ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שילוש, קירור למעבד (שככל הנראה תשימו פנטיום D 805), וספק שיהיה מספיק חזק לאיזה X1800GTO נחמד שיגיע בעתיד ואפילו CF... אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זה הכרחי כי אני לא עומד להיות עם כרטיס מסך לפחות שבועיים.. אם אתם יכולים, תעשו מפרט אחד כמו שביקשתי, ומפרט שני עם מארז וספק כמו שביקשתי.. אני צריך לדעת מה האופציות שלי... אני מוכר את המחשב שלי ואז קונה אז אני רוצה לדעת אם שווה למכור עם המארז או בלי.. דרך אגב אני קונה מהחנות www.com4u.co.il יש לי זיכויים שם. איך המארז הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=SunbeamTR&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=287 אני ממש רוצה TOWER...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי מצאתי מפרט מחשב נייד של דל השימושים שלי בעיקר עבודה זה התחברות למערכות מרחוק סוג של טרמינל כזה שמתחברים מהבית כך שכובד התוכנות לא יושבות על המחשב שלי מה דעתכם על המפרט הבא
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי מה קורה אחים שלי אבא שלי הולך לקנות מחשב נייד לעצמו ורציתי לדעת עם המפרט הבא שווה את הכסף intel pentium m715 1.5 ghz (המעבד הוא דותן עם 2 מגה קאש) memory mb 256 h.d 40 gb ati mobility redeon 9200 64 mb ieee1394 interface combo dvd&cdrw קורא כרטיסים sd/mmc intel rp/wireless 2200 802.11 b/g פשוט רציתי לדעת האם זה שווה 7500 שח בבקשה תענו לי מהר כי מחר בצבריים אבא שלי הולך לקנות את המחשב
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בס"ד כרגע מותקן לי במחשב נייד WINDOWS 7, והוא יחסית דיי איטי. אם אני יתקיןWINDOWS XP המחשב יעבוד יותר מהר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
המחשב בשביל חבר הוא רוצה מחשב שיחזיק לו לשנתיים הקרובות שימוש כמו שרשום למעלה למשחקים הסתכלתי במפרטים וראיתי את זה http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ואני מאמין שהמחירים ירדו אז חשבתי להחליף לו את המעבד ל d940 האם הלוח אם יתאים למעבד d940 ו האם כדי לעשות לו בהמשך oc ואם הוא ירצה להעשות בהמשך oc כדי להוסיף לו קירור טוב מעכשיו והאם הספק שמגיע עם המארז הוא ספק שיחזיק לו מעמד או שכדי להשקיע על ספק כח טוב איך שאתם שמים לב אין לי מושג אז פלייייייייייייז עזרה תודה רבה לכל העוזרים נשמח לשמוע הצעות אם צריך להוסיף עוד כסף אני אדבר איתו נשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש להרכיב מפרט לאחותי (סטודנטית לרפואה). עד היום היה לה מחשב שנקנה ב2009, אם אני זוכר: לוח אם ASUS מעבד Q8400 4 ג'יגה זיכרון בלי כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק סטנדרטי את ההארד דיסק היא תעביר למחשב היחד ככה שבזה אפשר לחסוך מבחינת המפרט. יש לה גם מארז (במחשב הישן התקול), אבל הוא די מעאפן (כזה של חברה שמרכיבה מחשבים). אשמח להמלצות על כן למפרט ב-1000-1500 שקל לא כולל הארד דיסק (אבל לדעתי כולל ספק+מארז). תודה רבה לעוזרים! אה, יש להם KSP מרחק הליכה מהבית אז עדיפות גדולה להרכבה משם, שוב תודה.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב והלכתי לאיבוד בין כל החידושים שיצאו... אני צריך מחשב שישמש למשחקים, סרטים (כרגע הוא לא מחובר לטלוויזיה אבל אולי בעתיד) וכמובן אינטרנט אני לא גיימר כבד, אבל חשוב לי שכל המשחקים יפעלו גם אם לא באיכות המקסימלית שלהם. אני מעדיף מעבד אינטל על פני AMD ובכרטיס מסך NVidia על פני ATI מסך LCD אני צריך גם מערכת הפעלה, יש טעם להשקיע בויסטה או ש-XP מספיק לשימושים שלי? לא צריך רמקולים אני אשתמש באלה מהמחשב הקודם. בקיצור... מעבד, לוח אם, זכרון, הארד דיסק, מארז, צורב DVD, ספק כוח ומסך. צריך לבחור קירור למעבד ולמארז או שזה כלול כבר? ועוד משהו, שהמחשב יהיה שקט אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם זה שווה את זה תודה ענקית
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
2K - 2.5K בעיקר office אולי טיפה גרפיקה, לא למשחקים, ללא מסך וציוד הקפי. כל המפרטים בסביבת המחירים הללו שמומלצים כאן הם AMD, למה? כל הביקורות שקראתי מדברות על כך שאינטל טובים יותר (במקור אני חובב AMD...). כרגע אני אתקין XP, אולי בעתיד הרחוק ויסטה. HD: 250GB לפחות.משהו שיהיה רלוונטי עוד כמה שנים טובות. גם המלצות איפה לקנות באיזור ת"א יתקבלו בברכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי! ארצה המלצה למפרט מחשב בתקציב של בין 1200 עד גג 1500 ש"ח(ללא מסך וציוד הקפי נוסף) שימושי המחשב יהיו בעיקר אינטרנט וסרטים. לפעמים לשימוש משחקים: לכן יש לי כרטיס מסך Gforce9500 שחשוב שיהיה סלוט בשבילו על הלוח אם וספק מספיק טוב בשביל להחזיק אותו. חשוב לי איוורור טוב, ושיהיה שקט. אני גר במרכז, ת"א. תודה רבה על עזרתכם!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום מבקש חוו"ד למפרט הנ"ל המחשב ישמש בעיקר להורדות , עריכת וידאו ומשחקים קלים המפרט לקוח מ-KSP אשמח לדעת מה כדאי לשנות לשדרג - חריגה עד 3300 ש"ח תודה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ס…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב טוב שיחזיק לי מעמד להרבה זמן ושיצליח להריץ לי משחקים מתקדמים לדוגמא, GRID, pure, stalker clear sky, ועוד בסגנון הזה... אנא אימרו לי מה דעתכם על המפרט הזה: לוח אם asus p5k se מעבד intel core 2 quad q9400 2.66Mhz 6mb זיכרון corsair ddr2 4 GB 800Mhz כרטיס מסך geforce 9600gt 512MB pci ex דיסק קשיח w.d 320 GB sata || 7200 16 MB אודה לכם על תשובתכם,
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 720 1 720 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ABIT Price Units Total NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II 550 1 550 ÖÛèÕàÕê DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 225 2 450 ÛèØÙáÙ ÞáÚ eVGA Price Units Total 6600 256MB TV, DVI, PCI-E 570 1 570 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 280 1 280 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 áäçÙ ÛÕ× JSP-TECH Price Units Total JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 1 180 סה"כ 3375 כולל הרכבה (שמשום מה…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
{לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤692 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8500GT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤506 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ¤330 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤330 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤256 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤268 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤3787 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3 מאוורר מעבד:katana 3 לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3 זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333 דיסק קשיח:samsung f3 1TB כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC ספק כוח:seasonic 620w bronze כונן: lg מערכת הפעלה:win 7 מארז:Armor A60 אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-