ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני צריך מפרט לנער שחוגג 13,אז אני צריך מפרט חזק בלי פשרות למשחקים עם המון זיכרון. ושהייה מKSP תודה.
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤690 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤773 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤521 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZLEXA-B ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤443 http:/…
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עזרו לי לבנות INTEL QWUAD במחיר של גג 5 אלף (למרות שאני מביא אותו בזול דרך קומבינות) המארז לא כולל צורב מקלדת עכבר ומסך אל תגידו לי דברים כלליים דברו איתי תכלס מה כדי לשים ומה לא אני צריך --שם--דגם--ומחיר פחות או יותר-- תקנו את התוכנית שלי אם היא לא טובה תעשו אותה אבל תשנו שם של החלק למשל.. כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI של leadtek 900 600 לוח אמ Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה ספק כוח TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון (אני אקנה 2 כאלה שיהיה שתי ג'גה) DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair 2core qwad מעב…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
2K - 2.5K בעיקר office אולי טיפה גרפיקה, לא למשחקים, ללא מסך וציוד הקפי. כל המפרטים בסביבת המחירים הללו שמומלצים כאן הם AMD, למה? כל הביקורות שקראתי מדברות על כך שאינטל טובים יותר (במקור אני חובב AMD...). כרגע אני אתקין XP, אולי בעתיד הרחוק ויסטה. HD: 250GB לפחות.משהו שיהיה רלוונטי עוד כמה שנים טובות. גם המלצות איפה לקנות באיזור ת"א יתקבלו בברכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך עזרה במפרט למחשב חזק למשחקים במחיר של 3500-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך במסך גדול (עד 19 אינטש!). אין צורך במע' הפעלה במפרט! מתלבט האם לקנות את המעבדים החדשים של אינטל מגרסאת i7 או גרסאות אחרות. אין צורך להשקיע במארז מפואר, חשו לי האיכות ולא החיצוניות! תודה רבה ...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 2,000 ש"ח . יישומי אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה, תמונות. שיהיה שקט אם אפשר. הבעיה - הוא להורים מבוגרים שגרים במרכז ומתעקשים על חנות שנמצאת בתל אביב (KSP, IVORY) למקרה של בעיות. אני יודע שזה אומר מחירים קצת יותר יקרים, אבל אין מה לעשות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים, פיתוח תוכנה ואתרים, אינטרנט וכדומה. חשוב שהמחשב יהיה שקט וחסכוני בחשמל(מעבד עם 65W זה בסדר). תודה
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/asus_w90vp_review/
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צרפתי תמונה של הפרט (צריך לזוז קצת ימינה לראות את המחירים) רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה...מחשב לפוטושופ פלאש קצת וידאו וקצת תלת מימד רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 300 שח במעבד יותר חזק או שלא יהיה לי כזה הבדל משמעותי ואם בחרתי את המערכת קירור הנכונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום מבקש חוו"ד למפרט הנ"ל המחשב ישמש בעיקר להורדות , עריכת וידאו ומשחקים קלים המפרט לקוח מ-KSP אשמח לדעת מה כדאי לשנות לשדרג - חריגה עד 3300 ש"ח תודה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ס…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני חייב את עזרתכם. ברשותי מחשב נייד HP TX 2520 . מההתחלה שקניתי אותו הוא היה רץ לי לאט ולא הייתי מבסוט ממנו.התקנתי XP וגם זה לא עזר ברמות גבוהות . הבנתי שהוויסטה מאטה אותו לכן התקנתי XP אבל ככה אתה לא נהנה ממנו ומהיכולות שלו. השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני צריך לעשות כדי שהוא יזוז קצת יותר מהר מכיוון שאם הנתונים שלו הוא אמור לטוס!!!! יש למישהו פתרון? יש למישהו ניסיון עם הנייד הזה?? אשמח גם סתם לו לשמוע מישהו שיש אאת המחשב האם הוא מבסוט ממנו... תשובה דחוף דרור
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המחשב נועד להריץ מטלב (תוכנה די כבדה לביצוע חישובים מתמטיים), סביבת פיתוח, VIRTUAL MACHINE. כמו כן ירוצו עליו כמה ישומים במקביל. המחשב לא נועד למשחקים. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט מומלץ בסכום זה או עדיף יותר נמוך, לא כולל מסך וציוד היקפי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אין דרייוור מתאים ל WINDOWS XP לא מצליח להכנס ל BIOS אולי לשנות ל ENABLE את התקן ה SOUND כל הדריוורים שניסיתי(בעיקר מ DRIVERGUIDE) - אף אחד לא עובד השתמשתי בדיסקים לדיאגנוסטיקה ושינוי הגדרות-לא עזר מישהוא יודע עם יש דרייור לנייד הזה ל- WINDOWS XP ? מישהוא יש לא רעיון כלשהו ? או שנגזר על הנייד הזה להיות בשקט לנצח! תודה רבה מראש TANGUSH
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים ניידים של חברת HP עם הנתונים הבאים: Product Name dv6526ea Microprocessor 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Memory 1024 MB (2 x 512 MB) המחשבים מריצים מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium אך [glow=red,2,300]בקושי זזים[/glow] לאחד המחשים הגדלנו זיכרון ל-2G אך ללא הועיל עדיין זוחל. דיברתי עם HP ע"מ להתקין מערכת הפעלה Windows XP אך הם טוענים כי לא תומכים בכך ותהיה בעיית דרייברים לא יודע מה לעשות, המחשב עם נתונים טכניים חזקים אך בפועל כמו פנטיום 3 שלא זז. אודה לעזרתכם / המלצתכם
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-