ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, חבר שלי קונה מחשב חדש ותקציבו הוא 2000 שח עכשיו יש לו מסך, נדמה לי 19 או 20" של מאג לא יודע בדיוק את הדגם, והרכיבים היחידים שהוא צריך הם: מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.. עכשיו הוא משחק משחקים והוא מוכן להשקיע עד 800 בכרטיס המסך עכשיו לגבי שאר המפרט אני לא הצלחתי לקבל דעה אחידה, אבל אם בתקציב כזה לא יתאפשר להרכיב מפרט שינצל את כרטיס המסך, אפשר להציע משהו בפחות. תודה מראש לעוזרים! אם ואם אפשר גם להציע חנות מאזור המרכז (לא אכפת אם זה אייבורי או קיי אס פי כי אנחנו קונים חלקים ומרכיבים לבד)
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב חדש....מעבד לבד בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות להפקת מוזיקה בלבד, ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר חזק כי התוכנות שאני משתמש בהם מעמיסות מאוד...ומהיר כמובן לא צריך שום כרטיס מסך חדיש.... רק מחשב חזק.... התקציב שלי הוא 1500 שקל תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר רוצה לשדרג את המחשב שלו: P4 3GH (סוקט 478) עם BT 512MB*2 g.skill x1950P 512mb AGP mo.bo:gigabyte לא זוכר את הדגם psu: ocz powerstream 520W chasis: aurora 3d צורב DVD של LG חיבור PATA HDD 250+80 PATA מסך: סמסונג 226BW מה שהוא רוצה, עם תכנון ל OC בינוני בעתיד: מעבד: Q6600 או E8400 זכרונות: 4GB 800MHZ כ. מסך: למשחקים (לחכות ל9800GT או לקנות 8800GT\9600GT\HD3870?) לוח אם: P35-DS3L או IP35-E לא צריך RAID או FIREWIRE על הלוח. כדאי לו לחכות ליציאה של ה9800GT? אשמח להצעות.. בדקתי מחירים והגעתי פחות או יותר ל 3250 ש"ח.. 1,175 1,175 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe LV388 1 איסוף עצמי מהחנות. 110 1,143 1,143 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני חושב אולי לרכוש מחשב חדש, ואני מעוניין בהמלצתכם כדי לראות מה אני יכול להשיג בתקציב הזה. כפי שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח, בלי זכרונות, דיסק קשיח, צורבים וציוד הקפי שיעברו מהמחשב הישן (כולם רכיבים חדשים שנקנו לא מזמן). גם הכרטיס מסך די חדש ואני לא יודע אם כדאי להעביר אותו למחשב החדש או לקנות כבר אחד חדש וחזק יותר (ניתן לראות את הדגם במפרט שמצורף מתחת ליוזר שלי). השימושים של המחשב כלליים: משחקים, אינטרנט, עבודה שוטפת במחשב וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות net. , צפיה בסרטים, הורדות ואולי קצת משחקים קלים(הגדרות נמוכות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD , צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. יש דרישה למחשב שקט במיוחד - שקט חשוב (אני רגיל לשקט של מחשב נייד) אבל לא צריך להשתגע 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס מסך עם יציאות dvi, vga, hdmi. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ש"ח POLYVIEW TFT 17'' V372 8ms DVI 1350 לוח אם של asrok עדיין לא החלטתי איזה מעבד אני קונה. כרטיס מסך sapphire ati x800xl 512 יש במאקסימוס ב-1349 או sapphire ati x800gto fireblade כאן בב"ש עולה 1500 או sapphire ati x850 xt זיכרון תמליצו לי הארד דיסק חברה תציעו לי עצות לשיפור אם צריך . מארז מקלדות רמקולים וכל השאר זה כבר אני סתדר אבל תמליצו לי בבקשה על הדברים שרשמתי פה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בוקר קמתי והחלטתי לקנות מחשב. בדקתי את האמצעים העומדים לרשותי והחלטתי על 6000 לטובת המטרה. כעקרון השימוש של המחשב יהיה בעיקר אינטרנט, אופיס, ותכנות, אבל מפעם לפעם (וזה ממש לא מטרה עיקרית של המחשב) משחקים. וגם לא מתוכנן Overclock אין צורך בציוד היקפי, ואם יהיה הוא ירכש לאחר מכן ובנפרד. המפרט שחשבתי עליו בינתים הוא כזה: Item Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1650 1 1650 AV8 (s939) sata,GBL 540 1 540 512MB Kingston CL2.5 400 MHZ 580 2 1160 XFX FX5500 256MB TV ,DVI (128bit) 510 1 510 74 GB 10000rpm SATA 1080 1 1080 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 Evercool for AMD, heatpipe 160 1 160 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 5860 תודה …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 5 אלף במחשב נייד ומצאתי את המחשב הזה: היתרונות לפי מה שאני רואה כ.מסך 9300,מעבד פנירן,4 ג'יגה זכרון.. האם מחשב זה יפעיל משחקים בצורה טובה? והאם כדאי לרכוש אותו.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJPI35401
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לרוב הורדות והזרמה של 1080p לטלוויזיה, אבל צריך להיות מספיק חזק להריץ VS ו SQL בצורה מכובדת * גודל המסך? 15, ממש רוצה מסך full hd , ומט (אפשר לשקול גם 14) * משקל רצוי? קל, יש לי בעיות גב וכל דבר פחות מ2 קילו יתקבל בברכה ודק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן של 4 שעות אמיתיות יהיה מספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? לא הארד דיסק - SSD HDD שילוב? העדפה לשילוב, מוכן להתפשר * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, מוכן להתפשר * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה חוץ מASUS, מה שע…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמה זמן יחיז מפרט של בערך 5000 ש"ח? הוא יחזיק עד שיצא GTA SUN ANDREAS? :
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן. מחפש נייד חדש. האמת שאין ממש צורך שאפרט יותר מדי - הדגם שהכי מדבר אליי זה הלנובו P40 החדש. אתמצת: מחפש נייד קל משקל ושימושי. אציין שאני לא באמת צריך כרטיס גרפי חזק (לא משחק במחשב וגם לא עורך גרפי) חומרים איכותיים מסך טוב שכיף ונוח לעבוד איתו http://www.gadgety.co.il/145195/lenovo-thinkpad-p40-yoga/ יש בו גם מסך מגע וגם את הטאצ'פאד הידוע של לנובו + טראקפד. זה מבחינתי ממש קריטי. העניין של טאצ'פד איכותי וגדול + טראקפד הוא ממש קריטי בשבילי. אני כרגע עם דל אינספירון 5000 שכולל מסך מגע; אם לא היה לו מסך מגע כנראה שהייתי דופק אותו בקיר כי הטאצ'פד שלו פשוט מעפן ולא מתפקד. ה'בעיה' היחידה מבחינתי בלנובו היא גודל המסך. אני רוצה 15.6-14 אינטש. עוד ד…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני וחבר שלי בנינו שני מפרטים לשימושים שלי ורציתי שאתם תיעצו לי איזה מפרט לבחור או שתבנו לי מפרט בתקציב זהה עד 2.6K. בחרנו את המעבד E6300 כי אני מתכוון לעשות OC ל 3.5Ghz והבנתי שזה מעבד טוב לאוברקלוק ואני מתלבט גם במעבד Athlon 2 x3 425 ורציתי לדעת לאיזה מכפלה אפשר להגיע איתו אם הקירור המקורי של AMD וגם רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בזיכרונות DDR2 או DDR3. אני לא ישדרג את המחשב בעתיד. אני ישמח לעזרה המפרט הראשון: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪335 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחיד…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
2K - 2.5K בעיקר office אולי טיפה גרפיקה, לא למשחקים, ללא מסך וציוד הקפי. כל המפרטים בסביבת המחירים הללו שמומלצים כאן הם AMD, למה? כל הביקורות שקראתי מדברות על כך שאינטל טובים יותר (במקור אני חובב AMD...). כרגע אני אתקין XP, אולי בעתיד הרחוק ויסטה. HD: 250GB לפחות.משהו שיהיה רלוונטי עוד כמה שנים טובות. גם המלצות איפה לקנות באיזור ת"א יתקבלו בברכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קופסאת מחשב (ללא מסך) עם מקלדת ועכבר שיוכל להריץ Linux Red Hat Enterprise 4. אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב כזה. התקציב שלי הוא 700 $. תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום אני מתלבט בין DELL VOSTRO 5471 ללנובו E480. אני מתחיל לימודים באמצע אוקטובר (סטודנט) ורצית לשאול האם צפויים לצאת דגמים חדשים ולחכות עוד קצת או לקנות כבר עכשיו? ושאלה נוספת לגבי ה-VOSTRO: יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך AMD Radeon 530, עד כמה שדרוג זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-