עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by חובב,

[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by zy2000,

אני מחפש מחשב ממש זול . לא בשבילי אלא למשהי שממש חייבת וממש קצרה בכסף. היא צריכה אותו בשביל אינטרנט ובשביל משחקים לילד שלה שהוא בן חמש . חשוב לי שהמחשב יריץ משחקי תלת מימד בצורה סבירה לפחות כמו שהם רצים אצלי במחשב . לי יש מחשב פנטיום 3 1GHZ עם 256mb זכרון sdram ועם כרטיס geforce 4 mx440 hd w/d 40gb הוא מריץ משחקים כמו לדוגמא need for speed מצוין . היא רוצה מחשב ברמה הזאת לא משהו עם גרפיקה מדהימה . סטנדרט . חשוב שיהיה אפשרי להתקין עליו win xp ותוכנות office של microsoft . מה שכן חייב להיות במחשב זה מעבד לפחות 1.6 ghz עם מהירות bus לפחות 400mhz לוח אמין עם יציאות usb2 לפחות 4 יציאות זכרון ddr לפחות 256mb ועם מהירות של לפחות 400mhz hd w/d 7200rpm …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  3. האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gregos1990,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני יודע שמחשב נייד לגיימינג הוא יקר הרבה יותר ממחשב נייח למשחקים אז בואו נדלג על הקטע הזה, אני גם לא בטוח בכלל אם פתחתי את הנושא בפורום הנכון כי בפורום של "מפרטים" הם מדברים רק על משחבים נייחים וזה לא מה שמעניין אותי. בכל זאת ולמרות הכל זה פורום של מחשבים וחומרה אז בבקשה לא לסגור לי את הנושא אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג כבד, אני אוהב לשחק במשחב עם רזולוציה הכי גבוה שניתן לסחוט מהמחשב ובאותו הזמן שיעבוד חלק, בלי תקיעות, בלי שגיאות שנובעות מכרטיס מסך ( נתקלתי בכמה משחקים שלא עבדו טוב או לא עבדו בכלל דוקא בגלל אי התאמה לכרטיס מסך מסויים) איזה מפרט אתם יכולים ליעץ לי ? המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע זה 8000 ש"ח קיבלתי הצעות מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sils,

אני צריך מפרט למחשב HTPC המחשב יריץ בעיקר סרטים ב 1080P (9GB-18GB) שזה דיי כבד הדבר היחידי שאני סגור עליו הוא שאני צריך כונן bluray התקציב הוא 2500 עם אפשרות לחרוג טיפה (אם צריך)... תודה...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. אוקיי, אז אף פעם לא הרכבתי יותר מדי מפרטים ואני די לא מנוסה בתחום. אני רוצה להכין מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת אודיו (cubase + reason - הקלטה של שירה ועריכת מידי), אך גם להורדות (HD של לפחות 250 ג'יגה, צורב טוב), ולמשחקים (אבל בקטנה - כלומר לא כרטיס מסך בלאי אבל גם לא מפלצת). כל מה שאני סגור עליו זה שאני רוצה לקנות כרטיס קול סביר עם כניסת מידי, לא יקר מדי (חשבתי על m-audio audiophile 2496) ואני רוצה 2 ג'יגה זכרון במעבדים באמת שאני לא מבין כלום אז פה בעיקר אני אשמח לקבל את העזרה שלכם. עיצוב המחשב ממש אינו חשוב לי, כמו-כן לא החלטתי עדיין אם אני רוצה גם ציוד הקפי למחשב (אשמח למסך + מקלדת חדשים, אבל פחות קריטי...) אני גם אשמח לדעת מאיפה אתם ממליצים לקנות את המחשב. את כל המחש…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by amisha,

שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by omerz90,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים בדפדפן!) ופוטושופ (לא מקצועי). אין צורך במשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רמקולים, מקלדת ועכבר (ללא מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום רב רציתי לדעת אילו יתרונות\חסרונות יש למפרטים מסויימים על אחרים אני רואה כן יום יום מפרטים דיי דומים,במיוחד תחת המלצות למפרטים עד 3.5\4 אלף שקל מעניין אותי אילו יתרונות יש למעבדים מסויימים על אחרים, למשל מעבד ה8400 מוצע כאן המון,כמעט כל מפרט שמומלץ כאן מכיל בו את ה8400, מה היתרונות שלו מול ה8200 שברוב החנויות יכול לעלות 150 שקל פחות ? הרי הFSB של שניהם הוא אותו דבר ובסופו של דבר כרטיס המסך (אם אני מבין נכון) לא נשען על מהירות השעון של המעבד אלא על המולטיפלייר לא כן ? למה להוציא את ה150 שקלים האלה על מעבד שייתן בתאכלס את אותם ביצועים כמעט,אולי שיפור של אחוזים בודדים באופן שלא יורגש תוך כדי משחק אם בכלל. כמו כן אני רואה כאן המלצה שחוזרת על עצמה לגבי לוח האם של GIGABYTE…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by honda600,

שלום לכולם אני מתלבט בין 3 הניידים האילו,אשמח לשמוע את דעתכם. TOSHIBA SATELLITE PRO U400-114 CPU: Intel Core 2 Duo T8300 2.4Gb 3Mb Memory: DDRII 2048Mb 533Mhz (2x1024Mb) Memory Max: 2Gb Hard Disk: 250Gb 5400rpm LCD/TFT: 13.3" WXGA 1280x800 VGA Card: Intel GMA X3100 358Mb Modem: 56K LAN : 10/100Mbps Wireless : 802.11b/g Optical Drive: DVD Multi Burner Battery: Li-Ion Weight: 1.9kg Bluetooth: Included Camera: Included O/S: Windows Vista Business/Xp Pro Sound Card: Included Speakers: Included Ports: 3x USB 2.0/ RJ-11/ RJ-45/ Card Reader/ VGA/ FireWire Warranty: 2 years 7200ש"ח Toshiba Tecra M9-185 T7500 2.2Gb 4Mb m9-185 CPU: Intel Core 2 Duo T7500 2.2Gb 4Mb Memor…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. מי הכי עמידה, מי הכי כדאית

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤930 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 ¤169 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=888 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. שלום, נשבר לי אחד משני הצירים שמחבר את המסך לגוף המחשב הנייד. מה עושים? ואיך פותריםאת זה ביעילות ובלי שישחטו אותי על חתיכת ציר...? יום כתום! פיה שובבה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by normanbates,

אהלן ! אני יוצר מוזיקה ועורך וידאו לפרנסתי במחשב הביתי שלי. לפיכך אני צריך מחשב חזק שיספק את העבודה בלי קרטועים. אני רוצה ללכת על משהו טוב אבל לא לחרוג מגבולות ה3500. הבנתי שהמעבד הזה טוב...Intel Core I5 760 2.8GHZ. אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה.. מה שחשוב לי: מעבד חזק, 4 ג'יגהראם, לוח אם תואם, הארד דיסק פנימי של חצי טרה, כרטיס מסך בסיסי אך טוב, לא משהו לגיימרים, אבל לא נחות. השאר לא חשובים לכן אסתפק בבסיס. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by PT,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤640 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤503 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD קורא כרטיסים Sony ¤52 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤642 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SONATA-III-500 קרור…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by avidorgil,

היי, אני צריכה עזרה במציאת מחשב נייד. שאלתי פה בעבר אך לא התאפשר לי לקנות את המחשב וחשבתי שאולי השתנה השוק או משהו כזה ויש מחשבים חדשים שווה לשקול הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. גודל המסך - לא קריטי , חשבתי על 15. משקל רצוי - לא משנה , כמובן שעדיף שיהיה קל אבל זה לא מחייב. האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Menuval,

המפרט הבא נבנה בksp וישמיש אותי בעיקרון להכל, אני לא גיימר על או אחד שמתכוון לעשות אוברקלוקינג, אני פשוט אוהב שהמחשב שלי רץ חלק וחזק ויש לי את האופציה להריץ מה שאני רוצה תמיד. בגדול, אני לא ממשכ מעורה בקהילה ובברנז'ת החומרה, הרכבתי לי מפרט לפי המלצות שקראתי פה ושם. התקציב בגדול הוא 7 פלוס מינוס, לא כולל ציוד היקפי. למעט קירור למעבד אני אצטרך עוד עזרי קירור נוספים .? מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם Asus Maximus V Formula LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E זיכרון למחשב Corsair XMS3 2x8GB DDR3 1600MHz CL11 Kit כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן Samsung 840 Series 2.…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by garydia1,

שלום רב, יש ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג ThinkPad T30 ומותקן בו כרטיס רשת NETGEAR 54 Mbps Wireless PC Card WG511v2 אני מעוניין לשדרג את הכרטיס רשת לבעל מהירות גבוהה יותר. האם זה אפשרי? ואם כן, האם כדאי לעבור לכרטיס רשת בחיבור USB או להשאר עם חיבור ה - PC Card הקיים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום חברים וחג שמח.. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש ביתי. מרבית השימוש הוא בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת אופיס אך חשוב לי לציין שאחת לשבועיים אני עורך סרטוני אקסטרים שצולמו בוידאו באיכות 1080P. אשמח לעזרתכם... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ולעיתים עריכת סרטונים באיכות של 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Intel Q 6600 ASUS p5k se 2 GB DDR800 320GB 7200 SATA GF 8600 GT 1 GB מארז ATX 24 PIN להלן השאלות: 1. הכרטיס קול הוא מובנה, וברצוני להתקין כרטיס קול חיצוני (עבודה עם סאונד, בעיקר) 1.1 האם ה- MB המצוין במפרט סוגר לי את הפינה (Firewire או USB?) 1.2 אם מישהו מכיר כרטיס ורוצה להמליץ עליו, אשמח לשמוע (בעיקר לעבודה עם מקלדת מידי, קיובייס וכו') 2. מההכרות שלי עם עולם התוכנה אני יודע שעדיין אין ניצול של עוצמת המעבד, האם כדאי ללכת על 2 ליבות? (אין בעיית תקציב ל- 4 ליבות) מה אתם חושבים על ההרכב?, האם מישהו מכיר את המארז ויודע לזרוק עליו מילה? יותר זכרון? פחות? אין צורך ב- GF למישהו שהוא לא גיימר? המון תודה מראש, בילי

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.