עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MadCat125,

יש לי פנטיום 4 לוח אם תומך ב 24 PIN תקציב עד 170 ש"ח מצאתי כמה אולי הם טובים?? 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSVAR4802FB&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1801&aff=Zap 2.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=837 3. http://www.hpc.co.il/product.asp?pID=289&c=111625 תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. היי, אחרי שעברתי על לא מעט מחשבים ניידים יש לי כמה מחשבים ניידים שאני לא מצליח להחליט איזה מהם אני מעדיף והאם ההפרש מחירים משתלם. להלן המחשבים : Lenovo Z500 i5/i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9892 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 Lenovo Y580 i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 או להתפשר על איכות ולקנות ASUS קצת פחות טוב ולהוסיף לו 4GB זיכרון : K55VJ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 מה אני מאבד במקרה הזה ? כרטיס מסך פחות טוב ( 660M משמעותית הרבה יותר טוב מ 635M ). 4 גיג'ה זיכרון שאני אוסיף לו בכל מקרה + 150 ש"ח. 250 גי'גה פחות בדיסק קשיח וללא SSD. תאורת מקלדת לא קיימת בדגם הזה של אסוס. מצלמת רשת קדמית לא באיכות HD ? או בכלל i5 מהדגם…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by C_E,

בוקר טוב, האם המפרט למחשב גיימרים המוצג כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133209&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא העדכני ביותר? במידה ולא אשמח לעדכון. התקציב הוא עד 10K *כולל כל הציוד ההיקפי* (ניתן לחרוג מהתקציב עד 1.5K, אבל עדיף שלא). המחשב אמור להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר שיוצאים כיום. בנוגע לשקט, הייתי נותן 6. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב (מי שהמחשב מיועד לו לא מתעסק בעניינים האלה). מערכת הפעלה Windows 7 אמורה להיות כלולה בעסק. על איזו גרסה אתם ממליצים? המחשב אמור להרכש באזור באר שבע. אני חשבתי על KSP, אבל אשמח להמלצות אחרות. לגבי אופק שדרוג, עדיף להשאיר יכולת הרחבה של הזכרונות ואולי שדרוג של כרטיס המסך במ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by OR007,

אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by daf,

תקציב באיזור ה3000 שקל. מטרת המחשב: מחשב שיתחבר לטלוויזיית HD כאשר המטרה העיקרית היא סרטים וסדרות. אין צורך במסך או רמקולים וגם לא מארז יפה במיוחד. לא מתכונן OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה גרפית (ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור וכו'), גלישה ברשת וצפייה בסרטים, משחקים ברמה בינונית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי סימס החדשים אם ב…

8. שלום כולם מישהו יודע במקרה אם יש אפשרות לקנות בארץ את הנייד Alienware M17x או שיש דרך כלשהי להשיג אותו במחיר כמו באתר שלהם אם לא אז האם מישהו מכיר יצרן מסויים שמייבא לארץ דגם מקביל שתומך בחומרה עצבנית כמו הדגם הנ"ל... ( Extreme Quad QX9300 2.53GHz Dual Nvidia 280M 2GB SLI 4GB DDR 1333MHz 256GB SSD ) או מעל.. תודה, עוז[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 21:10:42 מהאתר[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ? דגם??? חנות???

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט למחשב באזור 4500 ש"ח (ללא מסך, ללא כונן קשיח וללא צורב). על המחשב אני רוצה להריץ אינטרנט + אופיס ומשחקים כמו מנג'רים למינהם וCALL OF DUTY וכאלה. דבר חשוב נוסף הוא שאני רוצה שהמערכת תהיה כמה שיותר שקטה כי המחשב יושב בחדר שינה. ובנוסף לכך שלכרטיס מסך תהיה יציאת HDTV. מה ההמלצות?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by hasamba7,

אבקש עזרה בבחירת נייד קומפקטי ובעל יציאת סאונד דיגיטלית. חשוב לי שהוא יהיה עד 15.4 אינטש, ויהיו לו יציאות סאונד דיגיטלט-אופטי או קוגסיאלי כדי לשמוע באיכות דרך מגבר. אני לא מצאתי , אפשר להמליץ גם על דגמים שנמצאים בארה"ב. תודה מוטי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9063&perur= מישהו קנה את זה או יודע אם זה שווה משהו? סרטים ב720פי זה יכול להריץ או שזו פנטזיה פרועה?(פשוט ראיתי שיש לו את הכרטיס מסך החדש יותר של אינטל מצד שני זה עדיין מפרט של נטבוק) גם מטריד אותי שהסוללה היא רק 3 תאים... מצד שני חוץ מזה המפרט/מחיר נראה לי בסדר..מה אתם אומרים שווה משהו? יש נטבוקים טובים יותר בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. לשימוש של אינטרנט סרטים מסך של 15.4' רחב אני יודע שהיה מספר לא מבוטל של דיונים בנושא מה כן לא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי כל הזמן אתם נותנים דגמים כללים ויש מספר קונפגרציות לכל מפרט אשמח אם מישהו יוכל ממש לכוון אותי למפרט ומתוך זה אני ימצא את המחשב המתאים אני גם מאוד רוצה אם יש אפשרות לאחריות לשלוש שנים כמו כן שתיהיה איזה שהיא מערכת הפעלה כלולה במחשב אפשר לחרוג מהתקציב כמובן אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. התכנון היה לקחת P35-DS3L X1950GT 256MB ועכשיו יש אפשרות לקחת P31-S3L X1950Pro 256MB GeCube ב790 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, והמחשב מיועד גם למשחקים. אז מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום לכולם.. אני מעוניין בקניית מחשב עד סכום של 5000 שקל אפשר לחרוג קצת אבל לא מומלץ. אין לי בעיה לשלם מזומן או בכרטיס אשראי. מה שיש לי כבר מבחינת ציוד היקפי ומה שאני רוצה להעביר מהמחשב השני הוא : מסך 22" יש לי כרטיס קול טוב אני לא צריך בלוח (למרות שלדעתי אין לוח בלי כרטיס קול) מקלדת עכבר זה לא רלוונטי רמקולים כנ"ל יש לי s750 למי שמכיר של חברת creative כרטיס טלויזיה אני מעביר מהמחשב הקודם והארדיסקים יש לי חדשים. את כל שאר הדברים אני צריך.. אני עובד באינטרנט מלא אני לומד דרכו ולכן אני צריך מחשב מהיר מאוד. משחקים כבדים זה התענוג שלי ולכן על הכרטיס מסך אני לא מוכן להתפשר וכמובן אני מעדיף כבר את המעבד עם ה-4 ליבות. כל השאר אתם אנשי המקצוע ולכן אני בטוח שתתנו לי הצעות מצויי…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by _xyz,

המפרטים והמחירים דומים. מי מהם עדיף מבחינת האיכות של הנייד, ומבחינת השירות והאחריות של היבואן?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by skydancing,

קניתי מחשב נייד ASUS 1005HA שמגיע עם 1G זכרון פנימי לכן קניתי סטיק של 2G החלפתי בין הסטיקים אבל בויינדוס XP זה מראה לי רק 1G לאחר בדיקה עם התוכנה CPU-Z ראיתי שהסטיק הוא באמת 2G השאלה למשה בויינדוס זה לא מראה לי את זה ומה קורה עם אני ישאיר את זה ככה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by gilxd931,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה של גג גג 100-200 ועדיף שלא. מעדיף סביבות 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבוד משרדית- תכנות. רוצה שיריץ גם משחקים, לא צריך כרטיס מסך מפלצת אבל משהו מספיק טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. הזמנתי נייד עם נפח זכרון של 3G .עם מערכת הפעלה של VISTA .חשבתי להגדיל ל4G .האם זה מיותר?ומתי כדאי להגדיל ל4G ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by bluemail,

מבקש מפרט לאינטרנט + הורדות שונות בפחות מ2000 שח מחנות שכונתית ללא מסך

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by adibs7,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 230 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 420 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - ¤ 1299 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000 ¤ 191 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, ¤ 5 סה"כ 5189 !!! חוות דעת אחרונה לפני הקניה...??? והאם לשים ווינדוס ויסטה או XP ??

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by galgalgal2001,

יש לי כרגע WIN7 וכנראה שאני הולך לבצע פורמט חזרה לWIMXP HOME מה שהיה בהתחלה. השאלה שלי היא איך אני יכול לבצע את זה ? האם זה כמו מחשב רגיל? אני מחבר CD-ROצ USB ומתקין כרגיל או שיש פרוצדורה שונה? האם אפשר לעשות פורמט דרך הUSB? אם כן איך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz לבין מעבד Intel Core 2 Duo T4200 2.0GHz והאם זה שווה תוספת של 300 ש"ח למעבד 6400 המחשב עם ה-T4200 מגיע עם זיכרון 4G המחשב עם T640 מגיע עם זיכרון 3G תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים