עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אייל קרן,

אני מבקש שתתנו לי דוגמה למפרט מחשב בסביבות 5000 שקל המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל קור 2 דו לפחות 2 ג'יגה הרץ כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל המחשב צריך להיות גם לעיבוד גראפי- פוטושופ פלאש ותלת מימד, ולהריץ משחקים חדשים המפרט לא כולל מסך אם יש לכם מסך טוב בגודל 19" עם יכולות גראפיות מעולות בסביבות 1500 שקל עדיף פחות ואודה אם תגידו לי איפה ניתן לקנות את המפרט בחנות מסויימת- או חלקים חלקים בכמה חנויות תודה רבה רבה רבה, אייל קרן

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. (אני מקווה שזה לא אומר להיות בלוח קונים מוכרים מכיון שאני לא ממש מוכר את זה ) סיפור מצחיק איך שהוא קבל אותו הוא עובד בחנות אלקטרוניה ברעננה ובא אליו איש (אני מניח הייטק)וקנה מחשב נייד חדש ואמר שאם הישן אין לו מה לעשות וחברה שלו אין מה לעשות אתו ,אז הוא נתן לו אותו בחינם(במקרים דומים הוא השיג טולייזה מקרן אחורי וטולזיה פנסוניק בערך 30אינץ 100 הרץ בחינם) הענייןו הוא שהוא רוצה למכור אותו לפי מה שאני ידוע זה נחשב לסדרה מאוד איכותית ובעצם לאנשי עסקים של המחשב הנייד אני יודע שזה מעבד ישן וקצת זכרון אבל אולי זה מספיק לסטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד בזול(ומכיון שאני לומד בבר אילן אני יודע שתועלת זה כרטיס רשת אלחוטית היא לא בדיוק יעילה שם מכיון שברוב המקומות אין רשת וגם שיש צריך די…

4. Started by iamuser,

מה דעתכם על המפרט הבא: הדרישות הן: 1. שימושים של Office, אינטרנט, סרטים 2. מחשב שקט 3. ללא ציוד היקפי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤189 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT מארז ללא ספק HEC 6C11 ¤196 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C11-NPS ספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W ¤237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HPU-4S…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אז ככה.. קניתי בעצמי תמחשב הזה.. לפני חודש בערך ורציתי להמליץ עליו לחבר שלי.. ולעוד בני משפחה שלי השאלה שלי אם הייתם משנים בו משהו לגביי היום.. אם אפשר לעשות השקעה יותר טובה בכסף ולעשות מחשב יותר חזק אולי עם חלקים יותר חזקים שיצאו... ועדיין לשמור על פרופורציות בתקציב מקסימום 6K... ללא מסך. תיקחו בחשבון שאם אתם אומרים לי מעבד מרובע.. זה רק סידרת 9000...וזה להוסיף עוד 1000 שקל למחיר וזה לא משתלם כרגע למה אין צורך במשהו יותר חזק ממעבד כפול 3GHZ.. הנה המפרט...: לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 מחיר:726 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21340 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר : 880…

6. Started by Denton,

שלום לכולם הרכבתי מפרט לחבר ואני צריך דעה שלכם אם הוא טוב: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GV-R467D3-512I - RETAIL ¤474 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤444 שירותי מעבדה: הזמנה מעל 2000 שח - הרכבה חינם ¤0 מחיר סופי: ¤2415 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בגדול הדרישות שלו זה HD500 בשביל כל ההורדות, שהוא יוכל לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (למשל סקייפ ואיזה משחק קל ), ושהוא יוכל לחבר את המחשב גם לLCD 42" שלו ול…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. מחשב שיסחוב ב מישחקים סרטים חזקים ותוכנותת וישעבוד חלקקק ויעבוד מהר אני רוצה מיפרט שתיתנו לי תודה לכםם

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by TPack,

שלום, קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה. השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400). כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro. המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. הרכבתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו. לא מתוכנן OC. אשמח גם להמלצה על מסך למשחקים, בתקציב של כ-800 ש"ח נוספים. גודל החל מ-20" ועד מה שבא לכם. האם יש הבדל משמעותי בין צ'יפסט G41 ל-P43? כמו כן אוסיף מאוורר או שניים למארז. תודה וחג שמח.

12. Started by amirusus,

הטמפ' במעבד נעה בין 47-53, ובכרטיס מסך 47-50 תקין או לא? אני בודק באמצעות pc wizard 2008 תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by TechnoSheep,

אהלן חברה. יש איזה פרוייקט קטן שאני רוצה לעשות, אני רוצה לקחת מחשב נייד כלשהו, להפריד את הגוף מהמסך ולהניח את המסך במקום X ואת הגוף במקום Y, כלומר לדוגמה: [מסך] --------חוט נתונים בין המסך למחשב---------- [מחשב] בקיצור אני רוצה להרחיק את המסך מהמחשב [בשביל לקבע אותו באיזה מקום. עכשיו אני יודע שיש חוט 20 פינים או משהו כזה שמחבר בין המסך עצמו למחשב אבל הוא מאוד קצר ואני צריך שהוא יהיה באורך של 50-60 ס"מ בערך, האם יש דרך להאריך את הכבל או לקנות אחד כזה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by Lanzar,

לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). התקציב שלי הוא 1000 ש"ח למחשב בלבד (ללא ציוד היקפי). ניתן לחרוג עד 1500 אם יש סיבה טובה. הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים. אפשר גם תל אביב. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים שיוכל לשמש אותי לאורך זמן. אני נוהג לשחק בהגדרות גבוהות עד כמה שניתן. כיום, המחשב המשמש אותי עדיין "סוחב" לא רע, אבל אני עובד על מסך 19 אינצ' בעל רזולוציה של 1280x1024. ברור לי שעם רזולוציות גבוהות יותר הוא יתמודד בצורה פחות טובה. המפרט שיש לי כרגע הוא זה: מעבד q9400 קרור- freezer 7 pro לוח אם gigabyte P35-DS3L 4gb זכרון ddr2 כרטיס מסך - sapphire 4850 512mb עם OC קל (קרור משודרג של arctic) - כרגע אולי צואר הבקבוק מבחינתי בטח כשיש לו רק חצי ג'יגה זכרון. נתקלתי בכמה משחקים שלא מאפשרים עבודה עם טקסטורות באיכות גבוהה מאד, מכיוון שהזכרון לא מספיק. ספק כח thermaltake 550W מארז soprano מסך viewsonic vp930 אני שוקל לבצע שידרוג בשלבי…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by roei1984,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. הי, בניתי את המפרט הבא - ליד חלקים קיימים אציין "קיים", ובסוף בקשה לעזרה באיתור חלקים שעדיין חסרים לי... מארז אקרילי שקוף לחלוטין (2 חורים למאווררי 8 ס"מ) (קיים) לוח Asus P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E‎ מעבד Intel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 קירור מים Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System‎ זכרון 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 Edition Dual Channel CL8-9-8-24‎ כ. מסך ATI Radeon HD 5850 (קיים) דיסקים 2x128 GB SSD, 1x500GB WD ספק Antec High Current Gamer 750W 2 מאווררי thermaltake עם LED כחול front panel שולט מאווררים + USB, קורא כרטיסים, מד סל"ד למאווררים, וכו'. 2 קטודות קרות כבלי Sata UV עכשיו, לש…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  23. היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by R0112,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. אופיס 2007, 2003. דפדפן. ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך: בכרטיס מסך (העדפה לכרטיס מובנה כדי לחסוך בכסף), צורב, דיסק קשיח ענק. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך ב: מארז, ספק, מעבד, לוח עם, זיכרון, דיסק קשיח של עד 320 ג"ב. 6. עד כמה השקט ש…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by proview,

אני מעוניין לרכוש מחשב לגימינג כבד והכנתי מפרט אני לא ממש מבין בחלקים אז אני ישמח לחוות דעת התקציב שלי הוא עד 4500 לא צריך שום ציוד חוץ מהמחשב(גם תגידו לי אם אני צריך יותר קירור) [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]940 [/td][td]1 [/td][td]940 [/td][/tr][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr] [td]H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI [/td][td]405 [/td][td]1 [/td][td]405 [/td][/tr][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [/td][td]Price [/td][td]Units [/td][td]Total [/td][/tr][tr…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.