עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם. המחשב שברשותי כבר די ישן והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. הקטע הוא שאני לא יודע מה עדיף לי, לשדרג, או לקנות כבר חדש וזהו. הבעיה הגדולה העומדת בפני היא התקציב. אני מוגבל ל 4000 ש"ח, וזה אחרי תכנון של קניית מסך חדש. היעוד שלי למחשב הוא בעיקר עבודות משרדיות, כגון הקלדה, או צפייה בסרטים, אבל מדי פעם אני מתעסק גם בגרפיקה. וכשאני אומר מתעסק בגרפיקה, אני מתכוון לצד הכבד של הגרפיקה. מדי פעם אני מתעסק עם תכונת תלת מימד (3ds max), ואני לא רוצה שהיא תקרטע לי על המחשב החדש/משודרג. לכן אני רוצה גם להעיף את המסך המיושן שיש לי (17" CRT ג'נרלי) שתופס לי מלא מקום על השולחן. את הרמקולים, המקלדת/עכבר, מדפסות, כוננים (גם HD, נראה לי שיש לי מספיק) - נראה לי שאני אשאיר. מה שאני צריך כנ…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 המחשב ישמש בעיקר לקידודי וידאו אז לקחתי את המעבד שעושה את זה הכי מהר M boards Asus P5K-E WIFI-AP ¤ 952 זה הרכיב שאני הכי לא סגור עליו. נראה לי שאולי אפשר לחסוך פה טיפה בלי להתפשר על אמינות. חשוב לי שיהיה FireWire ואופציה ל-RAID. גם eSATA יהיה נחמד אבל לא חיוני. Cases Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 אין הרבה מה להגיד, הומלץ בחום וקיבלתי את ההמלצה. Memory 2X CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB 667MHZ DDR2 CL4 645¤ מחיר טוב (לדעתי) ל-4 ג'יגה זיכרון. אם כבר אז שיהיה ויסטה 64. VGA Cards Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E Retail ¤ 274 (לא גרסת ה-HD) צריך לבצע לכידות וידאו מ-VHS. אם אני לא טועה זה…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום , אני מזמין כנראה שבוע הבא את החלקים מNewegg וההורים שלי יביאו לי אותם מהדירה שלנו בארה"ב . אז בעקרון את המארז Antec Sonata III + PSU 500W אני אקנה בארץ = 803 ש"ח מעבד Q6600 ב 1088 ש"ח כרטיס מסך 8800GT של EVGA 650Mhz (שווה להוסיף 20$ בשביל BFG עם 675 Mhz?) ב1127 ש"ח זכרונות G.Skill 4GB (2X2GB) 4-4-4-12 ב 600 ש"ח לוח עוד לא החלטתי אם את הGigabyte GA-P35-DS3L שדי תואם את הצרכים שלי אבל אין בו תמיכה בPCIE 2.0 (הוא עולה 370 שקל) או את האסוס P5E (הוא עולה 870). את הצורב והכוננים הקשיחים אני משאיר. יוצא 4K בלי הP5E או 4.5K אם הP5E. שווה לתת צאנס לHD3870? הוא זול משמעותית מה8800GT..הוא עולה 70$ פחות. דעתכם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  4. קניתי מחשב לפני יומיים או אמור להגיע אליי עוד שבוע הייתי רוצה לדעת את דעתכם אל המחיר ו המפרט הורכב ונקנה מ TMS דרך אגב איך המסך הזה ? מישהו מכיר אותו ? אם כן דעה בבקשה ( כמו כן המחשב רק למשחקים וצפייה בטלוויזיה זה למה אני רוצה לדעת אם המסך טוב ) מעבדים: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz ( overclocked to 3.10 Ghz ) 8MB Conore Stepping go OEM לוח אם: Gigabyte GA -P35-DS3L Conore Support GP35DS3L מארז: NZXT Apollo Black קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-PO401 ספקי כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V קירור למארז: glaciatlech 120mm case fan entering bearing 18dba 36 CFM זיכרון: Transcend 2GB 2x1GB DDR-667-CL5 קשיחים למחשבים שולחניים: WD 320GB 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך:…

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  5. טוב הדילמה פה היא ספק +מארז וכמובן האם לרדת במארז למשהו כמו 6a19 בשביל להכניס q6600 מה אתם אומרים שימושים: הורדות עובדה עם כמה תוכנות בוא זמנית ומשחקים במקביל חשוב שקט אפשר גם לרדת בכרטיס מסך כי הזמן למשחקים רק הולך לרדת בעתיד ... חשבתי בהתחלה על P150 כתושבה למארז +ספק אבל בtms שינו את המספר שנות האחרויות למארז או משהו כזה והמחיר עלה ל1K במקום 800 שהיה לפני זה ... לא צריך מסך וציוד היקפי .. הולך להתחבר לזה כרטיס קול אם זה משנה משהו טוב מפרט ראשוני שבוא בחרתי את האופצייה של כפול ליבה ועליה במארז ... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 B…

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  6. גם בלי צורב, ושייתן כמה שיותר יכולת תמורת המחיר.

• 15 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש שאמור להגיע אליי בשבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על העסקה שעשיתי ... intel Q6600 קירור למעבד- coll master לוח אם - gigabyte-GA-P53-DS3L זיכרון - kingston-2X1024-DD2-800 מארז - EZ COOL 450W דיסק קשיח - 320GB -W.D כרטיס מסך - ASUS 8800GT 512MB כרטיס קול - 5.1 SOUND MAX כרטיס רשת -10\100\1000 מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? איך המארז ? מישהו מכיר את הקירור למעבד ? הסכום הכולל של הכל יצא 5500 שקל (עם מקלדת+עכבר מייקרוספט אופטי אלחוטי + רמקולים קרייאטיב 2.1 + צורב DVD ) המפרט הזה יריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות חלק ??? תודה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  9. שלום אנשים, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, מוסיקה , לימודים (תוכנות גרפיות כמו solid works, תכנות בשפת C..) וגם קצת משחקים התקציב שלי הוא כ 5000 +-. קבלתי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD זכרון KINGSTON 1G DDR-2 800MHZ X 2 כ.מסך GF8500GT 512MB PCIE צ.ק דיסק קשיח YS 250GB 16MB SATA2 WD מארז ידית כסוף שחור USB קידמי לוח ג'יגהבייט GA-G31M-S2L צורב LG DVDRWX18 DL שחור סט אלחוטי מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 מסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG סה"כ לתשלום : 5100 ש"ח עד 5 תשלומים מה דעתכם? כדאי לי לשנות משהו?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by ranyr,

עמכם הסליחה על כפל ההודעות (אולי האנגלית שלי משובשת מדי להבנה...) המחיר לקניה בארה"ב, בתקווה, במבצעים של מחר...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Sager NP9261 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4096 פשוט מדהים. חסרונות: 30 דקות זמן סוללה יותר מ5 ק"ג יתרונות? 4 ליבות SLI 3 דיסקים קשיחים שקט וקר פשוט מקסים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם זהו מפרט שיצרתי לי למחשב חדש שאני בונה, רציתי לדעת אם יש כאן שינויים שהייתם מבצעים למפרט הזה, שינוע באזור ה 5500. אני דיי נעול על ה ENERMAX CHAKRA אז זה משהו שלא הייתי משנה, בנוסף שאלה לחברה מ T.M.S האם מדובר בגירסה ה REV 2.0 של הלוח אם. המחשב הזה מיועד להיות חזק ליצירת מוזיקה + עריכת וידאו, לא הייתי בוכה אם היה מריץ לי משחקים אחרונים כמו GEARS OF WARS או BIOSHOCK. בסה"כ ציוד נלווה אין לי צורך, וגם לא במסך. אני רוצה להשאיר את המארז, ואם צריך להחליף ספק או להוסיף קירור, וכמובן להשאיר את הלוח אם והמעבד, השאר לפירוקכם החופשי. תודה רבה לכל העוזרים. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS…

• 19 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by t-mac1,

שלום, נכנסתי לאתר של אייבורי ומצאתי תנייד הבא... ב-6000 שקל... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315 http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135 הוא שווה? תודה...!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  16. יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by ohaion17,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by galinka,

יש לי תקציב 5000 שקל ואני צריך מחשב חזקקק למשחקים יש הצעות? רק עם אפשר כרטיס מסך של Gefroce 8800GTS תודה

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  19. המחשב ישמש סטודנט בחנתי שני דגמים ואני צריך המלצה. הדגם הראשון הוא MSI EX600 המחיר כ6000 שקלים. המחשב כולל 2GB זיכרון כרטיס מסך סביר Geforce 8400MG 256MB, מעבד די חזק T7500, ההרד דיסק של 160GB מערכת הפעלה ויסטה פרימיום שנתיים אחריות(אם אפשרות הרחבה ל3 שנים), ואת כול היציאות הדרושות... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315 הדגם השני הוא הדל 1520 שראיתי שדי מומלץ פה המחיר שלו כשמשדרגים את כמות הזיכרות ל2GB מוסיפים מערכת הפעלה Vista basic מגיע גם ל6000 שקלים, אבל המעבד שלו חלש יותר, והכרטיס מסך מאפשר לשתף רק עד 128MB(לא יודע עד כמה זה ישפיע), אבל עליו יש 3 שנים אחריות ללא תוספת תשלום. קראתי במקום מסוים שאיכות המסך של הדל לא גבוהה ואפילו נמוכה. אני…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום מבקש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל עבור מחשב לעריכת ווידאו בעל כרטיס matrox 100

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by krembo_Vanil,

שלום למומחים, אני מחפש מפרט למחשב שיריץ משחקים כמו COD4 ו MOH בלי להתאמץ יותר מדי- תקציב 3300 . מקריאה של הפורום שלכם הגעתי למסקנות הבאות: מעבד - כמה שיותר חזק במסגרת התקציב כרטיס מסך - 1950PRO זכרון - 2G 667 קשיח 250G 16M צורב Dual Layer לוח אם, ספק ומארז - ללא בעיות רעש והתחממות (את המחשב האחרון שלי קניתי בחנות שמפרסמת ב" 7 ימים"......) אני מבקש שכל החלקים יהיו של חברות טובות - מוכן לחריגה של עוד 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. שלום לכולם אני די חדש פה ואני זקוק למפרטים למחשב לשימוש משחקים תוכנות גלישה וכדומה.. כולל ציוד הקיפי , ללא מסך. התקציב הכולל הוא 2500 שקלים. כן אין הרבה כסף אני יודע אבל בזה נאלץ להסתפק.. עוד משהו אין לי מושג במעבדים החדשים האלה כפולי ומרובעי ליבה אז באמת אל תשימו סתם מפרטים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ranyr,

i want an economic laptop - preferably dual core )buying in the US) thanks

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. שלום לכולם. טוב, אז בעיקרון נמאס לי שהמחשב הקשיש שלי שבקושי סוחב אינטרנט+ווינאמפ+פתיחת תיקיה כלשהי. למען האמת, גם אינטרנט לבד הוא בקושי הוא סוחב. אם אני ב-YNET הוא עולה ל-100 אחוז. אז מה שאני רוצה זה שתעזרו לי להשתדרג במעט ולבחור את החלקים שבכותרת (את השאר אני משאיר) שמתאימים למחשב ביתי ממוצע, שזה אומר: אינטרנט, ווינאמפ, סרטונים, הורדות, קצת עריכות וכו'. בנוגע למשחקים, אני לא משחק בכלל, חוץ ממשחק אחד (וזהו) שאפילו הג'יפורס 4 שלי סוחב בלי בעיה, ככה שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך, שיהיה הכי בסיסי שיש, רק שלא יהיה מובנה שיוריד מהזכרון. אם לא הייתי חייב להחליף את הכרטיס מסך לא הייתי עושה את זה אבל היום הלוחות הם PCI-E. את המחשב לא צריך להתאים לדרישות היחסית גבוהות של ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.