עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by big bos,

אני מחפש לקונת כונן SSD ואני לא כל כך יודע איך לבחור מה הבדל בין כונן אחד לשני ואיך אני יכול לבחור את הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר (אני רוצה לקנות מחו"ל) אלא אם יש חניות בארץ טובות וזולות תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by הדר,

יש לי שאלה נוספת, יש לי חברה עם מחשב נייד מסוג Toshiba. 128 MB מעבד מסוג סלרון. בטעות משיהו התקין לה חלונות XP וכמובן המחשב כמעט לא זז. מה עושים? האם אפשר לשדרג מחשב נייד? האם אפשר לקנות לו עוד זכרון? תוכלו להמליץ על מפרט לשידרוג במינימום כסף?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by shadow8,

אני מעוניין במחשב בעל ציוד היקפי של עכבר, מקלדת ומסך LCD 19 אינץ' המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מעט למשחקים קלים שלא דורשים כרטיס מסך חזק ולקריאת מסמכים התקציב הוא עד 4000 ש"ח ההעדפה היא למעבד intel ולכרטיס מסך nvidia מסדרה של בערך 7

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by bebers,

Amd ATH'64 3800+ X2 socket AM2 MSI K9N Neo 940 am2 (nvidia chipset) point of view Geforce 7600 GS PCIE 256m 1G Kit OCZ 667 mhz DDR2 160gb 8mb sata2 לא זוכר חברה אבל משהו טוב 2fan 400 real W יש מצב לOC? ואיך המחשב בכללי אני יודע שהלוח הוא של MSI אבל אפשר לדעת אם הלוח הספציפי הזה יותר טוב מה m55pluse s3g של gigabyte?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by matant13,

אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 ש"ח מטרות המחשב עבודות משרדיות, שיהיה נוח לעבוד על מספר אתרי אינטרנט במקביל יחד עם אופיס למשל. שהווינדווס (xp) יעבוד חלק. גודל מסך 14 אינץ משקל 2.5 ק"ג אני חושב - כן חשוב שיהיה נוח להתנייד איתו זמן הסוללה חשוב יציאות אני חושב שכדאי dvi למרות שלא כל כך חשוב בלוטות לא חשוב, אבל שיהיה אפשר לגשת בקלות לנק' אינטרנט בבתי קפה למשל. גודל ההארדיסק לא יותר מיידי חשוב צורב דיוידי יהיה נחמד אחריות בינלאומית לא חובה. חשוב שהמחשב לא יתחמם, שיהיה אמין ושיהיה נוח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. היי, הייתי רוצה לקבל חוו"ד על המפרט הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=140540&SRCCODE=COMEM789BY&cm_mmc=Email-_-Main-_-COMEM789-_-email יש לציין שאני גר בארה"ב ומכאן המפרט מהאתר הנ"ל. המחשב מיועד להיות HDPC ויחובר לטלויזית LCD. יש לי כרטיס מסך מהמחשב הקודם - ATI 1600X עם 512MB. מה שהייתי רוצה לדעת אם המחיר מצדיק את המפרט. תודה רבה שרון

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל , קצת משחקים כמו FIFA ואולי GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש בהרצאות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום. חדש בפורום, אם משהו לא בסדר (כותרת וזה, קשוחים אנשים) אתקן. ככה: מפרט ראשון (למשחקים ללא OC, עם מסך) עד 4000 ש"ח: הבסיס הוא מעבד: E8400. אני יכול לקבל אותו ב833 ש"ח. יש אפשרות לשדרג לQ9550 שעליו יש לי מחיר של 1200. (או לכל דבר יותר טוב וזול) כרטיס מסך: geForce gtx260. על זה יש לי מחיר של 837. שוב, אם יש יותר חזק באותו כח עיבוד תמונה, בכיף. צורב DVD כמובן... כונן קשיח: 1TB SATA II 7200RPM 32MB CACHE. לא ממש משנה איזה חברה, רק אמין וזול. זכרונות: 3-4GB עם מהירות של 800Mhz ומעלה וcl כמה שיותר נמוך, מתוכנן למערכת הפעלה 32bit. וויסטה SP1 יודע לזהות אני חושב את ה4G, אז אני מאמין שיצא זול יותר 2 סטיקים של 2G. אם לא, אנא אל תשמרו בבטן. לוח אם: שיוציא את המיטב מכל הסיפור. …

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by ICDeadPpl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, ASSIANS CREED IV, BATLLEFILD, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  11. שלום אני צריך לקנות מחשב כיום לצרכים רגילים אינטרנט ואופיס בעוד שנה אני מתחיל ללמוד בטכניון וכנראה אצטרך בשלב כזה או אחר להעלות תוכנות חזקות לכן אני חושש מהכרטיס מסך. מרוב מבחר הלכתי לאיבוד לגמרי ואשמח מאוד להמלצה תקציב עד 5000 ש"ח כמו כן הייתי רוצה שישמש אותי לפחות 5 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברים, קבלתי 2 הצעות במפרטים שונים לבקשתי. האחד אובר קיל במודע, השני רזה יותר. אני טיפוס שתמיד אוהב שיהיה יותר מהדרוש ומוכן לשלם את האקסטרה עבור כך. השאלה האם הפער מצדיק את התוספת. המחשב חייב לכלול 2 דיסקים ברייד מירור, או בנוסף עליהם דיסק נוסף עבור מע' הפעלה. מפרט 1: מחיר 4100 ש"ח. מפרט 2: מחיר 2800 ש"ח. אשמח לכל תגובה.

14. שלום, אני מועניין לקנות מחשב חדש לעבוד איתו ובמפרטים אני לא הכי מבין אז הפנו אותי לפה [=. יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח ואני צריך לבנות מחשב (כולל מסך לגרפיקה מיוחד הבנתי שיש כאלה ) בעיקר לעבודה בפוטושופ אילוסטרייטור ותוכנות עיצוב בכללי (ללא הרבה עיצוב ב3D אבל גם ) . עדיפות לחסיכה בתקציב ואין אפשר לחרוג ממנו לצורכי גרפיקה חיבור לשני מסכים בHD בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטרו לעבודות גדולות לדפוס ועבודות לאינטרנט אני מעוניין לרכוש מסך בנוסף למסך הטלוויזיה 32 " שאני מחבר אליו שהוא בHDready צריך מסך וכרטיס גרפי עם קלבריציה גבוה של צבעים ויכולת עיבוד גבוהה חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל שאפשר לא מתכונן אוברקלוק אין צורך לכלול תוכנות צריך לתמוך במסכים מרובים קליברציה גבוהה של צבעים …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים הבאים: 1.וורד,אקסל וכל תוכנות האופיס למיניהן. 2.שימוש ביתי,מוזיקה,אינטרנט וכו'... ויש לה דרישות: שיהיה לו כמות טובה של זיכרון(בדיסק הקשיח),ואני מעדיף שהוא יהיה עם מעבד טוב וחזק עדיפות לדואל קור,עם 2GB זיכרון(RAM) לפחות. סוללה טובה ומחזיקה,וחברה בעלת שם ואיכות(הכי חשוב!) ולא סתם אחת שתשכח מהאחריות לאחר יומיים... ואם אפשר לא מחשב מהקטנים והחלשים החדשים(כמו Asus e)... תקציב: 3 אלף,עם אפשרות לחריגה ל3.5K. תודה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by royzx6r,

שלום לכולם. רצ"ב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח המיועד בעיקר למוסיקה, אופיס וסרט פעם בחודש. קחו בחשבון שאני חייב ויסטה מקורי, מקלדת ועכבר. תודה רבה לכולכם! מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤352 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DSV X20 - SATA - SILVER ¤124 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤318 מארז: JSP-TECH K-630B + EZCOOL 400W PSU ¤218 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤120 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME BASIC - 32 BIT - HEB - OEM ¤453 קרור למעבד…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של Huawei. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה

18. לאחר החלפה שלו בהארדיסק אחר אני פשוט מתקין (ע"י boot) את הווינדוס ואמור לעבוד תקין ? אין משמעות לכונן E:\RECOVERY שהיה בהארדיסק הקודם שקיבלתי מDELL ? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED מכירת פיצוץ מיוחדת 195 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 5,753 ש"ח

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by barlevix,

שלום ! אני חייב דחוף המלצה למחשב נייד, התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח, והמחשב עומד להיות לי לשימוש בתור סטודנט.. והצרכים שלי הם לא משהו מטורף.. אבל בכל זאת, אם כבר קונים, אז אני מעדיף שיהיה המחשב הכי טוב שאפשר למצוא כרגע במחיר הזה.. אשמח מאוד להמלצות ואני בודק כל דקה תגובות, פשוט זה ממש דחוף ליום יומיים הבאים. המון תודה !! =]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לעבודה (תכנות). אשמח לדעת מאיפה להתחיל. תקציב עד 8K.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MOR5AM,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1316 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤484 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - RETAIL ¤1232 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤296 מארז: RAIDMAX SAGITA w/o PSU ¤293 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤110 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤361 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il וג…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנטית, לא צריך יותר מדי. מעבד חזק, הרבה זיכרון ואחסון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יענה בהמשך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD זה נחמד לעבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין צורך * משקל רצוי? גודל ומשקל לא קריטיים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שמו…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אחרי שש שנים ולא מעט שדרוגים (בעיקר בחלקים שיצאו מהמחשב שלי ), אחותי החליטה שהגיע הזמן לקנות למשפחה מחשב חדש. המחשב אמור לשמש לכל צרכי המשפחה כולל משחקים לילדים. כרגע לא מדובר על משהו ברמה של קרייסיס 2 (בכל זאת הילדים עדיין קטנים), אבל עדיין, שתהיה להם אפשרות (ובטח גם ההורים ירצו). בנוסף המחשב אמור להחזיק שנים, כך שהוא צריך הרבה מקום לשדרוג. אני מעדיף לקנות בזיגזאג אם אפשר. לא מתוכנן שום overclocking. מצ"ב מפרט שהרכבתי במהירות: מעבד - AMD Athlon II X3 440 1.5mb 3000Mhz Box 445 ש"ח אולי עדיף ללכת על כפול ליבה מהיר יותר? אולי כבר מרובע? לוח אם - GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 440 ש"ח אין לי שמץ, לקחתי מהמפרטים המומלצים . זכרונות - OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) 1333…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.