ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי צריך מפרט, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור. הנה ההודעה שלו, בה הוא מפרט מה הוא צריך ושואל כמה שאלות: אני מעוניין במחשב חזק ואיכותי המיועד בעיקר למולטימדיה וגם מעט למשחקים. שיהיה מסוגל להריץ משחקים/סרטי DVD בד בבד עם תוכנות כבדות ברקע ללא קושי. חשוב לי שיהיה מארז יפה, שיהיה שחור עם חלקים שקופים, איכותי ועם הרבה יציאות קדמיות ( eSATA FireWire USB 2). תקציב עד 4000 ש"ח בקירוב. מי שיכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בלי להכליל אותו בתקציב של המחשב הנ"ל (לא מיועד להקלטה ועריכה אלא לאיכות שמע גבוהה), ושלא יהיה מסדרה של כרטיסי קול למשחקים, יעזור מאוד. וגם על מערכת של שלט מולטימדיה למחשב (בסגנון iMon). כמה שאלות: האם עדיף לקנות לוח אם עם יציאות שונות בילט אין, או לוח אם …
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
מארז מעבד AMD או Intel עם 64 ביט כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם זכרון אם יש מספיק כסף תוספת צורב DVD . תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למשחקים, מארז + כל התוכן שלו + מסך LCD 17". לא מתוכנן OC. תודה, עודד.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נהיה לי שבר פנימי במסך של הנייד (LG E300) עכשיו אני לא יודע מה לעשות המחשב בן חצי שנה ובקושי היה בו שימוש האחריות לא מכסה לי את המסך .. כמה תיקון אמור לעלות פה? מדובר במסך 13" .. תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת מוסיקה. המפרט צריך להתייחס רק לכונן (ללא מסך וללא אביזרים נלווים). התקציב הוא 3000 שח, אפשר למתוח קצת לכיוון ה4000 אבל עדיפות להישאר באזור ה3000. חשוב לי שהמעבד יהיה אינטל, רצוי לוח אם של אסוס וכרטיס מסך של NVIDIA. חשוב לי גם כרטיס קול איכותי. אם אפשר, עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ושקט. תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 512RAM אין לי כרטיס מסך ולכן אני מעוניין גם לקנות כרטיס מסך אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 300-400ש'ח(ראיתי משהו על GEFORCE7300) וצריך גם אל פסק אני מפרסם את זה כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים תודה למי שעוזר או ניסה ואם מעניין אותכם המפרט אז הוא P4 2.6 512RAM 80GB SATA2 וזהו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צרייך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי שהיה מותאם לאוברקלוק גובה יחסית שמחשב יוכל להריץ את DOOM 3
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, על מנת שיהיה כמה שיותר מוצלח בחיבור לLCD 32 של שארפ מדגם WD1, עכשיו אני רוצה לחבר את הממיר למחשב ואת המחשב לטלויזיה בHDMI ככה שאני יוכל להשתמש במדיה סנטר בצורה הטובה ביותר, בנוסף יש לי PS3 ידוע לכם מה רמת האיכות שהוא משדר סרטים והאם עדיף בכלל הרד דיסק משותף למחשב ולפלייסטישן לתכני HD? בנוסף אני צריך להרכיב מחשב לבן אדם מבוגר שרוצה רק שימושים של אינטרנט ומוזיקה ותו לא.. לא צריך מחשב חזק מידי, הדברים החשובים שצריך הוא מחשב שהמעבד שלו יהיה D920 והזכרונות שלו יהיו 4*512 במהירות 800 מגהרץ, אני צריך את המחשב עם מסך 19 אינץ. אז קודם כל נתחיל בזה שבזכות האתר הזה קניתי את מחשבי הנוכחי ואני מאוד מאוד מרוצה, ולכן אני רוצה המלצה לשדרוג ולמחשב חדש.…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי חברה לאחר 4 שנים מספקות הגיע הזמן לחדש את המחשב (את הישן אני מייעד לHTPC). הוספתי לא מזמן כרטיס גראפי 6970 ואני לא זקוק לציוד היקפי. אני עובד עם מסך DELL 23 ברזולוציה של FULL HD. ארצה לבצע OC גבוהה ככל הניתן. ארצה כמות זכרון גדולה ככל האפשר (עובד על VM ועל sql, .net ולעתים עריכה גראפית). כמה דגשים שחשובים לי: מעבד 2500k כרגע יושב לי על המעבד מאוורר Scythe Mugen והגם שעשה את עבודתו נאמנה עד היום, ארצה להתקדם למשהו פחות מפלצתי בגודל אם אפשר ולכן חשבתי על Corsair Hydro H100 שאמנם לא פחות גדול וגם יותר יקר, אך מפנה הרבה מקום לאוויר במארז. האם הוא יעמוד במשימה של קירור מעבד i5 2500k בOC? אני מחפש מארז full tower עם מקום בתקרה לרדיאטור (אם אקח...) כשחשוב לי השקט …
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד וראיתי את הToshiba Satellite A200-1JO http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5724&perur=2&t=1&c=339 המחשב מיועד לעבודה משרדית, אפליקציות כבדות, וגם מעט משחקים. האם כדאי לקנות אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי מחשב ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום..... המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 2.0 MHz לוח אם: MSI P4MAM-V זיכרונות: 256 מ"ב כרטיס מסך: nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 דיסק קשיח: 40 GB תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מצאתי את הניידים הנ"ל: Gigabyte NAPA W251U - Intel® Core Duo 1.86GHz 12.1 Intel® Core Duo 1.86GHz T2350 533MHz Intel® 945GM / ICH7-M 12.1" WXGA glare 1GB HDD 120gb 5400Rpm DVD-RW Intel® Grafic Accelerator GMA950 Wireless 802.11B/G 108Mbps Firewire 1394A Integrated Camera 1.3 M pixel 1.7Kg / 6 Cell Battery 2 Year's Warrenty [4850] LG R400 52AAE 1.73Ghz 14.1 www.miorio.co.il/Product.asp?productid=669 [4500] MSI PR200 12 www.ivory.co.il/product.asp?productid=796&CatCode=315 [4800] המחשב ישמש לאינטרנט אופיס ופיתוח תוכנה אני רוצה מחשב קומפקטי עד 14.1" איזה מבינהם לדעתכם עדיף? יש מחשב אחר יותר מומלץ בתקציב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השימושים יהיו לעבודה משרדית - וורד -איסיקיו - אינטרנט - שירים.... זה הדיון השני שאני פותח וזהו המפרט הסופי כרגע. מה דעתכם ? מעבד : Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ש"ח780 לוח אם : M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ש"ח510 זכרון : - 270"שח- 512MB TwinMOS דיסק קשיח : Hitach Deskstar 80GB SATA11 - ש"ח230 מארז : HEC compucase CI-GA21 - ש"ח240 ספק כוח : HEC 450TD -TF 450w 2x8cm fan - ש"ח 220 סה"כ : 2250 ש"ח , המחירים מ ksp . מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח החודש הקרוב ואני זקוק להצעות. המחשב יהיה למשחקים ולעבודה שותפת. הדרישות למפרט: 1. כולל מסך - 23" 1080*1920 2. לפחות 1TB דיסק קשיח 3. DDR3 4. USB3 בנוגע לשאר ציוד היקפי - אין צורך. אין תכנון לOC אבל אני מעדיף קירור איכותי שאינו של Intel/AMD. תודה רבה. Nimiz
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ו סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של Nvidia 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: Q6600 אינטל כרטיס מסך: 8800GTX זיכרון פנימי(RAM) 2G דיסק קשיח: 500GB לוח אם: לא ידוע במדוייק, אסוס תומך 2 כרטיסי מסך מארז: NZXT ספק כוח: 800 וואט האם המפרט הוא מפרט טוב?מנוצל היטב?יתאים למשחקים כמו GTA IV? מהו לדעתכם המחיר של מפרט כזה? תודה מראש לעונים,
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום !: את כל החלקים האחרים כבר יש ,כל מה שנותר להחליף זה: INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 520 800MHZ 1MB ¤975.00 מה זה ה-775 ובמה הוא יותר טוב מה478? וכמו כן מה ה-520?איך אפשר לדעת איזה פנטיום זה? הכוונה לשמו המקתצועי פרסוט וכן הלאה.. ADATA DDR 256MB 500MHZ ¤370.00 - MAXTOR 80/7200 SATA 8MB ¤440.00 POWERCOLOR RADEON X600 PRO 256MB - PCI-E ¤770.00 -למה הכרטיס הזה משתווה מול כרטיסי הAGP*8 במחירו? EPOX EP-5EPA+ ¤740.00 ¤740.00 -נראה לי אחלא כרטיס באחלא מחיר לא? FRONTIER TT2 ¤200.00 ¤200.00 -כולל ספק כח,2 מאווררים בפנים ושני לדים מקדימה מחיר כולל להזמנה: ¤3,665.00(עם והרכבה),אם תרצו אשלח גם את שם החנות.....…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-