תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by kashi,

היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by nik55,

היי למישהו יש ניסיון עם AMD בנייד של DELL?. Dell Inspiron E1501 AMD Turion 64 X2 Dual-Core TK53 DVD-RW DL 15.4INCH WXGA ATI 1150 256MB Windows Vista מחיר: 3749 ¤

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by gevAA,

שלום לכולם :] למרות התקציב הדל, השימושים במחשב הם בעיקר למשחקים, ואינטרנט. ( לא מתוכנן OC) אני לא צריך שום ציוד היקפי רק מחשב נטו. הרד דיסק יספק 250. תודה לעוזרים :]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. למטרת משחקים. מעוניין ב-OC ל-4Ghz. מיועד למסך "22. עד 6K ש"ח: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM 1661¤ Thermaltake Big Typhoon VX 220¤ Asus P5Q Pro 798¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 493¤ A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 312¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1290¤ Coolermaster CM 690 Black - In Stock 399¤ Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty 325¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 129¤ סה"כ: 5632¤

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים